70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya senin iyiymiş yine beni bi de işten sonra eve gelsin beraber gidelim orayı bulamaz diye çağırdı iki son durak aktarmalı 1 saat yol gittim gittiğim gibi yola çıktık benzin parası vermek var diye tabana kuvvet, taksi dolmuşa da bindirtmedi yarım saat falan yokuş yukarı yürüdük ayağımda da ince topuklular falan vardı hani eniştem bizi yemeğe götürüyor ya halbuki o gittiğimiz yeri çok da iyi bulabilirdim ve iş yerimin yanından binip otobüsle yarım saatte o yerin önünde inebilirdim :84: içimdeki qivi şuydu; :95: ama karabahtlı teyzemi çok sevdiğim için mecbur şöyle qivi oldum; :93: ve enişteme karşı olan asıl duygularım şöyle; olsa da bu olayın matematiksel açıklaması şuydu;

:95: - :93: = qivi sabrı ,
- :93: = teyze sevgisi

fıstık bugünlük arkadaşların tavsiye ettiği yöntemleri uygula, yarın erkenden telefon tamircisinde soluğu al.. bahsettiğin telefon 20-50 tl lik ikinci el takoz bişi değil sanıyorum son modellerdendi boru değil yani ve o çoktan bırak oksitlenmeyi, paslanmış diyorsun.. içinin açılıp kurutulması ve paslarının olabildiğince çözülmesi şart..

suzanım kuzum doğum günün kutlu olsun:124::119:

bence at çöpe o hapları...zayıflatsa bile düzgün metabolizma hızını bozacak daha sonra daha zor kılo verıecen.....

saç kurutmasıyla kurut hemen pirinç dolu bı kavonaza koy beklet bı hafta...

green ın telefonu da öyle olmuştun ya.....pirinc nemını emdı çalıştıydı.......

benim arkadas esinin telefonu makinede yikamis calismamis atilcak diye koymus kenara 1 hafta sonra tekrar denemis olurmu diye calismis isallah olur canim ya

inşallah canlarım yaaa,nasıl saniyede hayatım mahfolduu,öyle böyle değil, eşimlee hergün konusu mutlaka geçiyodu,bu telefonada bişey olursa unut artık telefonu sen diye diye yedi telin başını,ya benim korktuğum şeyde benimki şimdi tam dokunmatik ekrann,bazı yorumlara baktımdaa,dokunmatiklerde işe yaramaz hiç bi yöntem çöpe gidiyo direkman demişlerr ,dahada kötü oldum ben yaa,nerden koydum teli oraya of allahım sabır verde kurtar beni şu detrtten noluurrr

cok sagol canim qivicimm

iyi sabir mis seninki ay o enisteylen amma iyi kilo verilir hem az yediriyo, hemde bol bol yürütüyo

evet canımyaa ıphone4 bide en çokta ona yanıyorummşimdi garantide bakmaz ona yandım billahii,eşim duymadan da halletmem imkansız,sağolsun para bırakmaz üstümdee,ihtiyacım olduğunda kredi kartını verir,şimdi diyememki onada verde tamir ettireyim,off yaa yandım been

suzanım kuzum doğum günün kutlu olsun:124::119:

bence at çöpe o hapları...zayıflatsa bile düzgün metabolizma hızını bozacak daha sonra daha zor kılo verıecen.....

sagol canim benim , öyle yapayim zaten faydasini da görmedim gerci bir kac gün sadece kulandim ama niye bedavaya gönderdiler demek is e yaramiyodur herhalde :44:

Son düzenleme:

esim az önce anladim o da havus da düsürdüm geri calisdi dedi onunki de dokunmadik belki olur hayatim isallah

iyiyim böcüğüm kaçamak yaparak kilo vermeden kılomu korumaya çalışıyorum...
sen nettın oğluşunla ilgilebeildin mi?
bitti mi iftarlar....???
canım yaa uyumş kalmışım heee.evet canım bol bol vakit geçiriyoruz.anne demeye başladı çok şükür.eski hırçınlığı da kalmadı.çok bağırıyodu şimdi eskisi kadar değil.çok ilgi bekliyo yqaaaa.o yüzden gündüz o uyanıkken giremiyorum.ee uyuyunca da temizlikle uğraşıyorum.bu hafta hep temizlikle geçti.bileklerim sızlıyo resmen.persim çıktı heeee.

Ellerine sağlık canım...
Harika olmuş listen...
Aradım taradım tek tek yarım saattir dolaştım sayfa aralarında
Ve buldum...

tattttlımmmmm hamişimiz gelmiş.çok sevindim tatlı bebişin iyi olmasına.bizi habersiz bırakma haaa.bu arada annenlere sööledin miiiii merak ettimmmm.inş okursun bu mesajı....
ahhhh aaaaahhhhhh beni bu tatlılar mahvetti zatennnn...
ayyy çok güldürdün beniii heee.ben de çok severim bööle aktarları yaaa.saatlerce inceleyebilirim herşeyi.
canımm geçmiş olsunnn bitanem inşşş iyidir annen şimdi...

heyy selam kızlar ben yeni giriyorum aranıza 4 ay önce anne oldum 60 kiloydum 30 kilo aldım ve şu an 78 im emziriyorum kocaman göbeğimle barışamadım lütfen yardım

canım ben de seni arıyodum gerilerde kalmışsın be yaaaa.zor buldumm.kızlarrr didocummm benim arkadaşım.gerçi bi kaçınız tanışmışsınız ama.

sudemmm didou da sınıf öğretmeni senin gibi.senden iyi olmasın çok iyidir....

tirendiim sana bugün cilve düşüyor
bence önce deliye çevirip sonra sakinleştirmeye uğraşacağına, önce bi sakinleştir güzel güzel tatlı tatlı konuş, en cici hallerinle seni ne kadar sevdiğini sor falan eminim ki tabii çok seviyor.. madem bu kadar seviyorsun o zaman sana bir şey söylemem lazım ama bana kızmandan korkuyorum kızma de ne bileyim tirendi de bişiler sen daha iyi tanıyon kocanı daha doğrusu sen tanıyon kocanı yani sana çok kızamaz o kadar kıyamaz belki.. çok kızarsa da benden daha mı değerli dersin trip atarsın sen böyle çekinince aklıma cilveden başka bişi gelmedi ha bi de demiştin ya ben çıplak tartılınca eşim yakalıyo bırakmıyo gibi hani işte.. sen en iyisi kocişin çok sinirlenirse ona dur kocişim kocişim ben sana bi tartılayım falan de

ay cok güldüm sen daha iyi taniyon kocani he tartilsin ciplak

aaa...
kırşehırden mı kankan kız....
hoşgeldın didocum...........

Eki Görüntüle 246163

kizlar bunu benim is arkadasi hediye etti görüyonuz demi hertürlü makarna makarna hastasiyim ya
ayy bende makarna hastasıydım ya.....

Son düzenleme:

bende yemegi düsünmüyorum sanki bana inat gibi beni zayifmi gördüler ne makarna verdi ama güzel fikir bence böyle birseyi insan hediyelik olarak kendide yapabilir

seherım bana sorduysan ben pek anlamam...

sadece gecen tatıle cıkmadan once 2 kğ domates vardı ziyan olamsın dıye....

aynı menemen yapar gıbı malezmelerı koyup tencerede az pişirdim....

soğuyunca poşetleyip buzluga attım...

sonra pişrcem zaman çıkarıp tavaya atıp az daham pişirip üzerine yumrta kırıp tuzunu atıp afiyetle yedık....taze gıbı oldu çok güzeldi valla...

çok tembelım ya.....buzluga 1 poşet bezelyeden başka hiç bişi atmadım......şansa dukana başlayınca bezelyede kaldı....dukanda yasak çünkü...

aslında fasülye menemen fela atsam süper olurdu...tembelım yaaa..

seherim oğluşuna çok sevindim canım....

temızlıkte baya kalorı attırmıştır sana.....yediğin tatlılar erimiştir işte....

canim at o haplari bosver yutma valla dengeni bozar metabolizman allak bullak olur sonra allah korusun iki katini felan alirsin verdigin kilolarin en iyisi saglik li beslenme okito

evet canim evde durmak bi mesela a ins sende gönlüne göre bi is bulursun

cok sagol evet canim cok guzel yani bi de tek vardiya degil bir gun öglenci birgun sabah farkli farkli

sagol tatlim

sagol canim öyle yapayim sizlen zayifliyorum zaten ne gerek var dimi ben birde zayiflama sakizi da almisdim zaten o da is e yaramadi bosuna milleti kandiriyorlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…