- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ızlenımlerıme gore teflon tavalr zaten daha dayanıklı oluyo, daha zor bozuluyo ama teflon tencreler hemencık gıdıverıyo...ama işte celık tenzerede nereye kadar teflon tencere ıhtıyac var, pılav ıcın fılan teflon tencereler daha kullanıslı oluyo:44:
canim isyerinden giriyorum yazak hemen cikacam dayanamadim benim tefal hepsi hepsini makineye atiyorum hic birsey yok byyyy
sğol canım aslında sadece diyet yapsaydım bu kadar sıkılaşma olmazdı callen yapıyorum kiloda fark etmese bile ölçümde farediyor süper sıkılaştırıyor selülitleride yok ediyor test edildi onaylandıilk diyete başladığımda basen 124 callen yapmaya başladım şimdi112 ama ramzanda yapamadım inşallah bayram sonu tekrar başlıcam eğer ramazandada yapsam fark daha çok belli olurdu süper bu callen sen çok yaşa callen
Amanın neler olmuş böyleSuzan bile işyerinden firarla yazmış dayanamayıp
Callen nedir ya ger-düş ün tanımına çok güldümakşam bende indirim bi bakem.
Leslie begenmedim pek ablanın totosu hala büyük demekki işe yaramıyor
Benim spor yapcak mecalim yok millete p.k atıyorumm. Nivea cd im vardı kız cidden cılızcık
Callene de bakalım.
Kısçeler ya benimde sorunum var belimdeki çatlaklar bebe yagı gecirio yazmıslar kullandım tık yok.
Kilo verdikçe daha da artıyor :2:
Sizde hiç olmuyor mu pahalı ürünler işe yarıyor mu acep istediğim kiloya gelince paraya kıyıp almayı düşünüyorum
canım oyle pılav karnıyarık tenceresi istiyosan cem in çift tabanlılarını öneririm.ben 3 yıldır kullanıyorum hem kıbar hem hıcbısey olmadı.dökümü bılmıyom benım yok ben tefalde almadım cok pahalı ama cem ın normal teflon deıl bak cıft tabanlı olcak bırde yenı boyle ıcı beyaz olanlar cıkmıs kadın demıstı bunlarda cızılmıyo cok gzuel dıye onlar nası bılmıyorum :26:
merhaba . 14 yaşındayım ve 80-79 kiloyum boyum 1.70yaklaşık 1 yıl önce bu sitede vermeye başladıgımda 75tim 2-3 kilo verdikten sonrabıraktım sonra 2011 mart ayında tekrar başladım 78 olmuştum ve kalori sayarak , 71 e kadar indim daha sonra kaloricetveli sitesinde 2-3 günlük arıza sebebiyle bütün motivem düştü sınavlar v.s dedim ve hiç tartılmadım tahminen 75 olmuşumdur diyordum 1 hafta önce tartıldım ve 81 ! bir an ölmeyi düşündüm daha liseye yeni başlıycam ve çok hızlı kilo alan bir bünyem var ama hızlıda verebiliyorum , ve tekrar başladım 1 hafta oldu 81 den 79.5 lara düştüm ama oruç oldugumdan tam tartılamıyorum yani , 80 kilo olarak başlıyorum ve 31 aralık 2011'de Allahın izniyle 52 olmayı hedefliyorum kaloricetvelindeki hedefime göre ;
Kilonuz 80 : kg.
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 2469 Kal.
Hedef kilonuz 52 : kg.
Hangi tarihe kadar? : 31 aralık 2011
Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori : 797 kal.
önce sahuru sonraiftarı yazdım ve bugünkü kalorilerim sahur yani ;
[1] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[2] organik tam buğday ekmek (istanbul halk ekmek) 0.1 100 gr 26.33
[3] Domates 0.4 ADET 5.6
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
Toplam : 223.93 kal.
lütfen bana yardım edin kilo vermem için sizler benden büyüksünüz banayolgösterebilirsiniz
aay şu adamları her aradıgımda dıyorum ki yemegımın yanına pılav ya da ekmek gondermeyın, tamam deyıp kapatıyolar, bı geldıgınde bakıyorum ekmek yok ama pilav var bı geldıgınde ise bakıyorum pılav yok ama ekmek var
ama umudumu yıtırmıyorum 5 sıparısın bırınde tutturuyolar
Callen ne oluyor canlar bilmiyorumdaa
canım callen tek tek kasları calıstırıyo, 10 saatın dolunca farkı sen de goruceksın dıyo, zaten yapanlarda gordklerını soyluyolar, bız burda tek belenaydan dınledık ama genel olarak yapanlar cok memnun, ama ılk yapıslarda boyunlarının bacakalrının fılan cok agrıdıgını zamanla gectıgını soyluyolar, aay bu yavas hareketlerden nolcak deyıp ertesı gun merdıvenlerı bıle cıkamayacak hale gelıyo cogu ınsan
ben de hıc yapmadım callen ama tek tek kas calıstırdıgından etkılır dıye zannedıyorum, ınsanlar ılk plates ııcnde aynı seyı dusunuyolar, onun yerıne hoplayıp zıplayınca kan ter ıcınde kalınca cabuk zayıflayacakmısız gıbı gelıyo ama plates kadar etkılı olmuyo malesef
yanlıs anlama tek sana cvp oalrak yazmıyorum bunu hasır sen yazmısken, bıldıklerımı aktarıyorummm, herkes okusun dıye
leslıe de yapabılrısın, o daha tempolu hatta her milin sonunda hafıf kosu bıle yapıyosun, terde atıyosun baya ama o da 1 saat suruyo, ama ıstedıgın mılde kesme sansın var, 3-2 mıl yuruyup bırakırım dedıgınde bıle vucut alısınca bıtıremıyosun ve devam edıyosunnbı de ınsan kendını mutlu hıssedıyo yaptıkca, hanı bı tabak baklava yesen sımdı sorna ıcıne boyle bısı oturacak ya pışman fılan oalcaksın, işte onun tam tersı bı duygu oluyo
bı de yapan butun kadınlar hareketlerı tam oalrak yapamadıklarını soyluyolar yanı ben spor salonuna gıderken de hoca bacagını kaldırıyodu ve hıc bırımızın bacagı o kdr kalkmıyodu, onlar yılalrdır bunlarla ılgılenıyolar bızde yapabıldıgımız kadarını yapıyoduk, ben callenı netten ızledıgımde bı bolumunde b hareketı belı agrıyan su sekıl yapsın fılan da gosterıyodu yanlıs hatırlamıyosam :26:
bıde vucut estetıgınde onemlı seylerden bırı de tabıkı gunluk hayatımızdakı durusumuz, şimdi oturdugumuz yerden hepımız topıgı okuyoruz, bı bakalım kendımıze sırtımız fılan nası oturuyoruz, gunluk hayatta nası yuruyoruz, kambur halımız nasıl .. callenın ve tabıkı platesın bu durus bozukluklarında da baya işe yaradıgı soylenıyoo...
yanı ıkı buklum bı oturma, hayatın yuku bızım omuzlarımızdaymıs gıbı baştan hayata 1-0 yenık gozukmemızı saglıyo, dık oturus ve yusuyusler burnu kaf sagında seklını almadıkca daha guvenlı, kendınden emın ve barısık bı hal sergılıyo...
bı de bısı daha paylascam, spor hocasının dedıgı bısı vardı, sokakta ve hayatınızda her anında aklınıza geldıkce ve buu bıalıskanlık halıne getrıınceye kadar karnınızı ıcerı cekmeye gayret edın dıye, yolda yuruken aklıma geldıkce yapıyorum bende, zamanla alıskanlık oluyomuş bu, bıızm hoca demıstı hanımlar benımde az da olsa gıbegım var ama hep ıcıme cekıyorum, alıskanlık oldu artık zoel bı caba sarfetmıyorum demıztı... oyle işte...
bı kere spora allısınca hareketsız kalmakınsanı cok unaltıyo, valla ben o sekılım, sınırlı oluyorum huzursuz oluyorum, enerjımı atmam gerekıyo:26:
en basıtınden dıyorum daha ocnede yazmıstım, hanı 5 vakıt namaz kılan bırısınızdır bı gun seytana uyarsınız ama ezan okunurken ıcınız boyle bı huzursuz olur, ya da hep oruc tutan bırısıysenız bı gun tutmayınca agzınıza bısı atıcak oldugunuzda bıle bı tuaf hıssedersınız kendızı aynı onun gıbı bı duygu oluşuo işte ınsanda zamanla.....
onceden spor mu, oof ona zaman mı var, bı saat kım ugrascak sımdı deyıp poposunu kaldıraqmayan ben sımdı yapamıyorum dıye huzursuz oluyorum ve kendıme hayret edıyorum... tamam cok buyuk kılolar veremıyorum ya da cok hızllı ıncelmıyorum ama ruhen kendımı daha ıyı ve tam tersıne daha enerjık hıssedıyorum... zaten spora baslarken ılk amacım kılo vermek deıldı, artık merdıvenlerı cıkarken tıkanmaya baslamıstım oysakı sıgara bıle kullanmam, bu boyle olmayacak, bu yasta bu ne hamlık deyıp hareketı soktum hayatıma... yanı bunun bırde yaslılıgı var Allah nasıp ederse :26:
aaaaaay en cok konustummmutuledıgım kafalar kusura bakmasınnnnn
yok tatlım işe yarayacağının farkındayım izlerken benimher yanım ağrıdı ama bende onu yapacak toto yok
ama deniyecem özellikle popişler için
diğer yazdıklarınada katılıyorum ben koşu bandı aldırdım bin naz bizimkine 3-4 ay olmuştur zor alıştım kullanmaya am dediğin gibi azd a olsa sporumu yapmazsam suçlu hissediyorum kendimi
keske benımde bı kosu bandım olsaaaaaaaa
ya bu kk ya bıseyler oldu pelinin dediği gıbı bıcak gundur boyel sayfayı yenıleyınce donuyo bı sure sayfa sonra acılıyo sankı msj gönderırken deoyle uzun surede gonderıyor hızımı yavaslattı yav
bence de pilav hiç yapışmıyor tane tane oluyor teflonda.. hem azcık yağla bile oluyor..
kız alemsin duyarlılığına hayran kaldım
formumu callene borçluyum diyorsun hmmm :26: e ben de yapmaya çalışayım bakayım..
çatlaklar olmuş olduktan sonra yağ pek bir etki etmez.. kahveyi fazla tüketme şeker.. onu yok eden bildiğim bir yöntem var o da karboksiterapi.. onun dışındaki kremmiş yağmış bence sadece cilde esneklik katıp çoğalmasını engelleyebilir..
evet cemi ben de yeni yeni öğrendim.. nişanlım eve çıkınca, ona tencere alayım diye düşündüm.. büyük bir markette ceme denk geldim baktım hoş sağlam duruyor dışı sapları güzel, içi teflon, kapağı cam ve 14- 16 tl bişiydi.. kaçırmadım aldım.. ama aşkımın hala bir ocağı bile olmadığından tencere paketini dahi açmamışmadem böyle iyiyse söliim açmasın hiç, çeyizimize koyalım onu
hoşgeldin handeo kadar zamanda 30 kilo nun fazla olduğunu sen de biliyorsun.. ben her sene 8 alıp 3 vere vere 6 senede sonuç 30 kilo aldım.. 30 kilo az değil senin de fark edip daha azıyla yetinmen iyi olmuş bence yediklerini hesaplaman da çok güzel.. azmini heyecanını kaybetmezsen çok güzel zayıflarsın bakarsın biz sana değil sen bize örnek olursun..
büroya istediğimde aynı şeyi bana da yapıyorlar.. ekmeği getirenle geri gönderiyorum geneldekoca yarım ekmek koyuyorlar kim yiyecek onu? yazık olacak.. gönderiyorum valla..
ger-düşüm bi de bu tencere konusunu açman işime geldi sağol valla fikir edindimhoş benim çeyizimde bir tane şey var o da fi zamanından kalma koca bir sandık çelik tencere ama gönen çeliğin bilir misiniz bilmiyorum eskiden ben nerdeyse bebekken annem çalışırdı gönende ve hala kullanır çeliklerini.. ben de eğer olurda eksiklerimi tamamlayabilirsem bi de seramik alırım iki tane diyordum.. o koca sandık olmasaydı bi teflon bi seramik alırdım işte.. şimdi fuzuli mi olur ki :26:
keske benımde bı kosu bandım olsaaaaaaaa
aaaaaaay ben yıne bısı soracam, şöyle gzuel denemiş havuçlu cevizli kek tarıfı olan var mı acabaaaaaaaaaaaaaaa :26:
valla ben klasık kek tarıfı üzerinden yapıyodum gayet güzel olduyodu ama en son kekımı ne zaman yaptım hatırlamıyom pek tüketilmiyo bizde de.
3 yumurta 1 sb seker cırpıp üzerine 1 sb süt işte vanılya kabartma tozu 2.5 sb un cevızler rendelenmıs havuzlar tarcın tamam oldu bıttı
bence de pilav hiç yapışmıyor tane tane oluyor teflonda.. hem azcık yağla bile oluyor..
kız alemsin duyarlılığına hayran kaldım
formumu callene borçluyum diyorsun hmmm :26: e ben de yapmaya çalışayım bakayım..
çatlaklar olmuş olduktan sonra yağ pek bir etki etmez.. kahveyi fazla tüketme şeker.. onu yok eden bildiğim bir yöntem var o da karboksiterapi.. onun dışındaki kremmiş yağmış bence sadece cilde esneklik katıp çoğalmasını engelleyebilir..
evet cemi ben de yeni yeni öğrendim.. nişanlım eve çıkınca, ona tencere alayım diye düşündüm.. büyük bir markette ceme denk geldim baktım hoş sağlam duruyor dışı sapları güzel, içi teflon, kapağı cam ve 14- 16 tl bişiydi.. kaçırmadım aldım.. ama aşkımın hala bir ocağı bile olmadığından tencere paketini dahi açmamışmadem böyle iyiyse söliim açmasın hiç, çeyizimize koyalım onu
hoşgeldin handeo kadar zamanda 30 kilo nun fazla olduğunu sen de biliyorsun.. ben her sene 8 alıp 3 vere vere 6 senede sonuç 30 kilo aldım.. 30 kilo az değil senin de fark edip daha azıyla yetinmen iyi olmuş bence yediklerini hesaplaman da çok güzel.. azmini heyecanını kaybetmezsen çok güzel zayıflarsın bakarsın biz sana değil sen bize örnek olursun..
büroya istediğimde aynı şeyi bana da yapıyorlar.. ekmeği getirenle geri gönderiyorum geneldekoca yarım ekmek koyuyorlar kim yiyecek onu? yazık olacak.. gönderiyorum valla..
ger-düşüm bi de bu tencere konusunu açman işime geldi sağol valla fikir edindimhoş benim çeyizimde bir tane şey var o da fi zamanından kalma koca bir sandık çelik tencere ama gönen çeliğin bilir misiniz bilmiyorum eskiden ben nerdeyse bebekken annem çalışırdı gönende ve hala kullanır çeliklerini.. ben de eğer olurda eksiklerimi tamamlayabilirsem bi de seramik alırım iki tane diyordum.. o koca sandık olmasaydı bi teflon bi seramik alırdım işte.. şimdi fuzuli mi olur ki :26:
Handecim hoşgeldin..
Şimdi şöyle söyliyimm yanlış anlamada kalori hesabı tabi yapılmalı ama dozunda. Ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. Kalori hesabı yaptığım zaman daha çok sıkılıyorum ve diyetten soğuyorum. Bence sen en iyisi sağlıklı beslenicem de kalorilerine de bak ama bu kadar da takma.
Hergün aynı yiyemezsin çünkü insanız sonuçta bigün boğazımız açılıyor ne bulursak yiyoruz bigün canımız hiçbirsey istemiyor yemiyoruz. Buraya takılır menülerini düzenli paylaşırsan vermeye başlarsın emin ol.
Kolay kilo veren bi yapım var demişsin zaten dikkat ettiğin takdirde verirsin.
Burda herkes sana yardımcı olur emin olabilirsin.
Ama günlük kalori hesapları, sıradan listeler insanı hüsrana uğratıyor.
Aslında yapmamamız gereken ve bi türlü yapamadığımız şey o kadar basit ki.
Un, tuz, şekeri azaltıcaz ve kullanmamaya çalışcaz.
Bunların yerine esmerleri tercih etcez. Tam tahıllı ekmek, yulaflı, lifli ürünler.
Bitki çaylarını ve günlük 2,5 litre suyunu mutlaka iç :)
evet evet hatta 3,5 litre su içiyorum iftar - sahur arasında :) zaten planım 80 'den 55'e düşmek ama haftada 1,5 kg. vermek yavaş yavaş yani :))
haftada 1.5 kg verınce yavas mı vermıs oluyosun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?