nasıl yememişim baksana pilav patates bamya pide hepsi bir arada neyse oldu bir kere yapcak bişey yok canım bu hazır satılan limonatalar varya onlardan alıyorum tatlandırıcılı oluyor herhalde şekersiz dediği tatsız değil yani eşim çok kızıyor böle hazır gıdalar içecekler tüketmeme ama ramazan ayındayız diye pek ses çıkarmıyor bende götürüyorum
ayyy şimdi hatırlayacağım ayy kimdiniz ya ya siz hani şu 13 kilo veren çıtır bayan değilmisiniz tamam tamam hatırladım o sizsiniz hoş geldiniz nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi dün sormuştum bende işleri yoğun diye girmiyordur herhal demiştim nasılsın çıtır kız hoşgeldin
tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah oh ne güzel teyze olmak dimi ben dah ateyze olamadım ama hala olmak nasip oldu çok güzel duygular bunlar maşallah süphanallah yeğenine
çizelgene baktımda heefine 1 kilocuk kalmış neyi dert ediyon gülüm sen ya boşver takma resimler herşeyi anltıyor zati takma kafana şişliği falan
cok tesekkurler kızlar Allah ısteyen herkese versın ınsallah öğle arasında gittim gördüm miniği
tebrik ederiiim :81: hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah..
şekerim meze yoğurtlu olursa suyunu salar.. sebzeli olursa da tuz koymasan bile sebzeler suyunu salar ve hafif kurur diye düşünüyorum :97: yine yenebilir tabii ama misafirin gözüne taze taze diri diri ışıl şıl gelsinler bence :44:
patates nasıl kararır... ben patates salatası yaptıgım zaman bır gunde bıtmıyor kı hemen fazla yapıyorum ertesı gune de kalsın dıye yıyoruz yanı kararma görmedim hiiç...
ama koku konusunu bılmem.. bırde soğanları yumusuyor bıraz...
bu seferde ben suyumu salıcam iki gün üst üste aynı şeyleri yap dur..
yoğurtlarını sonradan koyarım ertesı gun olacaklar ıcın... oyle olur sanırım...
patates salatası 2 gun durur dımı ya.. :44:
ii sen merak ededur ben gelişmelerden haberdar ederim seni büyük bi zevkle,ama adamla aramız açılırsa,qivi yap dedi de dedi,derim nede olsa bizim evde meşhur bikaç kişi arasında yer alıyosun lafın eksik olmuyoo,eşime devamlı senden bahsediyorum
Kullandığım ilaçtan dolayı sanırım gene yan etkisi başladı.
Kolumu kaldırcak halim yoookkk.:111:
6 olsa da gitsek..
Charm, Triendy'nin dediği gibi sadece yeni soyulan patatesi tuzlu suda bekletmezsen kararıyor.
Patates salatasında yeşillikler pörsür bide patatesin tadı değişik olur.
günaydın canlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize mönüyü hjiiiç yazasım yok çok kötü bir mönü oldu ama yazıcam domateste atsanız hakettim he noluyor bana yaa bu haftanın başında ne güzel 71 görmüştüm şimdi hayal oldu +da çıkmasam bari toparlanmak şart
mönü
iftar:iki kaşık bamya,iki kaşık pilav,yumurtalı patates beş altı çatal oldu herhal,iki bardak ayran az pide bu sefer lokma değildi lokmayı geçti bir saat sonra iki bardak şekersiz limonata,yatmadan önce iki top dondurma hadi taşa tutun beni dövün azarlayın ne yapacaksanız yapın sinir oldum kendime belenaaaaaaaaay sinir oluyorum sana:84:
sahuride,peynir,domates,salatalık,yumurta bir bardak şekersiz limonata bu limonata işi beni fazla sardı hergün bir litreye yakın içiyorum aslında zararlı şekersizde olsa içinde katkı maddesi vardır ama içim yanıyor napim işte berbat mönü ben geçmişe dalıyorum görüşürüz kızlar
valla benım de fızıklsel olarak kolumu kladıracak halim var ama psıkolojık olarak kolumu kaldırasım yok
iki gundur aynı moddayım, sureklı aksam olsa da eve gıtsek dıyorummm
Regl durumundan da olabilir senin benim öyle oluyo da ..
Bu arada h.sonu sevdiceğim kiloyu sordu gene. Senin söylediğin tavsiyelere uyaaraaktannn geçiştirdim gene
Verdin mi söylesene 73 oldun mu dedi
Gitmeden önce kilomu söylememiştim ona
Hele 8lerde oldugumda hic demiyordum.
İşin komik yani h.sonu 73.2 ü görmüştüm (yarın akşam göreceğimi sanmıyorum ama)
Bende yok falan dedimm. Söylemem didimmm.
Bu çocuk üstüme gizli küçük ajan tartı mı yerleştirdi acabaaa
benim de halim yok :105: bi ağırlık var sanki üstüme bizim topikten bi çıtır oturmuş gibiyim :105:
73 nerden gelmiş aklına be :44: ses tonundan kaç kilo olduğunu anlıyor olmasın
merhaba kızlar öncelikle iş görüşmemden bahsetmek istiyorum onlar bana dönecekmiş olumlu olursa arayacaklar olumsuz olursa mail atacaklarmış nedense mail gelecek gibi hissediyorum ama ben çünkü öyle bir elektrşk yaydılar bana her neyse en azından şansımı denedim :) şimdide dünki menü mü yazmak istiyorum
iftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı bamya
1 armut 3 incir
2 saat sonra sahura kadar 5 fincan 5i bir yerde çayı 3 lt su
sahur
pide
yarım domates
1 salatalık
1 zeytin
yarım kibrit kutusu kadar peynir ( toplam 200 kalorilik bir tabaktı)
Bu arada h.sonu sevdiceğim kiloyu sordu gene. Senin söylediğin tavsiyelere uyaaraaktannn geçiştirdim gene
evet annemde öyle demişti suya koysaydın kararmazdı dediKullandığım ilaçtan dolayı sanırım gene yan etkisi başladı.
Kolumu kaldırcak halim yoookkk.:111:
6 olsa da gitsek..
Charm, Triendy'nin dediği gibi sadece yeni soyulan patatesi tuzlu suda bekletmezsen kararıyor.
Patates salatasında yeşillikler pörsür bide patatesin tadı değişik olur.
valla benım de fızıklsel olarak kolumu kladıracak halim var ama psıkolojık olarak kolumu kaldırasım yok
iki gundur aynı moddayım, sureklı aksam olsa da eve gıtsek dıyorummm
o üstüne oturmuş olan çıtır ben olmiyimbenim de halim yok :105: bi ağırlık var sanki üstüme bizim topikten bi çıtır oturmuş gibiyim :105:
merhaba kızlar öncelikle iş görüşmemden bahsetmek istiyorum onlar bana dönecekmiş olumlu olursa arayacaklar olumsuz olursa mail atacaklarmış nedense mail gelecek gibi hissediyorum ama ben çünkü öyle bir elektrşk yaydılar bana her neyse en azından şansımı denedim :) şimdide dünki menü mü yazmak istiyorum
iftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı bamya
1 armut 3 incir
sahur
pide
yarım domates
1 salatalık
1 zeytin
iftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı bamya
1 armut 3 incir
sahur
pide
yarım domates
1 salatalık
1 zeytin
5 fincan mıçok değil mi? ne bileyim bari ikisi farklı çay olsaydı.. ama menün güzelmiş.. işin için de inşallah dönerler.. ama 5 fincan abartmışsın ya.. :106:
5 fincan mıçok değil mi? ne bileyim bari ikisi farklı çay olsaydı.. ama menün güzelmiş.. işin için de inşallah dönerler.. ama 5 fincan abartmışsın ya.. :106:
sesnden anlıyodur bence, demekkı kılo verdıkce ınsanın kendıne boyle bı guvenı fılan gelıyo ya bu davranıslarına fılan da yansıyo, senınde sesın daha cıvıl cıvıl cıkıyo olabılır
ay ınş hepımız hemencık saglıklı kılolar verırızde hepımızın sesı oyle cıvıldar
ama sen gecıstırmeye devam et boswervalla ıyı ki benım kociş boyle sıkıstırmıyo benı, cunku ben dikteedılen seylerın genelde tersını yaparım, benımkı de oncelerı boyle sorarak fılan benı gaza getırebılecegını sandı, ama ben de ters tepıyo malesef :26: sen motıve olabılıyosan ne mutlu sanaaa valla ama surprız olsun ona, hatta baktın kılo vermen hızlanıyo fılan onun gelmesıne yakın kılo vermem durdu ıyıce, sanırım artık vermek yerıne kıloda aldım fılan dıye şöyle karıstır bıraz ortalıgı gelsın kendı gozuyle gorsun, ordan kousmakla sormakla olmuyooo
hımmm düşünmem lazım callen ablam istermi bakalım kadıncağıza o kadar laf saydın mayosunu bilem beğenmedim ben bi sorayım canım ablacığımabelenaaaaaaay,
ben senden bısıcık ıstıycemmm
ben bu callesı ındırmıstım ama ne flaha atınca okuyo ne de cd ye, sen nerden yapıyosun?
evde net olmadıgı ıcın benım flasha ya da cd ye ındırmem gerekıyo, bu defa yapmak ıstıyorummm bu callesii)
Ya qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesli güldürdün gene şefimle gözgöze geldik
Dikkatimi çekmemişti harbiden diloş ya çok o kadar içme bağırsaklara da yazık.
O kadar çay içersen bırak tuvalete çıkmayı balon olup uçarsın.
Herkeste aynı mı bilmiyorum ama fazla bitki çayı içince gaz yapıyor bende..
Evet gene avukat hanım dogru konuya el attı.
Sesimden olabilir çünkü eskiye göre daha iyiyiz ben gereksiz alınganlıklar, kıskançlıklar yapmıyorum accık da olsa özgüvenim yerine geldi.
Şimdi her telefon konuşmamızda şen şakrak muhabbet ediyoruz.
Geçen gün onunda sesi iyi geliyordu dedim nöbet tutcaksın sesin çok eğlenceli geliyo ama hayırdır falan dedim.
Senin sesin güzel geldiği zaman enerjin bana da yansıyo dedi.
Sen baygın konuşunca benimde canım sıkılıyor birden dedi.
Bide millet kilo vermişsin falan diyince çok hoşuma gidiyor. Hala bir kot alıp giyemedim 70 olunca deneyeceğim inş.
Kot alıcam diye begendiğim modelleri alıp kabinde depresyona girdiğim zamanlar geliyor hep aklıma.. :2:
Bu sefer kot almak istediğimde böyle bişi yaşamak istemiyorrum...
hımmm düşünmem lazım callen ablam istermi bakalım kadıncağıza o kadar laf saydın mayosunu bilem beğenmedim ben bi sorayım canım ablacığımaşaka şaka bak pişman olmıyacaksın yap sen arkadaş link vermişti eşim indirdi bilgisayardan yapıyorum bilgisayarıma yükledi eşim ordan yapıyorum
netle uğraşmıyorum hiç göndereyim linki sana sende indir bak dua etcen bana popon ve kalçan küçüldükçe her santimde bir dua isterim ona görebu arada senin verdiğin linkte açılmıyor lesli linki eşim indirmiş lesliyi ama hep plates var yürüyüş yok sinir oldum bana yürüyüş lazım lesliyi netten yapıyorum zor oluyor bilgisayarıma indirsem daha kolay olacak
o üstüne oturmuş olan çıtır ben olmiyim
Bilmem resmimi görse neyse tahmin yürütüyo dicem.
Burdaykende 1 kg versem bile hemen farkederdi devam et böyle derdi.
İşin kötü yanı aldığımda da hemen farkediyorduO kadar takan biri değil arada diyodu 4-5 yıldır bir arada olduğumuzdan çocuk alıştı artık
Ya qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesli güldürdün gene şefimle gözgöze geldik
Dikkatimi çekmemişti harbiden diloş ya çok o kadar içme bağırsaklara da yazık.
O kadar çay içersen bırak tuvalete çıkmayı balon olup uçarsın.
Herkeste aynı mı bilmiyorum ama fazla bitki çayı içince gaz yapıyor bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?