codec modec anlamam benındırdıklerım bılgısayarda rahatca acılıyo canım ama evde net yok, bılgısayar yok, oyuzden vıdeoları flash dıske ya da cd ye atmam gerek ki evde dvd de acabıleyım, evdekı dvd de usb gırısıde var.. neyse işte atıyorum vıdeoları ofıste ama aksam eve gıdıyorum leslıenın vıdeoları acılıyo, callenınkı acılmıyo, formatları mı farklı dedım, ben anlamam katıbımıze baktırdım, bı sorun cıkarmaması lazım dıyo
bugun yıne yaptık bısıler, aksam tekrar denıycez , inş bu defa olurrfosforlu mayolu teyzelerın ahı tuttu sanırsammm
codec modec anlamam benındırdıklerım bılgısayarda rahatca acılıyo canım ama evde net yok, bılgısayar yok, oyuzden vıdeoları flash dıske ya da cd ye atmam gerek ki evde dvd de acabıleyım, evdekı dvd de usb gırısıde var.. neyse işte atıyorum vıdeoları ofıste ama aksam eve gıdıyorum leslıenın vıdeoları acılıyo, callenınkı acılmıyo, formatları mı farklı dedım, ben anlamam katıbımıze baktırdım, bı sorun cıkarmaması lazım dıyo
bugun yıne yaptık bısıler, aksam tekrar denıycez , inş bu defa olurrfosforlu mayolu teyzelerın ahı tuttu sanırsammm
katibin anlıyorsa, videoları dönüştürmesini isteyiver çıtırlık söz konusu bi hayırı dokunsunteyzerle inatlaşa inatlaşa yaparsın artık
-harekete bak bee hareket mi o he heeey sen hareket görmemişsin bak ben neler yapıyorumdaha iyisini yapardım ama mayonun fosforu gözlerimi alıyor konsantre olamıyorum
şimdiden doğum günün kutlu olsun canım pazar günü giremem pazartesi tekrar kutlarım şimdilik bunu kabul et iyiki doğdun mywish köy ekmeğine bayılıyorum heleki tarhanayla süper oluyor ama cevizle hiç denemdim hımm onuda deneyeyim bugündemi tarhana pişirsem acabaama köy ekmeğim kalmadı cevizli denicem mutlaka tavsiye için sağol
arkadaş listemde yoksun ondan göremiyorsun arkadaşlık yolladım kabul et o zaman görürsünslm kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız herkees iyidir .inş..
yaaaaaaaa belenay ben neden göremiyorum fotolarını
tefal en iyisi canım bende yok ama teyzemin var 3 yıl oldu hala bir çizik yok almışken iyisini al bir kere al cem'inde güzel oluyor ama bende tavası var tenceresini bilemicemkızlar bı taraftan program ıenrken bı taraftan da sıze bısı soracam;
şimcik ben bu ceyız arıfesınden döküm tencere setı almıştım, alırken dıyolar fılan elınızde yıkayın, makıneye atmayın fılan dıye, neyse işte ben bı ıkı elımde yıkadım ama baktım sonra onu bulasık makınesıne koyma bunu koyma, ee ben ne koycam deyıp koyu koyuverdımsonra sankım hafıften tencere dıblerı kalkıyo gıbı oldu, ıcıne metal kasık fılan kullanmıyodum yanı, neyse işte sorna bı gun pılav yapmıstım kardesım yemege geldı, abla dedı, bu pılavın ıcınde ki sıyahlıklar ne baharat mı fılan dedı, anaaam bı baktık tencerenın dıbı
sonra attık işte tencereyı fılan daha bı yılı dolmadan mefta oldu :26: kocişte bundan sonra döküm tencereye yanaşmıyo, ben dıyorum belkı de markasındandır, oysaki esse'den almıştım tencerelerı de :26: şimcik evde celik tencere yonunden bı sıkıntı yok ama döküm&teflon tarzı tencere almam gerekıyo, mumkunse 3lü set gıbı bısıler, bı de yıne ceyıze tefalın tavalarını almıstım, onları o kdr kullanıyorum ama yenı gıbıler, baya saglamlar yanı, pararya kıyıp tefal tencere mı alsam dıyorum ama onalrda dıerlerı gıbı mı olur bılemıyorum :26: bana bı akıl fıkır verın bı zahmet, napıyımmm
tefal en iyisi canım bende yok ama teyzemin var 3 yıl oldu hala bir çizik yok almışken iyisini al bir kere al cem'inde güzel oluyor ama bende tavası var tenceresini bilemicem
şimdiden doğum günün kutlu olsun canım pazar günü giremem pazartesi tekrar kutlarım şimdilik bunu kabul et iyiki doğdun mywish köy ekmeğine bayılıyorum heleki tarhanayla süper oluyor ama cevizle hiç denemdim hımm onuda deneyeyim bugündemi tarhana pişirsem acabaama köy ekmeğim kalmadı cevizli denicem mutlaka tavsiye için sağol
arkadaş listemde yoksun ondan göremiyorsun arkadaşlık yolladım kabul et o zaman görürsün
ızlenımlerıme gore teflon tavalr zaten daha dayanıklı oluyo, daha zor bozuluyo ama teflon tencreler hemencık gıdıverıyo...ama işte celık tenzerede nereye kadar teflon tencere ıhtıyac var, pılav ıcın fılan teflon tencereler daha kullanıslı oluyo:44:
sğol canım aslında sadece diyet yapsaydım bu kadar sıkılaşma olmazdı callen yapıyorum kiloda fark etmese bile ölçümde farediyor süper sıkılaştırıyor selülitleride yok ediyor test edildi onaylandıacaip incelmişsin maşAllah arkadaşıma..yaa 10 kiloda kaç beden inceldin normalde 4-5 kilo bir bedenne denk geliyo ama bence sende daha fazla...
sğol canım aslında sadece diyet yapsaydım bu kadar sıkılaşma olmazdı yapıyorum kiloda fark etmese bile ölçümde farediyor süper sıkılaştırıyor selülitleride yok ediyor test edildi onaylandıilk diyete başladığımda basen 124 callen yapmaya başladım şimdi112 ama ramzanda yapamadım inşallah bayram sonu tekrar başlıcam eğer ramazandada yapsam fark daha çok belli olurdu süper bu callen sen çok yaşa callen
canim isyerinden giriyorum yazak hemen cikacam dayanamadim benim tefal hepsi hepsini makineye atiyorum hic birsey yok byyyy
bencede tefal iyi bendede var ama avrupada bi çok ülkede satışı yasaklanmaya başlamış..senin döküm ddediğin seramik tencereler mi?:26::26:
sğol canım aslında sadece diyet yapsaydım bu kadar sıkılaşma olmazdı callen yapıyorum kiloda fark etmese bile ölçümde farediyor süper sıkılaştırıyor selülitleride yok ediyor test edildi onaylandıilk diyete başladığımda basen 124 callen yapmaya başladım şimdi112 ama ramzanda yapamadım inşallah bayram sonu tekrar başlıcam eğer ramazandada yapsam fark daha çok belli olurdu süper bu callen sen çok yaşa callen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?