70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah seneye çıtıt bi hatun olarak girersin yeni yaşınaa amiinnn

ben anneme gidiyorum kızlaar,1saate gelirimaşağıdakide kudursuun,o çıkamıyoya bu saatte dışarıı çatlasın

sagol canim insallah
saat tutuyorum tugbaaaa
kötü komsuda catlasin patlasin

Son düzenleme:

HAYIRLI OLSUN CNM .inşallah rahat edersin .gözün aydın darısı başıma diyeyim o halde bende 3 yıldır evdeyim kızım 3.yaşına girecek ve ben artık işime dönmeye karar verdim ama istediğim gibi bir iş bulup giremedim henüz kısmet artık zamanı gelince gireceğiz demekki.kızına bakacak birileri var en azından senin bende o da yok kreşe vericem çalışırsam ve aklım hep onda olucak (

canim bende oglumu ilk gün krese verdigimde hem agladim hem is e gittim is e varir varmazda telefon acmisdim oraya

kızlar nolur biri akıl versin çok kötüyüm yaa,batu telefonu su dolu kaba düşürmüş belki 10dk dır suda durdu telefon,napabilirim yardım edin çalışmazmı bidahaa,ya eşim görürse mahfolurum ben daha 1ay olmadı telefonu alalı,nolurya şuan çok kötü durumdayım,çocuğada bağırıp duruyorum,offffffff

hayatim hemen kapat telefonu kurusun

hayatim hemen kapat telefonu kurusun

yaa zaten kapanmış telefon bataryasını hatları faln çıkarıp peçeteyle kuruttum falan ama bataryanın metal yerleri telefondaki sarj yeri falan paslanmış,ya taktım çalışmıyoo,çok kötü ağlıyorum şuann tutamıyorum kendimi allahım yaa,keşke hemen görseydim ama uzun süre suda kalmış

bunlar buldugum bilgiler:
arkadaşlar telefon suya düşünce ilk iş bataryayı çıkarmak çünkü batarya kısa devre yaptırıyor. saç kurutma makinasıyla kuruttuktan sonra 1-2 gün pirinç kavanozunda bekletin. bütün nemini alıyor denenmiştir

Arkadaşım sana saçma gelebilir ama,pirinç dolu bir kabın içinde 3 4 gün beklet telefonunu.Çünkü pirinç suyu emer.hiç birşey kalmaz.Biraz araştırsaydın bulurdun bu bilgiyi aslında.Tamamiyle kupkuru oluyor

kardeşm 3-4 gün telefona hiç dokunmaman gerek. Çünkü içindeki suyun buharlaşması lazım.

tugbacimm cok üzüldüm yaaa

Mümkün olduğu kadar uzun süre nemini almaya çalış telefonun. Pirinç olayını tam bilmiyorum, ama su oranı düşük olduğu için mantıklı bir yöntem. 1-2 gün pirinc olayını yap.

1-2 gün de kalorifer yanı bir yerde havalandır.

Sonrada çalışıp çalışmadığını test edersin. Telefonu çalıştırmak için sakın acele etme.

bitanem çok sağolda bende onu araştırıyodum,ne biliyim ilk buraya sormak geldi aklımaa,elim ayağıma dolaştı,uzamanları falanda dinledim,hepsini yapmışım,geriye bitek pirinç dolu kavanoza koyup bekliycem yarını bakalım inşallah,içalışır,yoksa eşimle sonu gelmez bi tartışmada bulucam kendimi çok ii biliyorum,allahım hayatım zehir olmasın

ben baktım şeker denedim güzelmiş.. benim de kendimce bulduğum başka bir tesadüf var bir ara topikine yazarım

şükür ki geçmemiş diğer böbreğine.. neyseki tek böbrek de yeterli oluyor ha biraz yüklenme olacaktır ama biraz daha dikkat ettiğinde aynı şekilde sağlıklı devam edebilecek.. allah korumuş bak teki sağlam kalmış.. bence gidene üzülme kalana sevin tekrar geçmiş olsun canım..

canım ne fark olacak.. bardağın büyüklüğündense çayın demi daha önemli bence.. hangisinde içersen iç iyice demlenmesini beklemeni tavsiye ederim ben..

cok tessekkür ederim cok sagolun canlarim
hep beraber isallah nice yillar geciririz
aklima geldi birde bakmissiniz 60-70 yaslarda halla bu topikdeyik ellerimiz titreye titreye yazmaya calisiyoruz ne güzel olur

hahaha çok hoş ya olur neden olmasın ama çıtır ihtiyarlar oluruz inşallah bu arada;

iykiiiii doğduun suzaaaaaan iyki doğdun suzaaaaaaan iyki doğdun iyki doğduuuuun mutlu yıllar saaaaaaaa naaaaaaaaaaa

hayırlı olsun şeker.. çalışma saatleri ne güzel yaa bayıldım çok özendim :116:

off çok üzüldüm geçmiş olsun ya pirinç bana mantıklı geldi bence uygula hallolur baksana başkalarınında başına gelmiş düzelmiş benim babamında yağmur altında kalmıştı 3 gün açmadan kaloriferde kurutmuştu düzeldi inş seninkide olur

saç kurutmasıyla kurut hemen pirinç dolu bı kavonaza koy beklet bı hafta...

green ın telefonu da öyle olmuştun ya.....pirinc nemını emdı çalıştıydı.......

benim arkadas esinin telefonu makinede yikamis calismamis atilcak diye koymus kenara 1 hafta sonra tekrar denemis olurmu diye calismis isallah olur canim ya

selam gece kuşları...

gece mesaisi başlasın.......:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…