70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok tesekkurler kızlar Allah ısteyen herkese versın ınsallah öğle arasında gittim gördüm miniği

canım kararmıyoda boyle tadı degısıyo sankı yanı taze gıbı olmuyo ıcındekı yesıllıkler ölüyo ben sogan koymuyorum zaten.birde pelinin dediği gibi gecen ben annemleri almıştım ıftara onlara yaptım kaşarlı mantası süper oldu bayıldılar kasarlı yerıne papateslı yada kıymalı iç hazırlayıp sudemın yaptıgı gıbı dolmasınıda yapabılırsın

aman yap nolcak ya gözünde büyütme bu kadar.. 2. gün yoğun mu olacaksın? zaten yemeklerin mis gibi.. iki salatayı yeni yaparsın.. bi tanesi kabak olabilir bak kabağı rendeliyor ya da küçük küçük doğruyorsun tavada 1 kaşık yağda suyunu çektiriyosun, belki 1 diş sarımsak, biraz ceviz parçaları atıyorsun bi de yoğurt belki 1 kaş mayonez.. en fazla 10 dk.. ben sık yapıyorum akşamları ama yağsız, sarımsaksız ve mayonezsizini ya da semiz otunu yıka doğra yoğurdu bas 10 dk yine.. kız kim bu gelenler? sen pek haz etmiyorsun sanırım özellikle 2. gün gelenleri

allah senin canını almasın emi

Kullandığım ilaçtan dolayı sanırım gene yan etkisi başladı.
Kolumu kaldırcak halim yoookkk.:111:

6 olsa da gitsek..
Charm, Triendy'nin dediği gibi sadece yeni soyulan patatesi tuzlu suda bekletmezsen kararıyor.
Patates salatasında yeşillikler pörsür bide patatesin tadı değişik olur.

valla benım de fızıklsel olarak kolumu kladıracak halim var ama psıkolojık olarak kolumu kaldırasım yok

iki gundur aynı moddayım, sureklı aksam olsa da eve gıtsek dıyorummm

Kırmızı lahana salatası da yapabilirsin hem tadı güzel..
Kırmızı lahanayı kesiyorum bi kapta accık yagla biraz karıstırıyorum içine salatalık turşusu doğruyorum.
Başka bi kapta susuz yoğurdu çırpıyorum.
Sonra kapta ikisini birlikte karıştırıyorum bi tabağa koyuyorum pul biberle falan süslüyorum..

Veya

Kırmızı lahana, mısır, maydanoz karışımından oluşan salata da güzel oluyo.

Özetle canım kırmızı lahana yemek istiyoooo:122:

çok kötü değil canım ya kızma kendine o kadar

valla benım de fızıklsel olarak kolumu kladıracak halim var ama psıkolojık olarak kolumu kaldırasım yok

Regl durumundan da olabilir senin benim öyle oluyo da ..
Bu arada h.sonu sevdiceğim kiloyu sordu gene. Senin söylediğin tavsiyelere uyaaraaktannn geçiştirdim gene
Verdin mi söylesene 73 oldun mu dedi
Gitmeden önce kilomu söylememiştim ona
Hele 8lerde oldugumda hic demiyordum.
İşin komik yani h.sonu 73.2 ü görmüştüm (yarın akşam göreceğimi sanmıyorum ama)
Bende yok falan dedimm. Söylemem didimmm.

Bu çocuk üstüme gizli küçük ajan tartı mı yerleştirdi acabaaa

merhaba kızlar öncelikle iş görüşmemden bahsetmek istiyorum onlar bana dönecekmiş olumlu olursa arayacaklar olumsuz olursa mail atacaklarmış nedense mail gelecek gibi hissediyorum ama ben çünkü öyle bir elektrşk yaydılar bana her neyse en azından şansımı denedim :) şimdide dünki menü mü yazmak istiyorum

iftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı bamya
1 armut 3 incir

2 saat sonra sahura kadar 5 fincan 5i bir yerde çayı 3 lt su

sahur
pide
yarım domates
1 salatalık
1 zeytin
yarım kibrit kutusu kadar peynir ( toplam 200 kalorilik bir tabaktı)

73 nerden gelmiş aklına be :44: ses tonundan kaç kilo olduğunu anlıyor olmasın

73 nerden gelmiş aklına be :44: ses tonundan kaç kilo olduğunu anlıyor olmasın

Bilmem resmimi görse neyse tahmin yürütüyo dicem.
Burdaykende 1 kg versem bile hemen farkederdi devam et böyle derdi.
İşin kötü yanı aldığımda da hemen farkediyordu O kadar takan biri değil arada diyodu 4-5 yıldır bir arada olduğumuzdan çocuk alıştı artık

5 fincan mı çok değil mi? ne bileyim bari ikisi farklı çay olsaydı.. ama menün güzelmiş.. işin için de inşallah dönerler.. ama 5 fincan abartmışsın ya.. :106:

sesnden anlıyodur bence, demekkı kılo verdıkce ınsanın kendıne boyle bı guvenı fılan gelıyo ya bu davranıslarına fılan da yansıyo, senınde sesın daha cıvıl cıvıl cıkıyo olabılır

ay ınş hepımız hemencık saglıklı kılolar verırızde hepımızın sesı oyle cıvıldar

ama sen gecıstırmeye devam et boswer valla ıyı ki benım kociş boyle sıkıstırmıyo benı, cunku ben dikteedılen seylerın genelde tersını yaparım, benımkı de oncelerı boyle sorarak fılan benı gaza getırebılecegını sandı, ama ben de ters tepıyo malesef :26: sen motıve olabılıyosan ne mutlu sanaaa valla ama surprız olsun ona, hatta baktın kılo vermen hızlanıyo fılan onun gelmesıne yakın kılo vermem durdu ıyıce, sanırım artık vermek yerıne kıloda aldım fılan dıye şöyle karıstır bıraz ortalıgı gelsın kendı gozuyle gorsun, ordan kousmakla sormakla olmuyooo

evet annemde öyle demişti suya koysaydın kararmazdı dedine biliym ben yaaaaneyse sonuç olarak salata yapılan pismiş patates kararma yapmıyoooo,sadece yanındakiler soğan veya ne varsa işte onlar pörsüyoo

evet evet olabilir
benim de halim yok :105: bi ağırlık var sanki üstüme bizim topikten bi çıtır oturmuş gibiyim :105:
o üstüne oturmuş olan çıtır ben olmiyim

inş. olumlu olur canım yaa
menünde güzelll

5 fincan mı çok değil mi? ne bileyim bari ikisi farklı çay olsaydı.. ama menün güzelmiş.. işin için de inşallah dönerler.. ama 5 fincan abartmışsın ya.. :106:

valla ben de qivi'ye katılıyorum, 5 fıncan cok fazla bı gun için hem de ıftardan sahura kadarkı bı zman dilımı ıcınde içip durmuşsun galıbaa

bu kadarının zararlı oldugu kanaatındeyım :26: hersey kararında guzel ve yararlı, su bilee

Ya qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesli güldürdün gene şefimle gözgöze geldik
Dikkatimi çekmemişti harbiden diloş ya çok o kadar içme bağırsaklara da yazık.
O kadar çay içersen bırak tuvalete çıkmayı balon olup uçarsın.

Herkeste aynı mı bilmiyorum ama fazla bitki çayı içince gaz yapıyor bende..

Evet gene avukat hanım dogru konuya el attı.
Sesimden olabilir çünkü eskiye göre daha iyiyiz ben gereksiz alınganlıklar, kıskançlıklar yapmıyorum accık da olsa özgüvenim yerine geldi.
Şimdi her telefon konuşmamızda şen şakrak muhabbet ediyoruz.
Geçen gün onunda sesi iyi geliyordu dedim nöbet tutcaksın sesin çok eğlenceli geliyo ama hayırdır falan dedim.
Senin sesin güzel geldiği zaman enerjin bana da yansıyo dedi.
Sen baygın konuşunca benimde canım sıkılıyor birden dedi.

Bide millet kilo vermişsin falan diyince çok hoşuma gidiyor. Hala bir kot alıp giyemedim 70 olunca deneyeceğim inş.
Kot alıcam diye begendiğim modelleri alıp kabinde depresyona girdiğim zamanlar geliyor hep aklıma.. :2:

Bu sefer kot almak istediğimde böyle bişi yaşamak istemiyorrum...

hımmm düşünmem lazım callen ablam istermi bakalım kadıncağıza o kadar laf saydın mayosunu bilem beğenmedim ben bi sorayım canım ablacığımaşaka şaka bak pişman olmıyacaksın yap sen arkadaş link vermişti eşim indirdi bilgisayardan yapıyorum bilgisayarıma yükledi eşim ordan yapıyorum
netle uğraşmıyorum hiç göndereyim linki sana sende indir bak dua etcen bana popon ve kalçan küçüldükçe her santimde bir dua isterim ona göre bu arada senin verdiğin linkte açılmıyor lesli linki eşim indirmiş lesliyi ama hep plates var yürüyüş yok sinir oldum bana yürüyüş lazım lesliyi netten yapıyorum zor oluyor bilgisayarıma indirsem daha kolay olacak

valla ben de kot alıcam ıncelınce, benımde hıc bakasın gelmıyo sımdı, bosa moral bozmama gerek yok, bı de ben olmayınca yıne ters tepkı verıyorum yemeye baslıyorummm :26:

sen ozellıkle sevgılınle konusurken gulumseyerek konus, ne guzelsoylemıs bak senın enerjın bana yansıyo dıye, onun orda daha cok morale ıhtıyacı var.. telefonda gulşumseyerek konusursan gercekten de enerjı yayılıyo etrafa..

bı de bısı deıl ben bu yavaslıkla kılo vermeye devam edersem ıstedıgım kıloya gelınce hamıle kalıp yıne kılo almaya baslıycam, bıraz cabuk versem de arada hıc olmazsa o ınce halın tadını cıkarsam bırazzz

canım ya ben sana leslıenın 5 milini gondermıstım dıye hatırlıyorum cunku o plateslı fıla olanı ben de bıle yok :26:

şimdi senın gonderdıgın lınkte de ıngılızce lınk bulunamıyo yazısı cıktı, sanıırm paralı olanı acık sadece, sımdı benım ındırdıgım dıerını denıycem ınş olur bu defaa ...

niye olamaz mı

o üstüne oturmuş olan çıtır ben olmiyim

bak yaa her çıtır kelimesini üstüne alıyor yaaa

yok yani sesinden anlasa bile kilo verdiğini anlar 73ü nasıl anlıyor korkudan tüylerim ürperdi

sen ne çayı içiyorsun öyle bazen bende de gaz oluyor :78: ama çaydan mı çıradan mı dikkat etmedim :44: göbüşüm pencereyle eş zamanlı açık kalınca oluyor sanki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…