Eki Görüntüle 246163
kizlar bunu benim is arkadasi hediye etti görüyonuz demi hertürlü makarna makarna hastasiyim ya
cok sagol evet canim cok guzel yani bi de tek vardiya degil bir gun öglenci birgun sabah farkli farkli
ay cok güldüm sen daha iyi taniyon kocani he tartilsin ciplak
tirendiim sana bugün cilve düşüyor
bence önce deliye çevirip sonra sakinleştirmeye uğraşacağına, önce bi sakinleştir güzel güzel tatlı tatlı konuş, en cici hallerinle seni ne kadar sevdiğini sor falaneminim ki tabii çok seviyor.. madem bu kadar seviyorsun o zaman sana bir şey söylemem lazım ama bana kızmandan korkuyorum kızma de ne bileyim tirendi de bişiler sen daha iyi tanıyon kocanı daha doğrusu sen tanıyon kocanı yani sana çok kızamaz o kadar kıyamaz belki.. çok kızarsa da benden daha mı değerli dersin trip atarsın sen böyle çekinince aklıma cilveden başka bişi gelmedi ha bi de demiştin ya ben çıplak tartılınca eşim yakalıyo bırakmıyo gibi hani işte.. sen en iyisi kocişin çok sinirlenirse ona dur kocişim kocişim ben sana bi tartılayım falan de
evet kuzum kırşehirden bu akşam beraberdik iftarda.ben bahsetmiştim o da girmiş.tabi 4 aylık bebişi daha emiyo rejim için erken ama aramızda olsun dedim.aaa...
kırşehırden mı kankan kız....
hoşgeldın didocum...........
ayy bende makarna hastasıydım ya.....
seherım bana sorduysan ben pek anlamam...
sadece gecen tatıle cıkmadan once 2 kğ domates vardı ziyan olamsın dıye....
aynı menemen yapar gıbı malezmelerı koyup tencerede az pişirdim....
soğuyunca poşetleyip buzluga attım...
sonra pişrcem zaman çıkarıp tavaya atıp az daham pişirip üzerine yumrta kırıp tuzunu atıp afiyetle yedık....taze gıbı oldu çok güzeldi valla...
çok tembelım ya.....buzluga 1 poşet bezelyeden başka hiç bişi atmadım......şansa dukana başlayınca bezelyede kaldı....dukanda yasak çünkü...
aslında fasülye menemen fela atsam süper olurdu...tembelım yaaa..
seherim oğluşuna çok sevindim canım....
temızlıkte baya kalorı attırmıştır sana.....yediğin tatlılar erimiştir işte....
ay inşallah tek temennim bunları duymak valla,inşallah şanslıyımdır bendee,esim az önce anladim o da havus da düsürdüm geri calisdi dedi onunki de dokunmadik belki olur hayatim isallah
ay ne kaaa hoş görünüyo o öyleeee,,,ama bende bi dolu çeşit makarna var dolaptaa,ben 2haftada bi pişiriyorum eh bana 2yıl yeter onlarrEki Görüntüle 246163
kizlar bunu benim is arkadasi hediye etti görüyonuz demi hertürlü makarna makarna hastasiyim ya
tirendiim sana bugün cilve düşüyor
bence önce deliye çevirip sonra sakinleştirmeye uğraşacağına, önce bi sakinleştir güzel güzel tatlı tatlı konuş, en cici hallerinle seni ne kadar sevdiğini sor falaneminim ki tabii çok seviyor.. madem bu kadar seviyorsun o zaman sana bir şey söylemem lazım ama bana kızmandan korkuyorum kızma de ne bileyim tirendi de bişiler sen daha iyi tanıyon kocanı daha doğrusu sen tanıyon kocanı yani sana çok kızamaz o kadar kıyamaz belki.. çok kızarsa da benden daha mı değerli dersin trip atarsın sen böyle çekinince aklıma cilveden başka bişi gelmedi ha bi de demiştin ya ben çıplak tartılınca eşim yakalıyo bırakmıyo gibi hani işte.. sen en iyisi kocişin çok sinirlenirse ona dur kocişim kocişim ben sana bi tartılayım falan de
ay inşallah tek temennim bunları duymak valla,inşallah şanslıyımdır bendee,
ay ne kaaa hoş görünüyo o öyleeee,,,ama bende bi dolu çeşit makarna var dolaptaa,ben 2haftada bi pişiriyorum eh bana 2yıl yeter onlarr
kız varya şu halde beni güldürdünyyaa ne diyim,allahta seni zayıflatarak versin sevincini ,amin...
söylediklerini okurken aynı anda hayal ettim:97:acaba dedim güzel güzel sırnaşsam bunaa,oda başlar anında sulanmayaee
desekki konu +18e geldii,o sırada fısıldasam kulağınaa acep ne tepki verir,öyle bi haldeyken sinirlenirmi kızarmıki acep
banaa:44:allahım yüzümü kara çıkarmaa,alnımın akıyla çözülsün şu meselee,,yarına kadar pirinçte beklesin bakalım çalışıyomu
denerim eğer olmazsaa tekrar koycam ve akşam iftarımızı yaptıktan sonra hain planımı işleme koyucamm allah yardımcım
olsun,dua edin kızlaaar,öyle böyle değil benimkii defalarca telefon kırdım aldı okırdı benimkini yine alıverdi sonra tekrardan ve tmm
son bidaha istemiycem diyip bu teli aldırdım ve bunada bişey olursa unut teli falan yokk dedi ve ciddiydii biliyorum ama bilerekmi
koydum sanki oraya batuyu suçlayamıyorum omu düşürdü ondan bile şüpheliyim kızamadım bile,eğer batu düşürseydi bana
mutlaka düştüğünü söylerdi korkarak ama yok
hamarat ya...ayyyy alemsinn kuuuuu
evet kuzum kırşehirden bu akşam beraberdik iftarda.ben bahsetmiştim o da girmiş.tabi 4 aylık bebişi daha emiyo rejim için erken ama aramızda olsun dedim.
canım kdr e sormuştum.işte benim buzlukta pek yer olmuyo yaaaa.şişeliyolarya ben onun tarifini almak istiyorummmm
yok canımyaa ben sinirle ağlarken zaten o kaçtı kumandayı alıp tv izleme numarası yapıyodu ,telle uğraşırken silmeye,ona sadece neden yaptın ah batu ah diye feryat ediyodum okaacanın sağolsun güzelim yaaa.telefonsuz da olmuyo ama naparsın.oğlşuna da kızma bak belki kazara düşmüştür.alıştıra alıştıra sööle artık çalışmazsa...
hamarat ya...
buzlukta yer bilrm kalmıyo ha...
maş..
tuba senmi dağınıksın çocukalrdan mı bu kadar telefon trafiği...
ben 4 senedır 1 telefonu bozamadım....bozulsada kocam yenısını alsa dıye beklıyom....benım eskıyen telefonları hep birileri kullanır...o derece yani..
abim,babam,eltim bı sürü kişi kullanır benden sonra..
günaydın canlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize mönüyü hjiiiç yazasım yok çok kötü bir mönü oldu ama yazıcam domateste atsanız hakettim he noluyor bana yaa bu haftanın başında ne güzel 71 görmüştüm şimdi hayal oldu +da çıkmasam bari toparlanmak şart
mönü
iftar:iki kaşık bamya,iki kaşık pilav,yumurtalı patates beş altı çatal oldu herhal,iki bardak ayran az pide bu sefer lokma değildi lokmayı geçti bir saat sonra iki bardak şekersiz limonata,yatmadan önce iki top dondurma hadi taşa tutun beni dövün azarlayın ne yapacaksanız yapın sinir oldum kendime belenaaaaaaaaay sinir oluyorum sana:84:
sahuride,peynir,domates,salatalık,yumurta bir bardak şekersiz limonata bu limonata işi beni fazla sardı hergün bir litreye yakın içiyorum aslında zararlı şekersizde olsa içinde katkı maddesi vardır ama içim yanıyor napim işte berbat mönü ben geçmişe dalıyorum görüşürüz kızlar
canım ya patron acil proje istedi bi dönemedim sana.. ah pelin şimdi karşılıklı uzun uzun konuşmak vardı.. o kadar içten tek tek ifade etmişsin ki anlamamak hak vermemek elde değil.. bir çok kişide benzer sorunlar var şekere una vs bile zam gelince alabildiğine, sözde bayramda zam yok dediler o da oldu ama maaşa zam denince bir sessizlik oluyor.. neyse bunlar hükümetsel şeyler bunları geçelim.. çocuk konusundaki endişen de yerinde çünkü ben bile şimdiden çocuk olursa özel sektörde nasıl yapıcam diye dertlenir oldum ki ben öğretmenlik okudum ama bizim bölüm özel sektöre iyi eleman yetiştirir, ben de kendime güvenimden özelde kariyer yapıcam diye paralanıyorum.. daha bir kaç ay önce kariyer hayalleri kurarken, şimdi çocuğuma kim bakacak nasıl zaman ayırcam ne ara yemek yapıcam telaşı sardı.. artık hayalim değişti; mümkün olan zamanda kursa yazılıp sınava girip atanmayı beklemem, olur da atanırsam dersim bitince çıkıp eve gelmem yemek hazırlayıp çocuklarımı okul dönüşü karşılamam falan.. hayal işte.. neyse beni de geçelim sana gelelim.. pelin bence zam teklifi için daha sakin ol.. aynı şeyleri söyle ama daha sonra kendini zora düşürecek teklifte bulunma giderim diye açık açık söyleme yani.. ikinci yıl olmasının üstüne basarak maaşından ve zamsızlıktan falan şikayet et, yeterince anlayışlı davrandığını ama anlayışının suistimal edildiğini söyleyebilirsin.. hatta hak ettiğin karşılığı almadığını belirt ama bırakırım çıkmasın ağzından.. onlar düşünsün yaa biz bu kıza duyarlı kalmaz zam yapmazsak gider diye kendileri telaşa düşsün.. onlar için de kolay değil iki yıllık elemandan olup yeniden tanımadıklarını birini al, işi öğret, güven, alış.. tek taraflı değil yani.. o yüzden konuşmaktan hakkını aramaktan çekinme ama iş vereni kışkırtıcı hani sen tüküp sonra yalamak zorunda kalmayım demek istiyorsun ya ha işte ona dikkat et.. sen tutuşturma onlar tutuşur.. bence muhakkak hakkını iste..
sahur:
1 armut
1 acitiva icecegi
parmagim kadar peynirli börek ama parmakdan da kücük olabilir zaten anem kizdi emek verdim tadina bakmadin diye ama yedim diyom kadin inanmiyo yemedim gene de
bugün 30 yasima girdimanem herhalde zayifliycam diye aksama ailecek lokandaya götürüyo dogum günü hediyesi..
birazdan cikacam isallah fazla kacirmam
Menümü yazimm..
Sabah:
1 bardak meyva suyu
Öğlen:
1 bardak yeşilçay
Akşam:
1 tabak taze fasulye,
1 dilim pide,
Biraz salata
Biraz kavun,
1.5 bardak ayran,
2 tane şekerpare
kizlar kusuruma bakmayin dun yanlis bir kelime kullandim galiba (gözdeler) gibi ben onu kötü niyetle söylemedim sadece cok giremedigim icin yazmak istedim umarim yanlis anlmamissinizdir :26::26:
neyse ben ise basliyorumbugun aradilar ve begenmisler beni cagirdilar persembe gunu anlasmayi imzalamaya gidecegim ve haftaya persembe ilk is gunum heycanlimiyim eveeeeeeeeeeeettttttttt hemde cok iki seneden sonra yeni bi hayat basliyor benim icin biraz stressli olcak galiba ama k.annemlerlede konustum kizima serpilime bakacaklar saten hep onlardaydi kizim yani bir degisiklik olmayacak haftada 20 saat yani gunluk bes saat tabi belli olmuyacak bazen alti bazen sekiz bazende dört saat calisacam ama eminim bana cok iyi gelecek
:92: günaydın kızlar :92:
ben ortada bı menu goremedım valaa :26:
bı de muz cok yararlı tabı onu da dıyet menune uygun bı sekılde tuketıceksın, üzüm gıbı mesela...
Bamyaaa Belenayyyy Normal yemişsin ama ben menünde yeşilçay, form çayı falan görmedim.. Sen bitki çayları içmiyor musun? Arada bi kaçamak olur ama pilav yeme bi daha
O kadar da kötü değil bence
canım allah kolaylık versın sana işin cokmus baya zaten ramazanda pek göremedik senı bayramdan sonra daha sık gırersın ınsallahheryerim aqrıyookendimi çok bitkin hissediyorum... dün iftar ve sonrası çok kaçırdıqım için midem asit yaptı inanılmaz açlık hissediyorum..yatıp uyumak uyandırılmamak istiyorum..ama malesef buna imkan yok kızlar...iftara gidicez ve uzak biyere yinee...hiç halim yok..yarında çok yoqun birgün beni bekliyor...alışveriş yapıcaz kızımla tatil için...uzak yerlere alışverişe gidicez..gelesiye bestilimiz çıkıcak...ve günlerdir iftar davetlerinde olduqumuz için evde hiç yemek yok..gelince birde yemek derdim olacak...perşembe günü halamla kuzenim izmirden gelecekler...onlar gelmeden dip köşe temizlik yapmamlalzım..iftar ve sahur ikramlarımı hazırlamam lazım..cumayada valizlerimizi hazırlamam lazım akşamına yolcuyuz..ayy yazarken bile yoruldum...misafirlerim varken pratik iftar ve sahur tavsiyeleri olan varsa lütfen fikir versin...ihtiyacım olacak...öpüldünüz hepiniz..şimdilik çıkıyorum..herkese hayırlı iftarlar...
ıyı kı dogrun canım yasıtmısız senel bende temmuz dogumluyum.sana nice saglıklı mutlu yıllar dılıyorumsahur:
1 armut
1 acitiva icecegi
parmagim kadar peynirli börek ama parmakdan da kücük olabilir zaten anem kizdi emek verdim tadina bakmadin diye ama yedim diyom kadin inanmiyo yemedim gene de
bugün 30 yasima girdimanem herhalde zayifliycam diye aksama ailecek lokandaya götürüyo dogum günü hediyesi..
birazdan cikacam isallah fazla kacirmam
canımc ok sevındım sartlarda gzuelmıs hayırlı ugurlu olsunkizlar kusuruma bakmayin dun yanlis bir kelime kullandim galiba (gözdeler) gibi ben onu kötü niyetle söylemedim sadece cok giremedigim icin yazmak istedim umarim yanlis anlmamissinizdir :26::26:
neyse ben ise basliyorumbugun aradilar ve begenmisler beni cagirdilar persembe gunu anlasmayi imzalamaya gidecegim ve haftaya persembe ilk is gunum heycanlimiyim eveeeeeeeeeeeettttttttt hemde cok iki seneden sonra yeni bi hayat basliyor benim icin biraz stressli olcak galiba ama k.annemlerlede konustum kizima serpilime bakacaklar saten hep onlardaydi kizim yani bir degisiklik olmayacak haftada 20 saat yani gunluk bes saat tabi belli olmuyacak bazen alti bazen sekiz bazende dört saat calisacam ama eminim bana cok iyi gelecek
bence hıc ıcme o hapları canım metabolızmanı bozarsınkizlar ben ramazan baslamadan face de bi yarismaya katildim ve bitkisel zayiflama hapi kazandim bi kac kere yuttum ne azaldim ne cogaldim ramazan girince ve buraya gelince unuttum onlari bugün gözüme carpti acaba diyorum hem diät yapip hem onlari da kulansammi :26:
yagi vucutda bagliyormus ama benim karnimi baya bi sisiriyordun sanki hamile gibi
birde bugün okudum aksam meyve yemiyecekmissin gizli seker varmis kilo vermeni engeliyor yada yavasladiyormuymus ne :26:
valla suya gıren telefon pek ıflah olmuyo ama yesımınde oyle olmustu o da pırınce koymustu calısmıstı sanırm oyle hatırlıyorum onu bı dene bakalımkızlar nolur biri akıl versin çok kötüyüm yaa,batu telefonu su dolu kaba düşürmüş belki 10dk dır suda durdu telefon,napabilirim yardım edin çalışmazmı bidahaa,ya eşim görürse mahfolurum ben daha 1ay olmadı telefonu alalı,nolurya şuan çok kötü durumdayım,çocuğada bağırıp duruyorum,offffffff
bende oyle beyın sandım kız aynen
makarna mııı süslemişler ne güzel süpermişben anlamadım ilk bakınca beyin sandım kafayı yiyordum burda makarna diye okuyunca dikkatli baktım tansiyonum normale döndü
ayyyy alemsinn kuuuuu
evet kuzum kırşehirden bu akşam beraberdik iftarda.ben bahsetmiştim o da girmiş.tabi 4 aylık bebişi daha emiyo rejim için erken ama aramızda olsun dedim.
canım kdr e sormuştum.işte benim buzlukta pek yer olmuyo yaaaa.şişeliyolarya ben onun tarifini almak istiyorummmm
günaydın canlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize mönüyü hjiiiç yazasım yok çok kötü bir mönü oldu ama yazıcam domateste atsanız hakettim he noluyor bana yaa bu haftanın başında ne güzel 71 görmüştüm şimdi hayal oldu +da çıkmasam bari toparlanmak şart
mönü
iftar:iki kaşık bamya,iki kaşık pilav,yumurtalı patates beş altı çatal oldu herhal,iki bardak ayran az pide bu sefer lokma değildi lokmayı geçti bir saat sonra iki bardak şekersiz limonata,yatmadan önce iki top dondurma hadi taşa tutun beni dövün azarlayın ne yapacaksanız yapın sinir oldum kendime belenaaaaaaaaay sinir oluyorum sana:84:
sahuride,peynir,domates,salatalık,yumurta bir bardak şekersiz limonata bu limonata işi beni fazla sardı hergün bir litreye yakın içiyorum aslında zararlı şekersizde olsa içinde katkı maddesi vardır ama içim yanıyor napim işte berbat mönü ben geçmişe dalıyorum görüşürüz kızlar
yok canımyaa ben sinirle ağlarken zaten o kaçtı kumandayı alıp tv izleme numarası yapıyodu ,telle uğraşırken silmeye,ona sadece neden yaptın ah batu ah diye feryat ediyodum okaazaten bilmiyorumki omu düşürdü gözümle görmediğim için,kızsamda dövsemde telefon geri gelmiycek zaten neden yapıyımki öyle bişeyy,bunun farkındayım yaniii:85:
ah bi bilsem,aslında ben bu sonki telimi 3yıldır kullanıyorum kızyalnızca ilk sene çok kavgalarımız olmuştu ozaman hep polisi arıycam diye teli alınca sinirden alıp duvara atardı,ee barışıncada tel alırdı:90:tekrardan bi kavga ve otelde mevtaa,ee yine yeni bi tel dahaa,işte o tel son olduu 3yıldır bende,ama ondan sırf sıkıldım diyee istedim,alıverdi benimkinide o kullanıyo şuan,gerçi onda tel dayanmıyo benimkinide halletti oldu soketi çalışmıyo şarj etmiyooo nedir bu tellerden çektiğimiz yaaaawww,ama bu ders olsun bana eğer kurtulursa tel ne çocuklara nede ortalığa koyucam,saklıycam güvenli biyerde yeterki olsuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?