- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ben geldim ama beni hatırlayan war mııı
ben de bısıler yapmak ıstıyorum kızlar, ne yapmak ısıyosun dıyeceksınnnnız şimdii
buzluguma bısıler atmak ıstıyorum, gercı bu bayram kayınvalıdemlere gıdıyoruz ordan getırırız belkı taze taze fasulyeler
valla calısırken iyı oluyo buzlukta bısıler olması, hem de ay sonları ekonomı sarsılınca buzluktakı stoklara basvuruyoruz bız baya işe yarıyo yanii
sanki ben bı yerlerden cıkarıyo gıbıyım ama tam hatırlayamadımmm
bugun ugrayacagını bılıyodum, neden dersen dun anmıştım senı, ne zmn boyle ansam yakın zamanda zırt dıye gelıyosunnnn
va va hoşgeldinnası iyi geldimi tatil ??????
Bu arada herkese günaydın kızlaaarr ceren hosgeldın canım nasılsın
aynen cok ıyı oluyoda bende atamıyorum bı ablam bezelye verdı onuda esım sevmıyo zaten annemde vişne ben barbunya aldırcaktım anneme parasınıda verdım hatat o hafta cok pahalıymıs pzarda almadı bıdahda kaldı oyle.şimdi işte domates yapıcaz bakalım hafatsonu onun harıcınde ben fasulye nohut yesıl mercımek haslayıp atıyorum buzluga od aıyı oluyor dun yesılmercımegı cıkarıp 2 dk da corba yaptım oglusa mesela calısan ıcın pratık oluyor.
içime doguyo demekki bebek :)
cok sacma sapan günlerden geçtim, böle bi içime kapandm fln ama iim şimdi geldimm hemen bi fırsat bulunca
eee tatil nası geçti bebekim, foto var mı foto :)
şu anki kilon kaç
ne cok soru sordum dimi
hoşbuldmmm :)
walla öyle ii geldi ki , evden çıkmadım hiç desem yeridir, aile saadeti yaşadım, bu cuma gene gidiyorum bayram münasebetiyle
bi de hava deişikliği herhal, tam grip oldummyeni toparlıyoruum ama :)
saolll balımm yaaa çok tşkler daha hiç konuşamadım canımm ya agrısı varmış daha rahatlamasını bekliyorumm bende iyi olmaya calışıyorumm çok tşkler ettimmmezgicimm naptin hayatim annenle konusa bildinmi biraz daha iyimisin canim benim
çok şükür canım ona çok seviniyoruz zaten allahıma şükür biri saglam onla yasamaya devam edecek çok tşkler canımmm saol
ben baktım şekerdenedim güzelmiş.. benim de kendimce bulduğum başka bir tesadüf var bir ara topikine yazarım
şükür ki geçmemiş diğer böbreğine.. neyseki tek böbrek de yeterli oluyor ha biraz yüklenme olacaktır ama biraz daha dikkat ettiğinde aynı şekilde sağlıklı devam edebilecek.. allah korumuş bak teki sağlam kalmış.. bence gidene üzülme kalana sevintekrar geçmiş olsun canım..
canım ne fark olacak.. bardağın büyüklüğündense çayın demi daha önemli bence.. hangisinde içersen iç iyice demlenmesini beklemeni tavsiye ederim ben..
hahaha çok hoş yaolur neden olmasın ama çıtır ihtiyarlar oluruz inşallah bu arada;
iykiiiii doğduun suzaaaaaaniyki doğdun suzaaaaaaan iyki doğdun iyki doğduuuuun mutlu yıllar saaaaaaaa naaaaaaaaaaa
hayırlı olsun şeker.. çalışma saatleri ne güzel yaa bayıldım çok özendim :116:
ayyyyyy canımmmm yaaa çok üzüldümm çok geçmiş olsunnnn inşş calışırr telde zor ihtiyac sonuçta ve eşlerimiz bizden çeneli oluyo bence benimki çok çenelidirdeevet canımyaa ıphone4 bide en çokta ona yanıyorummşimdi garantide bakmaz ona yandım billahii,eşim duymadan da halletmem imkansız,sağolsun para bırakmaz üstümdee,ihtiyacım olduğunda kredi kartını verir,şimdi diyememki onada verde tamir ettireyim,off yaa yandım been
tirendiim sana bugün cilve düşüyor
bence önce deliye çevirip sonra sakinleştirmeye uğraşacağına, önce bi sakinleştir güzel güzel tatlı tatlı konuş, en cici hallerinle seni ne kadar sevdiğini sor falaneminim ki tabii çok seviyor.. madem bu kadar seviyorsun o zaman sana bir şey söylemem lazım ama bana kızmandan korkuyorum kızma de ne bileyim tirendi de bişiler sen daha iyi tanıyon kocanı daha doğrusu sen tanıyon kocanı yani sana çok kızamaz o kadar kıyamaz belki.. çok kızarsa da benden daha mı değerli dersin trip atarsın sen böyle çekinince aklıma cilveden başka bişi gelmedi ha bi de demiştin ya ben çıplak tartılınca eşim yakalıyo bırakmıyo gibi hani işte.. sen en iyisi kocişin çok sinirlenirse ona dur kocişim kocişim ben sana bi tartılayım falan de
olsun cnaım morlın ıyı olsun da her halukarda verırsın senii diyim ii oliiim :)
kilo almış bir şekilde döndümm ben
cuma günkü bildirimde 61.6 olup, su an 62.5 olan bi insanım
nohutu fasulyeyı ben de atayım dıyorum ama ben normal duudkluden tırsıyorum dıye paraya kıyıp clıpsolardan aldım, ama daha once hıc duudklu kullanmadıgım ıcın pişme surelerını bı turlu ayarlayamıyorum, dudukude ne pısırsem ılk actıgımdan az pişmiş oluyo kapatıp 5 dk daha koyuyorum bu defada yemek kendınden gecıyo, ezılıyo fılan bı turlu orta yolunu bulamadımmm :26: fasulye ve nohutu kac dk koymam gerekıyo, aksamdan ıslatıcam bı de demıı, bı de buzdolabı posetlerıyle mı koyuyosun, pı pişirimlik ne kadarlık mıktarda koyuyosunnn?? sonracagıma koydugun kırmıız mercımek mı yeısl mercımek mı? bakayım baska soracagım bısı kalmıs mıneyse gerısını sonra sorarım gozun korkmesın, alıstırın bakalım taze gelın sayılırım az çok ben de )
valla senınnkı gectı ben ıcıme kapancam galıba artıkk :26: ben de nedense bugunlerde sınırlı ve patlamalık sekıdle gezıyorum, tatılı gayet guzeldı, profılde albume attım bıraz foto ordan bak anacımmm
tatılın son gunu regl oldum, bu defa oncesınde regl psıkolojısıne gırmedım dıye galıba sımdı de rgel muddetınce o psıkolojıye kapıldım bılıyorum ama işle ilgili filan kafam da soru işaretlerı var, bı de adlı tatıl ya şimdi bos durmak yaramıyo bana, belkıde su durusmalar fılan baslayınca rahatlarım bıraz, bı de hareket etmeye alıskın bı ınsan olarak boyle masa bası sıkılıyorum, sabah ıse gel gun boyu bılgısayar aksam eve gıt, yemek ye otur otur, enerjıyı atıcak yer bulamıyorum :26: bu spora ramazanda ara verılmesı cok can sıkıcı oldu, valla dun gece saat 23,30 da elımde toz bezı toz alıp ev toparlıyodum bıraz hareket olsun dıyebı de kociş hasta dısarıda cıkamıyoruz, dun ıgnelerı oldu antıbıyotıkalıyo sımdı, klıma carptı kocişimii :26:
yanı canım bu aralar bır dokun bın ah işit seklındeyım, bak sende bı dokundun bın ah işittin, uygulamalı olarak gormus oldunnn
günaydııınnnnn güzelller nasılsınız.ben yine geçmişi okuyamadımyok pes hızınıza yetişemiyorum pazartesiden beri çok yoğunum malum beyanname zamanı neyse ki işlerimi bitirdim bir kaç gün rahatım bu arada arkadaşlar 77 kiloda takıldım kaldım bu aralar meta mı hızlandıracak veya şaşırtacak birşeyler yapmam lazım 1 haftalık detoksa mı başlasam ne yapsam yada sizin bildiğiniz daha iyi çözümler varmı:26: hepinizi kocaman öpüyorum. buralardayım
takipteyim.
Kızlaaar az önce bi yeğenim oldu benım erkek öğlen arasında göremeye gidicem ınsallah ay cok heyecanlıyım yaaa
olsun cnaım morlın ıyı olsun da her halukarda verırsın sen
hah canım yazmıstım yesıl mercımekbenım yeıslmercımek gec pşiyoda o yuzdne oyel yapıyom 20 dk pişiriyom tam ıyı oluyo nohut daha gec pişiyo sankı 20 dk koydum tam ıyı deıldı yanı o oluyo normal canım bırde cınsıne göre degısıyo benım eskı fasulyem 15 dk da hamur oluyodu sımdı bıttı yenısı bakalım ansı olcak o yuzden sen genel olarak 20 dk yap hafıf dırı kalırsa bırazda pişerken kendıne gelır .birde tabıkı geceden ıslatcaksın ben yesıl mercımegı ıslatmıyom ama.ayrıca benım düdüklüm normal basıt bısey ben cok memnunum cok gzuel ve cabuk pişiriyor yanı pısme süresinde cok sey etken canım.
Kızlaaar az önce bi yeğenim oldu benım erkek öğlen arasında göremeye gidicem ınsallah ay cok heyecanlıyım yaaa
slmmm günaydınnnnn:79::79::79:günaaaydın bağyanlaarrrrrr
kız varya şu halde beni güldürdünyyaa ne diyim,allahta seni zayıflatarak versin sevincini ,amin...
söylediklerini okurken aynı anda hayal ettim:97:acaba dedim güzel güzel sırnaşsam bunaa,oda başlar anında sulanmayaee
desekki konu +18e geldii,o sırada fısıldasam kulağınaa acep ne tepki verir,öyle bi haldeyken sinirlenirmi kızarmıki acep
banaa:44:allahım yüzümü kara çıkarmaa,alnımın akıyla çözülsün şu meselee,,yarına kadar pirinçte beklesin bakalım çalışıyomu
denerim eğer olmazsaa tekrar koycam ve akşam iftarımızı yaptıktan sonra hain planımı işleme koyucamm allah yardımcım
olsun,dua edin kızlaaar,öyle böyle değil benimkii defalarca telefon kırdım aldı okırdı benimkini yine alıverdi sonra tekrardan ve tmm
son bidaha istemiycem diyip bu teli aldırdım ve bunada bişey olursa unut teli falan yokk dedi ve ciddiydii biliyorum ama bilerekmi
koydum sanki oraya batuyu suçlayamıyorum omu düşürdü ondan bile şüpheliyim kızamadım bile,eğer batu düşürseydi bana
mutlaka düştüğünü söylerdi korkarak ama yok
annesi hasta olan başka arkadaştı sanırım ben değildim.arkadaslar yazarken gordum annen rahatsızmış sanırım , kusura bakma bı sre burda olmadıgım ıcın olayalrdan uzak kaldım bıraz, cok gecmıs olsunnnn
olsun cnaım morlın ıyı olsun da her halukarda verırsın sen
hah canım yazmıstım yesıl mercımekbenım yeıslmercımek gec pşiyoda o yuzdne oyel yapıyom 20 dk pişiriyom tam ıyı oluyo nohut daha gec pişiyo sankı 20 dk koydum tam ıyı deıldı yanı o oluyo normal canım bırde cınsıne göre degısıyo benım eskı fasulyem 15 dk da hamur oluyodu sımdı bıttı yenısı bakalım ansı olcak o yuzden sen genel olarak 20 dk yap hafıf dırı kalırsa bırazda pişerken kendıne gelır .birde tabıkı geceden ıslatcaksın ben yesıl mercımegı ıslatmıyom ama.ayrıca benım düdüklüm normal basıt bısey ben cok memnunum cok gzuel ve cabuk pişiriyor yanı pısme süresinde cok sey etken canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?