70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın akşam ak koyun kara koyunun belli olacağı an için secret yapmaya karar verdim.

Yarın akşam tartıda eksilerdeyimmm eksilerdeyiiiimmmm, eksilerdeyimmm, eksiyimmmmm
Evren kiloları benden geriii alllll.
Gitsin kilolarrrrrr

kk takılıyo gondere baısyorum gıtmıyo bı daha basıyorum ıkı kere gıdıyo bu defa da , ben sapıttım o da sapıttı galıba

ha gayret saat 5 oldu ama daha haftasonuna var yaaa :26:

ummmmmmmmmmmmmmmm evet göbeğimizde bir sıcaklık hissediyoruzzzzz ummmmmmmm çok güzeel.. şimdi basenlere odaklanıyoruzzzz ummmmmmmmmm evettt.. çakralarımızın arındığını hissediyoruz ummmmmmm hep birliktee ummmmmmmm.. yağlardan arındığımızı hissediyoruz ummmmmmmmm..............

valla su an hıcbısey hıssetmeye halım yok oruc vurdu da ay peliin haftasonuna 2 guın var ve dedıgın gıbı gecmıyo son gunler 23 günlük tatıle gırcemmmm ama sımdıden dönüşümü düşünüyom zor olcak nası gelcem dıyee

23 gün müü sen ona tatil mi diyorsun vay be süregelen hayata mola vermek gibi bişi yani sezon finali gibi bişi olmalı

valla bı gıdıyosun gozunu kapatıyosun acıyosun bı de bakmısın gelmısın, sankı hıc gıtmemış gıbı; sonra boyle ben gıbı adeptasyon sorunları cekıyosun uzıerne de regl olmuşsan hafiften delleniyosun böylee

gercı bızım 7 gunun senın 23 gununun yanında lafı olmazzz

yalancı tavuk göğsünüde çok severım ben ama daha once hıc yapmadım.. ağlayan pastaya bayılırım cok sık yapardım dıyetten once..
ama tiramisu ondan da hafıf oluyor o da cok yaptıgım bır tatlı..

tavuk patlıcan..
1 tavugu haslıyorsun,
bostan patlıcanları kucuk orta arası küpler olarak doğruyosun,
biberleride patlıcan boyunda kırmızı ve yeşil biber olarak doğra,
soğanlarıda ınce ınce ay yarım ay seklının 3 e bölünmüş şeklinde doğra.

tavada azar azar yağ koyarak kızartıyorsun once patlıcanları sonra bıberlerı sonrada soğanları ekleyerek hepsını yarı pişmiş olacak şekilde kızart.
yayvan borcama dök , üstüne haşlanmış tavuğu orta kalınlıkla elinle dit :) kasıkla hepsini yavasca harmanla..
kucuk bı tavada cok cok az salca yı yagda öldür, baharatını tuzunu ekle, cok cok az su koy yanı borcamın yarısından asagısına denk gelecek kadar hesap et, ıkı tıkırdat...
borcama sosu dök.. 200 derece ısınmıs fırında kontrol ederek suyu tam bıtmeyecek sekılde pişir.. bu yemek susuz fırın yemeyı oluyor yanı dıbınde cok cok az..
lokum gıbı mmh canım cektı yıne.. tabı dıyete pek uygun degıl. ama ben daha onceden daha fazla yagda kızartıyordum bunları gecen bende bıraz yıyebılıyım dıye tavada daha cımrı yag koyarak kızarttım zaten cevıre cevıre patlıcanlar yagını gerı salınca hepsıne yetıyor hem yemekte daha hafıf olmustu bu sefer... dene cok seversın.. tavugunu bol koy ama..

ayak ustu yemek tarıfı verdım yahu..

canım bana bır ara yaptıgın keşkülün tarıfını verırmısın denemek ıstıyorum daha once hıc yapmadım...

canım kısı sayısı olacak sekılde bırsey yapmak ıstemedım ama o mantarı bende baska zaman denıyecegım merak ettım emınım cok lezzetlıdır..

kız heralde ıkı gun sadece yemek yapmıyacagım temızlıkte var, benım evım heryer beyaz bır gun yaptıgın temızlık 2 gun gıtmıyor o yuzden barı yemeklerden ısı kolaylayım dedım..
gözünde büyütme diyo şuna bak yemeklerıde ıkıser kere yapıcam mezelerıde temızlıgıde hesap et bakalım 2 gun ust uste bu kadar seyı ne araya sıkıstırıcam ustelık 3 yasında bır cocugum var..
anca konusuyon tabı.. gelde yardım et madem.. gelenlerde kalabalık... ayrıca yok oyle bırsey ıkısınıde sevıyorum gelenlerın ılk gelenler amcam, yengem, kuzen, halam, kuzen, abım, kuzen...

ıkıncı gun gelenlerde, kayınvalide, kayınpeder, eltim, kayınbirader, 2 görümce, 2 enişte, 6 çocuk...

Son düzenleme:
patron cıkabılırsınız dedı, ben toparlanıyorum kızlar, hepınıze ıyı aksamlar :79:

gercı yakında patron tamamen pelin artık cıkabılırsın dıyecek ertesı gne gelmeme gerek kalmayacak, işsiz kalınca evde nette yok, sızle de gorusemıycem, sımdı haftasonuna kac gun var dıye dertlenıyorum sıkılıyorum dıyorum ozmn ne hale gelıcem Allah bılır, amaaaaaaaaaaan daral daral nereye kadar, bu halımıze şükür

zaten 2. gün gelenlerin koca tarafı olduğunu anlamıştım aha ahahahaha

Seni topiğin yogisi ilan ediyorum
Yogimizi qivi dir arkadaşlarrrr

Neyse kızlar saolun tavsiyeleriniz için çok yardımcı oldunuz nöpüyorum sizi...

ben market alısverıslerını hallettım geldım ama ıcım kurudu hava cok sıcak cok susadım sımdı yaprakları suya koydum bırazdan evı supurup yerlerı sılcem ...
vaktim kalırsa bahçeyi yıkayıp camları da silmem lazım... işler beni bekler.. ama susuzlugum tavan yapıcak sanırım dılım damagıma yapıstı...
buranın tozu da bıtmıyor nalet kamyonlar bulut bulut toz cıkarıyor...

Son düzenleme:

fıstık tatilden döndün çalışmaya başladın üstüne regl tuzu biberi oldu.. bak bu haftayı atlat geçecek sıkma güzel canını rahat bırak :112:

farketmez ki ilk gün eşimin tarafı gelse ıkıncı gun amcamlar gelse yine aynı yola basvururdum maksat ısımı kolaylamak adamına göre muamele değil canım..
senin için fesat..

biliyorum canııııım sen bana bakma pek fesatımdır

Seni topiğin yogisi ilan ediyorum
Yogimizi qivi dir arkadaşlarrrr

ne yogisi be bilip bilmeyen ayı yogi sanacak gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…