70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bildiğim kadarıyla pek ürünler işe yaramıyo ben de çooookk kilolu bi ergenlik geçirdim birden aldım ve lise 1 falan 80 lerdeydim düşün yani benimde her yerim çorak araziler gibi her yerimde var benim yaa çok iğreç bacak kol popo üst baldır alt baldır vallahi bekarkene çok takıyodum şimdi rahatım çokta problem olmadı çok şükür

canım badem yağının iyi geldiğini söylüyorlar bide fındık yağı diye duydum bende bariz çatlak yok bacvaklarımda belli belirsiz var oda rahatsız edici değil yanlız iyice kilo verdikten sonra kullanırsan etkisi olmaz şimdiden kullanki daha fazla çatlamasın birde spor şart canım o zaman çatlak fazla olmuyor bide öle hemen geçmez çatlaklar uzun süre kullanmalısın hangi ürün olursa olsun uzun süre kulln mutlaka faydası olur

o catlaklar olduktan sonra kesın çözümü yok valla, olmadan onlem almak lazım ama gorunumunu hafıfleten kremler, yağlar var, ben de bı ara bakıyodum netten, doktorlardan da duydu ben kesın gıderır dıyoalrsa yalan soyluyolardır dıye, kılo alısı verısı fılan yapıyo catlak, hatta bız sımdı verırken oyle yaglar kullanmak ıyı olur sankı, verırken de catlıyosa onlem almış oluruz, alırken zaten dırek catlıyo, hamılelere verıyolar ya yaglar çatlamasın dıye, hamıle olanlara danışmak lazım

bı cözüm bulursan paylas valla, benım basen ve popo mubarek turk karayolları harıtası gıbı

ama beloş bu ürünler olmadan önce kullanılacak olmuşla ölmüşe çare yok

ya şaka bi yana inş geçer ama ben de bi ara araştırdım pek iç açıcı bişey bulamadım belki sporla zayıflarsan sıklıaşırsın görünümleri azalır

bu callenin tam adresi yok mu bende bi bakam

sana katılıyorum da verirken niye çatlasın ki ilk defa duyuyorum

Kızlar bendede cok catlak var maalesefff:84: ben kakao yağı, kayısı yağı, badem yağını karsıtırıp kullandım masallah azaldı inceldi ama tamamen yok olmadı

bebe yağı cildi nemlendiriyor. Olmuşa care bulmuyor maalesef arkadasım hamileyken her gün dustan sonra kullandı bebe yağını masallah catlak olmadı onunda benım gibi vücudu esnek değildi :2:

ay canım senin basende benimki gibiymiş ama mişli zamanda öyleymiş.şimdi incelmiş bayaaa süpersin canımbende 117 basenle başladım şimdi 104 94 olsun istiyorumgeçmişte linkini vermiştin sanırım callen ın.bi bakyım bulayımda bende yapayım..bende sadece koşu bandında yürüyorum..
yok canım tefal değil sadece tüm teflonlar diye duydum..benim evde tefal mağazası açmışlar sanki..ben memnunum ama kanserojen madde var ondada..benim bi arkadaşım seramik tencere kullanıyo bende ona geçiş yapıcam çok memnun ..korkmazzın hisarın falan var accık pahalı ama tefal de pahalıama arkadaşım başak marka kullanıyodu..:26:
Callen ne oluyor canlar bilmiyorumdaa
bende bilmiyorum bakıcaz öğrenicez

Son düzenleme:
bu callenin tam adresi yok mu bende bi bakam

google yazın callenetıcs dıye cıkar zaten hemen

eeee keem kümmmm, sıkıntıdan çatlayabılır bı alıyosun bı verıyosun, sen benle dalga mı gecıyosun der, al sana al sana der, çatlar filannnn

lafın gelısı oyle yazdım ya alırken catlar verırken sarkar, ikisi de can sıkar işteee

sağol canım teşekkür ederim callen en iyisi

sen kadına eski de sıkıcı de mayosuna laf et ondan sonra oda sana küssün açmsın linki sonrada bana dil kız hıh bak senin için dua edicem artık şu callen açılsın diye kıyamam ya calleeeeeen ablacım bak pelin pişman oldu artık seni çok seviyor hadi bi açılıverde gönlü olsun pelinimin tamamdır akşama açılacak bar.60:

Callen ne oluyor canlar bilmiyorumdaa
callen pinky diye bir hatuncuk pardon bi abla var bale ve jimnastik karışımı hreketler yapıyor süper sıkılaştırma programı tavsiye ederim jimnastik diyelim biz kısacsı

Canım tombulken vardı ama ince bi çizgi halindeydi kilo verdikçe daha da belirginleşti deri genişledikten sonra yavaş yavaş gidince ortaya çıkıyo. Diğer kısçeleri bilmem ama bende hep böyle oluyor.

Ya kahve - limon karışıp kullanın çok az belli oluyor o zaman falan yazmışlar onu deneyeyim diyorum bende.
İşe yararsa paylaşırım şimdi bide bebe yağı kullanıyorum hamilelere verilenden.
Benim yanlarımda çok var maaalesefff. Karayollaarı haritası he
Benim ülke sınırlarını belli eden çizgilerden ger-düşüm

benimde var çatlaklarım canım ..daha önce yoktu..kilo alınca deri haliyle genişliyo .verincede büzüşüyo doğal olarak..dr bi arkadaşım böyle şeylerin birazda genetik olduğunu olduktan sonrada kremle falan%100 düzelme olmadığını .ama zamanla derinin eski haline dönmeye başladığını söylemişti
bende hamileyken karnıma sürmüştüm badem yağını bitek çatlak yok şimdi

ben artık işe döneyim yapacak çok iş var bugün pek bi havalndım uçuyorum şaka bir yana kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzelsözleriniz için harbi gaza geldim artık dahada bi şevkle yaparım diyeti hepinize incelik günler diliyorum vakit olursa uğrarım yine ama kovulmadan önce işleri yapim

hım anladım şahsi bir mesele

aslında o oyuklara sıva yapmalı

aynen şekerim benimde bir dünya işim var onları yapayım ya o dediğini calleni indireceğiz mi bi türlü uluşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…