inşallah seneye çıtıt bi hatun olarak girersin yeni yaşınaa amiinnn
ben anneme gidiyorum kızlaar,1saate gelirimaşağıdakide kudursuun,o çıkamıyoya bu saatte dışarıı çatlasın
Kupan çok mu büyük o kadar normalde 3 fincan yeşilçay içilmeli günde diye biliyorum..
[/B]
kizlar kusuruma bakmayin dun yanlis bir kelime kullandim galiba (gözdeler) gibi ben onu kötü niyetle söylemedim sadece cok giremedigim icin yazmak istedim umarim yanlis anlmamissinizdir :26::26:
neyse ben ise basliyorumbugun aradilar ve begenmisler beni cagirdilar persembe gunu anlasmayi imzalamaya gidecegim ve haftaya persembe ilk is gunum heycanlimiyim eveeeeeeeeeeeettttttttt hemde cok iki seneden sonra yeni bi hayat basliyor benim icin biraz stressli olcak galiba ama k.annemlerlede konustum kizima serpilime bakacaklar saten hep onlardaydi kizim yani bir degisiklik olmayacak haftada 20 saat yani gunluk bes saat tabi belli olmuyacak bazen alti bazen sekiz bazende dört saat calisacam ama eminim bana cok iyi gelecek
HAYIRLI OLSUN CNM .inşallah rahat edersin .gözün aydın darısı başıma diyeyim o halde bende 3 yıldır evdeyim kızım 3.yaşına girecek ve ben artık işime dönmeye karar verdim ama istediğim gibi bir iş bulup giremedim henüz kısmet artık zamanı gelince gireceğiz demekki.kızına bakacak birileri var en azından senin bende o da yok kreşe vericem çalışırsam ve aklım hep onda olucak(
sakin ol cnm dua et sadece .inşallah hayırlısıysa olur işin..
inşallah seneye çıtır bi hatun olarak girersin yeni yaşınaa amiinnn
ben anneme gidiyorum kızlaar,1saate gelirimaşağıdakide kudursuun,o çıkamıyoya bu saatte dışarıı çatlasın
kızlar nolur biri akıl versin çok kötüyüm yaa,batu telefonu su dolu kaba düşürmüş belki 10dk dır suda durdu telefon,napabilirim yardım edin çalışmazmı bidahaa,ya eşim görürse mahfolurum ben daha 1ay olmadı telefonu alalı,nolurya şuan çok kötü durumdayım,çocuğada bağırıp duruyorum,offffffff
hayatim hemen kapat telefonu kurusun
bunlar buldugum bilgiler:
arkadaşlar telefon suya düşünce ilk iş bataryayı çıkarmak çünkü batarya kısa devre yaptırıyor. saç kurutma makinasıyla kuruttuktan sonra 1-2 gün pirinç kavanozunda bekletin. bütün nemini alıyor denenmiştir
Arkadaşım sana saçma gelebilir ama,pirinç dolu bir kabın içinde 3 4 gün beklet telefonunu.Çünkü pirinç suyu emer.hiç birşey kalmaz.Biraz araştırsaydın bulurdun bu bilgiyi aslında.Tamamiyle kupkuru oluyor
kardeşm 3-4 gün telefona hiç dokunmaman gerek. Çünkü içindeki suyun buharlaşması lazım.
tugbacimm cok üzüldüm yaaa
kızlar hepinize selamlaaarrr
hemencik bi link vercem dün arada kaynamış sanırsam yada yaptınızda banamı devemiyonuz leeyyynnnnnnnn,ben öyle beğendimki istiyorumki bunu herkez öğrensin kızmayın bana olurmuuuu,,sonunda çok mutlu olcanızz
http://www.kadinlarkulubu.com/ilgin...eriniz-urperecek-yuzuk-4-parmaga-takilir.html
çok tşkler canımmm uzakta olunca boyle oldu çok şükür ki iyi geçmiş ama annem korkuyodu anesteziden uyanamıcam diye hep vedalaştı ve beni çok üzdü bu çok şükür iyi geçti ne kadarda olsa orda olmak istiyodum saol canımm şimdi biraz iyiyim hastalıgı canımm böbreginde kist oluşmuş ve büütün böbregini kaplamış böbregi alcaklardı ve aldılar öbür böbrege sıçramasından kortularki çok şükür bişi yokmuş
merhaba kızlarr.. tarçınlı yeşilçayımı içiyorum tarçın sevmeyen biri olarak zorla içiyorumm
bir şey sorucam ben yeşilçayımı kupada içiyorum acaba fincanda içmekle birşey olur mu yani arada bir fark olur mu
cok tessekkür ederim cok sagolun canlarim
hep beraber isallah nice yillar geciririz
aklima geldi birde bakmissiniz 60-70 yaslarda halla bu topikdeyikellerimiz titreye titreye yazmaya calisiyoruz ne güzel olur
kizlar kusuruma bakmayin dun yanlis bir kelime kullandim galiba (gözdeler) gibi ben onu kötü niyetle söylemedim sadece cok giremedigim icin yazmak istedim umarim yanlis anlmamissinizdir :26::26:
neyse ben ise basliyorumbugun aradilar ve begenmisler beni cagirdilar persembe gunu anlasmayi imzalamaya gidecegim ve haftaya persembe ilk is gunum heycanlimiyim eveeeeeeeeeeeettttttttt hemde cok iki seneden sonra yeni bi hayat basliyor benim icin biraz stressli olcak galiba ama k.annemlerlede konustum kizima serpilime bakacaklar saten hep onlardaydi kizim yani bir degisiklik olmayacak haftada 20 saat yani gunluk bes saat tabi belli olmuyacak bazen alti bazen sekiz bazende dört saat calisacam ama eminim bana cok iyi gelecek
kızlar nolur biri akıl versin çok kötüyüm yaa,batu telefonu su dolu kaba düşürmüş belki 10dk dır suda durdu telefon,napabilirim yardım edin çalışmazmı bidahaa,ya eşim görürse mahfolurum ben daha 1ay olmadı telefonu alalı,nolurya şuan çok kötü durumdayım,çocuğada bağırıp duruyorum,offffffff
bitanem çok sağolda bende onu araştırıyodum,ne biliyim ilk buraya sormak geldi aklımaa,elim ayağıma dolaştı,uzamanları falanda dinledim,hepsini yapmışım,geriye bitek pirinç dolu kavanoza koyup bekliycem yarını bakalım inşallah,içalışır,yoksa eşimle sonu gelmez bi tartışmada bulucam kendimi çok ii biliyorum,allahım hayatım zehir olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?