Amanın neler olmuş böyleSuzan bile işyerinden firarla yazmış dayanamayıp
Callen nedir ya ger-düş ün tanımına çok güldümakşam bende indirim bi bakem.
Leslie begenmedim pek ablanın totosu hala büyük demekki işe yaramıyor
Benim spor yapcak mecalim yok millete p.k atıyorumm. Nivea cd im vardı kız cidden cılızcık
Callene de bakalım.
Kısçeler ya benimde sorunum var belimdeki çatlaklar bebe yagı gecirio yazmıslar kullandım tık yok.
Kilo verdikçe daha da artıyor :2:
Sizde hiç olmuyor mu pahalı ürünler işe yarıyor mu acep istediğim kiloya gelince paraya kıyıp almayı düşünüyorum
canım badem yağının iyi geldiğini söylüyorlar bide fındık yağı diye duydum bende bariz çatlak yok bacvaklarımda belli belirsiz var oda rahatsız edici değil yanlız iyice kilo verdikten sonra kullanırsan etkisi olmaz şimdiden kullanki daha fazla çatlamasın birde spor şart canım o zaman çatlak fazla olmuyor bide öle hemen geçmez çatlaklar uzun süre kullanmalısın hangi ürün olursa olsun uzun süre kulln mutlaka faydası olurAmanın neler olmuş böyleSuzan bile işyerinden firarla yazmış dayanamayıp
Benim spor yapcak mecalim yok millete p.k atıyorumm. Nivea cd im vardı kız cidden cılızcık
Callene de bakalım.
Kısçeler ya benimde sorunum var belimdeki çatlaklar bebe yagı gecirio yazmıslar kullandım tık yok.
Sizde hiç olmuyor mu pahalı ürünler işe yarıyor mu acep istediğim kiloya gelince paraya kıyıp almayı düşünüyorum
Kimse konuyu okumuyor sanırım benleee ilgilenen yokk:84:
Amanın neler olmuş böyleSuzan bile işyerinden firarla yazmış dayanamayıp
Callene de bakalım.
canım badem yağının iyi geldiğini söylüyorlar bide fındık yağı diye duydum bende bariz çatlak yok bacvaklarımda belli belirsiz var oda rahatsız edici değil yanlız iyice kilo verdikten sonra kullanırsan etkisi olmaz şimdiden kullanki daha fazla çatlamasın birde spor şart canım o zaman çatlak fazla olmuyor bide öle hemen geçmez çatlaklar uzun süre kullanmalısın hangi ürün olursa olsun uzun süre kulln mutlaka faydası olur
sğol canım aslında sadece diyet yapsaydım bu kadar sıkılaşma olmazdı callen yapıyorum kiloda fark etmese bile ölçümde farediyor süper sıkılaştırıyor selülitleride yok ediyor test edildi onaylandıilk diyete başladığımda basen 124 callen yapmaya başladım şimdi112 ama ramzanda yapamadım inşallah bayram sonu tekrar başlıcam eğer ramazandada yapsam fark daha çok belli olurdu süper bu callen sen çok yaşa callen
o catlaklar olduktan sonra kesın çözümü yok valla, olmadan onlem almak lazım ama gorunumunu hafıfleten kremler, yağlar var, ben de bı ara bakıyodum netten, doktorlardan da duydu ben kesın gıderır dıyoalrsa yalan soyluyolardır dıye, kılo alısı verısı fılan yapıyo catlak, hatta bız sımdı verırken oyle yaglar kullanmak ıyı olur sankı, verırken de catlıyosa onlem almış oluruz, alırken zaten dırek catlıyo, hamılelere verıyolar ya yaglar çatlamasın dıye, hamıle olanlara danışmak lazım
bı cözüm bulursan paylas valla, benım basen ve popo mubarek turk karayolları harıtası gıbı
ay canım senin basende benimki gibiymişsğol canım aslında sadece diyet yapsaydım bu kadar sıkılaşma olmazdı callen yapıyorum kiloda fark etmese bile ölçümde farediyor süper sıkılaştırıyor selülitleride yok ediyor test edildi onaylandıilk diyete başladığımda basen 124 callen yapmaya başladım şimdi112 ama ramzanda yapamadım inşallah bayram sonu tekrar başlıcam eğer ramazandada yapsam fark daha çok belli olurdu süper bu callen sen çok yaşa callen
yok canım tefal değil sadece tüm teflonlar diye duydum..benim evde tefal mağazası açmışlar sanki.ay saol canım yaaaa, şimdi şikayet var sıtesınden baktım da bu amrkanın döküm tencerelerınden herkes sıkayetcıymışşş :26: daha ılk yemek yapıslarında dokulme baslıyomuşşş
avrupada yasaklanan ne, tefal tencereler mi anlayamadımmm :26:
ben dedıgım döküm tencereler işte, nası anlatsam bılemedım ki hanı daha agır oluyolar, onda pişen yemeklerın daha lezzetlı oldugunu ve teflondan daha dayanıklı oldugu soylenıyo vs vs.. ama dökümden agzımız yandıgı için eşim bı daha döküm istemıyo, bu defa teflon tencere alıcam, ama bu market promasyonlarında fılan satılan tanesı 25 lira olan tencerelerden ıstemıyorum, 3 lü bı set olabılır 2 normal tencere bı tanesı pılav fıan yapmaya karnıyarık tenceresı dıye adı gecenlerden mesela.. bdaha dayanıklı olsun aşırıya kacmadan parası da tabı, hıc olmazsa taksıtle alırım
sen de ınat mı yapıyosun yok 124 ten 112 ye düşmüşte, aaaaaaaaaaaincelen var incelemeyen var, callenı bulan var bulamayan var
bende bilmiyorum bakıcaz öğrenicezCallen ne oluyor canlar bilmiyorumdaa
bu callenin tam adresi yok mu bende bi bakam
sana katılıyorum da verirken niye çatlasın ki ilk defa duyuyorum
sağol canım teşekkür ederim callen en iyisibravo beloş süpersin fark büyük
55 lik halini düşünemiyorum:82::82:
ya callen ne lessli gibi step mi yapıyo ben koşu bandına biniyom spor olarak bu daha mı iyi?hangisi daha iyi?sen nasılsın sende iyimisin?ben iyiy değilim sanırım
sen kadına eski de sıkıcı de mayosuna laf et ondan sonra oda sana küssün açmsın linki sonrada bana dil kız hıhay saol canım yaaaa, şimdi şikayet var sıtesınden baktım da bu amrkanın döküm tencerelerınden herkes sıkayetcıymışşş :26: daha ılk yemek yapıslarında dokulme baslıyomuşşş
avrupada yasaklanan ne, tefal tencereler mi anlayamadımmm :26:
ben dedıgım döküm tencereler işte, nası anlatsam bılemedım ki hanı daha agır oluyolar, onda pişen yemeklerın daha lezzetlı oldugunu ve teflondan daha dayanıklı oldugu soylenıyo vs vs.. ama dökümden agzımız yandıgı için eşim bı daha döküm istemıyo, bu defa teflon tencere alıcam, ama bu market promasyonlarında fılan satılan tanesı 25 lira olan tencerelerden ıstemıyorum, 3 lü bı set olabılır 2 normal tencere bı tanesı pılav fıan yapmaya karnıyarık tenceresı dıye adı gecenlerden mesela.. bdaha dayanıklı olsun aşırıya kacmadan parası da tabı, hıc olmazsa taksıtle alırım
sen de ınat mı yapıyosun yok 124 ten 112 ye düşmüşte, aaaaaaaaaaaincelen var incelemeyen var, callenı bulan var bulamayan var
callen pinky diye bir hatuncuk pardon bi abla var bale ve jimnastik karışımı hreketler yapıyor süper sıkılaştırma programı tavsiye ederim jimnastik diyelim biz kısacsıCallen ne oluyor canlar bilmiyorumdaa
sana katılıyorum da verirken niye çatlasın ki ilk defa duyuyorum
o catlaklar olduktan
sonra kesın çözümü yok valla, olmadan onlem almak lazım ama gorunumunu hafıfleten kremler, yağlar var, ben de bı ara bakıyodum netten, doktorlardan da duydu ben kesın gıderır dıyoalrsa yalan soyluyolardır dıye, kılo alısı verısı fılan yapıyo catlak, hatta bız sımdı verırken oyle yaglar kullanmak ıyı olur sankı, verırken de catlıyosa onlem almış oluruz, alırken zaten dırek catlıyo, hamılelere verıyolar ya yaglar çatlamasın dıye, hamıle olanlara danışmak lazım
bı cözüm bulursan paylas valla, benım basen ve popo mubarek turk karayolları harıtası gıbı
benimde var çatlaklarım canım ..daha önce yoktu..kilo alınca deri haliyle genişliyo .verincede büzüşüyo doğal olarak..dr bi arkadaşım böyle şeylerin birazda genetik olduğunu olduktan sonrada kremle falan%100 düzelme olmadığını .ama zamanla derinin eski haline dönmeye başladığını söylemiştiAmanın neler olmuş böyleSuzan bile işyerinden firarla yazmış dayanamayıp
Callene de bakalım.
bende hamileyken karnıma sürmüştüm badem yağını bitek çatlak yok şimdicanım badem yağının iyi geldiğini söylüyorlar bide fındık yağı diye duydum bende bariz çatlak yok bacvaklarımda belli belirsiz var oda rahatsız edici değil yanlız iyice kilo verdikten sonra kullanırsan etkisi olmaz şimdiden kullanki daha fazla çatlamasın birde spor şart canım o zaman çatlak fazla olmuyor bide öle hemen geçmez çatlaklar uzun süre kullanmalısın hangi ürün olursa olsun uzun süre kulln mutlaka faydası olur
Canım tombulken vardı ama ince bi çizgi halindeydi kilo verdikçe daha da belirginleşti deri genişledikten sonra yavaş yavaş gidince ortaya çıkıyo. Diğer kısçeleri bilmem ama bende hep böyle oluyor.
Ya kahve - limon karışıp kullanın çok az belli oluyor o zaman falan yazmışlar onu deneyeyim diyorum bende.
İşe yararsa paylaşırım şimdi bide bebe yağı kullanıyorum hamilelere verilenden.
Benim yanlarımda çok var maaalesefff. Karayollaarı haritası he
Benim ülke sınırlarını belli eden çizgilerden ger-düşüm
ben artık işe döneyim yapacak çok iş var bugün pek bi havalndım uçuyorum şaka bir yana kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzelsözleriniz için harbi gaza geldim artık dahada bi şevkle yaparım diyeti hepinize incelik günler diliyorum vakit olursa uğrarım yine ama kovulmadan önce işleri yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?