70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç sorma giyinik yapılmıyo herhal

teşekkürler:78::78::78::78::78:

baslangic : 82.5

Gecen hafta:66.7

Bu hafta: 66.2

Giden: 500 gr cik

Toplam giden: 16.300

Hedef: 60 ins

Bu ay bir verdim bi aldim ne oldugunu bende anlamadim ama en azindan gengeliyorum geriiii

arkadaşlar,ben bıgın oruçlu değildim ama yarın oruç tutçam şimdiiii ben bildirimi ne zaman yapsm ki...ne olur ne olmaz diye sabah tartıldım ona göre yazayım şimdiden...
başlangıç: 77
bu hafta :1200g
giden:2100g
şimdiki kilom: 74.9
olcak ocak bu iş

Son düzenleme:
allah korusun kiz deluuu sen verirsin geriii hem o kesin ödem felandir merak etme

öyledir dimi yaaabu hafta hergün yürüyüş yaptım,işlerim vardı oralara koştum 2saat hiç durmadan yürüdüm durdum bide bebek arabası ittim ter boşaldı resmen,ayaklarım şişti valla,acaba ödemmidir gerçekten hadi noluyy öyye ossuunnn

Son düzenleme:

kesin öyledir ya yoksa seninde regl zamaninmi geliyo benim hafta olcek buyuk ihtimal hemde ilk is gunum valla ilk gunden izinmi istesem neyapsam anlamdim

caktirma benimki de calinti birisinden kopyaladim

cok merak ettim simdi bi gelsede görsem su regl i yapacam hayatim bildiride benim evdeki tartinin pili benim kiloyu tarta tarta iflas etti pil almam lazim isyerinde tartilcam canim

üzme tatli canini bitanem :97: anende iylesir merak etme hayatim kilo da ramazandan dolayi da olabilir gec vakit yiyoruz ramazan bitsin annen iyilesin beraber verecez su bela kilolari

bu arada kızlaaarr ,cuma günü yani yarın sena kaptaann yolcuuu,,büyük ihtimall liste yapımı bana kaldııı,dün saat 21de msnyee pişşştt yazmış ama ben sonradan gördüm tabii, oyüzden bildirimlerinizi özelime yapmanızıı rica ediyoruumm,ben listeyi hazırlar beklerim sena ablaa gelmezse bidahaa,, hooop listee huzurlarınızda olurr,hadee kaldırın totolarıı,,

dediğim gibi kaptan yoğun misafirleride vardı sanırım,yarında yolcu her harükarda listeci başı ben oluyorm yaniii aksi bişey söylemediğine göre mj kutumuda boşalttım bak sırf sizin için okaaa mjlarımı feda ettim

Son düzenleme:

hoş geldin amaaan o kavitasyonlara ben gittim durdum da sonra sadece bir yerde hakkıyla yaptı çalışan meğer iyice bastırarak yapmaları gerekiyormuş ama artık çok geçti çünkü 1 seans hakkım vardı.. önceki yerler havadan tutuyorlardı, harcadığım paraya acıdım

kız sen tavsiyelere uymuş musun nesin ben demiştim canını kurtarcam derken 2 canla çıkar diye

uvvvvvv topik çoştuu çatlaklarını göstereceksin demek bana çok seksiiii

baslangic : 82.5

Gecen hafta:66.7

Bu hafta: 66.2

Giden: 500 gr cik

Toplam giden: 16.300

Hedef: 60 ins

Bu ay bir verdim bi aldim ne oldugunu bende anlamadim ama en azindan gengeliyorum geriiii

kiz yoksa sen halen her mesaj da mekik mi cekiyon ha

catlaklara seksi diyeni ilk kez duydum

gönderdim bile sende benim bu iyligimi unutmassin ins

kesin öyledir ya yoksa seninde regl zamaninmi geliyo benim hafta olcek buyuk ihtimal hemde ilk is gunum valla ilk gunden izinmi istesem neyapsam anlamdim
yok yaw benim 10unda oldu ve bitti kaç gün geçti baksana 10 gün geçmişama inşallah yalancı kilocukalardır vücutta kalmazlaar,hep ramazan yüzünden,geç yeniyo,haliyle bide sahurda yediğim gibi yatıyorum bukadarınada şükür,durun bende bildirim yapayım özelimee sonrada burayaa

kız sen tavsiyelere uymuş musun nesin ben demiştim canını kurtarcam derken 2 canla çıkar diye

ne diyon kız sen türkçe konuş

saol canımm benimm çok tşkler inşş daha iyi olur bugun sesini duydumm çok kötü geldi sesii bakalımm haftasonu görcem onu
evet canıummm su ramazan geçsin zaten bişi kalmadı fena azimliyim vercez canımmm 6 ları görmeden bırakmıcam savaşı
msj gönderilmiştir şimdiden tşklerrrr

zamanlan düzelir en az 1-2 hafta sonra agrisi kalmaz isallah hayatim evet birakmiycaz canim kilolara savas ilan ettik :87:

kıslar ben gidiyorummm yatayımm sabaha çok iş var yolculuga hazırlıkk hepiniz k.cici bakınn yarın girebilirmiyim bilmiyorum saolsun dilli bi eşim var fırsat bulursam gene bi bakarımmm
ŞİMDİDEN SİZLERİ ÖZLEDİM YAVVVV VE
BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN KUTLARIMMMM KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN BÜYÜKLERİNDE TABİ ELLERİNDEN ÖPERİMMM BYEEEEEEEEE

aaa istek şarkı olmuşşş ay en çok sevdiğim bölüüüüm hemen geliyor canım gerdüüüş heppi börtteyin çoktan geçmiş ihtiyar bir çıtır olsan da bu şarkı senin için

bugün senin doğum günüüüün
hem tompişsin hem çıtırsıııın
bir kk topiğinde,
artık kırışacak yaştasıııııın

bugün senin doğum günüüün
kelimeler uzuyor satır satıııır
bildiğin tüm tompişler
çıp çıtııııııııııır çıp çıtııııııır

şekerim biraz sert oldu ama üstüne alınma zaten doğum günün de asparagas ondan cesaret aldım

özletme kendini canim benim seninde bayramin simdikden mubarek olsun hayatim

kiz yoksa sen halen her mesaj da mekik mi cekiyon ha

hehehe valla sürekli hareket halindeyim 1 saat pilates yapıyorum ebru şallıya sempati duyar oldum resmen etkili resmen bugun elbise aldım arkadaşımın nişanı için 10 gün var. azıcık göbek çıktı satıcı dedi ki korse alırsın dedim ne korsesi zayıflıyorum aldım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…