70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi seni callenin ahı tuttu ya lesli niye bana böle yapıyor ben ne yaptım onabende lesliyi indiremedim daha doğrusu yürüyüşü yok bende kadının basenleri kalın demiştim ondanmı küstü acep

katibin anlıyorsa, videoları dönüştürmesini isteyiver çıtırlık söz konusu bi hayırı dokunsun teyzerle inatlaşa inatlaşa yaparsın artık
-harekete bak bee hareket mi o he heeey sen hareket görmemişsin bak ben neler yapıyorum daha iyisini yapardım ama mayonun fosforu gözlerimi alıyor konsantre olamıyorum

istedım zaten arkadas bunları yollamıs ındırsek yardımcı olurmusun dedım, denerım dedı, sımdı program ındırıyoruzzz

tünaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

aslında topiğe girdimde gün aydındı ama geçmişi okumaktan tün aydın oldu

dün işten gittiğimde kızımıda(5 aylık) alıp gezmeğe gittim anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm benim kızı bir görceksiniz<.yırttırıyooooooooo.ama nasıl.

bu kız dışarı çıkmayı hiç sevmiyo eve kapancam onun yüzünden.EVİNİN KIZI O.

neyse saat 10 gibi eşim geldi aldı bizi ordan zaten onlarda domates doğrayacaklardı.eve geldim kızı yıkadım.kendim yıkandım.adamı yıkamadım tabiikide

onlar koyun koyuna uyudu.bende yastıkları attım makineye.onlar yıkanırken geçtim mutfağa.makineyi boşalt.kirlileri yerleştir.mermeri temizle falan filan saat 12 yi geçti yattım sonra.

dünkü mÖÖnümde aynen şöyleydi

sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak adaçayı

öğlen tavuk yemeği ve pilav ve salata (ölçüsünü tam bilemicem bizim yemek şirketi kişi başına porsiyon olarak hazırlıyor işte ekmeksiz olunca ne koydularsa yedim işte

arada 2 tane kaymaklı pesküvit
az soda

akşam avuç içi pide yarım kase tarhana 2-3 çatal yağsız makarna 1 kaşık soslu patlıcan
yatmadan öncede 1 bardak çay içtim

şimdi öğlen tatiline giriyoruz yemek yiyip dişçiye gidicem döndüğümde yazarım zaten size soracaklarımda var

slm kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız herkees iyidir .inş..

yaaaaaaaa belenay ben neden göremiyorum fotolarını

Son düzenleme:
kızlar bı taraftan program ıenrken bı taraftan da sıze bısı soracam;

şimcik ben bu ceyız arıfesınden döküm tencere setı almıştım, alırken dıyolar fılan elınızde yıkayın, makıneye atmayın fılan dıye, neyse işte ben bı ıkı elımde yıkadım ama baktım sonra onu bulasık makınesıne koyma bunu koyma, ee ben ne koycam deyıp koyu koyuverdım sonra sankım hafıften tencere dıblerı kalkıyo gıbı oldu, ıcıne metal kasık fılan kullanmıyodum yanı, neyse işte sorna bı gun pılav yapmıstım kardesım yemege geldı, abla dedı, bu pılavın ıcınde ki sıyahlıklar ne baharat mı fılan dedı, anaaam bı baktık tencerenın dıbı

sonra attık işte tencereyı fılan daha bı yılı dolmadan mefta oldu :26: kocişte bundan sonra döküm tencereye yanaşmıyo, ben dıyorum belkı de markasındandır, oysaki esse'den almıştım tencerelerı de :26: şimcik evde celik tencere yonunden bı sıkıntı yok ama döküm&teflon tarzı tencere almam gerekıyo, mumkunse 3lü set gıbı bısıler, bı de yıne ceyıze tefalın tavalarını almıstım, onları o kdr kullanıyorum ama yenı gıbıler, baya saglamlar yanı, pararya kıyıp tefal tencere mı alsam dıyorum ama onalrda dıerlerı gıbı mı olur bılemıyorum :26: bana bı akıl fıkır verın bı zahmet, napıyımmm

tefal en iyisi canım bende yok ama teyzemin var 3 yıl oldu hala bir çizik yok almışken iyisini al bir kere al cem'inde güzel oluyor ama bende tavası var tenceresini bilemicem

Günaydınnn
üsküdarda sabah olmuş ben günaydın diyorum saate bak kaç olmuş
neyse iki gündür giremedim 30 sayfa olmuş nasıl okunacak
neler yaptınız ben okuken dün kü iftar menümü yazayım
1 kase çorba
1 tabak kuru fasülye
bolca karpuz
2 dilim baklava(pilav yemedim diyetdeyim diye)
öptümm

tefal en iyisi canım bende yok ama teyzemin var 3 yıl oldu hala bir çizik yok almışken iyisini al bir kere al cem'inde güzel oluyor ama bende tavası var tenceresini bilemicem

ızlenımlerıme gore teflon tavalr zaten daha dayanıklı oluyo, daha zor bozuluyo ama teflon tencreler hemencık gıdıverıyo...ama işte celık tenzerede nereye kadar teflon tencere ıhtıyac var, pılav ıcın fılan teflon tencereler daha kullanıslı oluyo:44:

arkadaş listemde yoksun ondan göremiyorsun arkadaşlık yolladım kabul et o zaman görürsün

hmmm tmm ama bana yollamamış gözüküyorsun..ben sana yolladım:86::86:

Beeennn gelldiiimmmmm nasılmış kk nın en cici bayanları ben 4 günün ardından menümü paylasmak istiyorum sizlerle bugünden itibaren 10 gün yokum siizii özlüücemmm

neyse daha cok duygusala baglamimm

SAHUR
2 bardak su

İFTAR
minik inegöl köfteden 6 tane toplasan normal 3 köfte yapar , 1 dilim ekmek, yarım domates, 1 biber, 3 catal patlıcan tabi bunlar közlenmiş , 1 bardak ayran, 2 dilim peynir

Biraz sonra 1 adet Soda

ARA
2 tane orta boy şeftali veeee 2 lt su

acaip incelmişsin maşAllah arkadaşıma..yaa 10 kiloda kaç beden inceldin normalde 4-5 kilo bir bedenne denk geliyo ama bence sende daha fazla...

bencede tefal iyi bendede var ama avrupada bi çok ülkede satışı yasaklanmaya başlamış..senin döküm ddediğin seramik tencereler mi?:26::26:

acaip incelmişsin maşAllah arkadaşıma..yaa 10 kiloda kaç beden inceldin normalde 4-5 kilo bir bedenne denk geliyo ama bence sende daha fazla...
sğol canım aslında sadece diyet yapsaydım bu kadar sıkılaşma olmazdı callen yapıyorum kiloda fark etmese bile ölçümde farediyor süper sıkılaştırıyor selülitleride yok ediyor test edildi onaylandı ilk diyete başladığımda basen 124 callen yapmaya başladım şimdi112 ama ramzanda yapamadım inşallah bayram sonu tekrar başlıcam eğer ramazandada yapsam fark daha çok belli olurdu süper bu callen sen çok yaşa callen

Amanın neler olmuş böyle Suzan bile işyerinden firarla yazmış dayanamayıp
Callen nedir ya ger-düş ün tanımına çok güldüm akşam bende indirim bi bakem.
Leslie begenmedim pek ablanın totosu hala büyük demekki işe yaramıyor
Benim spor yapcak mecalim yok millete p.k atıyorumm. Nivea cd im vardı kız cidden cılızcık
Callene de bakalım.

Kısçeler ya benimde sorunum var belimdeki çatlaklar bebe yagı gecirio yazmıslar kullandım tık yok.
Kilo verdikçe daha da artıyor :2:
Sizde hiç olmuyor mu pahalı ürünler işe yarıyor mu acep istediğim kiloya gelince paraya kıyıp almayı düşünüyorum

Son düzenleme:

bravo beloş süpersin fark büyük

55 lik halini düşünemiyorum:82::82:

ya callen ne lessli gibi step mi yapıyo ben koşu bandına biniyom spor olarak bu daha mı iyi?hangisi daha iyi?sen nasılsın sende iyimisin?ben iyiy değilim sanırım

canim isyerinden giriyorum yazak hemen cikacam dayanamadim benim tefal hepsi hepsini makineye atiyorum hic birsey yok byyyy

ay saol canım yaaaa, şimdi şikayet var sıtesınden baktım da bu amrkanın döküm tencerelerınden herkes sıkayetcıymışşş :26: daha ılk yemek yapıslarında dokulme baslıyomuşşş

bencede tefal iyi bendede var ama avrupada bi çok ülkede satışı yasaklanmaya başlamış..senin döküm ddediğin seramik tencereler mi?:26::26:

avrupada yasaklanan ne, tefal tencereler mi anlayamadımmm :26:
ben dedıgım döküm tencereler işte, nası anlatsam bılemedım ki hanı daha agır oluyolar, onda pişen yemeklerın daha lezzetlı oldugunu ve teflondan daha dayanıklı oldugu soylenıyo vs vs.. ama dökümden agzımız yandıgı için eşim bı daha döküm istemıyo, bu defa teflon tencere alıcam, ama bu market promasyonlarında fılan satılan tanesı 25 lira olan tencerelerden ıstemıyorum, 3 lü bı set olabılır 2 normal tencere bı tanesı pılav fıan yapmaya karnıyarık tenceresı dıye adı gecenlerden mesela.. bdaha dayanıklı olsun aşırıya kacmadan parası da tabı, hıc olmazsa taksıtle alırım

sen de ınat mı yapıyosun yok 124 ten 112 ye düşmüşte, aaaaaaaaaaa incelen var incelemeyen var, callenı bulan var bulamayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…