70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar.aranıza yeni katılıyorum ve umarım birbirimize faydalı olabiliriz
ben 79.9 kiloyum.85.5 kiloyla diyetisyene başladım.uzun yıllar 65 ile 70 arasında
gittim geldim,yanlış diyetler,gereğinden fazla spor,aç kalmalar..vs daha çok sayabileceğim
yanlışlarla 4 sene içinde sekseni geçtim.her geçen sene kilom ben azalsın diye ugrasırken
fazlasıyla geri geldi.şu anda ramazan olduğu için durdu kilo vermem ama bayram
tatilinden sonra diyetisyenime tekrar gidip son sürat yola devam edicem insallah.

eğer ilgilenirseniz listelerimi en azından ne yapmanız gerektiği konusunda fikir edinmeniz
için sizlerle paylaşabilirim.herkesin metabolizması farklı,o yüzden listeler kişiye özel olmalı
ben doğru yaptıgımı sandıgım çok yanlışımı düzelttim.

5,5kiloyu 4 haftada verdim ve tamamen yağdan kilo kaybettim.
imkanınız varsa kesinlikle kendi basınıza diyet yapmayın.yanlış diyetlerle
kaybedilen kasların geri dönüşümü neredeyse imkansız ve pek çok sağlık problemine sebep
oluyormuş.

şimdilik kısaca yaptığım şeyleri özetleyim sizlere daha ayrıntılı bayram tatilnden gelince
paylaşıcam inşallah

-egzersizi abartmıyorum.haftada 4 veya 5 gün 40 dk tempolu yürüyüş yapıyorum
-sabah uyandıktan sonra en geç 1 saat içinde kahvaltımı yapıyorum,
-2,5 3 saat aralığında mutlaka birşeyler yiyorum
-kahve ve siyah çayı neredeyse hiç içmiyorum
-bitki çayını günde 2 fincandan fazla içmiyorum
-bol su içiyorum 2,5 3 litre kadar
-ekmek yemeyen kasından yermiş,tam buğday ve çavdar ekmeği yiyorum
-hergün mutlaka 1-2 porsiyon yarım yağlı süt ürünleri tüketiyorum ama asla light değil.

daha yazabileceğim çok şey var.bunlar sadece birkaçı.uzmanından öğrendiklerim.dikkate alırsanız
eminim faydasını görürsünüz.herkese başarılar diliyorum...

bence de pilav hiç yapışmıyor tane tane oluyor teflonda.. hem azcık yağla bile oluyor..

canim isyerinden giriyorum yazak hemen cikacam dayanamadim benim tefal hepsi hepsini makineye atiyorum hic birsey yok byyyy

kız alemsin duyarlılığına hayran kaldım

formumu callene borçluyum diyorsun hmmm :26: e ben de yapmaya çalışayım bakayım..

çatlaklar olmuş olduktan sonra yağ pek bir etki etmez.. kahveyi fazla tüketme şeker.. onu yok eden bildiğim bir yöntem var o da karboksiterapi.. onun dışındaki kremmiş yağmış bence sadece cilde esneklik katıp çoğalmasını engelleyebilir..

evet cemi ben de yeni yeni öğrendim.. nişanlım eve çıkınca, ona tencere alayım diye düşündüm.. büyük bir markette ceme denk geldim baktım hoş sağlam duruyor dışı sapları güzel, içi teflon, kapağı cam ve 14- 16 tl bişiydi.. kaçırmadım aldım.. ama aşkımın hala bir ocağı bile olmadığından tencere paketini dahi açmamış madem böyle iyiyse söliim açmasın hiç, çeyizimize koyalım onu

hoşgeldin hande o kadar zamanda 30 kilo nun fazla olduğunu sen de biliyorsun.. ben her sene 8 alıp 3 vere vere 6 senede sonuç 30 kilo aldım.. 30 kilo az değil senin de fark edip daha azıyla yetinmen iyi olmuş bence yediklerini hesaplaman da çok güzel.. azmini heyecanını kaybetmezsen çok güzel zayıflarsın bakarsın biz sana değil sen bize örnek olursun..

büroya istediğimde aynı şeyi bana da yapıyorlar.. ekmeği getirenle geri gönderiyorum genelde koca yarım ekmek koyuyorlar kim yiyecek onu? yazık olacak.. gönderiyorum valla..

ger-düşüm bi de bu tencere konusunu açman işime geldi sağol valla fikir edindim hoş benim çeyizimde bir tane şey var o da fi zamanından kalma koca bir sandık çelik tencere ama gönen çeliğin bilir misiniz bilmiyorum eskiden ben nerdeyse bebekken annem çalışırdı gönende ve hala kullanır çeliklerini.. ben de eğer olurda eksiklerimi tamamlayabilirsem bi de seramik alırım iki tane diyordum.. o koca sandık olmasaydı bi teflon bi seramik alırdım işte.. şimdi fuzuli mi olur ki :26:

yok tatlım işe yarayacağının farkındayım izlerken benimher yanım ağrıdı ama bende onu yapacak toto yok
ama deniyecem özellikle popişler için

diğer yazdıklarınada katılıyorum ben koşu bandı aldırdım bin naz bizimkine 3-4 ay olmuştur zor alıştım kullanmaya am dediğin gibi azd a olsa sporumu yapmazsam suçlu hissediyorum kendimi

keske benımde bı kosu bandım olsaaaaaaaa

ya bu kk ya bıseyler oldu pelinin dediği gıbı bıcak gundur boyel sayfayı yenıleyınce donuyo bı sure sayfa sonra acılıyo sankı msj gönderırken deoyle uzun surede gonderıyor hızımı yavaslattı yav

ya bu kk ya bıseyler oldu pelinin dediği gıbı bıcak gundur boyel sayfayı yenıleyınce donuyo bı sure sayfa sonra acılıyo sankı msj gönderırken deoyle uzun surede gonderıyor hızımı yavaslattı yav

evet evet oyle, fazla yuklenmemı var acaba, bu ara dert topılerı acanda cok, demekı bu dönem sadece bana gelemdıler, genel oalrak kadınların dertlendıgı zamanlardan olabılır

msjı gondercem topıge gondere basıyorum, ohooooooooo dakıkalar gecıoooo :26:

qivicimm ben geldim yirtik dondan cikar gibi bende istiyom karbositerapi benimde dünya haritam var onu nerde bulabilirim kactim geri 4 dakikam kaldi cikiyom

keske benımde bı kosu bandım olsaaaaaaaa

kocişe acıtasyon yap diyecem ama senin maaşta var

hem benim gibi tehtid edilmezsin devamlı
.......binmiyorsan nete koyup satacam bak ...nasıl olsa binmiyon

ramazan girdi girelide izin vermiyo ben teravihden sonra hemen gelip biniyom.......... yeter işte hırs yapma zayıfladın işte dedi durdu bu aralarda binemiyom korkumdan

beni bir korkudur aldı bugünlerde

aaaaaaay ben yıne bısı soracam, şöyle gzuel denemiş havuçlu cevizli kek tarıfı olan var mı acabaaaaaaaaaaaaaaa :26:

valla ben klasık kek tarıfı üzerinden yapıyodum gayet güzel olduyodu ama en son kekımı ne zaman yaptım hatırlamıyom pek tüketilmiyo bizde de.

3 yumurta 1 sb seker cırpıp üzerine 1 sb süt işte vanılya kabartma tozu 2.5 sb un cevızler rendelenmıs havuzlar tarcın tamam oldu bıttı

tarifin adı da oldu bıttı keki mi

ben de kek yemem işte de kocişe yapılcak

Allah çeyiz düzeceklere para versin. Amin
qivicim işin zor. Senden heveslendim bende bi bakem dedim.
Çay ve kahve setleri çıkmış görmüştüm de alakam olmadığı için daha fiyatına bakmamıştım.
40 parça çay seti 300 tl

Yemek takımları 1.000 tl
Kahvaltı takımı 250-350 tl

Zor pirîmmm zorrrrr

çok teşekkür ediyorum , inşallah hepimiz çook güzel veririz, zaten hedefimi degiştirdim , 25 kilo vercem ama haftada 1,5 kilo olarak yani yavaş yavaş

evet evet hatta 3,5 litre su içiyorum iftar - sahur arasında :) zaten planım 80 'den 55'e düşmek ama haftada 1,5 kg. vermek yavaş yavaş yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…