70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen cok ıyı oluyoda bende atamıyorum bı ablam bezelye verdı onuda esım sevmıyo zaten annemde vişne ben barbunya aldırcaktım anneme parasınıda verdım hatat o hafta cok pahalıymıs pzarda almadı bıdahda kaldı oyle.şimdi işte domates yapıcaz bakalım hafatsonu onun harıcınde ben fasulye nohut yesıl mercımek haslayıp atıyorum buzluga od aıyı oluyor dun yesılmercımegı cıkarıp 2 dk da corba yaptım oglusa mesela calısan ıcın pratık oluyor.

sanki ben bı yerlerden cıkarıyo gıbıyım ama tam hatırlayamadımmm

bugun ugrayacagını bılıyodum, neden dersen dun anmıştım senı, ne zmn boyle ansam yakın zamanda zırt dıye gelıyosunnnn

içime doguyo demekki bebek :)
cok sacma sapan günlerden geçtim, böle bi içime kapandm fln ama iim şimdi geldimm hemen bi fırsat bulunca

eee tatil nası geçti bebekim, foto var mı foto :)
şu anki kilon kaç

ne cok soru sordum dimi

va va hoşgeldin nası iyi geldimi tatil ??????

hoşbuldmmm :)
walla öyle ii geldi ki , evden çıkmadım hiç desem yeridir, aile saadeti yaşadım, bu cuma gene gidiyorum bayram münasebetiyle
bi de hava deişikliği herhal, tam grip oldumm yeni toparlıyoruum ama :)

nohutu fasulyeyı ben de atayım dıyorum ama ben normal duudkluden tırsıyorum dıye paraya kıyıp clıpsolardan aldım, ama daha once hıc duudklu kullanmadıgım ıcın pişme surelerını bı turlu ayarlayamıyorum, dudukude ne pısırsem ılk actıgımdan az pişmiş oluyo kapatıp 5 dk daha koyuyorum bu defada yemek kendınden gecıyo, ezılıyo fılan bı turlu orta yolunu bulamadımmm :26: fasulye ve nohutu kac dk koymam gerekıyo, aksamdan ıslatıcam bı de demıı, bı de buzdolabı posetlerıyle mı koyuyosun, pı pişirimlik ne kadarlık mıktarda koyuyosunnn?? sonracagıma koydugun kırmıız mercımek mı yeısl mercımek mı? bakayım baska soracagım bısı kalmıs mı neyse gerısını sonra sorarım gozun korkmesın, alıstırın bakalım taze gelın sayılırım az çok ben de )

valla senınnkı gectı ben ıcıme kapancam galıba artıkk :26: ben de nedense bugunlerde sınırlı ve patlamalık sekıdle gezıyorum, tatılı gayet guzeldı, profılde albume attım bıraz foto ordan bak anacımmm

tatılın son gunu regl oldum, bu defa oncesınde regl psıkolojısıne gırmedım dıye galıba sımdı de rgel muddetınce o psıkolojıye kapıldım bılıyorum ama işle ilgili filan kafam da soru işaretlerı var, bı de adlı tatıl ya şimdi bos durmak yaramıyo bana, belkıde su durusmalar fılan baslayınca rahatlarım bıraz, bı de hareket etmeye alıskın bı ınsan olarak boyle masa bası sıkılıyorum, sabah ıse gel gun boyu bılgısayar aksam eve gıt, yemek ye otur otur, enerjıyı atıcak yer bulamıyorum :26: bu spora ramazanda ara verılmesı cok can sıkıcı oldu, valla dun gece saat 23,30 da elımde toz bezı toz alıp ev toparlıyodum bıraz hareket olsun dıye bı de kociş hasta dısarıda cıkamıyoruz, dun ıgnelerı oldu antıbıyotıkalıyo sımdı, klıma carptı kocişimii :26:

yanı canım bu aralar bır dokun bın ah işit seklındeyım, bak sende bı dokundun bın ah işittin, uygulamalı olarak gormus oldunnn

ezgicimm naptin hayatim annenle konusa bildinmi biraz daha iyimisin canim benim
saolll balımm yaaa çok tşkler daha hiç konuşamadım canımm ya agrısı varmış daha rahatlamasını bekliyorumm bende iyi olmaya calışıyorumm çok tşkler ettimmm
çok şükür canım ona çok seviniyoruz zaten allahıma şükür biri saglam onla yasamaya devam edecek çok tşkler canımmm saol
ayyyyyy canımmmm yaaa çok üzüldümm çok geçmiş olsunnnn inşş calışırr telde zor ihtiyac sonuçta ve eşlerimiz bizden çeneli oluyo bence benimki çok çenelidirde
ben suya ddüşürmesemde fark etmez ordada görse başlar lafa allah yardımcımız olsunnn kuzuu

i eskisi kadar değil.çok ilgi bekliyo yqaaaa.o yüzden gündüz o uyanıkken giremiyorum.ee uyuyunca da temizlikle uğraşıyorum.bu hafta hep temizlikle geçti.bileklerim sızlıyo resmen.persim çıktı heeee.

tattttlımmmmm hamişimiz gelmiş.çok sevindim tatlı bebişin iyi olmasına.bizi habersiz bırakma haaa.bu arada annenlere sööledin miiiii merak ettimmmm.inş okursun bu mesajı....

ahhhh aaaaahhhhhh beni bu tatlılar mahvetti zatennnn...

ayyy çok güldürdün beniii heee.ben de çok severim bööle aktarları yaaa.saatlerce inceleyebilirim herşeyi.

canımm geçmiş olsunnn bitanem inşşş iyidir annen şimdi...
çok tşkler canımmm çok şükür canımmm iyi
aldığında..domatesler durdu 2 gün balkonda ama ben seçtim yani olmayanları güneşe dizdim.kasanın dibinde bir iki tane çürük vardı onlaırda seçtim..öyle bekledi..bizde eşimel yapmıştık..
şimdi yine var 5kilodan fazladır balkonda kovada..onları seçmedim inş. bişey olmamıştır..ama taze taze elimle topladım.. akşam teravih sonrası yapıcam .onlarda biterse tamam yeter yoruldum..yarında gideriz daha çanta hazırlarım...sanada kolay gelisn..

tatlım bu kavanozda nasıl yapıyosun bi nlatsana.benim de buzluk çok dar napsam diye düşünüyorum.kavanozlar dışarıda bozulur mu???ayrıntılı yapılışının yazarmısın sana zahmet??????

nice mutlu senelereeeee fıstıkkkkk......

hayıtlı olsun güzelimm...

kızz yine çocukları bırakıp mı çıktınnn?????[/QUOTE]

givi çok yasa emi sabah sabah iyi güldümmm

günaydııınnnnn güzelller nasılsınız.ben yine geçmişi okuyamadımyok pes hızınıza yetişemiyorumpazartesiden beri çok yoğunum malum beyanname zamanı neyse ki işlerimi bitirdim bir kaç gün rahatım bu arada arkadaşlar 77 kiloda takıldım kaldım bu aralar meta mı hızlandıracak veya şaşırtacak birşeyler yapmam lazım 1 haftalık detoksa mı başlasam ne yapsam yada sizin bildiğiniz daha iyi çözümler varmı:26: hepinizi kocaman öpüyorum. buralardayım
takipteyim.

ii diyim ii oliiim :)
kilo almış bir şekilde döndümm ben

cuma günkü bildirimde 61.6 olup, su an 62.5 olan bi insanım
olsun cnaım morlın ıyı olsun da her halukarda verırsın sen

hah canım yazmıstım yesıl mercımekbenım yeıslmercımek gec pşiyoda o yuzdne oyel yapıyom 20 dk pişiriyom tam ıyı oluyo nohut daha gec pişiyo sankı 20 dk koydum tam ıyı deıldı yanı o oluyo normal canım bırde cınsıne göre degısıyo benım eskı fasulyem 15 dk da hamur oluyodu sımdı bıttı yenısı bakalım ansı olcak o yuzden sen genel olarak 20 dk yap hafıf dırı kalırsa bırazda pişerken kendıne gelır .birde tabıkı geceden ıslatcaksın ben yesıl mercımegı ıslatmıyom ama.ayrıca benım düdüklüm normal basıt bısey ben cok memnunum cok gzuel ve cabuk pişiriyor yanı pısme süresinde cok sey etken canım.

Kızlaaar az önce bi yeğenim oldu benım erkek öğlen arasında göremeye gidicem ınsallah ay cok heyecanlıyım yaaa

arkadaslar yazarken gordum annen rahatsızmış sanırım , kusura bakma bı sre burda olmadıgım ıcın olayalrdan uzak kaldım bıraz, cok gecmıs olsunnnn

haydı hayırlı olsunnnnnnnnn, ne oldun bakayım şimdi sen hala mı teyze mı

olan oldu artık kendini çocuğu suçlama zaten ha nedir bundan sonra daha dikkatli olursun.. akşam makşam demişsin ama ne kadar erken müdahele edilse o kadar iyi.. bi de geç söyledin diye sinirlenmesin? neyyn şimdi mi söylenir bu diye tepki vermesin? - ama ama kocişim ben pirincin içinde bekletiyorum onu sen merak etme dediğinde ne yapar onu merak ediyorum ben

arkadaslar yazarken gordum annen rahatsızmış sanırım , kusura bakma bı sre burda olmadıgım ıcın olayalrdan uzak kaldım bıraz, cok gecmıs olsunnnn
annesi hasta olan başka arkadaştı sanırım ben değildim.bende bahaneyle burdan geçmiş olsun diyim bari o arkadaşa:94::94:

tebrikler allah bol rızıklı sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah.

ben geldim ama beni hatırlayan war mııı

ah hatırlamaz olur muyuz inanmazsın iki gündür aklıma geliyorsun lequ.. diyorum şimdi nasıl, hafta sonu iyi geldi acaba, maaşını aldı mı acaba ya maaşında gözüm yok yanlış anlama hani yeni başlayınca zor oluyor da ilk maaşı alınca belki o sıkıntıların bir karşılığı olduğunu anımsayabiliyor insan.. onu diyecektim.. umarım daha iyisindir şeker..

Selam kızlar..

triendy geçmiş olsun telefonunda yenıydı hakkaten, demek iphone4 aldın... nasıl sımdı telf durumu..
ıyıce bı kuruması lazım ama o telefonun ıcıde pek kolay acılmıyor... normal telefon olsa kurutma makınesıyle kurutup kullandıgımız olmustu...
inş hallolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…