70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin charrm

farketmez ki ilk gün eşimin tarafı gelse ıkıncı gun amcamlar gelse yine aynı yola basvururdum maksat ısımı kolaylamak adamına göre muamele değil canım..
senin için fesat..

baya kalabalıkmıs mısafırlerın canımallah yardımıcn olsun emegınıboşa cıkarmasın güzel geçsin inşallah

makarna mııı süslemişler ne güzel süpermiş ben anlamadım ilk bakınca beyin sandım kafayı yiyordum burda makarna diye okuyunca dikkatli baktım tansiyonum normale döndü

qivicim sen bi alemsin valla önce geregi düsünüldü nün biber sosunu sosis zanettin simdi de makarnayi beyin

cok tatlilar canim benim masallah

sagol canim hepimiz icin insallah

cok tesekkür ederim canim

cok tesekkürler canim yastasim sende mi beyin diyon baktim tekrar bilmeyince benzeye biliyor

allah anali babali büyütsün canim benim nekadar tatlidir simdi yiyenin

ne güzel bi dilek dilekcim amin

tatlım doğum günün kutlu olsunn nice güzel seneleree

cok tesekkürler ederim canimm

benim de halim yok :105: bi ağırlık var sanki üstüme bizim topikten bi çıtır oturmuş gibiyim :105:

geleceyin citiriysa ben olabilirim zaten kalkamasin ozaman agirlikdan

aşkitolar ben geldim
aslında hergün girecektim ama mesaiye başlayınca işyerini oturtana kadar kendimi anca topladım...bide evi dip bucak ayağa kaldırdım temizledim derken halılar yıkanmaya gitti neyseki temizlikte bitti ama bende bittim...dönüşüm hızlı olduhalılar pazar günü gelecek o yüzden yerler boş olduğu için birde hergün iş gelişi yerler baştan sona siliniyor,malum çocuklar evde gün boyu hallediyor oğlanlar...geldiğimden beri 500 gr. gitmiş 3 günde...gerçi iyi oluyor spor niyetine geçiyorda,yorgunluğu cabası...inşallah haftaya iyice eski düzenime dönerim,disiplinli biri olduğum için belirsizlikler ve düzensizlikler beni yoruyor...
kızlar menülerimi bu hafta yazmıyacağım...malum ben oruç tutamıyorum bide çok yoğun tempoda olduğum için yeme düzenim ve yediklerim hiç hoş olmadı...oyüzden pazartesiden itibaren eski derya geliyor...bilenler bilir,deli deryayenilerde öğrenirler böylece,nasıl çatlak bir ablaları var değülmüüüüüüüüüüüüü
sizde nevar ne yok kızlar:26:

iftar:
kizarilmis biber 2 tane
4-5 tanede kizarilmis kabak
2 dilim ekmek
hosaf yemedim misir kaynatik onuda yemedim

kizlar ben orucda cok zorlaniyorum kilo vermeye simdi benim esim gec geliyor saat gece 12 de ancak evde oluyor anemgil de ayni kattayiz
ben cikiyorum yukariya anemlen birlikte yemek yazirliyoruz hepberaber yiyoruz hergün, onlar istemiyorlar tek basima yememi kilo almiyorum ama kolay veremiyorum cünkü nekadar dikkat etsemde ordan burdan kaciyor

senacim orucdan sonra söz dikkat etcem artik kendimi toparliycam isallah

Hoşgeldin Derya ablaa
Deli Derya mı demeliydim Tatilden sonra bizi bırakmazsın demiştim bi selam veriyosun 4 gün yoksun ortalarda.
Gelde bizee örnek ol
Gittin tombikim geldin hala tombikimm değişen bişi yok bendee

Hoşgeldin Derya ablaa
Deli Derya mı demeliydim Tatilden sonra bizi bırakmazsın demiştim bi selam veriyosun 4 gün yoksun ortalarda.
Gelde bizee örnek ol
Gittin tombikim geldin hala tombikimm değişen bişi yok bendee
yok be canımcım...bende eskisi gibi girerim diyordum ama bu hafta çok yoğun oldu benim için...inşallah haftaya başlıyorum tam gaz menülerde patır patır gelicek inşallah...kendine haksızlık etme verdiğin kiloları senin yerine başkası vermedi heralde,demekki verebiliyorsun...oyüzden yılmıyoruz napıyoruz,hop bir ki üç devam ediyoruz değilmi kuşum...sen benim ilk başlangıç kilomla başlamışsın ve bende ilk hedef 65 demiştim ama 60 olarak yazmıştım...benim için 65 e inmek hayaldi ama şimdi bak 60 ı zorluyorum yılmaz azmedersen oluyor bitanem

Son düzenleme:

Bilmiyorum abla ya bazen bi azim geliyor devam diyorum bazende ne bulursam atıyorum ağzıma.
7 rakamından nefret ettim. Haklısın baya kilo verdim ama kilo verdikçe kendimi daha da tosun hissediyorum.
Ne güzel sen vermişsin spor da yapıyorsun sen bende o eksik.
Mıçımı kaldırmaya halim olmuyor üşengeçlik had safhada.
kasım sonuna kadar 65 i görmek istiyorum yaa:2:

Son düzenleme:
geçen sene 30 ekimde yani 1 kasım diyelim şuna 9 ay diyelim tatlım...9 ayda 23 kilo oldu şükür ...ama kendine haksızlık etme...bende kendimi şu an tombik hissediyorum...bu kendimizi nasıl algıladığımızla alakalı...şunu düşün ben arada yapıyorum...86 kiloykan giydiğim kıyafetlerimi çıkarıp deniyorum...aradaki farkı görünce seviniyorum ve iyice gaza geliyorum tatlım...üşengeçliğe gelince,bugün mesela bende üşendim ve ne yer sildim nede spor yaptım ama kendimi huzursuz hissediyorum...bunu alışkanlık edersen ve yemek yeme gibi hayatına sokarsan daha huzurlu oluyorsun,daha dinç oluyorsun,ter attığın için daha hafif oluyorsun,hareketlerinde daha hızlanıyorsun...kasımada görürsün şunun şurasında ne varki 4-5 kilo ve sen azimlisin verirsin kuşum

iyiakşamlar kızlar... bugün full yoqundum öldüm bittimm alışveriş beni mahvetti ve bitmek bilmedi...bayram sonunda düqünümüz var kızımın abiye kıyafetinin üstüne cepken eşarp ve platform topuk abiye ayakkabı aldık...fanztazi beyaz pardesü 2 etek bide bluz aldık..2 tanede tekerlekli valizlerden...eve geldim dondurucuya atmak için bamya almıştım onları ayıkladık kızımla...namaz kılıp mukabele okuyasıya eşim geldi...bu defada onunla alışverişe çıktık...hediye götüreceqimiz çikolatalarımızı aldık...yarın izmirden halam ve kuzenim geliyorlar..birazda takviye erzak alışverişi yaptık...eve geldim dondurucuda mantı vardı hemen onu pişirdim köfte patates biber kızarttım kızımda ayran yaptı iftara 10 dakika kala mutfaktan çıkabildim..ayaklarım kopmuş aqrıdan bu akşam teravih namazına gidemicem..maden suyu içiyorum şimdi...başımı yastıqa koysam uyucam yatsı namazını kılmak için ezanın okunmasını bekliyorum sonrasında cupp uyku....yarın daha çok işim var...misafirler gelmeden temizlik ve yemeklerimi yapmam lazım...kuaförede gidicez kızımla...gün bitmeden ve halamlar uçaktan inmeden işlerimi bitirmem lazım...hepinize iyi akşamlar Allah rahatlık versin arkadaşlar..

allah kolay versin canım...valla okurken yoruldum...allah yardımcın olsun bitanem ,özledim seni ...inşallah şu ramazan ,bayram,izinler ve düğünler derken heralde bizim vuslat ancak okulların açılmasına kalacak heralde...öpüyorumtatlım

Kaptann amma çok şey yapmışsın sen öyle..
Allah yarın için kolaylık versin.. Bayağı yoğun günler geçiriyorsun

Derya ablaaa sen hep gelseneee Moral verdinn diğer kısçeler gibi..
Çok istiyorum kasım da 65 olmayı.. Bıktım artık tombiklikten..

unutmaki bir zamanlar hepimiz tombiktik ve halada ucundan tombiğizoyüzden bizi izlemeye devam edin canım,en iyi tv kanalı bizimki bombalarımızı bekleyin anacuuuuummmmmm

özel sektördemisin memurmusun bilmiyorum ama rapor alma imkanın yokmu canımcım...zor bir durum ...allah kolaylık versin

kızlar ben kaçsam ayıp olmaz inşallah biraz yorgunum malum pazartesinden beride adet oldum oda beni yordu...hepinizev iyigeceler diliyorum yarın görüşürüz tatlılar:92::92:

özel sektördemisin memurmusun bilmiyorum ama rapor alma imkanın yokmu canımcım...zor bir durum ...allah kolaylık versin

sagol canim az önce babam isyeri ile konusmus kabul etmisler izin isini önce yok olmaz demislerdin okulda calisiyor tamda okularin acilacagi sira ama simdi aramislar madem önemli kal diye cok sagol canim
o yüzden msj i da sildim caninisi sIkmayayim diye
bende rahatladim

nasılsınız gececiler resim ekledim albüme eşimi ikna etmem kolay olmadı azcık sansür uygulayıp ekledim kısa bir süreliğine
kızlar ya nasıl oturuyorsunuz bu saatlere kadar gözlerim acıdı heres,m yüklemek için açtım neti sabah işyerinden yükleyemiyorum uyku akıyor gözümden hadi siz bakın resimlere ben gidim yatim sahura kalkıcam sonrada iş var öpüldünüz çıtırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…