70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemin ederim ben okurken yoruldum :)

merhaba kızlar kimsecikler yok forumda dün geceden beri kalanları okumakla meşgul olayım dedim yine kimse yok bugün sabahın köründe yeni evimizi temizlemeye giitik dublexti öldüm:84::84::84:
bişi yiyemedim.akşam da dışarda yedik. 1porsiyon köfteyi pideyle götürdüm pişman olmazdım normalde ama tam tartı bana güzel şeyler göstermeye başlamışken olmazdı.hemen ebru şallı selülit savar programına başladım pilates yaptım 1 saate yakın öldüm bittim...tavsiye ederim çok ter atıyosunuz ve tüm kaslar çalışıyo. özellikle basene yönelik dediğim program selülit savar yazınca videoyu bulabiliyosunuz

ay çok yoruldum 2 saattir temizlik yapıyorum belim ağrıdı valla
bi yandan spor yapmış oldun hem yorulduysan bu sıcakta uyması zor oluyo belki yorgunluktan uyuyabilirsin şahsen ben gece yatmadan yapıyorum uykumda bile vucut süper çalışıyo gibi geliyo psikolojik sanırsam

bel ağrısı bende de var çekiyo bazen bacağı biri sanırım fıtık bendeki:44::44::44::44:

hoşgeldiinnn ee naptın bakalım biz yokken hı hı

iyi geceler gece kuşağındaki geleceğin çıtır hatunlarıı siziiii naptınız bakem ben yokken hee:86:

sarmaları sardım pişiyor, onları bekliyorken menümü de yaziverim;

Sahur: yok

-

iftar:
2 kepçe çorba, avuc içinden küçük pide,
salata, 4 tane küçük fırında tavuk kanat..

sonra,
1 küçük kase ligt dondurma,
6 hurma..

2 lt den fazla su..

haklısın canım zaten birazda spor olsun diye yaptım :) inş değildir fıtık çok kötü geçmiş olsun canım

haklısın canım zaten birazda spor olsun diye yaptım :) inş değildir fıtık çok kötü geçmiş olsun canım

hoş geldin deli derya ablaaaa

ben de ramazandan sonra baştan başlamayı düşünüyorum umarım o gücü toplarım

deli derya ablam ben de müzdaribim çok fena düzen bozdum hep nerde yağlı unlu tatlı şey varsa yerken buluyorum artık kendimi tamamen rahat da değilim içimde hep huzursuzluk var dikkat etmem gerek hafif yemeliyim diye kasıyorum ama durup durup birden yiyorum bu aralar ara öğün yapamıyorum öğle ile akşam arası 8 saati buluyor bundan mıdır? nişanlımla bu akşam konuştuk dedim hafif yiyecektim aklımda ne yiyeceğim bile hazırdı ama kendimi birden bitkin aç gergin hissettim hazır dışardayken girdim bir yere çok fena yükleme yaptım önüme gelen herşeye hayır desem de yemiş bulundum.. aşkım da ara öğün yemiyorsun arayı da uzun tutuyorsun büyük ihtimal ondan dedi.. iyi de ben dikkat edicem dedikçe edemiyorum diyet yapmadan önce bile daha dikkatliydim şimdi saldım toparlayamıyorum belki senin de başına gelmiştir oldu mu hiç böyle dönemin? olduysa sonra toparlayabildin mi? off canım sıkılıyor ya.. ben de spora başladım yapınca tam yapıyorum ama onu da yapmasam şimdi çok daha fena olurdum.. spor üyeliğini kampanyadan almıştım bitmek üzere mecbur devam edicem sanırım 1 ay daha ama bi taraftan yerken sinirim bozuluyor böyle ilerleyemiyorum.. ağlama duvarı gibi oldun ya pardon

belenaay baktım fotolarına.. maşallah öncekine göre ne kadar vermişsin fotoları enişte sansürledi ha ay çok güldüm çok hoş ama adamcağız tek tek çizmiş uğraşmış

kızcağız o kadar anlatmış sende baştan bir daha soruyorsun..

gıcıklığımaa soruyorummm

evet kızlar gelelim tele,ümidi kesicek gibiyim,oldu demeyi çok isterdim diloş ama olmadııakşam yine denedim şarj oluyo normaldeki gibi,ama dedim iice dolsun öyle açıyım,bekledim baya geldim açtım ekran yanıyo ama hiç bişey gözükmüyoo:84:çok kötü hissettim dedim heralde gidici tel,tekrardan pirinçlerin içine geri gömdüm,

işin ilginç tarafı eşime malesef bişey söyleyemedim,imalı imalı ben çok kötü bişey yaptım yaa falan dedim,mahçubum utanıyorum kızıcaksın diye korkuyorum söyleyemiyorum dedim,, anam adam naptın çabuk söyle kafamı bozma benim dedilan adama bak neler geçirmiş aklındannle git işine be okadarda değil dedimartık ne anladığını anlatmama gerek yok sanırım

kız aklına nerden gelıyo polısı aramak....
ben de şakasına imdat polis derim o yüzden telefon hiç duvara gıtmedı..
ama yenı bı telefon almak ıcın ıyı fıkır...
bende mı denesem....kızdırıp adamı telefonu elıme alım....polisi arıycam dıyım...çevırıyım 155 ı.....
oda telefonu duvara atsın banada yenısını...........ama benım kocam ın tersi pistir.....tersine gıdersem ıyı bişey almaz ama huyuna gıdersem ve mantıgına yatarsa bütün parayı al elinden....
tuba kız sende de az taktık yok ha....
ayyy ya bende telefon istiyorum....

kızlar ben kaçsam ayıp olmaz inşallah biraz yorgunum malum pazartesinden beride adet oldum oda beni yordu...hepinizev iyigeceler diliyorum yarın görüşürüz tatlılar:92::92:
canım çok özledım seniiii....
tekraradan hoşgeldin...

iyi geceler gece kuşağındaki geleceğin çıtır hatunlarıı siziiii naptınız bakem ben yokken hee:86:
bacı sen nerde gezıyon bakem....aşagıda yoksun...
ben bugun ayaklarımın tabanları şişene kadar gezdim...
sabah 12 de gittim alışverişe 7 de felan geldım...
geze geze bı hal oldum...
marmara forumla olıvuma gıttım yıne....
eşime ıftar hazırlayıp bı 20.00 de bi uyudum 23.00 te kalktım

kızlar ya bugun aynada bacağıma bi baktım ... böle oldu resmen:83:
gecen yıl varis çorabımı giyiyordum...bu sene ihmal ettim hiç giymedım...
ve o kadar çok artmış ki....çok üüzldüm ya....bu yaşımda bacaklarım fiziki harita gibi.....

dolmalar pişti ben yatıyom..

nerdesin regli hnm geelll ne kadar nazlısın bee... her ay aynı mevzu ille gecikicek ille gecikicek gözümü yollarda bırakıcak.. pöf... :97:

neyse ben yatar yarına çok iş var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…