napsak ki yaaaaaaaa, can sıkıntısıdan erımez mi ınsan, ne guzel ıncecık olurdukkk
bugun nedense basım agrıyo bana da vakıt gecmıyo yaa
ıyyyyyyyy ben o zaman bir deri bir kemik kalırdım sıkılmadığım anlar çok az benim ii ki öyle değil:)
maşallah canım neden fazla sıkılmıyorsun sureklı bıseylerle mı ugrasıyorsun:44:
Yarın akşam ak koyun kara koyunun belli olacağı an için secret yapmaya karar verdim.
Yarın akşam tartıda eksilerdeyimmm eksilerdeyiiiimmmm, eksilerdeyimmm, eksiyimmmmm
Evren kiloları benden geriii alllll.
Gitsin kilolarrrrrr
Yarın akşam ak koyun kara koyunun belli olacağı an için secret yapmaya karar verdim.
Yarın akşam tartıda eksilerdeyimmm eksilerdeyiiiimmmm, eksilerdeyimmm, eksiyimmmmm
Evren kiloları benden geriii alllll.
Gitsin kilolarrrrrr
ummmmmmmmmmmmmmmm evet göbeğimizde bir sıcaklık hissediyoruzzzzz ummmmmmmm çok güzeel.. şimdi basenlere odaklanıyoruzzzz ummmmmmmmmm evettt.. çakralarımızın arındığını hissediyoruz ummmmmmm hep birliktee ummmmmmmm.. yağlardan arındığımızı hissediyoruz ummmmmmmmm..............
valla su an hıcbısey hıssetmeye halım yok oruc vurdu daay peliin haftasonuna 2 guın var ve dedıgın gıbı gecmıyo son gunler 23 günlük tatıle gırcemmmm ama sımdıden dönüşümü düşünüyom zor olcak nası gelcem dıyee
valla su an hıcbısey hıssetmeye halım yok oruc vurdu daay peliin haftasonuna 2 guın var ve dedıgın gıbı gecmıyo son gunler 23 günlük tatıle gırcemmmm ama sımdıden dönüşümü düşünüyom zor olcak nası gelcem dıyee
valla canım ertesı gune kalınca bozulcak bısı goremedım ben menunde, ana yemeklere zaten bısı olmaz, zeytınyaglı fasulye patates salatası da kalır bısıycık olmaz, anca havuc kızatmasını ertesı gun yenı yaparsın, belenayın dedıgı gıbı semızotu salatası da yapabılırsın,kaşarlı mantarı da denıyebılırsın, mesela yesıl mercımegı ben pek sevmem ama salatasını cok sevmıstım, benım yedıgım bugday salatası da cok hosuma gıtmıstı...
ben en son gelen mısafıre yaz gunu dıye, yalancı tavuk gogsu yapıp yanında kaymaklı dondurmaıle servıs etmıstım..aglayan pastayı cok severım o da cok agır olmuyo bence..
şu specıalın tarıfını versene tam benlik, tavuk&patlıcan, missssssssssssssss
bu arada bı dahakıne sen bu gelen mısafırlerı onlardan once yemege almaya calıs, sen yap once yedır bı guzel, onlaqr dusunsun yemege ne yapsakki dıyee)
bana gelecek olanlarda diyette değil kız çokmu hafif olmuş mönü zenginleştireyimmi ne dersin aman misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş boşver
keşkül güzel oluyor canım hele dondurmalı olursa daha nefis tam yaz tatlısı ama tabi sizinkilere biraz light gelebilir
patates haşlanınca kararmaz zaten bir gün sonrası içinde bişey olmaz aman az yesinler öz yesinler sağlıklı beslensinler zararlı zararlı cıs şeyler
cok tesekkurler kızlar Allah ısteyen herkese versın ınsallah öğle arasında gittim gördüm miniği
canım kararmıyoda boyle tadı degısıyo sankı yanı taze gıbı olmuyo ıcındekı yesıllıkler ölüyo ben sogan koymuyorum zaten.birde pelinin dediği gibi gecen ben annemleri almıştım ıftara onlara yaptım kaşarlı mantası süper oldu bayıldılar kasarlı yerıne papateslı yada kıymalı iç hazırlayıp sudemın yaptıgı gıbı dolmasınıda yapabılırsın
aman yap nolcak ya gözünde büyütme bu kadar.. 2. gün yoğun mu olacaksın? zaten yemeklerin mis gibi.. iki salatayı yeni yaparsın.. bi tanesi kabak olabilir bak kabağı rendeliyor ya da küçük küçük doğruyorsun tavada 1 kaşık yağda suyunu çektiriyosun, belki 1 diş sarımsak, biraz ceviz parçaları atıyorsun bi de yoğurt belki 1 kaş mayonez.. en fazla 10 dk.. ben sık yapıyorum akşamları ama yağsız, sarımsaksız ve mayonezsiziniya da semiz otunu yıka doğra yoğurdu bas 10 dk yine.. kız kim bu gelenler? sen pek haz etmiyorsun sanırım özellikle 2. gün gelenleri
allah senin canını almasın emi
kız heralde ıkı gun sadece yemek yapmıyacagım temızlıkte var, benım evım heryer beyaz bır gun yaptıgın temızlık 2 gun gıtmıyor o yuzden barı yemeklerden ısı kolaylayım dedım..
gözünde büyütme diyo şuna bakyemeklerıde ıkıser kere yapıcam mezelerıde temızlıgıde hesap et bakalım 2 gun ust uste bu kadar seyı ne araya sıkıstırıcam ustelık 3 yasında bır cocugum var..
anca konusuyon tabı.. gelde yardım et madem..gelenlerde kalabalık... ayrıca yok oyle bırsey ıkısınıde sevıyorum gelenlerın ılk gelenler amcam, yengem, kuzen, halam, kuzen, abım, kuzen...
ıkıncı gun gelenlerde, kayınvalide, kayınpeder, eltim, kayınbirader, 2 görümce, 2 enişte, 6 çocuk...
zaten 2. gün gelenlerin koca tarafı olduğunu anlamıştım aha ahahahaha
ummmmmmmmmmmmmmmm evet göbeğimizde bir sıcaklık hissediyoruzzzzz ummmmmmmm çok güzeel.. şimdi basenlere odaklanıyoruzzzz ummmmmmmmmm evettt.. çakralarımızın arındığını hissediyoruz ummmmmmm hep birliktee ummmmmmmm.. yağlardan arındığımızı hissediyoruz ummmmmmmmm..............
patron cıkabılırsınız dedı, ben toparlanıyorum kızlar, hepınıze ıyı aksamlar :79:
gercı yakında patron tamamen pelin artık cıkabılırsın dıyecek ertesı gne gelmeme gerek kalmayacak, işsiz kalınca evde nette yok, sızle de gorusemıycem, sımdı haftasonuna kac gun var dıye dertlenıyorum sıkılıyorum dıyorum ozmn ne hale gelıcem Allah bılır, amaaaaaaaaaaan daral daral nereye kadar, bu halımıze şükür
farketmez ki ilk gün eşimin tarafı gelse ıkıncı gun amcamlar gelse yine aynı yola basvururdum maksat ısımı kolaylamak adamına göre muamele değil canım..
senin için fesat..
Seni topiğin yogisi ilan ediyorum
Yogimizi qivi dir arkadaşlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?