70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım oyle pılav karnıyarık tenceresi istiyosan cem in çift tabanlılarını öneririm.ben 3 yıldır kullanıyorum hem kıbar hem hıcbısey olmadı.dökümü bılmıyom benım yok ben tefalde almadım cok pahalı ama cem ın normal teflon deıl bak cıft tabanlı olcak bırde yenı boyle ıcı beyaz olanlar cıkmıs kadın demıstı bunlarda cızılmıyo cok gzuel dıye onlar nası bılmıyorum :26:

işte bana oyle kalın tabanlı bısı lazım, dökümü de ona aldanaak aldım hemen eskımez, uzun yıllar kullanırım dedım, bı yılı bıle dolmadııı :26: ama işte markadan kaynaklı bı durum netten arastırdıgıma gore :44:

celik tencerelerde pılav fılan olmuyo bılmıyorum sız yapıyomusunuz ama, yapısıyo, hem de celık tencere daha fazla yag ıstıyo, 1-2 tane normal teflon tencere şart, dedıgın çift tabanlılara bı bakayım şimdi netten ne kadarlar acabaaa :44: tefaller guzeller ama cok pahalılar ya, insanın içi gıdıyoo gercektennn zaten anca taksıt olursa alabılırım ama yıne de o kadar para fazla :26: içi beyazlar galıba seramık tencere dıye gecıyo tam ben de bılmıyorum da, bayram dönüşü bakabılırım zaten ancak o zmna kadar bı arastırma ıcerısınde olayım dedım, ısze de danısayım deıdm işte en ıyı kullanan bılıyo, sonucta satan malını hep övüyo, bu tencerelerı de övmüştü foss cıktı

qivi, mywish ve dıger ceyız hazırlaycak kızlar, aklınızda olsun valla sızınde dıkkat edınn

Ger-düşüm Cem'in iyi diye biliorum ablamlarda vardı bi sıkıntı yaşamadılar. Aklında olsun fiyatı da tefale göre daha uygun.
Ama illa tefal diyosan outletlerinden bakabilirsin accık daha düşük oluyor.
Hoş sen Ankara'dasın var mıdır orda bilmiyorum.

Son düzenleme:
bu cem'ınkılerde baya ekonomık fıyatlı 2-3 tencere + 1 tava 100 cıvarı fılan dıyo nette, tefalın bı tenceresı ne kadar outlette olsa 60-70 fılan :26:

merhaba . 14 yaşındayım ve 80-79 kiloyum boyum 1.70 yaklaşık 1 yıl önce bu sitede vermeye başladıgımda 75tim 2-3 kilo verdikten sonrabıraktım sonra 2011 mart ayında tekrar başladım 78 olmuştum ve kalori sayarak , 71 e kadar indim daha sonra kaloricetveli sitesinde 2-3 günlük arıza sebebiyle bütün motivem düştü sınavlar v.s dedim ve hiç tartılmadım tahminen 75 olmuşumdur diyordum 1 hafta önce tartıldım ve 81 ! bir an ölmeyi düşündüm daha liseye yeni başlıycam ve çok hızlı kilo alan bir bünyem var ama hızlıda verebiliyorum , ve tekrar başladım 1 hafta oldu 81 den 79.5 lara düştüm ama oruç oldugumdan tam tartılamıyorum yani , 80 kilo olarak başlıyorum ve 31 aralık 2011'de Allahın izniyle 52 olmayı hedefliyorum kaloricetvelindeki hedefime göre ;

Kilonuz 80 : kg.
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 2469 Kal.
Hedef kilonuz 52 : kg.
Hangi tarihe kadar? : 31 aralık 2011
Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori : 797 kal.
önce sahuru sonraiftarı yazdım ve bugünkü kalorilerim sahur yani ;

[1] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[2] organik tam buğday ekmek (istanbul halk ekmek) 0.1 100 gr 26.33
[3] Domates 0.4 ADET 5.6
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
Toplam : 223.93 kal.

lütfen bana yardım edin kilo vermem için sizler benden büyüksünüz banayolgösterebilirsiniz

Dikkat et bilgi işlemcilere yakalanma ya da kim kontrol ediyorsa sizin orda

bilmiyorum ki :26:simdi odadaki kadin gitti zaten öglen molasina benim basimin ettini yedi bugün biara face falan girmisler cogu sayfayi kilitlemisler deneyeyim dedim oldu hemen kaciyorum zaten iz birakmadan yakalamadan fark etmezler herhalde cünkü siliyorum sürekli baktigim sayfalari
ama canim cok sIkILiyo burda napim

aay şu adamları her aradıgımda dıyorum ki yemegımın yanına pılav ya da ekmek gondermeyın, tamam deyıp kapatıyolar, bı geldıgınde bakıyorum ekmek yok ama pilav var bı geldıgınde ise bakıyorum pılav yok ama ekmek var

ama umudumu yıtırmıyorum 5 sıparısın bırınde tutturuyolar

canım hısgeldın de 4 ayda nerdeyse 30 kg vereyım ıstıyorsun ve bu ayda 7,5 kg ye tekabul eder hem ımkansız hemde olsa bıle kalıcı deıl zaten bu yuzden de gunluk kalorı mıktarın 797 cıkmıs kı cok az yetersız bu sekılde saglıklı kılo veremezsın en az 1200 kalorı olması lazım yasında kucuk cunku sonra tamırı zor sonuclara yol acmasın.Acele etme yavas yavas kılo verkı kalıcı olsun ok

evet çok haklısınıiz ama ben hani 700 kcal bana az gelmiyor mesela iftardada neyiyecegimi yaizdım ve günlük bu çıktı ;

[1] Zeytinyağı 0.5 Y.KAŞIK 62.5
[2] Patates 2 ADET 200
[3] Piliç Pane 0.5 PORSİYON 125.5
[4] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[5] organik tam buğday ekmek (istanbul halk ekmek) 0.1 100 gr 26.33
[6] Domates 0.4 ADET 5.6
[7] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122

Toplam : 611.93 kal.

hani ama evet sonuçta yılbaşına kadar 65 bile olsam bana yeter yani sonuçta evet acelem yok , bu arada çokt eşekkür ediyorum ilgilendiginiz için :))

amaaaan ye gıtsın kız sende muhtelemen salata yıyon tek onla doyulurmu 2 sınden bırını barı ye azda olsa ben ekmegı tercıh ederdım yagsız dıe ye kzı benım yerımede acım zaten

hayat boyu oruc tutmayı dusunmuyorsun herhalde, ramazanın bıtmesıne ve dolayısıyla gunluk tek iftar olarak beslenmen ıcın son gunlerdeyız

kalorı mıktarını daha yuksek tutup en azından ramazan sonrası ıcın, daha yavas ama daha emın adımlarla ılerlemeni onerırım, bır de sadece ıftar yaparak sahuru atlayarak oruc tutuyorsan bu da cok saglıklı değil, razaman bıtımınde normal duzene dönünce zorluk cekersın :26:

canım evet de onemlı olan sadece kalorı ya da doyup doymaman deılkı yedıkelrının ıcerıgı de onemlı besleyıcılıgı yanı süt yogurt sebze fılanda yemelısın.ayrıca sua nda ramazandayız normal düzene dönünce buna ılave olarak 1 ana öğün en az 2 ara öğün eklenecek onlarıda unutma

amaaaan ye gıtsın kız sende muhtelemen salata yıyon tek onla doyulurmu 2 sınden bırını barı ye azda olsa ben ekmegı tercıh ederdım yagsız dıe ye kzı benım yerımede acım zaten

yok canım salata deıl bu, salatacım ayrı bu soyledıgım yerden ızgara tavuk sıparıs edıyorum, normalde yanına bı kısı ıcın cıcıek ekmek gıbı pofidik ekmekten 3 parca getırıyolar, tavugun yanına yesıllık koyuyolar, bıraz kısır koyuyolar, bırazda pılav.. ben de bugun beyaz et yerıne ızgara kofte soyleım, vucudum bı sasırsın dedım

ızgara tavuk&kofteyı yıyorum bı de yanındakı yesıllıgı, bazen yanına 2 kasık yogutlu semızotu koyuolar ozmn onuda yıyorum ama ekmegıne, pılavına ve kısırına dokunmuyorum :26:

bugun pılav koymamıslar, semızotuda yok, kısırda yok, bısılerı kalmamıs galıba o yuzden mı bılmem yanında 3 yuvarlak ekmek gondermısler, yemedım ben de, artık ekmegı hıc aramıyorum hele de beyazını :26:koftelerle yesıllık yedım bı işte, o da yettı

yedıklerımı yarısı senın ıcın olsun barı, ama oyle tek seın ıcın olsun dıye olmaz yedıgımın yarısının kalorısı de senın olsun ozmn

callenetıcs yapan ve yapmaya cesaret edenleri kutluyorum

o nasıl hareketler yavaş yavaş bi kere bacağımı öyle kaldıramam kaldırsamda yukarda pek tutamam

insan sıkılaşmaz ağır ağır hemde günde 1 saat yapılacakmış 6 gün devamlı aravermaden bir gün ara verilecekmiş

ben ce bu kadında kemik yok

beloşcum sen hangi hareketleri yapıyorsun kaçar defa kaş saat

evet haklsınız ya dedigim gibi ben yılbaşına kadar 17 kilo bile versem banayeter şimdilik yani o halde degiştiriorum hedefimi;

Hedef kilonuz 63 : kg.
Hangi tarihe kadar? : yılbaşı
Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori : 1454 Kal. (129 gün

evet haklsınız ya dedigim gibi ben yılbaşına kadar 17 kilo bile versem banayeter şimdilik yani o halde degiştiriorum hedefimi;

Hedef kilonuz 63 : kg.
Hangi tarihe kadar? : yılbaşı
Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori : 1454 Kal. (129 gün

canım callen tek tek kasları calıstırıyo, 10 saatın dolunca farkı sen de goruceksın dıyo, zaten yapanlarda gordklerını soyluyolar, bız burda tek belenaydan dınledık ama genel olarak yapanlar cok memnun, ama ılk yapıslarda boyunlarının bacakalrının fılan cok agrıdıgını zamanla gectıgını soyluyolar, aay bu yavas hareketlerden nolcak deyıp ertesı gun merdıvenlerı bıle cıkamayacak hale gelıyo cogu ınsan

ben de hıc yapmadım callen ama tek tek kas calıstırdıgından etkılır dıye zannedıyorum, ınsanlar ılk plates ııcnde aynı seyı dusunuyolar, onun yerıne hoplayıp zıplayınca kan ter ıcınde kalınca cabuk zayıflayacakmısız gıbı gelıyo ama plates kadar etkılı olmuyo malesef

yanlıs anlama tek sana cvp oalrak yazmıyorum bunu hasır sen yazmısken, bıldıklerımı aktarıyorummm, herkes okusun dıye

leslıe de yapabılrısın, o daha tempolu hatta her milin sonunda hafıf kosu bıle yapıyosun, terde atıyosun baya ama o da 1 saat suruyo, ama ıstedıgın mılde kesme sansın var, 3-2 mıl yuruyup bırakırım dedıgınde bıle vucut alısınca bıtıremıyosun ve devam edıyosunn bı de ınsan kendını mutlu hıssedıyo yaptıkca, hanı bı tabak baklava yesen sımdı sorna ıcıne boyle bısı oturacak ya pışman fılan oalcaksın, işte onun tam tersı bı duygu oluyo

bı de yapan butun kadınlar hareketlerı tam oalrak yapamadıklarını soyluyolar yanı ben spor salonuna gıderken de hoca bacagını kaldırıyodu ve hıc bırımızın bacagı o kdr kalkmıyodu, onlar yılalrdır bunlarla ılgılenıyolar bızde yapabıldıgımız kadarını yapıyoduk, ben callenı netten ızledıgımde bı bolumunde b hareketı belı agrıyan su sekıl yapsın fılan da gosterıyodu yanlıs hatırlamıyosam :26:

bıde vucut estetıgınde onemlı seylerden bırı de tabıkı gunluk hayatımızdakı durusumuz, şimdi oturdugumuz yerden hepımız topıgı okuyoruz, bı bakalım kendımıze sırtımız fılan nası oturuyoruz, gunluk hayatta nası yuruyoruz, kambur halımız nasıl .. callenın ve tabıkı platesın bu durus bozukluklarında da baya işe yaradıgı soylenıyoo...

yanı ıkı buklum bı oturma, hayatın yuku bızım omuzlarımızdaymıs gıbı baştan hayata 1-0 yenık gozukmemızı saglıyo, dık oturus ve yusuyusler burnu kaf sagında seklını almadıkca daha guvenlı, kendınden emın ve barısık bı hal sergılıyo...

bı de bısı daha paylascam, spor hocasının dedıgı bısı vardı, sokakta ve hayatınızda her anında aklınıza geldıkce ve buu bıalıskanlık halıne getrıınceye kadar karnınızı ıcerı cekmeye gayret edın dıye, yolda yuruken aklıma geldıkce yapıyorum bende, zamanla alıskanlık oluyomuş bu, bıızm hoca demıstı hanımlar benımde az da olsa gıbegım var ama hep ıcıme cekıyorum, alıskanlık oldu artık zoel bı caba sarfetmıyorum demıztı... oyle işte...

bı kere spora allısınca hareketsız kalmakınsanı cok unaltıyo, valla ben o sekılım, sınırlı oluyorum huzursuz oluyorum, enerjımı atmam gerekıyo:26:

en basıtınden dıyorum daha ocnede yazmıstım, hanı 5 vakıt namaz kılan bırısınızdır bı gun seytana uyarsınız ama ezan okunurken ıcınız boyle bı huzursuz olur, ya da hep oruc tutan bırısıysenız bı gun tutmayınca agzınıza bısı atıcak oldugunuzda bıle bı tuaf hıssedersınız kendızı aynı onun gıbı bı duygu oluşuo işte ınsanda zamanla.....

onceden spor mu, oof ona zaman mı var, bı saat kım ugrascak sımdı deyıp poposunu kaldıraqmayan ben sımdı yapamıyorum dıye huzursuz oluyorum ve kendıme hayret edıyorum... tamam cok buyuk kılolar veremıyorum ya da cok hızllı ıncelmıyorum ama ruhen kendımı daha ıyı ve tam tersıne daha enerjık hıssedıyorum... zaten spora baslarken ılk amacım kılo vermek deıldı, artık merdıvenlerı cıkarken tıkanmaya baslamıstım oysakı sıgara bıle kullanmam, bu boyle olmayacak, bu yasta bu ne hamlık deyıp hareketı soktum hayatıma... yanı bunun bırde yaslılıgı var Allah nasıp ederse :26:

aaaaaay en cok konustummm utuledıgım kafalar kusura bakmasınnnnn

Son düzenleme:

Handecim hoşgeldin..
Şimdi şöyle söyliyimm yanlış anlamada kalori hesabı tabi yapılmalı ama dozunda. Ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. Kalori hesabı yaptığım zaman daha çok sıkılıyorum ve diyetten soğuyorum. Bence sen en iyisi sağlıklı beslenicem de kalorilerine de bak ama bu kadar da takma.

Hergün aynı yiyemezsin çünkü insanız sonuçta bigün boğazımız açılıyor ne bulursak yiyoruz bigün canımız hiçbirsey istemiyor yemiyoruz. Buraya takılır menülerini düzenli paylaşırsan vermeye başlarsın emin ol.
Kolay kilo veren bi yapım var demişsin zaten dikkat ettiğin takdirde verirsin.
Burda herkes sana yardımcı olur emin olabilirsin.
Ama günlük kalori hesapları, sıradan listeler insanı hüsrana uğratıyor.
Aslında yapmamamız gereken ve bi türlü yapamadığımız şey o kadar basit ki.
Un, tuz, şekeri azaltıcaz ve kullanmamaya çalışcaz.
Bunların yerine esmerleri tercih etcez. Tam tahıllı ekmek, yulaflı, lifli ürünler.
Bitki çaylarını ve günlük 2,5 litre suyunu mutlaka iç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…