cok sagolun canlarimberaber nice citir dogum günlerine isallah
bugün anem yemek ismarliycak ya gittik lokantaya ben bitarafdan düsünüyorum fazla yüklenmeyim aneme diye hem diäte uygun bi menü secelim diye neyse vardik oraya ya acik büfe yiyebiliyorsun yada kartdan ama arada 20 tl fark var anemi düsünüyorum bitarafdan pahaliya gelmesin diyebende diyom bosver acik büfeyi kartdan bi menü sec güzelcene ye git ben kartdan deyince anemgilde madem hepimizinki kartdan olsun dedi bi baktik sonra millet hepsi ayaga kalkdi acik büfeden yiyolar birde habire güzel güzel seyler getiryorlar önceden görmedigimiz anem dedi hay senin diyetine su makarnalara bak sütlü tatlilara falan millet doldurdukca biz menümüzü yedik
normalde cimri deyilim kendim olsam fazlasiyla verir hic düsünmem ama aneme gelince kiyamiyorum her seyin daha uygununu düsünüyorum :44:
ay o sira birde qivi geldi aklima hani anlatmis bugün cimri enistesinden o gibi hissetdim kendimi
yemeyi yedikden sonra durmus anemde senin yüzün kücülmüs demezmiay 1.5 kiloda yüzüm kücülüyorsa artik cok kilo verince yüzüm kalmayacak
kızlar nolur biri akıl versin çok kötüyüm yaa,batu telefonu su dolu kaba düşürmüş belki 10dk dır suda durdu telefon,napabilirim yardım edin çalışmazmı bidahaa,ya eşim görürse mahfolurum ben daha 1ay olmadı telefonu alalı,nolurya şuan çok kötü durumdayım,çocuğada bağırıp duruyorum,offffffff
kizlar ben ramazan baslamadan face de bi yarismaya katildim ve bitkisel zayiflama hapi kazandim bi kac kere yuttum ne azaldim ne cogaldim ramazan girince ve buraya gelince unuttum onlari bugün gözüme carpti acaba diyorum hem diät yapip hem onlari da kulansammi :26:
yagi vucutda bagliyormus ama benim karnimi baya bi sisiriyordun sanki hamile gibi
birde bugün okudum aksam meyve yemiyecekmissin gizli seker varmis kilo vermeni engeliyor yada yavasladiyormuymus ne :26:
off çok üzüldüm geçmiş olsun ya pirinç bana mantıklı geldi bence uygula hallolur baksana başkalarınında başına gelmiş düzelmiş benim babamında yağmur altında kalmıştı 3 gün açmadan kaloriferde kurutmuştu düzeldi inş seninkide olur
saç kurutmasıyla kurut hemen pirinç dolu bı kavonaza koy beklet bı hafta...
green ın telefonu da öyle olmuştun ya.....pirinc nemını emdı çalıştıydı.......
benim arkadas esinin telefonu makinede yikamis calismamis atilcak diye koymus kenara 1 hafta sonra tekrar denemis olurmu diye calismis isallah olur canim ya
ben baktım şekerdenedim güzelmiş.. benim de kendimce bulduğum başka bir tesadüf var bir ara topikine yazarım
şükür ki geçmemiş diğer böbreğine.. neyseki tek böbrek de yeterli oluyor ha biraz yüklenme olacaktır ama biraz daha dikkat ettiğinde aynı şekilde sağlıklı devam edebilecek.. allah korumuş bak teki sağlam kalmış.. bence gidene üzülme kalana sevintekrar geçmiş olsun canım..
canım ne fark olacak.. bardağın büyüklüğündense çayın demi daha önemli bence.. hangisinde içersen iç iyice demlenmesini beklemeni tavsiye ederim ben..
hahaha çok hoş yaolur neden olmasın ama çıtır ihtiyarlar oluruz inşallah bu arada;
iykiiiii doğduun suzaaaaaaniyki doğdun suzaaaaaaan iyki doğdun iyki doğduuuuun mutlu yıllar saaaaaaaa naaaaaaaaaaa
hayırlı olsun şeker.. çalışma saatleri ne güzel yaa bayıldım çok özendim :116:
ya senin iyiymiş yinebeni bi de işten sonra eve gelsin beraber gidelim orayı bulamaz diye çağırdı iki son durak aktarmalı 1 saat yol gittim gittiğim gibi yola çıktık benzin parası vermek var diye tabana kuvvet, taksi dolmuşa da bindirtmedi yarım saat falan yokuş yukarı yürüdük ayağımda da ince topuklular falan vardı hani eniştem bizi yemeğe götürüyor ya halbuki o gittiğimiz yeri çok da iyi bulabilirdim ve iş yerimin yanından binip otobüsle yarım saatte o yerin önünde inebilirdim :84: içimdeki qivi şuydu; :95: ama karabahtlı teyzemi çok sevdiğim için mecbur şöyle qivi oldum; :93: ve enişteme karşı olan asıl duygularım şöyle; olsa da bu olayın matematiksel açıklaması şuydu;
:95: - :93: = qivi sabrı ,
- :93: = teyze sevgisi
fıstık bugünlük arkadaşların tavsiye ettiği yöntemleri uygula, yarın erkenden telefon tamircisinde soluğu al.. bahsettiğin telefon 20-50 tl lik ikinci el takoz bişi değil sanıyorum son modellerdendi boru değil yani ve o çoktan bırak oksitlenmeyi, paslanmış diyorsun.. içinin açılıp kurutulması ve paslarının olabildiğince çözülmesi şart..
suzanım kuzum doğum günün kutlu olsun:124::119:
bence at çöpe o hapları...zayıflatsa bile düzgün metabolizma hızını bozacak daha sonra daha zor kılo verıecen.....
inşallah canlarım yaaa,nasıl saniyede hayatım mahfolduu,öyle böyle değil, eşimlee hergün konusu mutlaka geçiyodu,bu telefonada bişey olursa unut artık telefonu sen diye diye yedi telin başını,ya benim korktuğum şeyde benimki şimdi tam dokunmatik ekrann,bazı yorumlara baktımdaa,dokunmatiklerde işe yaramaz hiç bi yöntem çöpe gidiyo direkman demişlerr ,dahada kötü oldum ben yaa,nerden koydum teli oraya of allahım sabır verde kurtar beni şu detrtten noluurrr
canım yaa uyumş kalmışım heee.evet canım bol bol vakit geçiriyoruz.anne demeye başladı çok şükür.eski hırçınlığı da kalmadı.çok bağırıyodu şimdi eskisi kadar değil.çok ilgi bekliyo yqaaaa.o yüzden gündüz o uyanıkken giremiyorum.ee uyuyunca da temizlikle uğraşıyorum.bu hafta hep temizlikle geçti.bileklerim sızlıyo resmen.persim çıktı heeee.iyiyim böcüğüm kaçamak yaparak kilo vermeden kılomu korumaya çalışıyorum...
sen nettın oğluşunla ilgilebeildin mi?
bitti mi iftarlar....???
Ellerine sağlık canım...
Harika olmuş listen...
Aradım taradım tek tek yarım saattir dolaştım sayfa aralarında
Ve buldum...
tattttlımmmmm hamişimiz gelmiş.çok sevindim tatlı bebişin iyi olmasına.bizi habersiz bırakma haaa.bu arada annenlere sööledin miiiii merak ettimmmm.inş okursun bu mesajı....Günaydın kızlar...
Gelelim bana...
Ben cuma akşam doktora gittim..
Doktorum her zamanki gibi önce eşimi sordu...
Arabada dedim.. Çocuklar durmadı... Gülümsedi..
Alışmışım ya beraber gelmenize dedi...
Nasılsınz dedi..Şikayetlerimi sordu yok dedim...
Kiloma baktı.. 58.9 kg çıktım... Zayıflamışsın kusuyor musun dedi...
Hayır dedim... Bebeğe baktıktan sonra kilo almış bebek dedi..
Demek kiloyla bebeğin alakası yok dedi..
Tansiyonuma baktı.. 90/60 gayet iyiydi yani...
Bebeğin beynine baktık.. Gayet güzeldi..
Kalbine midesine göbek kordonununa baktı...
Çikolata yememiştim ama gayet hareketliydi..
El salladı birkaç kez...
Yüz yüze geldik.. Aynı babası dedim.. Doktorum evet dedi.
Size hiç benzemiyor bu.. Gülüştük..
Eli ayakları her yerini gördüm...
Zıpır zıpırdı kuzum...
2 li test için ense kalınlığını ölçtü...
0.7 çıktı... Kan verdim... Haftaya çıkacak sonuçlar...
İnşallah güzel çıkar...
Bunu down sendromu için ölçtüklerini söyledi..
Gerçi siz usta oldunuz ama dedi..
Gülüştük yine...
Cinsiyet konusunda henüz erken dedi doktorum..
4 hafta sonra netleşir...
Ben tahminimi dedim yine..
Sen ultrason gibisin zaten dedi..
Bundan öncekileri hep bildin bakmasak da olur dedi..
Gülüştük yine...
%51 benim tahminim... %49 diğeri dedi...
Bende hayırlısı olsun dedim...
Kan hapı demir hapı ve çatlak kremi yazdı...
Sütünü meyveni sebzeni yiyor musun dedi? Evet dedim..
Zararlı yararlı herşeyi...Somali deki çocuklar gibi dedim..
Sonra biraz Somali ve şehit haberleri üzerinde konuştuk..
16:30 da girmiştim
Çıktığımda saat 18:10 du...
Eşim arabada bekliyordu beni o da yorulmuş haliyle...
Bebek gayet sağlıklıydı...
Kilo almış.. Boy atmış...
Eylül 15 gibi giderim bir daha...
Muhtemelen de cinsiyetini öğrenmiş olurum inşallah...
Hayırlısı olsun...
Umarım sizler de iyisinizdir...
ahhhh aaaaahhhhhh beni bu tatlılar mahvetti zatennnn...geçen gün bi arkadaşla karşılaştım
8 aylıkhamilekendisi ve sadece 3 kilo almış
ama normalde kiloluda bekarkenden
80-85 civarı var
neden kilo almamış
çünkü şeker çıkmış o da bebeğe zararı olur diye
tatlı hamurişi fazla meyve yemiyormuş hatta zayıflamış bile yüzü küçülmüş
ve dediki iştahım yok yiyesim gelmiyo ki boğazlı iştahlıdır normalde
ben şu kanıya vardım demek bize şeker aldırıyo kiloyu ve iştahımızı açıyo
demek ki olabildiğince çıkartmalı hayatımızdan
aksine ben de bayılırım tatlıya ama gerçek bu
kızlar dün akşam merkezde daha önce pek geçmediğim bir yoldan geçerken büyük bir aktara rastladım ne zamandır aradığım aktar dükkanını buldumbunu kutlayım gireyim çubuk tarçın alayım hem etrafı kurcalayım neler var dedim daldım.. aldım tarçınlarımı, ama hiperaktif veletler gibi durmadan ona buna elimi atıyorum o ne bu ne bu ne işe yarıyor şunun yan etkisi yok mu şu faydalı mı bu zararlı mı onun içinde ne var, şu şikayet için bişi var mı napayım meraklıyım öle şeylere adam da ilgilenmeyi anlatmayı seviyor böyle ilgili müşterileri de seviyormuş işine geliyor tabi neyse üstünde boymax yazan koca bir kutu gördüm aaa dedim uzamax diye bişi var ondan mı bu :26:? evet dedi adam, ya bunun zararı yok mu dedim hem ergenliğini atlatanlarda işe yarıyor mu az çok? işte adam kemik yaşı ölçümünden falan bahsetti, - ama bunu niye soruyorsunuz ki siz zaten uzun boylusunuz dedi -yok kullanacağımdan değil hem bu arada ayağımda topuklar var dedim -topuğu görüyorum ama standartın üstünde boyunuz var dedi ay sanki boyum uzayı verdi birden böyle duyunca sonra baktım boymaxın yanında kilomax var ay dedim bakayım içinde kilo verdiren neler var belki bilmediğimiz faydalı birşeye denk gelirim ben ona da attım elimi inceliyorum - peki bunun sadece üstünde yazan bitkiler mi var? bu bitkiler gerçekten işe ya rı yor muuuu derkeen adam kafasını bana bi çevirdi ve sıçradı ya; :83:yok artık siz bi de kilomax mı kullanacaksınız diye ani tepki verdi ben böyle; o az önce uzayan boyum yerin dibine girdi ya meğer kilomax kilo aldırıcıymış ama ya o adam neden o kadar heyecan panik yaptı ki :78::78: çok utandım hemen bıraktım elimdekini çok güldük sonra ama utandım çok
canımm geçmiş olsunnn bitanem inşşş iyidir annen şimdi...mrb arkadaşlar bayadır gelemedim kusura bakmayımm kendimi hiç iyi hissetmiyodum çünkü annem hastaydı ve bugun ameliyat oldu ve ben yanına gidemedim hastaneden çıkmadan gidelim diyorz izinde pürüz var moralım çok bozukk ve fena başımm agrıyooo
sizler nasılsınızz inşş iyisinizdir geçmişe bakamıadımm akşama bakarımm artık şimdi başım fena :85::85::85::85::85:
canım eşim kasayla aldığında..domatesler durdu 2 gün balkonda ama ben seçtim yani olmayanları güneşe dizdim.kasanın dibinde bir iki tane çürük vardı onlaırda seçtim..öyle bekledi..bizde eşimel yapmıştık..
şimdi yine var 5kilodan fazladır balkonda kovada..onları seçmedim inş. bişey olmamıştır..ama taze taze elimle topladım.. akşam teravih sonrası yapıcam .onlarda biterse tamam yeter yoruldum..yarında gideriz daha çanta hazırlarım...sanada kolay gelisn..
tatlım bu kavanozda nasıl yapıyosun bi nlatsana.benim de buzluk çok dar napsam diye düşünüyorum.kavanozlar dışarıda bozulur mu???ayrıntılı yapılışının yazarmısın sana zahmet??????salça zordur yaa..
ben buzluğa atamıyorum hem büyük değil hemde kavanozda daha lezzetli geliyor..allahım mutfakta arı var çıkmaıd.zaten huylıyum kaşınmam azalsada bitmedi iyice huylandım işimde var çıkmıyor
nice mutlu senelereeeee fıstıkkkkk......iftar menüm:
izgara tavuk pilav yerine sebze istedim
bi bardak da light cola
az öncede 1 dilim pasta yedim
senacimm fazla cikarsam pasta yüzündendir bu hafta göz yumarsin artik
hayıtlı olsun güzelimm...kizlar kusuruma bakmayin dun yanlis bir kelime kullandim galiba (gözdeler) gibi ben onu kötü niyetle söylemedim sadece cok giremedigim icin yazmak istedim umarim yanlis anlmamissinizdir :26::26:
neyse ben ise basliyorumbugun aradilar ve begenmisler beni cagirdilar persembe gunu anlasmayi imzalamaya gidecegim ve haftaya persembe ilk is gunum heycanlimiyim eveeeeeeeeeeeettttttttt hemde cok iki seneden sonra yeni bi hayat basliyor benim icin biraz stressli olcak galiba ama k.annemlerlede konustum kizima serpilime bakacaklar saten hep onlardaydi kizim yani bir degisiklik olmayacak haftada 20 saat yani gunluk bes saat tabi belli olmuyacak bazen alti bazen sekiz bazende dört saat calisacam ama eminim bana cok iyi gelecek
inşallah seneye çıtır bi hatun olarak girersin yeni yaşınaa amiinnn
ben anneme gidiyorum kızlaar,1saate gelirimaşağıdakide kudursuun,o çıkamıyoya bu saatte dışarıı çatlasın
kızz yine çocukları bırakıp mı çıktınnn?????
canım yaa uyumş kalmışım heee.evet canım bol bol vakit geçiriyoruz.anne demeye başladı çok şükür.eski hırçınlığı da kalmadı.çok bağırıyodu şimdi eskisi kadar değil.çok ilgi bekliyo yqaaaa.o yüzden gündüz o uyanıkken giremiyorum.ee uyuyunca da temizlikle uğraşıyorum.bu hafta hep temizlikle geçti.bileklerim sızlıyo resmen.persim çıktı heeee.
tattttlımmmmm hamişimiz gelmiş.çok sevindim tatlı bebişin iyi olmasına.bizi habersiz bırakma haaa.bu arada annenlere sööledin miiiii merak ettimmmm.inş okursun bu mesajı....
ahhhh aaaaahhhhhh beni bu tatlılar mahvetti zatennnn...
ayyy çok güldürdün beniii heee.ben de çok severim bööle aktarları yaaa.saatlerce inceleyebilirim herşeyi.
canımm geçmiş olsunnn bitanem inşşş iyidir annen şimdi...
canım eşim kasayla aldığında..domatesler durdu 2 gün balkonda ama ben seçtim yani olmayanları güneşe dizdim.kasanın dibinde bir iki tane çürük vardı onlaırda seçtim..öyle bekledi..bizde eşimel yapmıştık..
şimdi yine var 5kilodan fazladır balkonda kovada..onları seçmedim inş. bişey olmamıştır..ama taze taze elimle topladım.. akşam teravih sonrası yapıcam .onlarda biterse tamam yeter yoruldum..yarında gideriz daha çanta hazırlarım...sanada kolay gelisn..
tatlım bu kavanozda nasıl yapıyosun bi nlatsana.benim de buzluk çok dar napsam diye düşünüyorum.kavanozlar dışarıda bozulur mu???ayrıntılı yapılışının yazarmısın sana zahmet??????
nice mutlu senelereeeee fıstıkkkkk......
hayıtlı olsun güzelimm...
sagol canim cok tesekkür ederim isallah hep beraber nice mutlu senelere
heyy selam kızlar ben yeni giriyorum aranıza 4 ay önce anne oldum 60 kiloydum 30 kilo aldım ve şu an 78 im emziriyorum kocaman göbeğimle barışamadım lütfen yardım
evet canımyaa ıphone4 bide en çokta ona yanıyorummşimdi garantide bakmaz ona yandım billahii,eşim duymadan da halletmem imkansız,sağolsun para bırakmaz üstümdee,ihtiyacım olduğunda kredi kartını verir,şimdi diyememki onada verde tamir ettireyim,off yaa yandım been
tirendiim sana bugün cilve düşüyor
bence önce deliye çevirip sonra sakinleştirmeye uğraşacağına, önce bi sakinleştir güzel güzel tatlı tatlı konuş, en cici hallerinle seni ne kadar sevdiğini sor falaneminim ki tabii çok seviyor.. madem bu kadar seviyorsun o zaman sana bir şey söylemem lazım ama bana kızmandan korkuyorum kızma de ne bileyim tirendi de bişiler sen daha iyi tanıyon kocanı daha doğrusu sen tanıyon kocanı yani sana çok kızamaz o kadar kıyamaz belki.. çok kızarsa da benden daha mı değerli dersin trip atarsın sen böyle çekinince aklıma cilveden başka bişi gelmedi ha bi de demiştin ya ben çıplak tartılınca eşim yakalıyo bırakmıyo gibi hani işte.. sen en iyisi kocişin çok sinirlenirse ona dur kocişim kocişim ben sana bi tartılayım falan de
aaa...canım ben de seni arıyodum gerilerde kalmışsın be yaaaa.zor buldumm.kızlarrr didocummm benim arkadaşım.gerçi bi kaçınız tanışmışsınız ama.
sudemmm didou da sınıf öğretmeni senin gibi.senden iyi olmasın çok iyidir....
ayy bende makarna hastasıydım ya.....Eki Görüntüle 246163
kizlar bunu benim is arkadasi hediye etti görüyonuz demi hertürlü makarna makarna hastasiyim ya
aaa...
kırşehırden mı kankan kız....
hoşgeldın didocum..iinıck ını dıdo çikolatasından mı esinlendın...........
ayy bende makarna hastasıydım ya.....
gülmekten koptum tuba iyi fikir haha
kizlar ben ramazan baslamadan face de bi yarismaya katildim ve bitkisel zayiflama hapi kazandim bi kac kere yuttum ne azaldim ne cogaldim ramazan girince ve buraya gelince unuttum onlari bugün gözüme carpti acaba diyorum hem diät yapip hem onlari da kulansammi :26:
yagi vucutda bagliyormus ama benim karnimi baya bi sisiriyordun sanki hamile gibi
birde bugün okudum aksam meyve yemiyecekmissin gizli seker varmis kilo vermeni engeliyor yada yavasladiyormuymus ne :26:
HAYIRLI OLSUN CNM .inşallah rahat edersin .gözün aydın darısı başıma diyeyim o halde bende 3 yıldır evdeyim kızım 3.yaşına girecek ve ben artık işime dönmeye karar verdim ama istediğim gibi bir iş bulup giremedim henüz kısmet artık zamanı gelince gireceğiz demekki.kızına bakacak birileri var en azından senin bende o da yok kreşe vericem çalışırsam ve aklım hep onda olucak(
cok sagol evet canim cok guzel yani bi de tek vardiya degil bir gun öglenci birgun sabah farkli farkli
ben baktım şekerdenedim güzelmiş.. benim de kendimce bulduğum başka bir tesadüf var bir ara topikine yazarım
şükür ki geçmemiş diğer böbreğine.. neyseki tek böbrek de yeterli oluyor ha biraz yüklenme olacaktır ama biraz daha dikkat ettiğinde aynı şekilde sağlıklı devam edebilecek.. allah korumuş bak teki sağlam kalmış.. bence gidene üzülme kalana sevintekrar geçmiş olsun canım..
canım ne fark olacak.. bardağın büyüklüğündense çayın demi daha önemli bence.. hangisinde içersen iç iyice demlenmesini beklemeni tavsiye ederim ben..
hahaha çok hoş yaolur neden olmasın ama çıtır ihtiyarlar oluruz inşallah bu arada;
iykiiiii doğduun suzaaaaaaniyki doğdun suzaaaaaaan iyki doğdun iyki doğduuuuun mutlu yıllar saaaaaaaa naaaaaaaaaaa
hayırlı olsun şeker.. çalışma saatleri ne güzel yaa bayıldım çok özendim :116:
tatlım bu kavanozda nasıl yapıyosun bi nlatsana.benim de buzluk çok dar napsam diye düşünüyorum.kavanozlar dışarıda bozulur mu???ayrıntılı yapılışının yazarmısın sana zahmet??????
nice mutlu senelereeeee fıstıkkkkk......
hayıtlı olsun güzelimm...
canim at o haplari bosver yutma valla dengeni bozar metabolizman allak bullak olur sonra allah korusun iki katini felan alirsin verdigin kilolarin en iyisi saglik li beslenme okito
evet canim evde durmak bi mesela a ins sende gönlüne göre bi is bulursun
cok sagol evet canim cok guzel yani bi de tek vardiya degil bir gun öglenci birgun sabah farkli farkli
sagol tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?