70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy ayyy teşekkür ederim bende şimdidenn
Bi dene bak çok sevcen akşama bende anneme mi desem tarhana pişirsin :78:
Tartıdan sonraki rakama da baglı gerci :76:

saol canım dusunmen yeter, ankarada olsaydın alırdım senden

bakayım bu sabahta gelırken baska bı formatta cd aldım, bı de buna atmayı denıycezz, artık bu da olmazsa bılemıyorum yanii

sevgılı callen abla, sana ahu tugbanın fosforlu mayolarını gıyıp sıkıcı sıkcıı hareketler yapıyo dedıgım ıcın benı affet, genclıgıme ver ve artık calıs ya noluuuuuuuuuuuuuuur

ayy canım benımkı meslegıde gectı ya...
bı dogumla ne hale geldım....
aynada görünce ağlıycaktım nerdeyse ...
bacağımın çn kısmına bakmaktan arkasına bakmayı unutuyomuşum....
allahtan kabınde bı şey denedım....
ve facıa ıle yüzyüze geldim...
ırsi gerçi bizde varis....
annem aldırmıştı bile onları.......
offf ablamda felanda var......
ama ben daha çok küçüküm varis için...

yaa ama bende demıstım bende ıstıyorum callennnnnnnn:84::84::84:valla belenay gercekten 10 kg ıcın baya sıkılastırmıs senı ya callen bende yapcam

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydın canım okulda mısın?
erkencisin bugün...
ben seni çok özledim......

Canım her sabah 8 de burdayım aslında...
Malum çalışmaya başladım ben...
Dün okul kıyafetlerini aldık benim oğlanın
Bir yığın para tuttu valla...
Bi de dörtledim ben hahaytttttttt

güzel hamiş özlenmezmi nasılsın bakalım pideler nasıl pideler aranızdaki aşk devam ediyormu sıcak sıcak

Canım çok sevişiyoruz kendisiyle
Yakında kocam boşar beni....
Ay Allah korusun...
Şakasını bile sevmedim....:2:

özlemezmiyiz daha sık gel canım

:

Her sabah uğramaya çalışıyorum aslında canım...
Sende kırdın şeytanın bacağğını kız 64 mü oldun
Hay maşallah

:92:
canımmmmmmm nası gıdıo hamişlikkkk ınş hersey yolundadır, aksatma bızı gel boyleeeee

bebiş beni hiç üzmüyor teyzesi...
Büyüyor içimde...
Cinsiyeti daha belli olmadı...
Bu aralar onu düşünüyorum ara ara...
Ne acaba diye?
Sonra hayırlısını ver Rabbim diyorum...

Ama hepinizi özlüyorum ben ya...
Bu topiktekilerin hepsi hamiş kalsın yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
canım ya nasıl güzel zayıflamışsın öyle.....maş...maş..

gardrobu yenileme zamanın yaklaşmış......55 olunca ne güzel dizersin.......süper yaaaa....

ayy 70 lerde bıle ıyısın senı 55 düşünemıyorum.....

ayy magazalarda bunun bi beden büyüğü yokmu muhabbetı sona erecek ne güzel....

bu sefer sen deneyıp deneyıp begenmıyceksın kıyafet..........

eşinde diyet yapıyo mu senle canım.......

yaa ama bende demıstım bende ıstıyorum callennnnnnnn:84::84::84:valla belenay gercekten 10 kg ıcın baya sıkılastırmıs senı ya callen bende yapcam
günlerce anlattım burda ama beni dinleyen yokki valla açıkçası ilk başta arkadaştan lesli istemiştim callen linkinide göndermiş eşimde ikisinide indirmiş ama lesli yürüyüş yoktu hep plates vardı bende napim bunu dedim callen ne işe yarıcak sonra yapmaya başladım inanın 10 gün düzenli yaptım aradaki farkı önce eşim gördü sonra ölçtüm şok oldum dedim tamamdır devam sonra gelinimiz gördü geçen gün beni abla ne olmuş bacaklarındaki selilüitler nerde dei böyle özelliğide var hatırlatmak isterim yapın faydasını mutlaka göreceksiniz

neeeeeeee.....
beleneyın sırrı callen mıydı.......
ay daha bı kere yapmadım ya ındırelı 8 aydan belkı fazla olmuştur...
göbek çıkmaya başladı bende yaaaaaa..

aminnnnnn diyorum ama...
bazılarına beddua olur diye korkuyom...
isteyene amin diyim bari....

valla şimdi baska cd ye atıyorum, ama akşama kadar nası beklıycem, bı koşu eve gıdıp dvd de calısıyo mu deneyıp gelesım var buyuk umutlarla eve gıdıp calısmayınca cok sınır oluyo ınsannnn canım ya maıl adresın var sa ozelden bana at ıstersen, ben bendekı leslıyı atmaya calısayım sana genelde o kdr uzun seyler gıtmıyo ama şanımı denıyebılırımmmm :26:

sağol canım benim benim ay çok mutlu oldum ya sizlercen böle güzel sözleri duymak çok güzel şimdilik yeni kıyafet almayıp pelinin dediği annemin kıyafeti gibi giymeye devam edicem biraz daha verince alırım tabi bazen dayanamayıp ufak tefek şeyler almıyorda değilim hani mağazaya girip ağlayarak çıktığım çok günler oldu inşallah bundan sonra hep böle devam eder eşim diyet yapmıyor canım adam bide diyet yapsa kaybolur gider çok zayıf kendisi 58 kilo boyu 1,67 ama tartıda 60 ı görse hemen yediklerine dikkat eer yürüyüşe başlar 58 e döner ne aşağı ne yukarısını kabul etmiyor beyefendi yanyana gelince gazozla simit gibi oluyoruz işte onun için zayıflamaya kar<r verdim inşallh başaracağım sizlerle birlikte

kızlar ya bı guzellık yapıp mail atayım dedım sıze ama sımdı denıyorum yulemıyo, buyuk gelıyo vıdeolar :26:
bi arkadaşa mail yoluyla göndermek istedim calleni uzun dedi gitmei eve gidince deneyeyim sen ver bana mail adresini oraya atmaya çalışayım olmazsa yada eşime sorayım nasıl indirdi bu calleni

bi arkadaşa mail yoluyla göndermek istedim calleni uzun dedi gitmei eve gidince deneyeyim sen ver bana mail adresini oraya atmaya çalışayım olmazsa yada eşime sorayım nasıl indirdi bu calleni

canım gondermıyo, maıle uzun gelıyo ben de denedım, bakayım bugun attıgım cd de acacak mı aksam, gercı sımdıde araya bayram gırıyo burda degılım yapamıycam :26: neyse acılacak bı tane bulsam gelınce yaparım ona da razıyım

ben bı yerde yanlıs yapıyorum ama cozemeıdm cunku bılgısayara ıkı tane ayrı adresten callen vıdeosu ındırmıstım, ıkısı de acılmıyo evdekı dvd de ama dıger leslıeler acılıo :26: sen aksam eşine bı sor bakalım nıye boyle oluyo olabılırmışşş :26:

fıstık belki codec tutmuyordur :26: gom player yükle onda çalmayı dene olmadı, avi player, km player yükle.. km player kesin açar ama sen önce gomda dene derim ben :26:

iftar:1 kalçalı but fırnda ama sosluydu biraz-davette

pirinç pilav 3 kaşık falan-pilav ve ben ikilisi yine
3-4 patates kızarma
2-3 çatal salata
1 kase mercimek çorba

ara:soda

sahur:1 kase sütlaç
bir kaç dilim domates

ya tuvalet sorunum hiç bitmiyo yine karnım çıktı bugün offffff......

ayy tabi ya güzel kılo veriyon...
alsan bıle ıkı gun sonra onalrda bol gelecek ınan..
benım bıle son 3-4 kılo gıdince dar gelen etekler düşükbel ötesi olmaya başladı....

fıstık belki codec tutmuyordur :26: gom player yükle onda çalmayı dene olmadı, avi player, km player yükle.. km player kesin açar ama sen önce gomda dene derim ben :26:

codec modec anlamam ben ındırdıklerım bılgısayarda rahatca acılıyo canım ama evde net yok, bılgısayar yok, oyuzden vıdeoları flash dıske ya da cd ye atmam gerek ki evde dvd de acabıleyım, evdekı dvd de usb gırısıde var.. neyse işte atıyorum vıdeoları ofıste ama aksam eve gıdıyorum leslıenın vıdeoları acılıyo, callenınkı acılmıyo, formatları mı farklı dedım, ben anlamam katıbımıze baktırdım, bı sorun cıkarmaması lazım dıyo

bugun yıne yaptık bısıler, aksam tekrar denıycez , inş bu defa olurr fosforlu mayolu teyzelerın ahı tuttu sanırsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…