70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sudem ben gidiyom :92: aksam üstü gel de görüsek :92:

kdr nerde yaa bayadir göremiyorum merak ettim bayramda kayinvaldelere gitcem dedmisdin önceden bi gitti acaba :26:
söz vermeyım ne zaman siüöz versem aksılık ıkar kısmte dıyım..
ama uykum yok...

bencede tefal iyi bendede var ama avrupada bi çok ülkede satışı yasaklanmaya başlamış..senin döküm ddediğin seramik tencereler mi?:26::26:
amanın....
teflonda kalıte önemlı gercekten parayla kendımizi zehirliyoz resmen...

ablamın arkadaşı yurt dışındalar 1000 euro verıp tencer alıyolar ya....
normalde çok tutumludurlar her şeye para vermezler ama tencere dıyınce kıyıyolar...
arkadaşı anlatıyodu tencerelerı altını kapatsada yemek pişmeye devam edıyomuş,sıcaklığını koruyomuş,ısıyı eşit yayıp daha lezzetlı oluyomuş....
kadın sıemens tencere distrübütörlugunu yapmış vaktı zamanında...ben tefelın çelik tenceresini felan dıyınce evıme sokmam dedi...
ama tr. de tefal ıyı bı marka dıye bılıp alıyoz valla....sıemensın avrupadakı tencerelerıne dunya para verıyolar..
tr de yok sanırım..

bi de amway ın çelik tencereleri iyi dıye duydum ama kulanmadıgım ıcın bılemıycem...oda çok pahalı yıne...
sagol canim tamam aksam görüsürüz

sagol canim benim :92:
hadı git gari...

haha..
bizde nerde korkacak koca....

Son düzenleme:
İlk bildirimi ben yapıyım bari. Gelenek bozulmasın

Başlangıç : 86
Geçen hafta : 74
Bu hafta :73
Giden: 1000 gr
Toplamda giden :13
Hedef : 65
vay benim bücürüme bak seeeeen kız hani kiloverememiştin kandırdın dimi bizi tebrik ederim canım tam bir kilo vallahi maşallah

kızlarya sena abladan haber yok napıcaz,2gün önce ben cuma gidicem,listeyi sana yaptırırım büyük ihtimal demişti,ama kaçgündür haber yok harbidende napıcaz yaaaa

Son düzenleme:
ay inanmıyorum ya ölmek istiyoruuummm

ben buhafta buranın yüz karası oldum

ben o listeye bile yakışmıycak bi rezilliklee geldim karşınızaa

ben gidemde ölem bariii

vay benim bücürüme bak seeeeen kız hani kiloverememiştin kandırdın dimi bizi tebrik ederim canım tam bir kilo vallahi maşallah

ahhahhahha bücürük diLekkk
Mantılardan, dondurmalardan, peynir tatlılarından ve 2 günlük kabızlığa rağmen bence de iyi bi performans.
Hep birlikte daha çok verelimm inşaAllahhh:76:

Herkess nerdeeee
Çıtır olceklermiş bidee pehhhh yiyonuz dimi hapur hupurr götürün bakalımm..
İftar menüm:

1 kase mercimek çorbası,
Bayaaaaaa bi göbek - domates salatası
O kaaa

Son düzenleme:
ay inanmıyorum ya ölmek istiyoruuummm

ben buhafta buranın yüz karası oldum

ben o listeye bile yakışmıycak bi rezilliklee geldim karşınızaa

ben gidemde ölem bariii

Çok mu almışsın kii Boşver sen hemen veriyorsun belki ödem falan vardır

kızlarya sena abladan haber yok napıcaz,2gün önce ben cuma gidicem,listeyi sana yaptırırım büyük ihtimal demişti,ama kaçgündür haber yok harbidende napıcaz yaaaa

Dün akşam yazdı diye hatırlıyorum canım. Bi şekilde yazar bence..

bugün itibariyle 71.6 kiloya ulaşmış bulunmaktayım...

bekle beni 60-69 başlığı ben geliyoruuummmmm

84 lerden geldim buralara.. i içimden 13 kilo yağ çıkmış vay bee.. yeğenim şuan 13 kilo

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba,
epeydir giremiyorum yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş. bugün tartılmayı unuttum,eve tam ezan saati giriyorum o yüzden aklıma gelmedi iftar için hazırlanırken..
moralim iyi değil iş yüzünden, ihbar süremin bitmesine az kaldı,anlatıcam herşeyi..
yarın akşam tartılmayı unutmazsam hem kaptanıma hem buraya bildiricem inşallah, hepinizi öpüyorum..
bu arada yazamazsam hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin,bize ve sevdiklerimize sağlık mutluluk huzur nasip etsin inşallah..

kız senın oğlanı ben konuşuyo sanıyom...
ayy evde çocuk olmayınca kimin bebsi kaç yaşında kaçta konuşur kaçta yürür nerden bilem bacı ya...
kankamın biride tavşanlı lı canım...

KİM SENİN KANKAN ADI NE SANI NE NERESİNDE OTURUYOO SÖYLESENEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

bugün itibariyle 71.6 kiloya ulaşmış bulunmaktayım...

bekle beni 60-69 başlığı ben geliyoruuummmmm

84 lerden geldim buralara.. i içimden 13 kilo yağ çıkmış vay bee.. yeğenim şuan 13 kilo

BRAVOOO MÜKEMMELLLL

mywishcanım tebrik ederim ne güzell vermişsin herşeye rağmen,offf nekadar bahtsız bi günümdeyimm zati tel açılmadı halen bide tartı iicene allak bullak etti beni,su böreğim fırında üstü fazla yanmış,,tava böreğimin desen altı fazla kızarmışbiber kızartırken onuda azıcık yaktım yüksek ısıda yapmışım off anam ben nerelere gidem nerelere vurem başımı:84::84:

bide yarın görümcemler,görümcemlerin komşuları,görümcenin eşinin tanıdıklarıı yemeğe geliceklerr ,ben bu kafayla ne etcemm yarın offf

yeni gelenler olmuş sanırım hoşgeldiniz,geçmişi okudum ama alıntı yapmadan geçtim geldim,iftar yapcaktık çünkü sade okuyabildim,zaten moralim sıfırdı,kocişte söylendi durduu bi teselli etmedikii(ye ye can boğazdan gelir)

Son düzenleme:
qivicimm ben geldim yirtik dondan cikar gibi bende istiyom karbositerapi benimde dünya haritam var onu nerde bulabilirim kactim geri 4 dakikam kaldi cikiyom

büyük güzellik merkezlerinde oluyor genelde.. aynı zamanda zayıflatıyor.. aslında yağları yok ediyor ama yara izlerini, çatlak izlerini falan tedavide de kullanılıyor..

aaaaaaay ben yıne bısı soracam, şöyle gzuel denemiş havuçlu cevizli kek tarıfı olan var mı acabaaaaaaaaaaaaaaa :26:

kız benim nişanlım bi havuçlu tarçınlı cevizli kek yapıyor ki oy oy oyyyy valla ya ben başka yerde yemedim ha bi de k.annem güzel yapıyor zaten annesinden öğrenmiş ama ne dışarda ne evde ben öyle lezzetli kek yemedim hayatımda.. arkadaşları hep istiyordu ondan hiç tarifini de sormadım nasıl olsa ben yapmam o yapar dedim şimdi çok hasta biriciğim nezle olmuş ateşi varmış.. uzaktayım bakamıyorum bi tas çorba yapamıyorum neyse işte uyuyor uyumasaydı sorardım hemencik.. yarın fırsat bulursam telde alırım tarifi

amiin amiiin mayviş öyle güzel öyle makbul dua etmişsin ki.. işim hem de nasıl zor.. şu temel baba şeyleri bi alabilsem önce.. öyle çay takımında falan yok gözüm.. ha sadesinden şıkından olsa fena olmaz da napayım bütçeyi ayarlayamazsam alırım 2 tane 6lı güzel çay bardağı tabağı, bir de şık bir tepsim olur idare eder.. ya düşünüyorum da baharatlıklar falan.. aslında çok zevkli çok sevdiğim şeyler bunlar ama işin maddi tarafı çok zorluyo.. annemin yanında yaşasaydım, işe servisim olsaydı işte yemeğim çıksaydı bu kadar zorlanmazdım ah benim alacağım çok şeyler var yaaa bööğğhhh daha küçük mutfak aletleri var bi de :18: ama öyle şeyleri anneler gününde kampanyalardan almayı düşünüyorum

çok teşekkür ediyorum , inşallah hepimiz çook güzel veririz, zaten hedefimi degiştirdim , 25 kilo vercem ama haftada 1,5 kilo olarak yani yavaş yavaş

hı hıı evet tabi haftada 1.5 :106: evet yavaş yavaş :106: haftada 1.5 demiştin değil mi.. tabii ki evet yavaaş yavaaaş

evet evet hatta 3,5 litre su içiyorum iftar - sahur arasında :) zaten planım 80 'den 55'e düşmek ama haftada 1,5 kg. vermek yavaş yavaş yani :))

bak hala haftada 1.5 diyor :111: yavaş yavaş diyor :111:

İlk bildirimi ben yapıyım bari. Gelenek bozulmasın

Başlangıç : 86
Geçen hafta : 74
Bu hafta :73
Giden: 1000 gr
Toplamda giden :13
Hedef : 65

yaaa süper tebrik ederim maşşallah maşşşallahh yaa ben de istiyorum ben de

silence bu sefer okudum mesajını, paylaşımın için teşekkürler.. ben de diyetisyene gitmiştim çok başarılı başlangıç yapmıştık listelerim benim için harika ötesiydi fakat maalesef istikrarlı olamadım sevgili diyetisyenim hala benim bütün düzensizliğime pisboğazlığıma göre güzelim listeler hazırlayıp motive ettiyse de yavaş yavaş yoldan çıktım ve sonunda gitmemeye karar verdim çünkü listelere hiç hiç uymaz oldum.. 3 ay önce başlamıştım hiç aç kalmadan aksine kendimi daha dinç ve sağlıklı hissederek ilk ay 4.5 kilo yağ kaybetmiştim biraz kaçamak yapmama rağmen.. bu ay oruç tutmuyorum ama yine de düzen kuramadım.. ramazandan sonra ilk listemle tekrar başlamayı düşünüyorum.. ben de paylaşmıştım :107: bak bu da benim son seferki ilk listem;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/448250-qivinin-diyet-gunlugu.html

naber kizlar
iftar:
kabak-yogurt salatasi
birde normal salata

sonra aksam üstü isarkadasiyla bulusduk bi baktim beni dondurmaciya götürdü yemicem dediysemde olmaz küserim dedi
yazik küsmesin diye kirmadim 4-5 topluk yedim yuh sana suzan 3 top neyine yetmedi diyceksiniz o siparis etti portionu hem kendine hem bana bahaneye bak

qivicimm benim dünyaharitasina cözüm buldunmu isarkadasina anlatim dedim bi kiz var benim takildigim sayfada catlaklara cagre biliyor bende istiyorum dedi kiz sen ünlü olacan bu gidisle catlaga cözüm bulan qivi

Merhaba kızlar , 75 kilo ile hepinize selam veriyorum. Özellikle kıyafet alışverişim hüsranla geçiyor bu kilolarım yüzünden. Large Xlarge giymekten utanır oldum.Beğendiğim hiçbir kıyafetin içine giremiyorum. İnşallah bu sayfada yüzü gülenlerden olurum ben de...

kız ben çatlağa çözüm bulsam ilk kafamdaki çatlağı sıvardım

acaba nasıl guruba katılabilirim 75 kiloyum desteğe ihtiyacım var :)

hoşgeldiniz,geleceğin çıtır hatunları buyrun kontenjanızmızda yer var,buyrun birer yeşil çaya ne dersiniz

bir 73 kilocuuuuukkk da bende varrrrr off offf yapıştı kaldı vücuduma git diyorum gitmiyor çok sevdi galiba beniiii ama bn onu sevmiyorummm(8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…