70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnş. herkes istediği kilolara bi an önce sağlıklı bir şekilde ulaşır..
Bide senin özel durum var tabi olsun bu sefer bi can için kilo alcan ben gene burda olurum herhalde
O zaman da gene gelirsin beraber zayıflarız

Tahminleri genelde tutar ben 73 ü görünce yuh dedim..
Günde 2 bardak yeşilçay 1 bardak da doğuş maydanozlu-limonlu form çayı içiyorum.
Daha doğrusu içmeye çalışıyorum yeşilçay içemesem bile akşam yatmadan form çayını kafaya dikiyorum.
Sabaha kadar anca etkisini gösteriyor.

hadi ya 4 e indirsem nasıl?

İdeal olan 3 bardak yeşilçay diye biliyorum ben..

hadi ya 4 e indirsem nasıl?

fazlaaa sen 5i bir yerde derken 5 fincan bir yerde anlamış gibi içmişsin ama.. hem bu kadar alırsan bünye çok alışır bir faydası olmaz.. bence günde en fazla 2 kupa.. o da bir hafta falan ara vererek.. ibrahim saraçoğlu öyle diyordu.. faydalı olan bir şeyi çok ve ara vermeden devamlı kullanmanız o bitkinin vücudunuzdaki etkisini yok eder diyordu :114:

nası ya :44: gece içiyorsun sabaha etkisini görteriyor? form çayı? sabah formda mı uyanıyorsun böbrek ya da bağırsak için mi içiyorsun da tuvalete mı ıkıyorsun? form mu çıkarıyor? form çayı sabaha kadar ne etkisi yahu

tamam 3 fincan bundan aşağı inmem daha :))))

Canım benim bağırsaklar sorunlu aynı çaydan ablamada tavsiye ettim o içiyor yarım saat 1 saat sonra wc den çıkamıyor.
Ben içiyorum akşam 11-12 gibi sabah 8-9 gibi wc e gidebiliyorum.
O da günde bi kez..

Gün kurusu, kayısı kurusu, nerde kuru varsa sabah yemeyi denedim olmadı. Olmuyor
Dondurma biraz ii gelio o da hep yenmiyor maalesef...
Form çayı sadece wc e çıkarıyor :)
Bu çaydan önce bnm wc hayatım yokmuş meğersem

canım ıns ısın hayırlısıyla olur menunde gzuel hatta az bıle 1 kasık bamya mı olur ya 1 tabak yıyın ısteayrıca bıtkı cayı konusunda arkadaslara katılıyorum abartmamak lazım olayı yanı bızı onlar zayıflatmıyo yardımcı oluyo sadece 5 fıncan cok canım

bende ıstıyom o lınkten ama calıssın lınk yanıbende sıkılascam

tamam kızlar hepinize çook teşekkür ederim haklısınız dün içerken abartı gelmemişti bana ama doğru söylüyorsunuz ben siyah çay içmem hiç bitki çaylarını da çok severim o yüzden oldu (((59:

tamam tamam.. herkes hata yapar :107: hatalar biz insanlar içindir :107: önemli olan ders çıkartmak falan filan üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…