- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ay bend enerde yanlıslık yaptım dıye gecmıse bakmaya gıtmıstım ve nıcklerınızi karıstırmısım :26: kusura bakmayın kendımden emın bı sekıdle gecmıs olsun dıye yazmıstım ılknur olunca, nıckler benzer gelmıs demekki :26:
ilkmirmur, Allah annene saglıklı uzun omurler versın, hastalıktan uzak tutusn ınş, karısıklık ıcın kusura bakma
ezgiiiilknurcugum annene cok gecmıs olsun, Allah butun annelere saglıklı uzun omurler versın, başımızdan eksık etmesın inşşşş, sen de karısıklık ıcın kusura bakma canımmm
benım hayatta boyle gecıcek herhalde, ahlarla vahlarla
benım dogum gunum varbıldırım gunu ya pers aksamı
ya benim baskül mü kafa yı yedi ben mi anlamadım
dün ikindin 70.200 çıkıyodum 1 saat önce falan 71 çıktım yine
ya çok bişeyde yemiyorum
ya hergün tartılmamalıyım ama kendime hakim olamıyorum kendimi gün için de bir kaç defa baskülün üzerin de buluyorum
çizelgene baktımda heefine 1 kilocuk kalmış neyi dert ediyon gülüm sen ya boşver takma resimler herşeyi anltıyor zati takma kafana şişliği falan
dun koydugum reısmde vardı benım canım ama ıkısıde yogurtlu bı kasıkta mayonez koyuyosun, mor lahana salatası bıde koz patlıcan salatası, ıksııde yogurt dıyosan bırınden bırını yapabılırsın, ama mısafır gelcegı zaman yogurtlaman gerekır :26: kısır ya da mercımek koftesı yapabılırsın ortaya yıne, mercımek koftesı daha cok yakısıyo sofraya gıbı gelıyo bana, patates yemeklerınde yoksa ptataes püresi yapabılrısın, borcama döküp uzıerıne yıne hafif sarımsaklı yogurt ve salca ya da bıber yakarak vs..
senın bı tarıfını gormustum ben kk da , mılfoy hamuruna sosı sarıyodun ortaya ondan yapsana mınık mınık, onu var ya bı denıyemedım, tam ıste bu saglıklı beslenme zamanlarına denk gelıstı gormem, dayanamam yerım dıye yapmıyorummm
kucuk mezeler yerıne saltalarda yapabılırsın, yesıl mercımek salatası, mantar salatası, bugday salatası ya da kasarlı mantarlardan yapabılırsın ufak atıstırmalık yemeklerın yanına, başka başkaaaa aklıma geldıkce yazarımmm of agzım sulandı ama :26: yemıyoruz barı yazalımmm
yemek olarak neler yapıcaksın canım, anlatsanaaa
meze yoğurtlu olacaksa ertesi güne hoş olmaz ama mezeyi yapıp bir kısmını yoğurtlamadan koyarsan hiç bişey olmaz canım bende cumartesi alıcam mönüyü yazim belki fikir olur sana
etli taze fasulye
tavuk çorba
zeytin yağlı enginar dolma yanında patates kızarma belkim biberde kızartırım şimdilik bilmiyorum
pilav
salatalar(börülce salatası,semizotu salatası;havuç salatası)
tatlı olarakta keşkül yapıcam üstüne dondurma koyacağım yaz günü hafif olsun diye sütlü tatlı seçtim
tebrik ederiiim :81: hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah..
şekerim meze yoğurtlu olursa suyunu salar.. sebzeli olursa da tuz koymasan bile sebzeler suyunu salar ve hafif kurur diye düşünüyorum :97: yine yenebilir tabii ama misafirin gözüne taze taze diri diri ışıl şıl gelsinler bence :44:
ah ah malesef dayanamayıp baktım telefona ,bide ne göreyim açılmıyoşarja taktım dolum yeri geldi dedim oh be oluyo şarj dedim açmayı denedim yok anam ekran gelmiyoo
Ben bi geçmişe gidemde gelem
bu seferde ben suyumu salıcam iki gün üst üste aynı şeyleri yap dur..
Yoğurtlarını sonradan koyarım ertesı gun olacaklar ıcın... Oyle olur sanırım...
Patates salatası 2 gun durur dımı ya.. :44:
merhaba canımPatates hemen kararır durmaz yani birde dolapta koku siniyor ağzı kapalı olsa bile :97:
patates nasıl kararır... ben patates salatası yaptıgım zaman bır gunde bıtmıyor kı hemen fazla yapıyorum ertesı gune de kalsın dıye yıyoruz yanı kararma görmedim hiiç...
ama koku konusunu bılmem.. bırde soğanları yumusuyor bıraz...
patates nasıl kararır... ben patates salatası yaptıgım zaman bır gunde bıtmıyor kı hemen fazla yapıyorum ertesı gune de kalsın dıye yıyoruz yanı kararma görmedim hiiç...
ay canım ya geçmiş olsun tekrardan üzüldümıphone 4 bide inşallah düzelir
Evli ve oğlun var sanırım ben seni bekar sanıyordum kaç yıllık evlisin :78:
yok be canım o bırıncı hedefım asıl hedef 60 70 i görünce çizelgeyi değiştiricem kendi kendime motive olsun diye ilk 70 koydum hedef...
anlacagın bır bu kadar daha yolum var..
ya aslında yoğurtlu biber, barbunya vs yapmayı planlıyordum ama bu bana mısafır gelıcek kısılere bız gecen cumartesı gıttık ve aynı mezeler vardı sımdı bana geldıgınde de aynıları olmasın dedıgım ıcın baska seyler arıyorum... bırde ıkı gun durabılcek seyler o yuzden takıldım.. :44:
o dediğin salataların arasından bugday salatası bır kere merak edıp denedım ama pek hazetmedım acıkcası..
yanı yenmeyecek bırsey degılde oh oh dıyıp sevılerek yence bırsey gıbı gelmedıyeşil mercimek salatasınıda merak edyorum ama daha denemedim birde ben sevsemde gelenlerın pek sevcegını sanmıyorum :)
yoğurtlu köz patlıcan yıne onlarda olan mezeydı o yuzden yıne yapamamelinin körünü yap dicen şimdi bana..
yemek olarak;
kremalı mantar yada yoğurt çorbası,
kuru fasulye,
kuşbaşı kavurma etli pilav,
fırında tavuklu biberli patlıcan yemeğim var benim special im
tatlı olarak ta tiramisu yada dondurmalı irmik helvası yapabilirim..
birde börek yapıcam çay yanına..
mezelerde,
patates salatası,
zeytinyağlı fasulye ( ama yemekte kuru var nasıl olur)
yoğurtlu havuc kızartma,
ve birde yaprak sarmamı yapsam dedim :44:
nasıl iyimi... bu gelen amcam ve ailesi, amcam biraz etçildir eti sever bu yuzden ağır gibi görünüyor ama hoşuna gitsin diye öyle bır menu olusturdum...
işin kötüsü menü değişikliği yapmadan aynıları ıkıncı mısafırıme yapmayı dusunuyorum...
aynıları bır daha yapcam ertesı gun..bari mezeleri yapmayım diyorum o yüzden..
keşkül nasıl canım iyi oluyormu muhallebi gibi birşey mi ?
senin menün hafif canım tam diyet yapanın aklını yormayacak cinsten :)
ama benimkileri hafif yemek paklamaz..
ne diyim ben sana şimdi ,doğum günün var diye seni esmi geçmek lazım acep,yada bikaç kilo vermiş gibimi yazsak haa
canım hergün tartılmak heleki gün içerisinde tartılmak kilo düşmanı yapmaa,ne kadar çok tartılırsan okadar kilo alırsın diyelim,hep aklında kalmasın kilo vercem diye,unut relax ol,ve o tartıyı göremiycen evin ücra köşesine koy ve perşembeden önce tartılmaa,bak ben öyle yapıyorum yine,bu hafta hiç düşünmedim kilo vercem ben ok çok çok dikkat edeyim demedm,insan unutuyo zamanla,bende senin hatana düşüp hergün tartılırdım ama yok anam grlarla vermeye başladım,ah ah herhafta 1kilonun üstünde veren ben ne günlere kaldık yarabbii
kızlar nolur biri akıl versin çok kötüyüm yaa,batu telefonu su dolu kaba düşürmüş belki 10dk dır suda durdu telefon,napabilirim yardım edin çalışmazmı bidahaa,ya eşim görürse mahfolurum ben daha 1ay olmadı telefonu alalı,nolurya şuan çok kötü durumdayım,çocuğada bağırıp duruyorum,offffffff
bana gelecek olanlarda diyette değil kız çokmu hafif olmuş mönü zenginleştireyimmi ne dersin aman misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş boşveryok be canım o bırıncı hedefım asıl hedef 60 70 i görünce çizelgeyi değiştiricem kendi kendime motive olsun diye ilk 70 koydum hedef...
anlacagın bır bu kadar daha yolum var..
ya aslında yoğurtlu biber, barbunya vs yapmayı planlıyordum ama bu bana mısafır gelıcek kısılere bız gecen cumartesı gıttık ve aynı mezeler vardı sımdı bana geldıgınde de aynıları olmasın dedıgım ıcın baska seyler arıyorum... bırde ıkı gun durabılcek seyler o yuzden takıldım.. :44:
o dediğin salataların arasından bugday salatası bır kere merak edıp denedım ama pek hazetmedım acıkcası..
yanı yenmeyecek bırsey degılde oh oh dıyıp sevılerek yence bırsey gıbı gelmedıyeşil mercimek salatasınıda merak edyorum ama daha denemedim birde ben sevsemde gelenlerın pek sevcegını sanmıyorum :)
yoğurtlu köz patlıcan yıne onlarda olan mezeydı o yuzden yıne yapamamelinin körünü yap dicen şimdi bana..
yemek olarak;
kremalı mantar yada yoğurt çorbası,
kuru fasulye,
kuşbaşı kavurma etli pilav,
fırında tavuklu biberli patlıcan yemeğim var benim special im
tatlı olarak ta tiramisu yada dondurmalı irmik helvası yapabilirim..
birde börek yapıcam çay yanına..
mezelerde,
patates salatası,
zeytinyağlı fasulye ( ama yemekte kuru var nasıl olur)
yoğurtlu havuc kızartma,
ve birde yaprak sarmamı yapsam dedim :44:
nasıl iyimi... bu gelen amcam ve ailesi, amcam biraz etçildir eti sever bu yuzden ağır gibi görünüyor ama hoşuna gitsin diye öyle bır menu olusturdum...
işin kötüsü menü değişikliği yapmadan aynıları ıkıncı mısafırıme yapmayı dusunuyorum...
aynıları bır daha yapcam ertesı gun..bari mezeleri yapmayım diyorum o yüzden..
keşkül nasıl canım iyi oluyormu muhallebi gibi birşey mi ?
senin menün hafif canım tam diyet yapanın aklını yormayacak cinsten :)
ama benimkileri hafif yemek paklamaz..
patates haşlanınca kararmaz zaten bir gün sonrası içinde bişey olmaz aman az yesinler öz yesinler sağlıklı beslensinler zararlı zararlı cıs şeylerpatates nasıl kararır... ben patates salatası yaptıgım zaman bır gunde bıtmıyor kı hemen fazla yapıyorum ertesı gune de kalsın dıye yıyoruz yanı kararma görmedim hiiç...
ben kahvaltı etmiyorum ya evde yanlız oluyorum :çok üzgünüm:
ve üşeniyorum
bir parça kek yedim bende a.s
allahım analı babalı büyütsüncanım ,acılarını göstermesinolsun cnaım morlın ıyı olsun da her halukarda verırsın sen
Kızlaaar az önce bi yeğenim oldu benım erkek öğlen arasında göremeye gidicem ınsallah ay cok heyecanlıyım yaaa
olan oldu artık kendini çocuğu suçlama zaten ha nedir bundan sonra daha dikkatli olursun.. akşam makşam demişsin ama ne kadar erken müdahele edilse o kadar iyi.. bi de geç söyledin diye sinirlenmesin? neyyn şimdi mi söylenir bu diye tepki vermesin? - ama ama kocişim ben pirincin içinde bekletiyorum onu sen merak etme dediğinde ne yapar onu merak ediyorum ben
evet içi açılmıyoda,ben bataryayı çıkarttım kartlarımı çıkarttım,allahtan sim kartlara ve hafıza kartıma bişey olmamış pc gördü hafıza kartımı,en çokta ona üzülürdüm,gerçi içindekilerin hepsi pcde kayıtlı ama,sonki çektiklerimi atmamıştım neyse ,araştırdığıma göre saç kurutma mak. zararlı olabiliyomuş tavsiye etmiyo uzmanlar zaten denemedim bile,ben elektrik süpürgesiyle suyunu çektim pirince yatırdım sonraaSelam kızlar..
triendy geçmiş olsun telefonunda yenıydı hakkaten, demek iphone4 aldın... nasıl sımdı telf durumu..
ıyıce bı kuruması lazım ama o telefonun ıcıde pek kolay acılmıyor... normal telefon olsa kurutma makınesıyle kurutup kullandıgımız olmustu...
inş hallolur...
1 haftayı gectı tartılmıyorum acaba kac oldum perşembe de geldi valla, reglimde gelmedi kaç çıkar artık Allah bilir her yerim şiş pöf... :97::97:
cANIM GEÇMİŞ OLSUNNDÜZELDİ Mİ TELEFONUN
aynen canım ,yalnız şunu diyeyim ben sana,ben nezaman dikkat etsem kafaya taksam,az yesem kilo veremiyorum,doyana kadar yiyorum bende napiyim böyle en azından daha fazla kilo veriyorumhadi yabende tam takmış durumdayım işim gücüm tüm yaşantım diyetim ve 2 haftadırda gramla veriyom gerçekten rahat olamıyorum ama nasıl rahat olayım ki AÇIM CANIMIN İSTEDİĞİNİ YİYEMİYORUM aslın da artık çok takmama gerek kalmadı şu an görüntüm iyi kıyafetlerim oluyo artık görenler zayıfladığımı fark ediyo daha gevşek relax olabilirim ama korkuyorum ipin ucunu kaçırıp kilo almaktan ama tavsiyelerine uyacam zaten şurada 5-6 kilom kaldı verecek çooook zayıf olmayacam yakış mıyo hasta gibi oluyorum yüzüm falan sararıyo üst kalmıyo hiç alt kocaman oluyo
evet canım bende pirinç olayını duymuşluğum vardıda oyüzden vakit kaybetmeden yatırdım bu öğlen baktım açılmıyoahhh ahhh keşke gece görseydim bu mesajını.geçende bizim bakıcıda suya düşürmüş.hemen 1 kilo pirince yatırcaksın telefonu.ben olmaz falan dedim ama yemin ederim eskisi gibi oldu.aklınızda bulunsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?