valla aynisini bende dusundum googleden arastirdim baktim allahim oney öyle giymis mayoyucikmis allahim ben öyle spor yapsam kocis beni.......
arzu keske bizde öyle yavas yavas verebilsek demi kiz
bak aliskanlik felan yapar sonra dikkat et
caldimhelal et suzan :90::90:
allah korusun kiz deluuu sen verirsin geriii hem o kesin ödem felandir merak etme
allah korusun kiz deluuu sen verirsin geriii hem o kesin ödem felandir merak etme
arkadaşlar,ben bıgın oruçlu değildim ama yarın oruç tutçam şimdiiii ben bildirimi ne zaman yapsm ki...ne olur ne olmaz diye sabah tartıldım ona göre yazayım şimdiden...
başlangıç: 77
bu hafta :1200g
giden:2100g
şimdiki kilom: 74.9
olcak ocak bu iş
öyledir dimi yaaabu hafta hergün yürüyüş yaptım,işlerim vardı oralara koştum 2saat hiç durmadan yürüdüm durdum bide bebek arabası ittim ter boşaldı resmen,ayaklarım şişti valla,acaba ödemmidir gerçekten hadi noluyy öyye ossuunnn
valla aynisini bende dusundum googleden arastirdim baktim allahim oney öyle giymis mayoyucikmis allahim ben öyle spor yapsam kocis beni.......
arzu keske bizde öyle yavas yavas verebilsek demi kiz
bak aliskanlik felan yapar sonra dikkat et
caldimhelal et suzan :90::90:
teşekkürler şeker
bak geçen nette okudum reglinin hemen ertesi tartılmayın diyodu bende geçen cuma bittim sayılır demek dğruymuş 500 gr vermiştim geçen hafta
herhalde ödemler gidiyo yoksa abartı bile yedim hergün pilav yiyorum neredeyse hende tereyağlı falan sporda yapmıyom
evet darısı başına
sen bildirim yapmıyon mu
herkese mrblarrr nasılsınızzz inşş iyisinizdir benim az moralim bozuk gerek annemle ilgili gerek aldıgım kiloylabu hafta artıdayım gecen hafta yanlışlık yapmışım verdigim halde sabitim yazmışım bildirime bu haftada kilo aldımmm :26::26::26: ama bayram sonu çok dikkat ederek şu 8 lerden kurtulcam inşşş
bildirim;
başlangıç:92
gecen hafta :85.7
bu hafta:86
gelen :300 gram
ilk hedef:65
bide sena kaptanın özelinede söyledimm biz cumartesi gidiyoruz haftaya gelcez beni izinli yazarsa çokk svinirimm çok tşkler
merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katılıyorum izninizle :)
63 kilo ile hamiş olup 75 ile doğuma giden ve 1 hafta sonra 65kg tartılıp kendiyle gurur duyarken, sütüm gelmiyor endişesiyle tatlı tuzağına düşüp 2 ay sonra 75 kiloya endekslenen bir bahtsızım.bebişim 10 aylık ama ben tüm çabalarıma rağmen 73 olabildim ancak.kavitasyona bile gittim((
mükemmel ötesiii ne diyimkiiii
banada bulaşsın şu yeme şekliii,bana bişeyler olduu öküz gibi yemeye başladım duramıyoruuumm biri bana el atsın ben çığır aştıım noluyoo bana,hamilemiyim aceeppyok allah korusun isteyenlere versin ben ben ben istemiyooruuumm 3. çocuğu hayal bile edemiyoruum ,bu canavarlarla başım dertteyken onuda bize benzetmek istemiyorum,bitane daha bu soyadtan bi insan daha olmaaazzzz :86:
ya tutmus alman kocakarisi kocakari kanalini aciyor radyo da uykum geldi resmen iyki kizlar tefalden bahsettide bi firar yaptim yoksa radioylan gidecekdin ne oldugunu anlamadan
ay su televizyonda reklam yaptilar önce sonra catlaklar gidiyor diye ta türkiyeden getirtirdim kargoyla sürdüm sürdüm sadece karnim yumusadipamuk gibi baskada birsey olmadi beni sinir etme oramda var buramda var diye bi foto yollarim sana bayginlik gecirirsin:95:
baslangic : 82.5
Gecen hafta:66.7
Bu hafta: 66.2
Giden: 500 gr cik
Toplam giden: 16.300
Hedef: 60 ins
Bu ay bir verdim bi aldim ne oldugunu bende anlamadim ama en azindan gengeliyorum geriiii
arkadaşlar,ben bıgın oruçlu değildim ama yarın oruç tutçam şimdiiii ben bildirimi ne zaman yapsm ki...ne olur ne olmaz diye sabah tartıldım ona göre yazayım şimdiden...
başlangıç: 77
bu hafta :1200g
giden:2100g
şimdiki kilom: 74.9
olcak ocak bu iş
hoş geldinamaaan o kavitasyonlara ben gittim durdum da sonra sadece bir yerde hakkıyla yaptı çalışan meğer iyice bastırarak yapmaları gerekiyormuş ama artık çok geçti çünkü 1 seans hakkım vardı.. önceki yerler havadan tutuyorlardı, harcadığım paraya acıdım
kız sen tavsiyelere uymuş musun nesinben demiştim canını kurtarcam derken 2 canla çıkar diye
uvvvvvv topik çoştuu çatlaklarını göstereceksin demek banaçok seksiiii
bu arada kızlaaarr ,cuma günü yani yarın sena kaptaann yolcuuu,,büyük ihtimall liste yapımı bana kaldııı,dün saat 21de msnyee pişşştt yazmış ama ben sonradan gördüm tabii, oyüzden bildirimlerinizi özelime yapmanızıı rica ediyoruumm,ben listeyi hazırlar beklerim sena ablaa gelmezse bidahaa,, hooop listee huzurlarınızda olurr,hadee kaldırın totolarıı,,
dediğim gibi kaptan yoğun misafirleride vardı sanırım,yarında yolcu her harükarda listeci başı ben oluyorm yaniii aksi bişey söylemediğine göre mj kutumuda boşalttım bak sırf sizin için okaaa mjlarımı feda ettim
yok yaw benim 10unda oldu ve bitti kaç gün geçti baksana 10 gün geçmiş
kesin öyledir ya yoksa seninde regl zamaninmi geliyo benim hafta olcek buyuk ihtimal hemde ilk is gunum valla ilk gunden izinmi istesem neyapsam anlamdim
kız sen tavsiyelere uymuş musun nesinben demiştim canını kurtarcam derken 2 canla çıkar diye
gönderdim bile sende benim bu iyligimi unutmassin ins
saol canımm benimm çok tşkler inşş daha iyi olur bugun sesini duydumm çok kötü geldi sesiicaktirma benimki de calintibirisinden kopyaladim
cok merak ettim simdi bi gelsede görsem su regl iyapacam hayatim bildiride benim evdeki tartinin pili benim kiloyu tarta tarta iflas etti pil almam lazim isyerinde tartilcam canim
üzme tatli canini bitanem :97: anende iylesir merak etme hayatimkilo da ramazandan dolayi da olabilir gec vakit yiyoruz ramazan bitsin annen iyilesin beraber verecez su bela kilolari
msj gönderilmiştir şimdiden tşklerrrrbu arada kızlaaarr ,cuma günü yani yarın sena kaptaann yolcuuu,,büyük ihtimall liste yapımı bana kaldııı,dün saat 21de msnyee pişşştt yazmış ama ben sonradan gördüm tabii, oyüzden bildirimlerinizi özelime yapmanızıı rica ediyoruumm,ben listeyi hazırlar beklerim sena ablaa gelmezse bidahaa,, hooop listee huzurlarınızda olurr,hadee kaldırın totolarıı,,
dediğim gibi kaptan yoğun misafirleride vardı sanırım,yarında yolcu her harükarda listeci başı ben oluyorm yaniii aksi bişey söylemediğine göre mj kutumuda boşalttım bak sırf sizin için okaaa mjlarımı feda ettim
saol canımm benimm çok tşkler inşş daha iyi olur bugun sesini duydumm çok kötü geldi sesiibakalımm haftasonu görcem onu
evet canıummm su ramazan geçsin zaten bişi kalmadı fena azimliyim vercez canımmm 6 ları görmeden bırakmıcam savaşı
msj gönderilmiştir şimdiden tşklerrrr
saollll tatlımmm çok özlicem ben ya seniii tabi ilan ettik savasa devam yaglara ÖLÜMMMzamanlan düzelir en az 1-2 hafta sonra agrisi kalmaz isallah hayatimevet birakmiycaz canim kilolara savas ilan ettik :87:
bugün geregi düsünüldü nün dogum günü deyilmi kizlar demedimi tarti günü benim dogum günüm diye
iyi ki dogdun ger-düs iyiki dogdun iyiki dogdun mutlu yillar sana
yarin okur belkibi sarki da sen patlat qivicimm
kıslar ben gidiyorummm yatayımm sabaha çok iş var yolculuga hazırlıkk hepiniz k.cici bakınn yarın girebilirmiyim bilmiyorum saolsun dilli bi eşim var fırsat bulursam gene bi bakarımmm
ŞİMDİDEN SİZLERİ ÖZLEDİM YAVVVV VE
BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN KUTLARIMMMM KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN BÜYÜKLERİNDE TABİ ELLERİNDEN ÖPERİMMM BYEEEEEEEEE
kiz yoksa sen halen her mesaj da mekik mi cekiyon ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?