70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadı ya bı karısıklık oldu sanırsam, bosuna demıyorum bugunlerde fenayım dıye :26:

kim olduğunu brılerı hatırlatırsa cok sevınırımmm :26:

1 haftayı gectı tartılmıyorum acaba kac oldum perşembe de geldi valla, reglimde gelmedi kaç çıkar artık Allah bilir her yerim şiş pöf... :97::97:

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün Arzu ablacım :)
saol canım benım darısı sızlere olsun ınsallah
günaaaydın bağyanlaarrrrrr
kız oglen oldu ne günaydını
haydı hayırlı olsunnnnnnnnn, ne oldun bakayım şimdi sen hala mı teyze mı
saol canım benım darısı sana olsun 4. kez teyze oldum

amın canım saol

hani dün demişsin ya artık kitaplar zor geliyor falan.. aynen.. kafam almıyor artık.. hiç odaklanamam, gözümde büyür.. kafa yeterince şişmiş oluyor değil mi.. geçenlerde yemek yediğim yere bi broşür bırakmışlr adını hiç duymadığım kıytırık dershane.. merak ettim bi arayım ne kadarmış dedim aradım sordum ki demez mi 1200 tl pat diye kolay değil ki çıkart ver.. o kadar rahat bütçemiz olsa zaten ne işimiz var neyse.. hadi yazıldık ve o kursu yalayıp yutsan da kazanacağın belli değil, kasansan da atanacağın kadroya gireceğin belli değil.. benim teyzemin biri her sene giriyor 90 üstü alıyor kadının tarihi coğrafyası deli gibi sular seller gibi artık sınava çalışmaktan.. 98le bile giremediğini bilirim ve içim burkulur.. dayım da kaymakamlık sınavlarında türkiye 1.si mi 2.si mi ne olmuştu ama kaymakam olamadı düşünebiliyor musun? o yüzden benim hiç cesaretim yok ama bunula birlikte diğer teyzemin tayini taa nerden, 1 hafta içinde yaşadığımız ilçeye bile aldırılabilmişti.. anlatabiliyorumdur sanırım.. bizim senedede 1 ya da 2 kişi atandığı için şansım yok denecek kadar çok az.. ama sen pes etme şimdi de sık dişini yoksa zaman sonra dersin ki ah çocuk olmadan sıkacaktım dişi, daha zaman sonra dersin ki ah yaşım geçmeden sıkacaktım dişi :96:

bende oyle beyın sandım kız aynen

bu mesajı görünce çok sevindim çünkü öyle gördüğüm için ben kendimi tuhaf sanmıştım ama yalnız değil mişim demek öyle algılanabiliyormuş yani normal sayılabilirim ya da ikimiz de tuhafız

perşembe akşamı ne var şeker?? doğum günü mü?
ya pardon pardon bildirimi kastetmiş olmalısın tamam :)

Son düzenleme:
annesi hasta olan başka arkadaştı sanırım ben değildim.bende bahaneyle burdan geçmiş olsun diyim bari o arkadaşa:94::94:

tebrikler allah bol rızıklı sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah.
benim annem hastaydı canımm çok tşklerrr

hadı ya bı karısıklık oldu sanırsam, bosuna demıyorum bugunlerde fenayım dıye :26:

kim olduğunu brılerı hatırlatırsa cok sevınırımmm :26:
tşkler canımmm benim annem hasta

ezgiilknur du canım.

ay bend enerde yanlıslık yaptım dıye gecmıse bakmaya gıtmıstım ve nıcklerınızi karıstırmısım :26: kusura bakmayın kendımden emın bı sekıdle gecmıs olsun dıye yazmıstım ılknur olunca, nıckler benzer gelmıs demekki :26:

ilkmirmur, Allah annene saglıklı uzun omurler versın, hastalıktan uzak tutusn ınş, karısıklık ıcın kusura bakma

ezgiiiilknurcugum annene cok gecmıs olsun, Allah butun annelere saglıklı uzun omurler versın, başımızdan eksık etmesın inşşşş, sen de karısıklık ıcın kusura bakma canımmm

benım hayatta boyle gecıcek herhalde, ahlarla vahlarla

benım dogum gunum var bıldırım gunu ya pers aksamı

ya benim baskül mü kafa yı yedi ben mi anlamadım

dün ikindin 70.200 çıkıyodum 1 saat önce falan 71 çıktım yine
ya çok bişeyde yemiyorum

ya hergün tartılmamalıyım ama kendime hakim olamıyorum kendimi gün için de bir kaç defa baskülün üzerin de buluyorum

kızlar bu hafta ıkı mısafırım olucak ıftara..
yemek olarak ne yapıcagımı dusundum de, ortaya meze tarzı ne yapsam onu karar veremedım..
bırde yarın gelıcek bı mısafır sonra ya cuma yada cumartesi bir tane daha gelicek..
acaba bıraz fazla yapsam mezeler dururmu ıkı gun ust uste aynı seylerden yapmasam olurmu sızce ??.. :44:

çok tşkler canımmm allah razı olsunnn aminnn inşşş canımmm ne demek canımm önemli degill hatırladıgın için cvp verdigin için tşkler

kızlar bu hafta ıkı mısafırım olucak ıftara..
yemek olarak ne yapıcagımı dusundum de, ortaya meze, zeytinyağlı tarzı ne yapsam onu karar veremedım..
bırde yarın gelıcek bı mısafır sonra ya cuma yada cumartesi bir tane daha gelicek..
acaba bıraz fazla yapsam mezeler dururmu ıkı gun ust uste aynı seylerden yapmasam olurmu sızce ??.. :44:

çok bişey yememişsin ki tatliş ne den kızdın beloşa

şekersiz limonata nası oluyor şekersiz nasıl içyorsun
nasıl yememişim baksana pilav patates bamya pide hepsi bir arada neyse oldu bir kere yapcak bişey yok canım bu hazır satılan limonatalar varya onlardan alıyorum tatlandırıcılı oluyor herhalde şekersiz dediği tatsız değil yani eşim çok kızıyor böle hazır gıdalar içecekler tüketmeme ama ramazan ayındayız diye pek ses çıkarmıyor bende götürüyorum

ben geldim ama beni hatırlayan war mııı
ayyy şimdi hatırlayacağım ayy kimdiniz ya ya siz hani şu 13 kilo veren çıtır bayan değilmisiniz tamam tamam hatırladım o sizsiniz hoş geldiniz nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi dün sormuştum bende işleri yoğun diye girmiyordur herhal demiştim nasılsın çıtır kız hoşgeldin

tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah oh ne güzel teyze olmak dimi ben dah ateyze olamadım ama hala olmak nasip oldu çok güzel duygular bunlar maşallah süphanallah yeğenine

1 haftayı gectı tartılmıyorum acaba kac oldum perşembe de geldi valla, reglimde gelmedi kaç çıkar artık Allah bilir her yerim şiş pöf... :97::97:
çizelgene baktımda heefine 1 kilocuk kalmış neyi dert ediyon gülüm sen ya boşver takma resimler herşeyi anltıyor zati takma kafana şişliği falan

perşembe akşamı ne var şeker?? doğum günü mü?
ya pardon pardon bildirimi kastetmiş olmalısın tamam :)

Doğum günüm pazar günü qivicim :122:
Hala tosunum tosun tosun 22 e giriom :122:
Allah kimseyi tosun yapmasın :122::122::122::122::122::122::122:
Sanırım diLeğim bu olcek.. :122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Evet bildirim bu hfta çok tatlı yedim hepsi gram gram gelcekk :121:

dun koydugum reısmde vardı benım canım ama ıkısıde yogurtlu bı kasıkta mayonez koyuyosun, mor lahana salatası bıde koz patlıcan salatası, ıksııde yogurt dıyosan bırınden bırını yapabılırsın, ama mısafır gelcegı zaman yogurtlaman gerekır :26: kısır ya da mercımek koftesı yapabılırsın ortaya yıne, mercımek koftesı daha cok yakısıyo sofraya gıbı gelıyo bana, patates yemeklerınde yoksa ptataes püresi yapabılrısın, borcama döküp uzıerıne yıne hafif sarımsaklı yogurt ve salca ya da bıber yakarak vs..

senın bı tarıfını gormustum ben kk da , mılfoy hamuruna sosı sarıyodun ortaya ondan yapsana mınık mınık, onu var ya bı denıyemedım, tam ıste bu saglıklı beslenme zamanlarına denk gelıstı gormem, dayanamam yerım dıye yapmıyorummm

kucuk mezeler yerıne saltalarda yapabılırsın, yesıl mercımek salatası, mantar salatası, bugday salatası ya da kasarlı mantarlardan yapabılırsın ufak atıstırmalık yemeklerın yanına, başka başkaaaa aklıma geldıkce yazarımmm of agzım sulandı ama :26: yemıyoruz barı yazalımmm

yemek olarak neler yapıcaksın canım, anlatsanaaa

Son düzenleme:
meze yoğurtlu olacaksa ertesi güne hoş olmaz ama mezeyi yapıp bir kısmını yoğurtlamadan koyarsan hiç bişey olmaz canım bende cumartesi alıcam mönüyü yazim belki fikir olur sana
etli taze fasulye
tavuk çorba
zeytin yağlı enginar dolma yanında patates kızarma belkim biberde kızartırım şimdilik bilmiyorum
pilav
salatalar(börülce salatası,semizotu salatası;havuç salatası)
tatlı olarakta keşkül yapıcam üstüne dondurma koyacağım yaz günü hafif olsun diye sütlü tatlı seçtim

Sellaaammmlaarrr canlarımmmm Beenn geldiiimmmm nasılsınızz özlemişiimm yaaa

Iki gündür sahura kalkamıyorum inşallah kilo almam

cANIM GEÇMİŞ OLSUNN DÜZELDİ Mİ TELEFONUN

tebrik ederiiim :81: hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah..

şekerim meze yoğurtlu olursa suyunu salar.. sebzeli olursa da tuz koymasan bile sebzeler suyunu salar ve hafif kurur diye düşünüyorum :97: yine yenebilir tabii ama misafirin gözüne taze taze diri diri ışıl şıl gelsinler bence :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…