- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
anam napem yaw gezcem tabee ,zati tel mefta olem diyo,yasını tutuyom gezerek iştee,gezerek fikirler üretmeye çalışıyorum,napsam nasıl etsemde kocaya anlatsamda ufak sıyrıklarla atlatsam şu mevzuyu diye düşünüyorum yoksa kendim için değil valla,cleopatra gibi vücudumu düşünüyom kısçemkız aklına nerden gelıyo polısı aramak....
ben de şakasına imdat polis derim o yüzden telefon hiç duvara gıtmedı..
ama yenı bı telefon almak ıcın ıyı fıkır...
bende mı denesem....kızdırıp adamı telefonu elıme alım....polisi arıycam dıyım...çevırıyım 155 ı.....
oda telefonu duvara atsın banada yenısını...........ama benım kocam ın tersi pistir.....tersine gıdersem ıyı bişey almaz ama huyuna gıdersem ve mantıgına yatarsa bütün parayı al elinden....
tuba kız sende de az taktık yok ha....
ayyy ya bende telefon istiyorum....
canım çok özledım seniiii....
tekraradan hoşgeldin...
bacı sen nerde gezıyon bakem....aşagıda yoksun...
ben bugun ayaklarımın tabanları şişene kadar gezdim...
sabah 12 de gittim alışverişe 7 de felan geldım...
geze geze bı hal oldum...
marmara forumla olıvuma gıttım yıne....
eşime ıftar hazırlayıp bı 20.00 de bi uyudum 23.00 te kalktım
kızlar ya bugun aynada bacağıma bi baktım ... böle oldu resmen:83:
gecen yıl varis çorabımı giyiyordum...bu sene ihmal ettim hiç giymedım...
ve o kadar çok artmış ki....çok üüzldüm ya....bu yaşımda bacaklarım fiziki harita gibi.....
hadi git zıbar galiidolmalar pişti ben yatıyom..
nerdesin regli hnm geelll ne kadar nazlısın bee... her ay aynı mevzu ille gecikicek ille gecikicek gözümü yollarda bırakıcak.. pöf... :97:
neyse ben yatar yarına çok iş var...
gıcıklığımaa soruyorummm
evet kızlar gelelim tele,ümidi kesicek gibiyim,oldu demeyi çok isterdim diloş ama olmadııakşam yine denedim şarj oluyo normaldeki gibi,ama dedim iice dolsun öyle açıyım,bekledim baya geldim açtım ekran yanıyo ama hiç bişey gözükmüyoo:84:çok kötü hissettim dedim heralde gidici tel,tekrardan pirinçlerin içine geri gömdüm,
işin ilginç tarafı eşime malesef bişey söyleyemedim,imalı imalı ben çok kötü bişey yaptım yaa falan dedim,mahçubum utanıyorum kızıcaksın diye korkuyorum söyleyemiyorum dedim,,anam adam naptın çabuk söyle kafamı bozma benim dedi lan adama bak neler geçirmiş aklındann le git işine be okadarda değil dedim artık ne anladığını anlatmama gerek yok sanırım
anam napem yaw gezcem tabee ,zati tel mefta olem diyo,yasını tutuyom gezerek iştee,gezerek fikirler üretmeye çalışıyorum,napsam nasıl etsemde kocaya anlatsamda ufak sıyrıklarla atlatsam şu mevzuyu diye düşünüyorum yoksa kendim için değil valla,cleopatra gibi vücudumu düşünüyom kısçemona yazık olmasın
seninde yeni tel zamanın gelmişte geçiyoo uygula bikaç taktik haydeee
ay onlardan bende hamileyken bi pırtlamıştıı ,okadar büyük bi harita nasıl oldu bacağımda demiştim,ama doğumdan sonra geçtiii
hadi git zıbar galii
kızlar ya bugun aynada bacağıma bi baktım ... böle oldu resmen:83:
ve o kadar çok artmış ki....çok üüzldüm ya....bu yaşımda bacaklarım fiziki harita gibi.....
ıyıde kociş senın aramıyo mu gun içinde nasıl hala çakmadı...
çocuklarda mı sölemedı...
kız sen egelimisin?...
benım telefon bakalım kociş değişelim dıyo....onunkıne bı dunya para bayıldıydık zaten bı kaç ay önce.....
ama ben beyaz telefon istiyom...
ya valla aslında,öle diyince ben dedimki,ah keşke öyle olsaa(nette biriylemi konuştun yoksa gibi imalarda bulununca ,çok kızıyodayuhh artık bence fırsat bu fırsat söyleseydin o düşüncenin ardından bu şerbet gibi olurdu :)
televizyonda hiç bişi yok....
sıkıldım...off...uykumda yok..
suzan nerde uyudu mu?
görünmüyo...
önemli deeğil canım öyle facialara bende denk geldim ama benim alıntılara verdiğim onca cvb heba olmuştu,bende taaa baştan yazmak zorunda kaldıydım,yine sen ucuz atlatmışın....inanmıyorum yaaaa o kadar alıntı yaptım hepsi gitmiş bi bu kalmış.kızlar dün bana da cvp yazan olmuş aslında alıntı yaptım ama gitmiş.nolur kusura bakmayın.bi arcak ı hatırlıyorum domates tarifi için teşekkürler tatlım denicem ben deee...
televizyonda hiç bişi yok....
sıkıldım...off...uykumda yok..
suzan nerde uyudu mu?
görünmüyo...
evet canim egeliyim ,,kütahya kütahyayaşa kütahya seni görmek ister sudem34 hehhey oyna kız:87::90:eferin
bu arada eşim gececi,gündüz 9da geldi nete girmiş azcuk,sonra geldi yattı yanıma,ee buseferde ben kalktım,o saat 17e kadar yattı,uyandı sonra iftar yaptık kayınım falan vardı işte,sonrada saat 23.00de gitti işe,dün gece aradı zati,bizim epeski telefonlarımız bi köşede inzivaya çekildilerdi,onlardan birini kullanıyorum gizli gizlionun yanındada çalrsa diye sorma sakın,çünkü telefonun sesi çıkmıyo sadece titriyoo bozuk hoparlör yeri öyle işte arasada ulaşıyo yanii
kız çocuklar konuşamı biliyolarda söylesinler ne gıcık karusun yahu sen
ya valla aslında,öle diyince ben dedimki,ah keşke öyle olsaa(nette biriylemi konuştun yoksa gibi imalarda bulununca ,çok kızıyoda)neyse işte ozaman dedim keşke biriyle konuşsamda derdim o olsa kızsan bağırsan ama nerdeee benim kabahatim çok daha büyük dedim,ama baklayı çıkaramadım,oda ii bakalım bende saklıcam bundan sonra bişeyleri söylemicem dedi aman söyleme diye konuyu kapattım
suzanı ben biara görür gibim oldum sonra görmemeye başladım
önemli deeğil canım öyle facialara bende denk geldim ama benim alıntılara verdiğim onca cvb heba olmuştu,bende taaa baştan yazmak zorunda kaldıydım,yine sen ucuz atlatmışın....
kız senın oğlanı ben konuşuyo sanıyom...evet canim egeliyim ,,kütahya kütahyayaşa kütahya seni görmek ister sudem34 hehhey oyna kız:87::90:eferin
bu arada eşim gececi,gündüz 9da geldi nete girmiş azcuk,sonra geldi yattı yanıma,ee buseferde ben kalktım,o saat 17e kadar yattı,uyandı sonra iftar yaptık kayınım falan vardı işte,sonrada saat 23.00de gitti işe,dün gece aradı zati,bizim epeski telefonlarımız bi köşede inzivaya çekildilerdi,onlardan birini kullanıyorum gizli gizlionun yanındada çalrsa diye sorma sakın,çünkü telefonun sesi çıkmıyo sadece titriyoo bozuk hoparlör yeri öyle işte arasada ulaşıyo yanii
kız çocuklar konuşamı biliyolarda söylesinler ne gıcık karusun yahu sen
ya valla aslında,öle diyince ben dedimki,ah keşke öyle olsaa(nette biriylemi konuştun yoksa gibi imalarda bulununca ,çok kızıyoda)neyse işte ozaman dedim keşke biriyle konuşsamda derdim o olsa kızsan bağırsan ama nerdeee benim kabahatim çok daha büyük dedim,ama baklayı çıkaramadım,oda ii bakalım bende saklıcam bundan sonra bişeyleri söylemicem dedi aman söyleme diye konuyu kapattım
suzanı ben biara görür gibim oldum sonra görmemeye başladım
önemli deeğil canım öyle facialara bende denk geldim ama benim alıntılara verdiğim onca cvb heba olmuştu,bende taaa baştan yazmak zorunda kaldıydım,yine sen ucuz atlatmışın....
hayatim geldim sonra bi baktim kaldim tek basina topikde tek basimayarim saat avatarlara baktim degistircekdim beyenemedim kimsecikler olmayinca :84: ciktim bende artik is den gelince yatamiyorum oyüzden erken geliyor uykum haftasonu telafi ederiz canim kahve iceriz
bi görünür bir görünmem huyum kurusun
günaydın canım okulda mısın?Günaydın canlar...
hepinizi özledim...
Siz de beni özlediniz mi?
sağol canım pek öle uçucu fark olmada vericez inşallah sansür konusuna gelince eşim sadece söyledi hayatta uğraşmaz tek tek sadece sansür istiyorum dedi
hoş geldin deli derya ablaaaa
ben de ramazandan sonra baştan başlamayı düşünüyorum umarım o gücü toplarım
deli derya ablam ben de müzdaribimçok fena düzen bozdum hep nerde yağlı unlu tatlı şey varsa yerken buluyorum artık kendimi tamamen rahat da değilim içimde hep huzursuzluk var dikkat etmem gerek hafif yemeliyim diye kasıyorum ama durup durup birden yiyorum bu aralar ara öğün yapamıyorum öğle ile akşam arası 8 saati buluyor bundan mıdır? nişanlımla bu akşam konuştuk dedim hafif yiyecektim aklımda ne yiyeceğim bile hazırdı ama kendimi birden bitkin aç gergin hissettim hazır dışardayken girdim bir yere çok fena yükleme yaptım önüme gelen herşeye hayır desem de yemiş bulundum.. aşkım da ara öğün yemiyorsun arayı da uzun tutuyorsun büyük ihtimal ondan dedi.. iyi de ben dikkat edicem dedikçe edemiyorum diyet yapmadan önce bile daha dikkatliydim şimdi saldım toparlayamıyorum belki senin de başına gelmiştir oldu mu hiç böyle dönemin? olduysa sonra toparlayabildin mi? off canım sıkılıyor ya.. ben de spora başladım yapınca tam yapıyorum ama onu da yapmasam şimdi çok daha fena olurdum.. spor üyeliğini kampanyadan almıştım bitmek üzere mecbur devam edicem sanırım 1 ay daha ama bi taraftan yerken sinirim bozuluyor böyle ilerleyemiyorum.. ağlama duvarı gibi oldun ya pardon
belenaay baktım fotolarına.. maşallah öncekine göre ne kadar vermişsinfotoları enişte sansürledi ha ay çok güldüm çok hoş ama adamcağız tek tek çizmiş uğraşmış
canım biraz daha bekle bazı arkadaşlar bir hafta pirinçte beklet yazmış bi umut belkim insafa gelir çalışırgıcıklığımaa soruyorummm
evet kızlar gelelim tele,ümidi kesicek gibiyim,oldu demeyi çok isterdim diloş ama olmadııakşam yine denedim şarj oluyo normaldeki gibi,ama dedim iice dolsun öyle açıyım,bekledim baya geldim açtım ekran yanıyo ama hiç bişey gözükmüyoo:84:çok kötü hissettim dedim heralde gidici tel,tekrardan pirinçlerin içine geri gömdüm,
işin ilginç tarafı eşime malesef bişey söyleyemedim,imalı imalı ben çok kötü bişey yaptım yaa falan dedim,mahçubum utanıyorum kızıcaksın diye korkuyorum söyleyemiyorum dedim,,anam adam naptın çabuk söyle kafamı bozma benim dedi lan adama bak neler geçirmiş aklındann le git işine be okadarda değil dedim artık ne anladığını anlatmama gerek yok sanırım
teşekkür ederim canım daha çooook yolum var asıl hedefim 50 ama şimdilik 55 iyi gibi bu arada gördünmü boysuz bamyayı
Bamya Belenayy resimlerde ne kadar fark varrr hafiflemek ne kaa güzel bi duygudur şimdi.
Dahada vercen inş. destekler ve bamyalar seninleee eleleeee daha güzeleeee (slogan gibi oldu)
Aman bugün bende var bişi neyse kısçelerr hepimize güzel günler olsun her işimiz rast gitsin..
Öpüldünüzz
güzel hamiş özlenmezmi nasılsın bakalım pideler nasıl pideler aranızdaki aşk devam ediyormu sıcak sıcakGünaydın canlar...
hepinizi özledim...
tartı günü kimin doğum günüydü yanlışmı hatırlıyorum givimiydi pazar günmü dedi yoksa ay çorba oldu herşey
herkese güzel bir gün diliyorum bol -li günler
canım ya meslek hastalıgı degıl mı gecmıs olsunkızlar ya bugun aynada bacağıma bi baktım ... böle oldu resmen:83:
Günaydın canlar...
hepinizi özledim...
Günaydın canlar...
hepinizi özledim...
şimdiden doğum günün kutlu olsun canım pazar günü giremem pazartesi tekrar kutlarım şimdilik bunu kabul et iyiki doğdun mywish köy ekmeğine bayılıyorum heleki tarhanayla süper oluyor ama cevizle hiç denemdim hımm onuda deneyeyim bugündemi tarhana pişirsem acaba
Pazar benim doğum günüm bamyam belenayyımm. qivi yanlış anlamıştı bişeyi de ondan düzeltmiştik sonradann.
Trakyada tarhana ve köy ekmeği çok meşhurdur bizim ekmeğimiz biraz ekşi oluyo herkesin ekmeği farklıı.
Off agzım sulandı ne kaa güzel oluyo. Tarhana çorbasının yanında ceviz yiyorum ben bide çok güzel oluyo.
Bak mutlaka dene
canım öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim valla öle gaza geldimki dahada sıkı sarılıcam diyete boyum 1,56 daha ne olsun gülüm ya bana kısa geliyor:92: herkese gunaydın kızlar :92:
Belenay, albumunun sonuna yorumumu yaptım ben de, aradakı fark o kadar belırgın ki, cok begendım80 kusurken gıydıgın tunıklerı bu kılonla gıydıgınde annesının elbısesını aynanın karsısına gıyıp denıyen kucuk kız cocukları geldı aklımaa boyunda dedıegın kadar kısaymıs gıbı gelmedı bana
fazlalıklar gıtmıs, normal kıloya düşmüşsün gıbı gordum ben, bundan sonra cıtırlasma surecı baslamıs gıbı, oyuzden bundan sonra vercegın kılolarda normal altına ıneceınden cıtırlasma oranı artacak benceehepımnız cıpcıtır olcaz ınşşşşşş
bu arada dun aksam gıderken katıbımız callenı attı cd ye, aksam yapıcaktım cok kararlıydım, gıttım dvd ye taktım yıne açmadı, yıne açmadııııııııııııııııııııııııııııısöyle bana belenay ben daha napıyım, yapıyım dıyorum ama gordun ugrasmadıgım sey kalmadı, evde bılgısayar yok, ya flasha atıcam ya cd ye, ıkısınıde denedım ama eve gıdınce calısmıyo, garıp olan aynı flashın ıcınde leslıe de var, onu acıyo callenı acmıyooooooooo şaka gıbı yaaa
bu callen benı ıstemıyo galıbaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?