,
sibel29,
kız hadi gitsene geç kalacan çok yime bakim
söz vermeyım ne zaman siüöz versem aksılık ıkar kısmte dıyım..sudemben gidiyom :92: aksam üstü gel de görüsek :92:
kdr nerde yaa bayadir göremiyorum merak ettim bayramda kayinvaldelere gitcem dedmisdin önceden bi gitti acaba :26:
amanın....bencede tefal iyi bendede var ama avrupada bi çok ülkede satışı yasaklanmaya başlamış..senin döküm ddediğin seramik tencereler mi?:26::26:
hadı git gari...sagol canim tamam aksam görüsürüz
sagol canim benim :92:
haha..ay geri geldim bi face bakayim dedim cok güldüm
Hoca cemaate sorar;
hanımından korkanlar ayağa kalksın!
Herkez kalkar adamın biri oturur,
Hoca sorar;
sen hanımından korkmuyormusun diye?
......Adamcağız derki ;
hanımın ismini duyunca dizlerimin bağı çözüldü,
kalkamıyorum :):)
vay benim bücürüme bak seeeeen kız hani kiloverememiştin kandırdın dimi bizi tebrik ederim canım tam bir kilo vallahi maşallahİlk bildirimi ben yapıyım bari. Gelenek bozulmasın
Başlangıç : 86
Geçen hafta : 74
Bu hafta :73
Giden: 1000 gr
Toplamda giden :13
Hedef : 65
vay benim bücürüme bak seeeeen kız hani kiloverememiştin kandırdın dimi bizi tebrik ederim canım tam bir kilo vallahi maşallah
ay inanmıyorum ya ölmek istiyoruuummm
ben buhafta buranın yüz karası oldum
ben o listeye bile yakışmıycak bi rezilliklee geldim karşınızaa
ben gidemde ölem bariii
kızlarya sena abladan haber yok napıcaz,2gün önce ben cuma gidicem,listeyi sana yaptırırım büyük ihtimal demişti,ama kaçgündür haber yok harbidende napıcaz yaaaa
kız senın oğlanı ben konuşuyo sanıyom...
ayy evde çocuk olmayınca kimin bebsi kaç yaşında kaçta konuşur kaçta yürür nerden bilem bacı ya...
kankamın biride tavşanlı lı canım...
bugün itibariyle 71.6 kiloya ulaşmış bulunmaktayım...
bekle beni 60-69 başlığı ben geliyoruuummmmm
84 lerden geldim buralara.. iiçimden 13 kilo yağ çıkmış vay bee.. yeğenim şuan 13 kilo
qivicimm ben geldim yirtik dondan cikar gibi bende istiyom karbositerapi benimde dünya haritam var onu nerde bulabilirim kactim geri 4 dakikam kaldi cikiyom
aaaaaaay ben yıne bısı soracam, şöyle gzuel denemiş havuçlu cevizli kek tarıfı olan var mı acabaaaaaaaaaaaaaaa :26:
Allah çeyiz düzeceklere para versin. Amin
qivicim işin zor. Senden heveslendim bende bi bakem dedim.
Çay ve kahve setleri çıkmış görmüştüm de alakam olmadığı için daha fiyatına bakmamıştım.
40 parça çay seti 300 tl
Yemek takımları 1.000 tl
Kahvaltı takımı 250-350 tl
Zor pirîmmm zorrrrr
çok teşekkür ediyorum , inşallah hepimiz çook güzel veririz, zaten hedefimi degiştirdim , 25 kilo vercem ama haftada 1,5 kilo olarak yani yavaş yavaş
evet evet hatta 3,5 litre su içiyorum iftar - sahur arasında :) zaten planım 80 'den 55'e düşmek ama haftada 1,5 kg. vermek yavaş yavaş yani :))
İlk bildirimi ben yapıyım bari. Gelenek bozulmasın
Başlangıç : 86
Geçen hafta : 74
Bu hafta :73
Giden: 1000 gr
Toplamda giden :13
Hedef : 65
naber kizlar
iftar:
kabak-yogurt salatasi
birde normal salata
sonra aksam üstü isarkadasiyla bulusduk bi baktim beni dondurmaciya götürdü yemicem dediysemde olmaz küserim dedi
yazik küsmesindiye kirmadim 4-5 topluk yedim yuh sana suzan 3 top neyine yetmedi diyceksiniz o siparis etti portionu hem kendine hem bana bahaneye bak
qivicimm benim dünyaharitasina cözüm buldunmu isarkadasina anlatim dedim bi kiz var benim takildigim sayfada catlaklara cagre biliyor bende istiyorum dedikiz sen ünlü olacan bu gidisle catlaga cözüm bulan qivi
acaba nasıl guruba katılabilirim 75 kiloyum desteğe ihtiyacım var :)
Merhaba kızlar , 75 kilo ile hepinize selam veriyorum. Özellikle kıyafet alışverişim hüsranla geçiyor bu kilolarım yüzünden. Large Xlarge giymekten utanır oldum.Beğendiğim hiçbir kıyafetin içine giremiyorum. İnşallah bu sayfada yüzü gülenlerden olurum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?