Neyse kızlar saolun tavsiyeleriniz için çok yardımcı oldunuz nöpüyorum sizi...
ben market alısverıslerını hallettım geldım ama ıcım kurudu hava cok sıcak cok susadım sımdı yaprakları suya koydum bırazdan evı supurup yerlerı sılcem ...
vaktim kalırsa bahçeyi yıkayıp camları da silmem lazım... işler beni bekler.. ama susuzlugum tavan yapıcak sanırım dılım damagıma yapıstı...
buranın tozu da bıtmıyor nalet kamyonlar bulut bulut toz cıkarıyor...
farketmez ki ilk gün eşimin tarafı gelse ıkıncı gun amcamlar gelse yine aynı yola basvururdum maksat ısımı kolaylamak adamına göre muamele değil canım..
senin için fesat..
makarna mııı süslemişler ne güzel süpermişben anlamadım ilk bakınca beyin sandım kafayı yiyordum burda makarna diye okuyunca dikkatli baktım tansiyonum normale döndü
ben hiç uyumadııımm,hayatımın en güzel düzenlemesiylee en güzel topiğimi açttııımmmm beklerim güzel moral olsun sizeeee gözünüz şirinlik güzellik görsün buyrun
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...eki-son-gunu-sonrasiresimli.html#post20652130
:92: günaydın kızlar :92:
valla canım umarım o zmnki ruh halim yumusak olur ben de yumusak yumusak konusurum.. gecen defa da boyle gzuel guzel konustm ama bı degısıklık olmadı, iş yaptıgımız şirketın durumu hala netlık kazanmış değil oyuzden umudum yok pek, kocişim de dedi sana yenı iş arama zamanımız eldı galıba dıyee :26: valla sen yapabılıyosana devlete kapagı at derım, bayan için ozel sektor daha zorlu oluyo, cocukta yaparım karıyerde fılan olmuyo işte, sorunsuz bı hamılelık donemı gecırıyosan doguma kadar calısırsın ama dogum sonrası mutlaka işe gıdemedıgın bı dönemın olacak yani... valla hasta oluyosun da ızın ıstemeye utana sıkıla gıdıyo ınsan, patrondan beklıyo, sen hastasın evde kal gelme bı kac gun dınlen fılan deemesını... dıger turlu olsaydı yazardı doktor 2-3 gun rapar rahat ederdın..
ne zaman maaş alacagın bellı, haftasonun var, yıllık ızınlerın daha duzenlı vs vs, artıları cok yanı... ah kafam aahh okuldayken koyacaktım bu bunu kafaya, hıc ozele dalmadan bı sene sıkıcaktım dişi...
doğum gunun kutlu olsun cnaım; mutlu, hzurlu nıce yıllaraa)
ben ortada bı menu goremedım valaa :26:
bı de muz cok yararlı tabı onu da dıyet menune uygun bı sekılde tuketıceksın, üzüm gıbı mesela...
hayırlı olsun, hzurlu bı iş yasantısı dılıyorum...
ÖNCELİKLE SİBEEL GEÇ OLMAKLA BERABER DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
buyrun benimyeşil çay içiyordum ramazan ayı gelince bıraktım canım inşallah bir hafta sonra eski düzenime dönücem bidaha pilav yok buhafta çok oldu
canım allah kolaylık versın sana işin cokmus baya zaten ramazanda pek göremedik senı bayramdan sonra daha sık gırersın ınsallah
ıyı kı dogrun canım yasıtmısız senel bende temmuz dogumluyum.sana nice saglıklı mutlu yıllar dılıyorum
canımc ok sevındım sartlarda gzuelmıs hayırlı ugurlu olsun
bence hıc ıcme o hapları canım metabolızmanı bozarsın
valla suya gıren telefon pek ıflah olmuyo ama yesımınde oyle olmustu o da pırınce koymustu calısmıstı sanırm oyle hatırlıyorum onu bı dene bakalım
bende oyle beyın sandım kız aynen
canım ben yapıyorum ama domates sosu olarak ıcıne bıber koymuyorum süpe roluyor ksı boyu yedık balkondakı dolapta tuttuk hatta 1 ay once bıttı yazında durdu son zamanda dolaba aldım kalan 2 taneyı
biz şöyle yapıyoruz
domateslerı kaynar suda bekeltıp kabuklarını soyuyorum
sonra iri iri dogruyorum 4 e 5 e robotta cekıyorum büyük bi tencereye hepsını koyuyorum cektıklerımın ve kaynatıyorum çiğ kokusu gidene rengi dönene kadar ındırmeye yakın bıraz tuz ve bıraz sıvıyag koyuyorum.sonra kavaonozlara doldurup agzını sıkıca kataıp ters cevırıyorum ve battanıye yada bır ortuye sarıyorum hepsı bıarada olacak sekılde 1 gün bekletıyorum hazırdır canım hıcbısey olmyuyo actıktan sonrada buzdolabına koyuyorum tüketene kadar herseyde kullanıyorum ben makarna yaparken yemeklerde süper oluyor canım
olsun cnaım morlın ıyı olsun da her halukarda verırsın sen
hah canım yazmıstım yesıl mercımekbenım yeıslmercımek gec pşiyoda o yuzdne oyel yapıyom 20 dk pişiriyom tam ıyı oluyo nohut daha gec pişiyo sankı 20 dk koydum tam ıyı deıldı yanı o oluyo normal canım bırde cınsıne göre degısıyo benım eskı fasulyem 15 dk da hamur oluyodu sımdı bıttı yenısı bakalım ansı olcak o yuzden sen genel olarak 20 dk yap hafıf dırı kalırsa bırazda pişerken kendıne gelır .birde tabıkı geceden ıslatcaksın ben yesıl mercımegı ıslatmıyom ama.ayrıca benım düdüklüm normal basıt bısey ben cok memnunum cok gzuel ve cabuk pişiriyor yanı pısme süresinde cok sey etken canım.
Kızlaaar az önce bi yeğenim oldu benım erkek öğlen arasında göremeye gidicem ınsallah ay cok heyecanlıyım yaaa
Doğum günüm pazar günü qivicim :122:
Hala tosunum tosun tosun 22 e giriom :122:
Allah kimseyi tosun yapmasın :122::122::122::122::122::122::122:
Sanırım diLeğim bu olcek.. :122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Evet bildirim bu hfta çok tatlı yedim hepsi gram gram gelcekk :121:
tatlım doğum günün kutlu olsunn nice güzel seneleree
benim de halim yok :105: bi ağırlık var sanki üstüme bizim topikten bi çıtır oturmuş gibiyim :105:
aşkitolar ben geldim
aslında hergün girecektim ama mesaiye başlayınca işyerini oturtana kadar kendimi anca topladım...bide evi dip bucak ayağa kaldırdım temizledim derken halılar yıkanmaya gitti neyseki temizlikte bitti ama bende bittim...dönüşüm hızlı olduhalılar pazar günü gelecek o yüzden yerler boş olduğu için birde hergün iş gelişi yerler baştan sona siliniyor,malum çocuklar evde gün boyu hallediyor oğlanlar...geldiğimden beri 500 gr. gitmiş 3 günde...gerçi iyi oluyor spor niyetine geçiyorda,yorgunluğu cabası...inşallah haftaya iyice eski düzenime dönerim,disiplinli biri olduğum için belirsizlikler ve düzensizlikler beni yoruyor...
kızlar menülerimi bu hafta yazmıyacağım...malum ben oruç tutamıyorum bide çok yoğun tempoda olduğum için yeme düzenim ve yediklerim hiç hoş olmadı...oyüzden pazartesiden itibaren eski derya geliyor...bilenler bilir,deli deryayenilerde öğrenirler böylece,nasıl çatlak bir ablaları var değülmüüüüüüüüüüüüü
sizde nevar ne yok kızlar:26:
yok be canımcım...bende eskisi gibi girerim diyordum ama bu hafta çok yoğun oldu benim için...inşallah haftaya başlıyorum tam gaz menülerde patır patır gelicek inşallah...kendine haksızlık etme verdiğin kiloları senin yerine başkası vermedi heralde,demekki verebiliyorsun...oyüzden yılmıyoruz napıyoruz,hop bir ki üç devam ediyoruz değilmi kuşum...sen benim ilk başlangıç kilomla başlamışsın ve bende ilk hedef 65 demiştim ama 60 olarak yazmıştım...benim için 65 e inmek hayaldi ama şimdi bak 60 ı zorluyorum yılmaz azmedersen oluyor bitanem
Hoşgeldin Derya ablaa
Deli Derya mı demeliydimTatilden sonra bizi bırakmazsın demiştim bi selam veriyosun 4 gün yoksun ortalarda.
Gelde bizee örnek ol
Gittin tombikim geldin hala tombikimm değişen bişi yok bendee
yok be canımcım...bende eskisi gibi girerim diyordum ama bu hafta çok yoğun oldu benim için...inşallah haftaya başlıyorum tam gaz menülerde patır patır gelicek inşallah...kendine haksızlık etme verdiğin kiloları senin yerine başkası vermedi heralde,demekki verebiliyorsun...oyüzden yılmıyoruz napıyoruz,hop bir ki üç devam ediyoruz değilmi kuşum...sen benim ilk başlangıç kilomla başlamışsın ve bende ilk hedef 65 demiştim ama 60 olarak yazmıştım...benim için 65 e inmek hayaldi ama şimdi bak 60 ı zorluyorum yılmaz azmedersen oluyor bitanem
geçen sene 30 ekimde yani 1 kasım diyelim şuna 9 ay diyelim tatlım...9 ayda 23 kilo oldu şükür ...ama kendine haksızlık etme...bende kendimi şu an tombik hissediyorum...bu kendimizi nasıl algıladığımızla alakalı...şunu düşün ben arada yapıyorum...86 kiloykan giydiğim kıyafetlerimi çıkarıp deniyorum...aradaki farkı görünce seviniyorum ve iyice gaza geliyorum tatlım...üşengeçliğe gelince,bugün mesela bende üşendim ve ne yer sildim nede spor yaptım ama kendimi huzursuz hissediyorum...bunu alışkanlık edersen ve yemek yeme gibi hayatına sokarsan daha huzurlu oluyorsun,daha dinç oluyorsun,ter attığın için daha hafif oluyorsun,hareketlerinde daha hızlanıyorsun...kasımada görürsün şunun şurasında ne varki 4-5 kilo ve sen azimlisin verirsin kuşumBilmiyorum abla ya bazen bi azim geliyor devam diyorum bazende ne bulursam atıyorum ağzıma.
7 rakamından nefret ettim. Haklısın baya kilo verdim ama kilo verdikçe kendimi daha da tosun hissediyorum.
Ne güzel sen vermişsin spor da yapıyorsun sen bende o eksik.
Mıçımı kaldırmaya halim olmuyor üşengeçlik had safhada.
Gene sorcam ama sen kaç ayda vermiştin bu kiloları =)
kasım sonuna kadar 65 i görmek istiyorum yaa:2:
allah kolay versin canım...valla okurken yoruldum...allah yardımcın olsun bitanem ,özledim seni ...inşallah şu ramazan ,bayram,izinler ve düğünler derken heralde bizim vuslat ancak okulların açılmasına kalacak heralde...öpüyorumtatlımiyiakşamlar kızlar... bugün full yoqundum öldüm bittimm alışveriş beni mahvetti ve bitmek bilmedi...bayram sonunda düqünümüz var kızımın abiye kıyafetinin üstüne cepken eşarp ve platform topuk abiye ayakkabı aldık...fanztazi beyaz pardesü 2 etek bide bluz aldık..2 tanede tekerlekli valizlerden...eve geldim dondurucuya atmak için bamya almıştım onları ayıkladık kızımla...namaz kılıp mukabele okuyasıya eşim geldi...bu defada onunla alışverişe çıktık...hediye götüreceqimiz çikolatalarımızı aldık...yarın izmirden halam ve kuzenim geliyorlar..birazda takviye erzak alışverişi yaptık...eve geldim dondurucuda mantı vardı hemen onu pişirdim köfte patates biber kızarttım kızımda ayran yaptı iftara 10 dakika kala mutfaktan çıkabildim..ayaklarım kopmuş aqrıdan bu akşam teravih namazına gidemicem..maden suyu içiyorum şimdi...başımı yastıqa koysam uyucam yatsı namazını kılmak için ezanın okunmasını bekliyorum sonrasında cupp uyku....yarın daha çok işim var...misafirler gelmeden temizlik ve yemeklerimi yapmam lazım...kuaförede gidicez kızımla...gün bitmeden ve halamlar uçaktan inmeden işlerimi bitirmem lazım...hepinize iyi akşamlar Allah rahatlık versin arkadaşlar..
iyiakşamlar kızlar... bugün full yoqundum öldüm bittimm alışveriş beni mahvetti ve bitmek bilmedi...bayram sonunda düqünümüz var kızımın abiye kıyafetinin üstüne cepken eşarp ve platform topuk abiye ayakkabı aldık...fanztazi beyaz pardesü 2 etek bide bluz aldık..2 tanede tekerlekli valizlerden...eve geldim dondurucuya atmak için bamya almıştım onları ayıkladık kızımla...namaz kılıp mukabele okuyasıya eşim geldi...bu defada onunla alışverişe çıktık...hediye götüreceqimiz çikolatalarımızı aldık...yarın izmirden halam ve kuzenim geliyorlar..birazda takviye erzak alışverişi yaptık...eve geldim dondurucuda mantı vardı hemen onu pişirdim köfte patates biber kızarttım kızımda ayran yaptı iftara 10 dakika kala mutfaktan çıkabildim..ayaklarım kopmuş aqrıdan bu akşam teravih namazına gidemicem..maden suyu içiyorum şimdi...başımı yastıqa koysam uyucam yatsı namazını kılmak için ezanın okunmasını bekliyorum sonrasında cupp uyku....yarın daha çok işim var...misafirler gelmeden temizlik ve yemeklerimi yapmam lazım...kuaförede gidicez kızımla...gün bitmeden ve halamlar uçaktan inmeden işlerimi bitirmem lazım...hepinize iyi akşamlar Allah rahatlık versin arkadaşlar..
geçen sene 30 ekimde yani 1 kasım diyelim şuna 9 ay diyelim tatlım...9 ayda 23 kilo oldu şükür ...ama kendine haksızlık etme...bende kendimi şu an tombik hissediyorum...bu kendimizi nasıl algıladığımızla alakalı...şunu düşün ben arada yapıyorum...86 kiloykan giydiğim kıyafetlerimi çıkarıp deniyorum...aradaki farkı görünce seviniyorum ve iyice gaza geliyorum tatlım...üşengeçliğe gelince,bugün mesela bende üşendim ve ne yer sildim nede spor yaptım ama kendimi huzursuz hissediyorum...bunu alışkanlık edersen ve yemek yeme gibi hayatına sokarsan daha huzurlu oluyorsun,daha dinç oluyorsun,ter attığın için daha hafif oluyorsun,hareketlerinde daha hızlanıyorsun...kasımada görürsün şunun şurasında ne varki 4-5 kilo ve sen azimlisin verirsin kuşum
unutmaki bir zamanlar hepimiz tombiktik ve halada ucundan tombiğiz
Kaptann amma çok şey yapmışsın sen öyle..
Allah yarın için kolaylık versin.. Bayağı yoğun günler geçiriyorsun
Derya ablaaa sen hep gelseneeeMoral verdinn diğer kısçeler gibi..
Çok istiyorum kasım da 65 olmayı.. Bıktım artık tombiklikten..
özel sektördemisin memurmusun bilmiyorum ama rapor alma imkanın yokmu canımcım...zor bir durum ...allah kolaylık versinkizlar benim bi derdim var benim anem bayramin ikinci günü ankaraya gidiyor 1.5-2 haftaligina hasta kardesim var evde olmam gerek ama isyerinden izinde alamam cünkü izinimin hepsini 10uncu ayda aldim anemgil haci ya gitcekler ozamanda kardesimin yaninda durmam gerek napcam ben simdi :26:
özel sektördemisin memurmusun bilmiyorum ama rapor alma imkanın yokmu canımcım...zor bir durum ...allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?