70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne diyim ben sana şimdi ,doğum günün var diye seni esmi geçmek lazım acep,yada bikaç kilo vermiş gibimi yazsak haa

canım hergün tartılmak heleki gün içerisinde tartılmak kilo düşmanı yapmaa,ne kadar çok tartılırsan okadar kilo alırsın diyelim,hep aklında kalmasın kilo vercem diye,unut relax ol,ve o tartıyı göremiycen evin ücra köşesine koy ve perşembeden önce tartılmaa,bak ben öyle yapıyorum yine,bu hafta hiç düşünmedim kilo vercem ben ok çok çok dikkat edeyim demedm,insan unutuyo zamanla,bende senin hatana düşüp hergün tartılırdım ama yok anam grlarla vermeye başladım,ah ah herhafta 1kilonun üstünde veren ben ne günlere kaldık yarabbii

çizelgene baktımda heefine 1 kilocuk kalmış neyi dert ediyon gülüm sen ya boşver takma resimler herşeyi anltıyor zati takma kafana şişliği falan

yok be canım o bırıncı hedefım asıl hedef 60 70 i görünce çizelgeyi değiştiricem kendi kendime motive olsun diye ilk 70 koydum hedef...
anlacagın bır bu kadar daha yolum var..

ya aslında yoğurtlu biber, barbunya vs yapmayı planlıyordum ama bu bana mısafır gelıcek kısılere bız gecen cumartesı gıttık ve aynı mezeler vardı sımdı bana geldıgınde de aynıları olmasın dedıgım ıcın baska seyler arıyorum... bırde ıkı gun durabılcek seyler o yuzden takıldım.. :44:

o dediğin salataların arasından bugday salatası bır kere merak edıp denedım ama pek hazetmedım acıkcası..
yanı yenmeyecek bırsey degılde oh oh dıyıp sevılerek yence bırsey gıbı gelmedı yeşil mercimek salatasınıda merak edyorum ama daha denemedim birde ben sevsemde gelenlerın pek sevcegını sanmıyorum :)
yoğurtlu köz patlıcan yıne onlarda olan mezeydı o yuzden yıne yapamam elinin körünü yap dicen şimdi bana..

yemek olarak;

kremalı mantar yada yoğurt çorbası,
kuru fasulye,
kuşbaşı kavurma etli pilav,
fırında tavuklu biberli patlıcan yemeğim var benim special im

tatlı olarak ta tiramisu yada dondurmalı irmik helvası yapabilirim..
birde börek yapıcam çay yanına..

mezelerde,
patates salatası,
zeytinyağlı fasulye ( ama yemekte kuru var nasıl olur)
yoğurtlu havuc kızartma,
ve birde yaprak sarmamı yapsam dedim :44:

nasıl iyimi... bu gelen amcam ve ailesi, amcam biraz etçildir eti sever bu yuzden ağır gibi görünüyor ama hoşuna gitsin diye öyle bır menu olusturdum...
işin kötüsü menü değişikliği yapmadan aynıları ıkıncı mısafırıme yapmayı dusunuyorum...
aynıları bır daha yapcam ertesı gun.. bari mezeleri yapmayım diyorum o yüzden..

keşkül nasıl canım iyi oluyormu muhallebi gibi birşey mi ?
senin menün hafif canım tam diyet yapanın aklını yormayacak cinsten :)
ama benimkileri hafif yemek paklamaz..

ah ah malesef dayanamayıp baktım telefona ,bide ne göreyim açılmıyoşarja taktım dolum yeri geldi dedim oh be oluyo şarj dedim açmayı denedim yok anam ekran gelmiyoo

ben bi geçmişe gidemde gelem

bu seferde ben suyumu salıcam iki gün üst üste aynı şeyleri yap dur..
yoğurtlarını sonradan koyarım ertesı gun olacaklar ıcın... oyle olur sanırım...
patates salatası 2 gun durur dımı ya.. :44:

kız valla tam adamlarına soruyon sende ne yapsam diye ha ,kelin ilacı olsaa....

ama mezelere bişey diyemiycem,uğraşmamak için ii bi yöntem ama ya bozulursa tadlarıı,ama bigünden bişey olmaz heralde bencede öyle yapabilirsin emin değilim ama:44:

ah ah malesef dayanamayıp baktım telefona ,bide ne göreyim açılmıyoşarja taktım dolum yeri geldi dedim oh be oluyo şarj dedim açmayı denedim yok anam ekran gelmiyoo

Ben bi geçmişe gidemde gelem

ay canım ya geçmiş olsun tekrardan üzüldüm ıphone 4 bide inşallah düzelir

Evli ve oğlun var sanırım ben seni bekar sanıyordum kaç yıllık evlisin :78:

merhaba canım Patates hemen kararır durmaz yani birde dolapta koku siniyor ağzı kapalı olsa bile :97:

merhaba canım Patates hemen kararır durmaz yani birde dolapta koku siniyor ağzı kapalı olsa bile :97:

patates nasıl kararır... ben patates salatası yaptıgım zaman bır gunde bıtmıyor kı hemen fazla yapıyorum ertesı gune de kalsın dıye yıyoruz yanı kararma görmedim hiiç...
ama koku konusunu bılmem.. bırde soğanları yumusuyor bıraz...

Canım patatesin cinsi etkiler mi bilmiyorum ama ben arkadaslarıma patates salatası yapmıstım 3 saat içinde yarısı kararmıstı

Ben cıkıyorum canlar görusmek üzere kendinizeee cici bakınn

evet canım bekleyince hoş olmaz heleki soğanlı azar azar yapsan daha iyi olur san ki taze taze
bekleyince ağır bi kokusu oluyo çünkü

valla canım ertesı gune kalınca bozulcak bısı goremedım ben menunde, ana yemeklere zaten bısı olmaz, zeytınyaglı fasulye patates salatası da kalır bısıycık olmaz, anca havuc kızatmasını ertesı gun yenı yaparsın, belenayın dedıgı gıbı semızotu salatası da yapabılırsın,kaşarlı mantarı da denıyebılırsın, mesela yesıl mercımegı ben pek sevmem ama salatasını cok sevmıstım, benım yedıgım bugday salatası da cok hosuma gıtmıstı...

ben en son gelen mısafıre yaz gunu dıye, yalancı tavuk gogsu yapıp yanında kaymaklı dondurmaıle servıs etmıstım..aglayan pastayı cok severım o da cok agır olmuyo bence..

şu specıalın tarıfını versene tam benlik, tavuk&patlıcan, missssssssssssssss

bu arada bı dahakıne sen bu gelen mısafırlerı onlardan once yemege almaya calıs, sen yap once yedır bı guzel, onlaqr dusunsun yemege ne yapsakki dıyee )

hadi ya bende tam takmış durumdayım işim gücüm tüm yaşantım diyetim ve 2 haftadırda gramla veriyom gerçekten rahat olamıyorum ama nasıl rahat olayım ki AÇIM CANIMIN İSTEDİĞİNİ YİYEMİYORUM aslın da artık çok takmama gerek kalmadı şu an görüntüm iyi kıyafetlerim oluyo artık görenler zayıfladığımı fark ediyo daha gevşek relax olabilirim ama korkuyorum ipin ucunu kaçırıp kilo almaktan ama tavsiyelerine uyacam zaten şurada 5-6 kilom kaldı verecek çooook zayıf olmayacam yakış mıyo hasta gibi oluyorum yüzüm falan sararıyo üst kalmıyo hiç alt kocaman oluyo

Son düzenleme:

ahhh ahhh keşke gece görseydim bu mesajını.geçende bizim bakıcıda suya düşürmüş.hemen 1 kilo pirince yatırcaksın telefonu.ben olmaz falan dedim ama yemin ederim eskisi gibi oldu.aklınızda bulunsun kızlar

bana gelecek olanlarda diyette değil kız çokmu hafif olmuş mönü zenginleştireyimmi ne dersin aman misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş boşver
keşkül güzel oluyor canım hele dondurmalı olursa daha nefis tam yaz tatlısı ama tabi sizinkilere biraz light gelebilir

patates haşlanınca kararmaz zaten bir gün sonrası içinde bişey olmaz aman az yesinler öz yesinler sağlıklı beslensinler zararlı zararlı cıs şeyler

belenaaaaaaay,

ben senden bısıcık ıstıycemmm

ben bu callesı ındırmıstım ama ne flaha atınca okuyo ne de cd ye, sen nerden yapıyosun?

evde net olmadıgı ıcın benım flasha ya da cd ye ındırmem gerekıyo, bu defa yapmak ıstıyorummm bu callesii )

ben kahvaltı etmiyorum ya evde yanlız oluyorum :çok üzgünüm:
ve üşeniyorum
bir parça kek yedim bende a.s

Ben bir beslenme danışmanıyım. Kahvaltı olmazsa olmazımız. kahvaltı etmediğimiz zaman kan şekerimiz düşer buna bağlı olarak enerji kaybı yaşarsınız ve uyku hali olur üstünüzde. Kahvaltıda almanız gereken bütün besinleri alırsanız öğle yemeğine kdar çay dahil bişi aramazsınız canınız istemez. Doğru beslenmediğimiz zaman , zamansız bi şekilde acıkırız öğü aralarında atıştırma hissi duyarız. Bu konuda yardımcı olabilirim size bana özel mesaj atabilirsiniz.

olsun cnaım morlın ıyı olsun da her halukarda verırsın sen

Kızlaaar az önce bi yeğenim oldu benım erkek öğlen arasında göremeye gidicem ınsallah ay cok heyecanlıyım yaaa
allahım analı babalı büyütsüncanım ,acılarını göstermesin
ii sen merak ededur ben gelişmelerden haberdar ederim seni büyük bi zevkle,ama adamla aramız açılırsa,qivi yap dedi de dedi,derimnede olsa bizim evde meşhur bikaç kişi arasında yer alıyosun lafın eksik olmuyoo,eşime devamlı senden bahsediyorum
evet içi açılmıyoda,ben bataryayı çıkarttım kartlarımı çıkarttım,allahtan sim kartlara ve hafıza kartıma bişey olmamış pc gördü hafıza kartımı,en çokta ona üzülürdüm,gerçi içindekilerin hepsi pcde kayıtlı ama,sonki çektiklerimi atmamıştım neyse ,araştırdığıma göre saç kurutma mak. zararlı olabiliyomuş tavsiye etmiyo uzmanlar zaten denemedim bile,ben elektrik süpürgesiyle suyunu çektim pirince yatırdım sonraa
1 haftayı gectı tartılmıyorum acaba kac oldum perşembe de geldi valla, reglimde gelmedi kaç çıkar artık Allah bilir her yerim şiş pöf... :97::97:

cANIM GEÇMİŞ OLSUNN DÜZELDİ Mİ TELEFONUN

aynen canım ,yalnız şunu diyeyim ben sana,ben nezaman dikkat etsem kafaya taksam,az yesem kilo veremiyorum,doyana kadar yiyorum bende napiyim böyle en azından daha fazla kilo veriyorumsende kasma kendini en azından 1hafta denersin olmazsa eski düzenine dönersin,dene bence ne kaybedersinki
evet canım bende pirinç olayını duymuşluğum vardıda oyüzden vakit kaybetmeden yatırdım bu öğlen baktım açılmıyo amaa yine tekrardan gömdüm pirincee

evet yaa patatesler kararmazki,benim bildiğim çiğ soyulmuş patates çok çabuk kararıyoo:97:evet evet tarafımdan bi ara denemişti ve günü görülmüştü,akıllı kafam sbaha hazır olsun diye patatesleri soyup doğramıştım parmak şekil,neyse işte saklama kabına koydum dolaba kaldırdım,sabah heycanla açtım bide ne göreyim anamkapkara olmuşlaroy oy

Son düzenleme:
aaay bu kk ya noluyo ya, sureklı bı baglantı sorunu yasıyorum ben :26:

neyseee sonunda gırebıldım yıne, ya charmdan tarıf ıstedım o kacmıs, belenaydan link istedım o da kacmıss

kendı kendıme bı lınk buldum onu denıyorum ben de sımdı, ınş olur

kızlar ya sız de var mı boyle specıal tarıfler, mısafırlık boyle miss gıbı, goze de hıtap edenn, bırazcık tarıf alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…