- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
annesi hasta olan başka arkadaştı sanırım ben değildim.bende bahaneyle burdan geçmiş olsun diyim bari o arkadaşa:94::94:
tebrikler allah bol rızıklı sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah.
saol canım benım darısı sızlere olsun ınsallahAllah analı babalı büyütsün Arzu ablacım :)
kız oglen oldu ne günaydınıgünaaaydın bağyanlaarrrrrr
saol canım benım darısı sana olsun 4. kez teyze oldumhaydı hayırlı olsunnnnnnnnn, ne oldun bakayım şimdi sen hala mı teyze mı
annesi hasta olan başka arkadaştı sanırım ben değildim.bende bahaneyle burdan geçmiş olsun diyim bari o arkadaşa:94::94:
hadı ya bı karısıklık oldu sanırsam, bosuna demıyorum bugunlerde fenayım dıye :26:
kim olduğunu brılerı hatırlatırsa cok sevınırımmm :26:
:92: günaydın kızlar :92:
valla canım umarım o zmnki ruh halim yumusak olur ben de yumusak yumusak konusurum.. gecen defa da boyle gzuel guzel konustm ama bı degısıklık olmadı, iş yaptıgımız şirketın durumu hala netlık kazanmış değil oyuzden umudum yok pek, kocişim de dedi sana yenı iş arama zamanımız eldı galıba dıyee :26: valla sen yapabılıyosana devlete kapagı at derım, bayan için ozel sektor daha zorlu oluyo, cocukta yaparım karıyerde fılan olmuyo işte, sorunsuz bı hamılelık donemı gecırıyosan doguma kadar calısırsın ama dogum sonrası mutlaka işe gıdemedıgın bı dönemın olacak yani... valla hasta oluyosun da ızın ıstemeye utana sıkıla gıdıyo ınsan, patrondan beklıyo, sen hastasın evde kal gelme bı kac gun dınlen fılan deemesını... dıger turlu olsaydı yazardı doktor 2-3 gun rapar rahat ederdın..
ne zaman maaş alacagın bellı, haftasonun var, yıllık ızınlerın daha duzenlı vs vs, artıları cok yanı... ah kafam aahh okuldayken koyacaktım bu bunu kafaya, hıc ozele dalmadan bı sene sıkıcaktım dişi...
bende oyle beyın sandım kız aynen
Günaydın kızlar..
Bi başağrısıyla ve şiş bi göbekle uyandıgım için hiç mutlu değilim..
Kahvaltı da ne yesem diye düşünüyorum daha bulamadım..
Perşembe akşamı olmasınnn, olmasınnn yaa:122:
Kendimi acaip hantal hissediyorum..:120:
benim annem hastaydı canımm çok tşklerrrannesi hasta olan başka arkadaştı sanırım ben değildim.bende bahaneyle burdan geçmiş olsun diyim bari o arkadaşa:94::94:
tşkler canımmm benim annem hastahadı ya bı karısıklık oldu sanırsam, bosuna demıyorum bugunlerde fenayım dıye :26:
kim olduğunu brılerı hatırlatırsa cok sevınırımmm :26:
ezgiilknur du canım.
hani dün demişsin ya artık kitaplar zor geliyor falan.. aynen.. kafam almıyor artık.. hiç odaklanamam, gözümde büyür.. kafa yeterince şişmiş oluyor değil mi.. geçenlerde yemek yediğim yere bi broşür bırakmışlr adını hiç duymadığım kıytırık dershane.. merak ettim bi arayım ne kadarmış dedim aradım sordum ki demez mi 1200 tlpat diye kolay değil ki çıkart ver.. o kadar rahat bütçemiz olsa zaten ne işimiz var neyse.. hadi yazıldık ve o kursu yalayıp yutsan da kazanacağın belli değil, kasansan da atanacağın kadroya gireceğin belli değil.. benim teyzemin biri her sene giriyor 90 üstü alıyor kadının tarihi coğrafyası deli gibi sular seller gibi artık sınava çalışmaktan.. 98le bile giremediğini bilirim ve içim burkulur.. dayım da kaymakamlık sınavlarında türkiye 1.si mi 2.si mi ne olmuştu ama kaymakam olamadı düşünebiliyor musun? o yüzden benim hiç cesaretim yok ama bunula birlikte diğer teyzemin tayini taa nerden, 1 hafta içinde yaşadığımız ilçeye bile aldırılabilmişti.. anlatabiliyorumdur sanırım.. bizim senedede 1 ya da 2 kişi atandığı için şansım yok denecek kadar çok az.. ama sen pes etme şimdi de sık dişini yoksa zaman sonra dersin ki ah çocuk olmadan sıkacaktım dişi, daha zaman sonra dersin ki ah yaşım geçmeden sıkacaktım dişi :96:
bu mesajı görünce çok sevindim çünkü öyle gördüğüm için ben kendimi tuhaf sanmıştım ama yalnız değil mişimdemek öyle algılanabiliyormuş yani normal sayılabilirim ya da ikimiz de tuhafız
perşembe akşamı ne var şeker?? doğum günü mü?
çok tşkler canımmm allah razı olsunnn aminnn inşşş canımmm ne demek canımm önemli degill hatırladıgın için cvp verdigin için tşkleray bend enerde yanlıslık yaptım dıye gecmıse bakmaya gıtmıstım ve nıcklerınızi karıstırmısım :26: kusura bakmayın kendımden emın bı sekıdle gecmıs olsun dıye yazmıstım ılknur olunca, nıckler benzer gelmıs demekki :26:
ilkmirmur, Allah annene saglıklı uzun omurler versın, hastalıktan uzak tutusn ınş, karısıklık ıcın kusura bakma
ezgiiiilknurcugum annene cok gecmıs olsun, Allah butun annelere saglıklı uzun omurler versın, başımızdan eksık etmesın inşşşş, sen de karısıklık ıcın kusura bakma canımmm
benım hayatta boyle gecıcek herhalde, ahlarla vahlarla
benım dogum gunum varbıldırım gunu ya pers aksamı
nasıl yememişim baksana pilav patates bamya pide hepsi bir arada neyse oldu bir kere yapcak bişey yok canım bu hazır satılan limonatalar varya onlardan alıyorum tatlandırıcılı oluyor herhalde şekersiz dediği tatsız değil yani eşim çok kızıyor böle hazır gıdalar içecekler tüketmeme ama ramazan ayındayız diye pek ses çıkarmıyor bende götürüyorumçok bişey yememişsin ki tatliş ne den kızdın beloşa
şekersiz limonata nası oluyor şekersiz nasıl içyorsun
ayyy şimdi hatırlayacağım ayy kimdiniz ya ya siz hani şu 13 kilo veren çıtır bayan değilmisiniz tamam tamam hatırladım o sizsiniz hoş geldiniz nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi dün sormuştum bende işleri yoğun diye girmiyordur herhal demiştim nasılsın çıtır kız hoşgeldinben geldim ama beni hatırlayan war mııı
olsun cnaım morlın ıyı olsun da her halukarda verırsın sen
hah canım yazmıstım yesıl mercımekbenım yeıslmercımek gec pşiyoda o yuzdne oyel yapıyom 20 dk pişiriyom tam ıyı oluyo nohut daha gec pişiyo sankı 20 dk koydum tam ıyı deıldı yanı o oluyo normal canım bırde cınsıne göre degısıyo benım eskı fasulyem 15 dk da hamur oluyodu sımdı bıttı yenısı bakalım ansı olcak o yuzden sen genel olarak 20 dk yap hafıf dırı kalırsa bırazda pişerken kendıne gelır .birde tabıkı geceden ıslatcaksın ben yesıl mercımegı ıslatmıyom ama.ayrıca benım düdüklüm normal basıt bısey ben cok memnunum cok gzuel ve cabuk pişiriyor yanı pısme süresinde cok sey etken canım.
Kızlaaar az önce bi yeğenim oldu benım erkek öğlen arasında göremeye gidicem ınsallah ay cok heyecanlıyım yaaa
çizelgene baktımda heefine 1 kilocuk kalmış neyi dert ediyon gülüm sen ya boşver takma resimler herşeyi anltıyor zati takma kafana şişliği falan1 haftayı gectı tartılmıyorum acaba kac oldum perşembe de geldi valla, reglimde gelmedi kaç çıkar artık Allah bilir her yerim şiş pöf... :97::97:
perşembe akşamı ne var şeker?? doğum günü mü?
ya pardon pardon bildirimi kastetmiş olmalısın tamam :)
kızlar bu hafta ıkı mısafırım olucak ıftara..
yemek olarak ne yapıcagımı dusundum de, ortaya meze tarzı ne yapsam onu karar veremedım..
bırde yarın gelıcek bı mısafır sonra ya cuma yada cumartesi bir tane daha gelicek..
acaba bıraz fazla yapsam mezeler dururmu ıkı gun ust uste aynı seylerden yapmasam olurmu sızce ??.. :44:
meze yoğurtlu olacaksa ertesi güne hoş olmaz ama mezeyi yapıp bir kısmını yoğurtlamadan koyarsan hiç bişey olmaz canım bende cumartesi alıcam mönüyü yazim belki fikir olur sanakızlar bu hafta ıkı mısafırım olucak ıftara..
yemek olarak ne yapıcagımı dusundum de, ortaya meze, zeytinyağlı tarzı ne yapsam onu karar veremedım..
bırde yarın gelıcek bı mısafır sonra ya cuma yada cumartesi bir tane daha gelicek..
acaba bıraz fazla yapsam mezeler dururmu ıkı gun ust uste aynı seylerden yapmasam olurmu sızce ??.. :44:
kızlar nolur biri akıl versin çok kötüyüm yaa,batu telefonu su dolu kaba düşürmüş belki 10dk dır suda durdu telefon,napabilirim yardım edin çalışmazmı bidahaa,ya eşim görürse mahfolurum ben daha 1ay olmadı telefonu alalı,nolurya şuan çok kötü durumdayım,çocuğada bağırıp duruyorum,offffffff
sagol canim benim, öyle yapayim zaten faydasini da görmedim gerci bir kac gün sadece kulandim ama niye bedavaya gönderdiler demek is e yaramiyodur herhalde :44:
olsun cnaım morlın ıyı olsun da her halukarda verırsın sen
hah canım yazmıstım yesıl mercımekbenım yeıslmercımek gec pşiyoda o yuzdne oyel yapıyom 20 dk pişiriyom tam ıyı oluyo nohut daha gec pişiyo sankı 20 dk koydum tam ıyı deıldı yanı o oluyo normal canım bırde cınsıne göre degısıyo benım eskı fasulyem 15 dk da hamur oluyodu sımdı bıttı yenısı bakalım ansı olcak o yuzden sen genel olarak 20 dk yap hafıf dırı kalırsa bırazda pişerken kendıne gelır .birde tabıkı geceden ıslatcaksın ben yesıl mercımegı ıslatmıyom ama.ayrıca benım düdüklüm normal basıt bısey ben cok memnunum cok gzuel ve cabuk pişiriyor yanı pısme süresinde cok sey etken canım.
Kızlaaar az önce bi yeğenim oldu benım erkek öğlen arasında göremeye gidicem ınsallah ay cok heyecanlıyım yaaa
kızlar bu hafta ıkı mısafırım olucak ıftara..
yemek olarak ne yapıcagımı dusundum de, ortaya meze, zeytinyağlı tarzı ne yapsam onu karar veremedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?