5 fincan mıçok değil mi? ne bileyim bari ikisi farklı çay olsaydı.. ama menün güzelmiş.. işin için de inşallah dönerler.. ama 5 fincan abartmışsın ya.. :106:
valla ben de kot alıcam ıncelınce, benımde hıc bakasın gelmıyo sımdı, bosa moral bozmama gerek yok, bı de ben olmayınca yıne ters tepkı verıyorum yemeye baslıyorummm :26:
sen ozellıkle sevgılınle konusurken gulumseyerek konus, ne guzelsoylemıs bak senın enerjın bana yansıyo dıye, onun orda daha cok morale ıhtıyacı var.. telefonda gulşumseyerek konusursan gercekten de enerjı yayılıyo etrafa..
bı de bısı deıl ben bu yavaslıkla kılo vermeye devam edersem ıstedıgım kıloya gelınce hamıle kalıp yıne kılo almaya baslıycam, bıraz cabuk versem de arada hıc olmazsa o ınce halın tadını cıkarsam bırazzz
yok yani sesinden anlasa bile kilo verdiğini anlar 73ü nasıl anlıyor korkudan tüylerim ürperdi
sen ne çayı içiyorsun öylebazen bende de gaz oluyor :78: ama çaydan mı çıradan mı dikkat etmedim :44: göbüşüm pencereyle eş zamanlı açık kalınca oluyor sanki :44:
hadi ya 4 e indirsem nasıl?
hadi ya 4 e indirsem nasıl?
Tahminleri genelde tutar ben 73 ü görünce yuh dedim..
Günde 2 bardak yeşilçay 1 bardak da doğuş maydanozlu-limonlu form çayı içiyorum.
Daha doğrusu içmeye çalışıyorum yeşilçay içemesem bile akşam yatmadan form çayını kafaya dikiyorum.
Sabaha kadar anca etkisini gösteriyor.
fazlaaa sen 5i bir yerde derken 5 fincan bir yerde anlamış gibi içmişsin ama.. hem bu kadar alırsan bünye çok alışır bir faydası olmaz.. bence günde en fazla 2 kupa.. o da bir hafta falan ara vererek.. ibrahim saraçoğlu öyle diyordu.. faydalı olan bir şeyi çok ve ara vermeden devamlı kullanmanız o bitkinin vücudunuzdaki etkisini yok eder diyordu :114:
nası ya :44: gece içiyorsun sabaha etkisini görteriyor? form çayı? sabah formda mı uyanıyorsunböbrek ya da bağırsak için mi içiyorsun da tuvalete mı ıkıyorsun? form mu çıkarıyor? form çayı sabaha kadar ne etkisi yahu
tamam 3 fincan bundan aşağı inmem daha :))))
bak ya bana içiyor sanki
canım ıns ısın hayırlısıyla olur menunde gzuel hatta az bıle 1 kasık bamya mı olur ya 1 tabak yıyın ıstemerhaba kızlar öncelikle iş görüşmemden bahsetmek istiyorum onlar bana dönecekmiş olumlu olursa arayacaklar olumsuz olursa mail atacaklarmış nedense mail gelecek gibi hissediyorum ama ben çünkü öyle bir elektrşk yaydılar bana her neyse en azından şansımı denedim :) şimdide dünki menü mü yazmak istiyorum
iftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı bamya
1 armut 3 incir
2 saat sonra sahura kadar 5 fincan 5i bir yerde çayı 3 lt su
sahur
pide
yarım domates
1 salatalık
1 zeytin
yarım kibrit kutusu kadar peynir ( toplam 200 kalorilik bir tabaktı)
hımmm düşünmem lazım callen ablam istermi bakalım kadıncağıza o kadar laf saydın mayosunu bilem beğenmedim ben bi sorayım canım ablacığımaşaka şaka bak pişman olmıyacaksın yap sen arkadaş link vermişti eşim indirdi bilgisayardan yapıyorum bilgisayarıma yükledi eşim ordan yapıyorum
netle uğraşmıyorum hiç göndereyim linki sana sende indir bak dua etcen bana popon ve kalçan küçüldükçe her santimde bir dua isterim ona görebu arada senin verdiğin linkte açılmıyor lesli linki eşim indirmiş lesliyi ama hep plates var yürüyüş yok sinir oldum bana yürüyüş lazım lesliyi netten yapıyorum zor oluyor bilgisayarıma indirsem daha kolay olacak
canım ıns ısın hayırlısıyla olur menunde gzuel hatta az bıle 1 kasık bamya mı olur ya 1 tabak yıyın ısteayrıca bıtkı cayı konusunda arkadaslara katılıyorum abartmamak lazım olayı yanı bızı onlar zayıflatmıyo yardımcı oluyo sadece 5 fıncan cok canım
bende ıstıyom o lınkten ama calıssın lınk yanıbende sıkılascam
tamam kızlar hepinize çook teşekkür ederim haklısınız dün içerken abartı gelmemişti bana ama doğru söylüyorsunuz ben siyah çay içmem hiç bitki çaylarını da çok severim o yüzden oldu((( 59:
ooooooooooooof neden aksam olmuyo yaaaaaahadı aksam olsun da evımıze gıdelımmm :26:
:128::128::128::128::128:
okeyledın ama aksam olmadı halaaa
qivicaaaaaaaaaaaan canım sıkılıyoooooooooooo
:128::128::128::128::128:
napsak ki yaaaaaaaa, can sıkıntısıdan erımez mi ınsan, ne guzel ıncecık olurdukkk
okeyledın ama aksam olmadı halaaa
qivicaaaaaaaaaaaan canım sıkılıyoooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?