70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok sagol evet canim cok guzel yani bi de tek vardiya degil bir gun öglenci birgun sabah farkli farkli

ee daha da güzel.. işlerini ona göre ayarlarsın.. işin konusunda çok şanslısın maşallah

ay cok güldüm sen daha iyi taniyon kocani he tartilsin ciplak

ahahha toparladım sonra ya burada tirendi hanımın canını kurtarmaya çalışıyorum şekerim hatta tavsiyeme uyarsa, 9 ay kadar iki canlı bile devam edebilir yani

ayyyy alemsinn kuuuuu
aaa...
kırşehırden mı kankan kız....
hoşgeldın didocum...........

ayy bende makarna hastasıydım ya.....
evet kuzum kırşehirden bu akşam beraberdik iftarda.ben bahsetmiştim o da girmiş.tabi 4 aylık bebişi daha emiyo rejim için erken ama aramızda olsun dedim.

canım kdr e sormuştum.işte benim buzlukta pek yer olmuyo yaaaa.şişeliyolarya ben onun tarifini almak istiyorummmm

esim az önce anladim o da havus da düsürdüm geri calisdi dedi onunki de dokunmadik belki olur hayatim isallah
ay inşallah tek temennim bunları duymak valla,inşallah şanslıyımdır bendee,
Eki Görüntüle 246163

kizlar bunu benim is arkadasi hediye etti görüyonuz demi hertürlü makarna makarna hastasiyim ya
ay ne kaaa hoş görünüyo o öyleeee,,,ama bende bi dolu çeşit makarna var dolaptaa,ben 2haftada bi pişiriyorum eh bana 2yıl yeter onlarr

kız varya şu halde beni güldürdünyyaa ne diyim,allahta seni zayıflatarak versin sevincini ,amin...

söylediklerini okurken aynı anda hayal ettim:97:acaba dedim güzel güzel sırnaşsam bunaa,oda başlar anında sulanmaya ee

desekki konu +18e geldii,o sırada fısıldasam kulağınaa acep ne tepki verir,öyle bi haldeyken sinirlenirmi kızarmıki acep

banaa:44:allahım yüzümü kara çıkarmaa,alnımın akıyla çözülsün şu meselee,,yarına kadar pirinçte beklesin bakalım çalışıyomu

denerim eğer olmazsaa tekrar koycam ve akşam iftarımızı yaptıktan sonra hain planımı işleme koyucamm allah yardımcım

olsun,dua edin kızlaaar,öyle böyle değil benimkii defalarca telefon kırdım aldı okırdı benimkini yine alıverdi sonra tekrardan ve tmm

son bidaha istemiycem diyip bu teli aldırdım ve bunada bişey olursa unut teli falan yokk dedi ve ciddiydii biliyorum ama bilerekmi

koydum sanki oraya batuyu suçlayamıyorum omu düşürdü ondan bile şüpheliyim kızamadım bile,eğer batu düşürseydi bana

mutlaka düştüğünü söylerdi korkarak ama yok

Son düzenleme:

canın sağolsun güzelim yaaa.telefonsuz da olmuyo ama naparsın.oğlşuna da kızma bak belki kazara düşmüştür.alıştıra alıştıra sööle artık çalışmazsa...

hamarat ya...
buzlukta yer bilrm kalmıyo ha...
maş..

tuba senmi dağınıksın çocukalrdan mı bu kadar telefon trafiği...

ben 4 senedır 1 telefonu bozamadım....bozulsada kocam yenısını alsa dıye beklıyom....benım eskıyen telefonları hep birileri kullanır...o derece yani..
abim,babam,eltim bı sürü kişi kullanır benden sonra..

canın sağolsun güzelim yaaa.telefonsuz da olmuyo ama naparsın.oğlşuna da kızma bak belki kazara düşmüştür.alıştıra alıştıra sööle artık çalışmazsa...
yok canımyaa ben sinirle ağlarken zaten o kaçtı kumandayı alıp tv izleme numarası yapıyodu ,telle uğraşırken silmeye,ona sadece neden yaptın ah batu ah diye feryat ediyodum okaazaten bilmiyorumki omu düşürdü gözümle görmediğim için,kızsamda dövsemde telefon geri gelmiycek zaten neden yapıyımki öyle bişeyy,bunun farkındayım yaniii:85:

ah bi bilsem,aslında ben bu sonki telimi 3yıldır kullanıyorum kızyalnızca ilk sene çok kavgalarımız olmuştu ozaman hep polisi arıycam diye teli alınca sinirden alıp duvara atardı,ee barışıncada tel alırdı:90:tekrardan bi kavga ve otelde mevtaa,ee yine yeni bi tel dahaa,işte o tel son olduu 3yıldır bende,ama ondan sırf sıkıldım diyee istedim,alıverdi benimkinide o kullanıyo şuan,gerçi onda tel dayanmıyo benimkinide halletti oldu soketi çalışmıyo şarj etmiyooonedir bu tellerden çektiğimiz yaaaawww,ama bu ders olsun bana eğer kurtulursa tel ne çocuklara nede ortalığa koyucam,saklıycam güvenli biyerde yeterki olsuunn

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Bi başağrısıyla ve şiş bi göbekle uyandıgım için hiç mutlu değilim..
Kahvaltı da ne yesem diye düşünüyorum daha bulamadım..
Perşembe akşamı olmasınnn, olmasınnn yaa:122:
Kendimi acaip hantal hissediyorum..:120:

günaydın canlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize mönüyü hjiiiç yazasım yok çok kötü bir mönü oldu ama yazıcam domateste atsanız hakettim he noluyor bana yaa bu haftanın başında ne güzel 71 görmüştüm şimdi hayal oldu +da çıkmasam bari toparlanmak şart

mönü
iftar:iki kaşık bamya,iki kaşık pilav,yumurtalı patates beş altı çatal oldu herhal,iki bardak ayran az pide bu sefer lokma değildi lokmayı geçti bir saat sonra iki bardak şekersiz limonata,yatmadan önce iki top dondurma hadi taşa tutun beni dövün azarlayın ne yapacaksanız yapın sinir oldum kendime belenaaaaaaaaay sinir oluyorum sana:84:

sahuride,peynir,domates,salatalık,yumurta bir bardak şekersiz limonata bu limonata işi beni fazla sardı hergün bir litreye yakın içiyorum aslında zararlı şekersizde olsa içinde katkı maddesi vardır ama içim yanıyor napim işte berbat mönü ben geçmişe dalıyorum görüşürüz kızlar

Bamyaaa Belenayyyy Normal yemişsin ama ben menünde yeşilçay, form çayı falan görmedim.. Sen bitki çayları içmiyor musun? Arada bi kaçamak olur ama pilav yeme bi daha
O kadar da kötü değil bence

:92: günaydın kızlar :92:

valla canım umarım o zmnki ruh halim yumusak olur ben de yumusak yumusak konusurum.. gecen defa da boyle gzuel guzel konustm ama bı degısıklık olmadı, iş yaptıgımız şirketın durumu hala netlık kazanmış değil oyuzden umudum yok pek, kocişim de dedi sana yenı iş arama zamanımız eldı galıba dıyee :26: valla sen yapabılıyosana devlete kapagı at derım, bayan için ozel sektor daha zorlu oluyo, cocukta yaparım karıyerde fılan olmuyo işte, sorunsuz bı hamılelık donemı gecırıyosan doguma kadar calısırsın ama dogum sonrası mutlaka işe gıdemedıgın bı dönemın olacak yani... valla hasta oluyosun da ızın ıstemeye utana sıkıla gıdıyo ınsan, patrondan beklıyo, sen hastasın evde kal gelme bı kac gun dınlen fılan deemesını... dıger turlu olsaydı yazardı doktor 2-3 gun rapar rahat ederdın..
ne zaman maaş alacagın bellı, haftasonun var, yıllık ızınlerın daha duzenlı vs vs, artıları cok yanı... ah kafam aahh okuldayken koyacaktım bu bunu kafaya, hıc ozele dalmadan bı sene sıkıcaktım dişi...

doğum gunun kutlu olsun cnaım; mutlu, hzurlu nıce yıllaraa)

Menümü yazimm..
Sabah:
1 bardak meyva suyu

Öğlen:

1 bardak yeşilçay

Akşam:

1 tabak taze fasulye,
1 dilim pide,
Biraz salata
Biraz kavun,
1.5 bardak ayran,
2 tane şekerpare

ben ortada bı menu goremedım valaa :26:
bı de muz cok yararlı tabı onu da dıyet menune uygun bı sekılde tuketıceksın, üzüm gıbı mesela...

hayırlı olsun, hzurlu bı iş yasantısı dılıyorum...

:92: günaydın kızlar :92:
ben ortada bı menu goremedım valaa :26:
bı de muz cok yararlı tabı onu da dıyet menune uygun bı sekılde tuketıceksın, üzüm gıbı mesela...

Günaydın ger-düşş oruç tutmaya alıştığım için gündüz ve yicek birşey de bulamadığım için yemedim.
Diyetisyen muz yememi önermemişti. Bende bunu belirttim.
Her yiyecek gibi elbet faydası vardır..

Son düzenleme:
ÖNCELİKLE SİBEEL GEÇ OLMAKLA BERABER DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM

Bamyaaa Belenayyyy Normal yemişsin ama ben menünde yeşilçay, form çayı falan görmedim.. Sen bitki çayları içmiyor musun? Arada bi kaçamak olur ama pilav yeme bi daha
O kadar da kötü değil bence

buyrun benimyeşil çay içiyordum ramazan ayı gelince bıraktım canım inşallah bir hafta sonra eski düzenime dönücem bidaha pilav yok buhafta çok oldu

iftar:2 kepçe domates çorba
çok az kavurmalı 3 servis kaşığı bulgur pil.
ayran

yarım bardak fanta
soda

sahur menemen
2 dilim kepek ek
çay
beyaz peynir

soru: hatta sorun:çoğunuz pilav falan yemiyo gördüğüm kadarı ile ama ben hemen hemen hergün yiyiyorum kilo da veriyorum ama ne yapayım çok ta kasamıyom kendimi
bizim ki pilavsız yemeği sevmiyo ben yemesem bitmiyo belenayın bamyasına dönüyo yani çok mu kötü bişey yapıyorum

şimdi kociş aradı yemeğe davetliymişiz lokantada ya çok kaçırırsam ne olcek acaba kabul etmesemiydim

Son düzenleme:
canım allah kolaylık versın sana işin cokmus baya zaten ramazanda pek göremedik senı bayramdan sonra daha sık gırersın ınsallah
ıyı kı dogrun canım yasıtmısız senel bende temmuz dogumluyum.sana nice saglıklı mutlu yıllar dılıyorum
canımc ok sevındım sartlarda gzuelmıs hayırlı ugurlu olsun
bence hıc ıcme o hapları canım metabolızmanı bozarsın
valla suya gıren telefon pek ıflah olmuyo ama yesımınde oyle olmustu o da pırınce koymustu calısmıstı sanırm oyle hatırlıyorum onu bı dene bakalım

makarna mııı süslemişler ne güzel süpermiş ben anlamadım ilk bakınca beyin sandım kafayı yiyordum burda makarna diye okuyunca dikkatli baktım tansiyonum normale döndü
bende oyle beyın sandım kız aynen

canım ben yapıyorum ama domates sosu olarak ıcıne bıber koymuyorum süpe roluyor ksı boyu yedık balkondakı dolapta tuttuk hatta 1 ay once bıttı yazında durdu son zamanda dolaba aldım kalan 2 taneyı
biz şöyle yapıyoruz

domateslerı kaynar suda bekeltıp kabuklarını soyuyorum
sonra iri iri dogruyorum 4 e 5 e robotta cekıyorum büyük bi tencereye hepsını koyuyorum cektıklerımın ve kaynatıyorum çiğ kokusu gidene rengi dönene kadar ındırmeye yakın bıraz tuz ve bıraz sıvıyag koyuyorum.sonra kavaonozlara doldurup agzını sıkıca kataıp ters cevırıyorum ve battanıye yada bır ortuye sarıyorum hepsı bıarada olacak sekılde 1 gün bekletıyorum hazırdır canım hıcbısey olmyuyo actıktan sonrada buzdolabına koyuyorum tüketene kadar herseyde kullanıyorum ben makarna yaparken yemeklerde süper oluyor canım

çok bişey yememişsin ki tatliş ne den kızdın beloşa

şekersiz limonata nası oluyor şekersiz nasıl içyorsun

ben de bısıler yapmak ıstıyorum kızlar, ne yapmak ısıyosun dıyeceksınnnnız şimdii

buzluguma bısıler atmak ıstıyorum, gercı bu bayram kayınvalıdemlere gıdıyoruz ordan getırırız belkı taze taze fasulyeler

valla calısırken iyı oluyo buzlukta bısıler olması, hem de ay sonları ekonomı sarsılınca buzluktakı stoklara basvuruyoruz bız baya işe yarıyo yanii

ay kötü olmuş benim kocişte aynı ıslak elle tutma oraya koyma bilmeme ne sakınan göze çöp batıyo işte

inş kazasız belasız atlatırsın
ayyy kendi başıma geldiğini düşünemiyorum rahat bi 10 yıl söylenirdi bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…