şimdiden doğum günün kutlu olsun canım pazar günü giremem pazartesi tekrar kutlarım şimdilik bunu kabul et iyiki doğdun mywish köy ekmeğine bayılıyorum heleki tarhanayla süper oluyor ama cevizle hiç denemdim hımm onuda deneyeyim bugündemi tarhana pişirsem acabaama köy ekmeğim kalmadı cevizli denicem mutlaka tavsiye için sağol
canım öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim valla öle gaza geldimki dahada sıkı sarılıcam diyete boyum 1,56 daha ne olsun gülüm ya bana kısa geliyorbenimde fazlalıklarım basen ve popo kısmında toplanmış durumda önden resim çekilince sanki daha kilolu gfibi duruyorum onun için yandan poz vermeyi daha çok seviyorum
gelelim callene kadını çok kırmışsın anlaşılanneden açmıyor anlamıyorum geçen gün bi arkadaş istedi eşim benim bilgisayardan cd ye attı verdim çalıştı bende lesliyi indiremiyorum nettende 15 dakiklalık bölümler var kesik kesik yapınca hoş olmuyor sanada göndereyim cd istersen
canım ya meslek hastalıgı degıl mı gecmıs olsun
özlemezmiyiz daha sık gel canım
günaydıııınnn
ben bugun 64 ü göremiycem sanırım ablamın tartısı yanılttı benı 2 gündür de tatlıyı kacırınca tuvaletede cıkamadım bakalım ne görcez bugun:18:
belenay buraya da yapayım yorumumu maşallah cok farketmıs eskı halınle ve kendın ıcın cok ıyı bı karar vermıssın canım aynen devam
sibelcim yegenım ızın yazdıklarına saol canım evet cok tatlı cok masum ve mınık
saol canım dusunmen yeter, ankarada olsaydın alırdım senden
bakayım bu sabahta gelırken baska bı formatta cd aldım, bı de buna atmayı denıycezz, artık bu da olmazsa bılemıyorum yanii
sevgılı callen abla, sana ahu tugbanın fosforlu mayolarını gıyıp sıkıcı sıkcıı hareketler yapıyo dedıgım ıcın benı affet, genclıgıme verve artık calıs ya noluuuuuuuuuuuuuuur
saol canım dusunmen yeter, ankarada olsaydın alırdım senden
bakayım bu sabahta gelırken baska bı formatta cd aldım, bı de buna atmayı denıycezz, artık bu da olmazsa bılemıyorum yanii
sevgılı callen abla, sana ahu tugbanın fosforlu mayolarını gıyıp sıkıcı sıkcıı hareketler yapıyo dedıgım ıcın benı affet, genclıgıme verve artık calıs ya noluuuuuuuuuuuuuuur
günaydın canım okulda mısın?
erkencisin bugün...
ben seni çok özledim......
güzel hamiş özlenmezmi nasılsın bakalım pideler nasıl pideler aranızdaki aşk devam ediyormu sıcak sıcak
özlemezmiyiz daha sık gel canım
:
:92:
canımmmmmmm nası gıdıo hamişlikkkkınş hersey yolundadır, aksatma bızı gel boyleeeee
günlerce anlattım burda ama beni dinleyen yokki valla açıkçası ilk başta arkadaştan lesli istemiştim callen linkinide göndermiş eşimde ikisinide indirmiş ama lesli yürüyüş yoktu hep plates vardı bende napim bunu dedim callen ne işe yarıcak sonra yapmaya başladım inanın 10 gün düzenli yaptım aradaki farkı önce eşim gördü sonra ölçtüm şok oldum dedim tamamdır devam sonra gelinimiz gördü geçen gün beni abla ne olmuş bacaklarındaki selilüitler nerde deiyaa ama bende demıstım bende ıstıyorum callennnnnnnn:84::84::84:valla belenay gercekten 10 kg ıcın baya sıkılastırmıs senı ya callen bende yapcam
neeeeeeee.....yaa ama bende demıstım bende ıstıyorum callennnnnnnn:84::84::84:valla belenay gercekten 10 kg ıcın baya sıkılastırmıs senı ya callen bende yapcam
Canım her sabah 8 de burdayım aslında...
Malum çalışmaya başladım ben...
Dün okul kıyafetlerini aldık benim oğlanın
Bir yığın para tuttu valla...
Bi de dörtledim ben hahaytttttttt
Canım çok sevişiyoruz kendisiyle
Yakında kocam boşar beni....
Ay Allah korusun...
Şakasını bile sevmedim....:2:
Her sabah uğramaya çalışıyorum aslında canım...
Sende kırdın şeytanın bacağğını kız 64 mü oldun
Hay maşallah
bebiş beni hiç üzmüyor teyzesi...
Büyüyor içimde...
Cinsiyeti daha belli olmadı...
Bu aralar onu düşünüyorum ara ara...
Ne acaba diye?
Sonra hayırlısını ver Rabbim diyorum...
Ama hepinizi özlüyorum ben ya...
Bu topiktekilerin hepsi hamiş kalsın yaaaaaaaaaaa
günlerce anlattım burda ama beni dinleyen yokki valla açıkçası ilk başta arkadaştan lesli istemiştim callen linkinide göndermiş eşimde ikisinide indirmiş ama lesli yürüyüş yoktu hep plates vardı bende napim bunu dedim callen ne işe yarıcak sonra yapmaya başladım inanın 10 gün düzenli yaptım aradaki farkı önce eşim gördü sonra ölçtüm şok oldum dedim tamamdır devam sonra gelinimiz gördü geçen gün beni abla ne olmuş bacaklarındaki selilüitler nerde deiböyle özelliğide var hatırlatmak isterim yapın faydasını mutlaka göreceksiniz
sağol canım benim benim ay çok mutlu oldum ya sizlercen böle güzel sözleri duymak çok güzel şimdilik yeni kıyafet almayıp pelinin dediği annemin kıyafeti gibi giymeye devam edicemcanım ya nasıl güzel zayıflamışsın öyle.....maş...maş..
gardrobu yenileme zamanın yaklaşmış......55 olunca ne güzel dizersin.......süper yaaaa....
ayy 70 lerde bıle ıyısın senı 55 düşünemıyorum.....
ayy magazalarda bunun bi beden büyüğü yokmu muhabbetı sona erecek ne güzel....
bu sefer sen deneyıp deneyıp begenmıyceksın kıyafet..........
eşinde diyet yapıyo mu senle canım.......
bi arkadaşa mail yoluyla göndermek istedim calleni uzun dedi gitmei eve gidince deneyeyim sen ver bana mail adresini oraya atmaya çalışayım olmazsa yada eşime sorayım nasıl indirdi bu callenikızlar ya bı guzellık yapıp mail atayım dedım sıze ama sımdı denıyorum yulemıyo, buyuk gelıyo vıdeolar :26:
bi arkadaşa mail yoluyla göndermek istedim calleni uzun dedi gitmei eve gidince deneyeyim sen ver bana mail adresini oraya atmaya çalışayım olmazsa yada eşime sorayım nasıl indirdi bu calleni
canım gondermıyo, maıle uzun gelıyo ben de denedım, bakayım bugun attıgım cd de acacak mı aksam, gercı sımdıde araya bayram gırıyo burda degılım yapamıycam :26: neyse acılacak bı tane bulsam gelınce yaparım ona da razıyım
ben bı yerde yanlıs yapıyorum ama cozemeıdm cunku bılgısayara ıkı tane ayrı adresten callen vıdeosu ındırmıstım, ıkısı de acılmıyo evdekı dvd de ama dıger leslıeler acılıo :26: sen aksam eşine bı sor bakalım nıye boyle oluyo olabılırmışşş :26:
sağol canım benim benim ay çok mutlu oldum ya sizlercen böle güzel sözleri duymak çok güzel şimdilik yeni kıyafet almayıp pelinin dediği annemin kıyafeti gibi giymeye devam edicembiraz daha verince alırım tabi bazen dayanamayıp ufak tefek şeyler almıyorda değilim hani mağazaya girip ağlayarak çıktığım çok günler oldu inşallah bundan sonra hep böle devam eder eşim diyet yapmıyor canım adam bide diyet yapsa kaybolur gider çok zayıf kendisi 58 kilo boyu 1,67 ama tartıda 60 ı görse hemen yediklerine dikkat eer yürüyüşe başlar 58 e döner ne aşağı ne yukarısını kabul etmiyor beyefendi yanyana gelince gazozla simit gibi oluyoruz işte onun için zayıflamaya kar<r verdim inşallh başaracağım sizlerle birlikte
fıstık belki codec tutmuyordur :26: gom player yükle onda çalmayı dene olmadı, avi player, km player yükle.. km player kesin açar ama sen önce gomda dene derim ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?