- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bir 73 kilocuuuuukkk da bende varrrrr off offf yapıştı kaldı vücuduma git diyorum gitmiyor çok sevdi galiba beniiii ama bn onu sevmiyorummm(8
kız ben çatlağa çözüm bulsam ilk kafamdaki çatlağı sıvardım
acaba nasıl guruba katılabilirim 75 kiloyum desteğe ihtiyacım var :)
Merhaba kızlar , 75 kilo ile hepinize selam veriyorum. Özellikle kıyafet alışverişim hüsranla geçiyor bu kilolarım yüzünden. Large Xlarge giymekten utanır oldum.Beğendiğim hiçbir kıyafetin içine giremiyorum. İnşallah bu sayfada yüzü gülenlerden olurum ben de...
naber kizlar
iftar:
kabak-yogurt salatasi
birde normal salata
sonra aksam üstü isarkadasiyla bulusduk bi baktim beni dondurmaciya götürdü yemicem dediysemde olmaz küserim dedi
yazik küsmesindiye kirmadim 4-5 topluk yedim yuh sana suzan 3 top neyine yetmedi diyceksiniz o siparis etti portionu hem kendine hem bana bahaneye bak
ee canım sende hoşgeldin ozaman al buda senin yeşilçayıniç iç
ben tuğbaaaaa,,sizler kimsiniz gacılaaaarrr
kız ben çatlağa çözüm bulsam ilk kafamdaki çatlağı sıvardım
mükemmel ötesiii ne diyimkiiii
banada bulaşsın şu yeme şekliii,bana bişeyler olduu öküz gibi yemeye başladım duramıyoruuumm biri bana el atsın ben çığır aştıım noluyoo bana,hamilemiyim aceeppyok allah korusun isteyenlere versin ben ben ben istemiyooruuumm 3. çocuğu hayal bile edemiyoruum ,bu canavarlarla başım dertteyken onuda bize benzetmek istemiyorum,bitane daha bu soyadtan bi insan daha olmaaazzzz :86:
başlangıç:79
geçen hafta:71.500
buhafta:70
giden :1.500 -şu kısım çabamdan değil sanırım geçen hafta regliydim onun etkisi herhal
toplam:9
hedef:65
yaşasınnnn 5 kilocuk kaldı
ya ama bugün fark ettim sanki sarkıyorum ramazan diye koşu bandınıda düzenli kullanmıyom
hoşgelddiinn sendeee :))merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katılıyorum izninizle :)
63 kilo ile hamiş olup 75 ile doğuma giden ve 1 hafta sonra 65kg tartılıp kendiyle gurur duyarken, sütüm gelmiyor endişesiyle tatlı tuzağına düşüp 2 ay sonra 75 kiloya endekslenen bir bahtsızım.bebişim 10 aylık ama ben tüm çabalarıma rağmen 73 olabildim ancak.kavitasyona bile gittim((
hoşbuldukkk...ayyy çay için saol hiç yeşil çay içmemiştim bu zamana kadar...bende melek canım 21yaşında ama 73 kilo ayıcık giibi birşeyim çünkü eşim bazen diyo bizim evi ayılar bastı diyeeee5ay önce doğum yaptım ama günden güne şişiyorum gören tekra mı hamilesin diyo bu pskolojiyle yaşamak çok zor birşeyy kadınlar alışveriş deyince kendinden geçer ben ise nefret ederim çünkü hiçbirşeycikler olmuyo olanlarda yakışmıyo en iisi ben ölimmmmm
kiz neresi mükemmel yarim litre dondurma yedim
al götür senin olsun :97: kiz yoksa qivinin dediginimi yaptintarti marti
git sen catlak görmemissin gel de göstereyim bende dolu
kafamdaki catlak dedinde bugünde benim kafam catladi bi kadin oturdular bizim yanimiza kadin 50 yasinda insanin camdan atasi geliyorillallah deditirdi bana bugün hic sorma
kızım saçmalamaa,nedemek oo,bende o yollardan geçtim bende 2 doğumumdan 4-5 ay sonra görenler ne bu kız göbek falan hamile gibisin bidahamı var diyolardıı,zaten o laflardan sonra iice hırslandım herşey batıyodu,ablamla alışverişe çıkardık,ablam çıtı pıtı ben ayı gibi,ne beğense şıp diye oluyodu ana benim beğendiğim hiç bi modele ya sığamıyodum ,yada önümü kapatamıyodum,şükür ki allahtan şuan 38 beden giyiyorum daha ne olsunkii,azmin sonucuu buu,sende yapabilirsin ,
bu arada bende memnun oldum,bebeğini allah bağışlasın benimde bi oğlan bi kız iki canavarım vaarrhe bide bende 23 yaşındayım tekrardan memnun oldum canım
hadi leeeyynn olsun okaacık,yine az yemişin yerine dondurma yemişsin nolcatıı,hafta bitiyo nasıl osa kaçamak yapcaktık sen erkenden yapmışın boşveerrama ben haftanın hergünü kaçamak yaptııım gördüm bugün anyayı konyayı tartıda oh olsun bana,al 1hafta daha boşa gitti
callenetıcs yapan ve yapmaya cesaret edenleri kutluyorum
o nasıl hareketler yavaş yavaş bi kere bacağımı öyle kaldıramam kaldırsamda yukarda pek tutamam
insan sıkılaşmaz ağır ağır hemde günde 1 saat yapılacakmış 6 gün devamlı aravermaden bir gün ara verilecekmiş
ben ce bu kadında kemik yok
beloşcum sen hangi hareketleri yapıyorsun kaçar defa kaş saat
haftada 1.5 kg verınce yavas mı vermıs oluyosun kız
oh be evime geldimne o öyle firar mirar ama ilk yazdigimda titredim acaba yakalanirmiyim diye zaten herseyin ilk i heycan veriyor sonra alisdim
ay geri geldim bi face bakayim dedim cok güldüm
Hoca cemaate sorar;
hanımından korkanlar ayağa kalksın!
Herkez kalkar adamın biri oturur,
Hoca sorar;
sen hanımından korkmuyormusun diye?
......Adamcağız derki ;
hanımın ismini duyunca dizlerimin bağı çözüldü,
kalkamıyorum :):)
İlk bildirimi ben yapıyım bari. Gelenek bozulmasın
Başlangıç : 86
Geçen hafta : 74
Bu hafta :73
Giden: 1000 gr
Toplamda giden :13
Hedef : 65
ay inanmıyorum ya ölmek istiyoruuummm
ben buhafta buranın yüz karası oldum
ben o listeye bile yakışmıycak bi rezilliklee geldim karşınızaa
ben gidemde ölem bariii
başlangıç:79
geçen hafta:71.500
buhafta:70
giden :1.500 -şu kısım çabamdan değil sanırım geçen hafta regliydim onun etkisi herhal
toplam:9
hedef:65
yaşasınnnn 5 kilocuk kaldı
ya ama bugün fark ettim sanki sarkıyorum ramazan diye koşu bandınıda düzenli kullanmıyom
oo masallahdarisi bana darisi bana bendemi regl olsam ne :26: önceden gelmesin benden uzak dursun diyordum siz öyle dedikce bidaha gelsede bi baksam diyorum
oo masallahdarisi bana darisi bana bendemi regl olsam ne :26: önceden gelmesin benden uzak dursun diyordum siz öyle dedikce bidaha gelsede bi baksam diyorum
merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katılıyorum izninizle :)
63 kilo ile hamiş olup 75 ile doğuma giden ve 1 hafta sonra 65kg tartılıp kendiyle gurur duyarken, sütüm gelmiyor endişesiyle tatlı tuzağına düşüp 2 ay sonra 75 kiloya endekslenen bir bahtsızım.bebişim 10 aylık ama ben tüm çabalarıma rağmen 73 olabildim ancak.kavitasyona bile gittim((
allah iyiliğini versin atsaydın o zaman ya benim basenlerimde vardı ama farkettim ki bütün basenlerimi, popomu sarmış sarmaşık gibi.. hatta göğüslerimde de var çok kötü olmuştum farkettiğimde asıl benim döne döne çare aramam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?