70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ben çatlağa çözüm bulsam ilk kafamdaki çatlağı sıvardım

git sen catlak görmemissin gel de göstereyim bende dolu

kafamdaki catlak dedinde bugünde benim kafam catladi bi kadin oturdular bizim yanimiza kadin 50 yasinda insanin camdan atasi geliyor illallah deditirdi bana bugün hic sorma

acaba nasıl guruba katılabilirim 75 kiloyum desteğe ihtiyacım var :)

tek tek gelin
1 dk hatta belki sn farkıyla yazmışsınız ne güzel hoş geldiniz

mükemmel ötesiii ne diyimkiiii

banada bulaşsın şu yeme şekliii,bana bişeyler olduu öküz gibi yemeye başladım duramıyoruuumm biri bana el atsın ben çığır aştıım noluyoo bana,hamilemiyim aceeppyok allah korusun isteyenlere versin ben ben ben istemiyooruuumm 3. çocuğu hayal bile edemiyoruum ,bu canavarlarla başım dertteyken onuda bize benzetmek istemiyorum,bitane daha bu soyadtan bi insan daha olmaaazzzz:86:

merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katılıyorum izninizle :)
63 kilo ile hamiş olup 75 ile doğuma giden ve 1 hafta sonra 65kg tartılıp kendiyle gurur duyarken, sütüm gelmiyor endişesiyle tatlı tuzağına düşüp 2 ay sonra 75 kiloya endekslenen bir bahtsızım.bebişim 10 aylık ama ben tüm çabalarıma rağmen 73 olabildim ancak.kavitasyona bile gittim ((

ee canım sende hoşgeldin ozaman al buda senin yeşilçayıniç iç

ben tuğbaaaaa,,sizler kimsiniz gacılaaaarrr

hoşbuldukkk...ayyy çay için saol hiç yeşil çay içmemiştim bu zamana kadar...bende melek canım 21yaşında ama 73 kilo ayıcık giibi birşeyim çünkü eşim bazen diyo bizim evi ayılar bastı diyeeee5ay önce doğum yaptım ama günden güne şişiyorum gören tekra mı hamilesin diyo bu pskolojiyle yaşamak çok zor birşeyy kadınlar alışveriş deyince kendinden geçer ben ise nefret ederim çünkü hiçbirşeycikler olmuyo olanlarda yakışmıyo en iisi ben ölimmmmm

kız ben çatlağa çözüm bulsam ilk kafamdaki çatlağı sıvardım

kiz neresi mükemmel yarim litre dondurma yedim

al götür senin olsun :97: kiz yoksa qivinin dediginimi yaptin tarti marti

bugün geregi düsünüldü nün dogum günü deyilmi kizlar demedimi tarti günü benim dogum günüm diye

iyi ki dogdun ger-düs iyiki dogdun iyiki dogdun mutlu yillar sana

yarin okur belki bi sarki da sen patlat qivicimm

başlangıç:79
geçen hafta:71.500
buhafta:70
giden :1.500 -şu kısım çabamdan değil sanırım geçen hafta regliydim onun etkisi herhal
toplam:9
hedef:65

yaşasınnnn 5 kilocuk kaldı

ya ama bugün fark ettim sanki sarkıyorum ramazan diye koşu bandınıda düzenli kullanmıyom

oo masallah darisi bana darisi bana bendemi regl olsam ne :26: önceden gelmesin benden uzak dursun diyordum siz öyle dedikce bidaha gelsede bi baksam diyorum

hoşgelddiinn sendeee :))

kızım saçmalamaa,nedemek oo,bende o yollardan geçtim bende 2 doğumumdan 4-5 ay sonra görenler ne bu kız göbek falan hamile gibisin bidahamı var diyolardıı,zaten o laflardan sonra iice hırslandım herşey batıyodu,ablamla alışverişe çıkardık,ablam çıtı pıtı ben ayı gibi,ne beğense şıp diye oluyodu ana benim beğendiğim hiç bi modele ya sığamıyodum ,yada önümü kapatamıyodum,şükür ki allahtan şuan 38 beden giyiyorum daha ne olsunkii,azmin sonucuu buu,sende yapabilirsin ,

bu arada bende memnun oldum,bebeğini allah bağışlasın benimde bi oğlan bi kız iki canavarım vaarr he bide bende 23 yaşındayım tekrardan memnun oldum canım
kiz neresi mükemmel yarim litre dondurma yedim

al götür senin olsun :97: kiz yoksa qivinin dediginimi yaptin tarti marti

hadi leeeyynn olsun okaacık,yine az yemişin yerine dondurma yemişsin nolcaktıı,hafta bitiyo nasıl osa kaçamak yapcaktık sen erkenden yapmışın boşveerrama ben haftanın hergünü kaçamak yaptııım gördüm bugün anyayı konyayı tartıdaoh olsun bana,al 1hafta daha boşa gitti

Son düzenleme:
git sen catlak görmemissin gel de göstereyim bende dolu

kafamdaki catlak dedinde bugünde benim kafam catladi bi kadin oturdular bizim yanimiza kadin 50 yasinda insanin camdan atasi geliyor illallah deditirdi bana bugün hic sorma

allah iyiliğini versin atsaydın o zaman ya benim basenlerimde vardı ama farkettim ki bütün basenlerimi, popomu sarmış sarmaşık gibi.. hatta göğüslerimde de var çok kötü olmuştum farkettiğimde asıl benim döne döne çare aramam lazım

cicege yaklasmissin zaten ben oraya bi cicek koysam canim cikar koparacam o cicegi diye cicek demisken dur bi bakayim ne var bende dansöz gibiyim ama neyi yakaliom bi bakim

valla aynisini bende dusundum googleden arastirdim baktim allahim oney öyle giymis mayoyu cikmis allahim ben öyle spor yapsam kocis beni.......

haftada 1.5 kg verınce yavas mı vermıs oluyosun kız

arzu keske bizde öyle yavas yavas verebilsek demi kiz

oh be evime geldim ne o öyle firar mirar ama ilk yazdigimda titredim acaba yakalanirmiyim diye zaten herseyin ilk i heycan veriyor sonra alisdim

bak aliskanlik felan yapar sonra dikkat et

caldim helal et suzan :90::90:

İlk bildirimi ben yapıyım bari. Gelenek bozulmasın

Başlangıç : 86
Geçen hafta : 74
Bu hafta :73
Giden: 1000 gr
Toplamda giden :13
Hedef : 65

ay inanmıyorum ya ölmek istiyoruuummm

ben buhafta buranın yüz karası oldum

ben o listeye bile yakışmıycak bi rezilliklee geldim karşınızaa

ben gidemde ölem bariii

allah korusun kiz deluuu sen verirsin geriii hem o kesin ödem felandir merak etme

oo masallah darisi bana darisi bana bendemi regl olsam ne :26: önceden gelmesin benden uzak dursun diyordum siz öyle dedikce bidaha gelsede bi baksam diyorum

teşekkürler şeker

bak geçen nette okudum reglinin hemen ertesi tartılmayın diyodu bende geçen cuma bittim sayılır demek dğruymuş 500 gr vermiştim geçen hafta

herhalde ödemler gidiyo yoksa abartı bile yedim hergün pilav yiyorum neredeyse hende tereyağlı falan sporda yapmıyom

evet darısı başına
sen bildirim yapmıyon mu

herkese mrblarrr nasılsınızzz inşş iyisinizdir benim az moralim bozuk gerek annemle ilgili gerek aldıgım kiloylabu hafta artıdayım gecen hafta yanlışlık yapmışım verdigim halde sabitim yazmışım bildirime bu haftada kilo aldımmm :26::26::26: ama bayram sonu çok dikkat ederek şu 8 lerden kurtulcam inşşş
bildirim;
başlangıç:92
gecen hafta :85.7
bu hafta:86
gelen :300 gram
ilk hedef:65

bide sena kaptanın özelinede söyledimm biz cumartesi gidiyoruz haftaya gelcez beni izinli yazarsa çokk svinirimm çok tşkler

teşekkürler şeker

bak geçen nette okudum reglinin hemen ertesi tartılmayın diyodu bende geçen cuma bittim sayılır demek dğruymuş 500 gr vermiştim geçen hafta

herhalde ödemler gidiyo yoksa abartı bile yedim hergün pilav yiyorum neredeyse hende tereyağlı falan sporda yapmıyom

evet darısı başına
sen bildirim yapmıyon mu

hoşgeldinn kavitasyona ben de gittim canım yalnızca 2saeans gittim ama adet düzenimi bozdu tamamen faydalı olup olmadığını anlayamadım o yüzden..boşver onları sporla az yiyerek hepsi gidiyo....ben de hayıtımın ilk zayıflama macerasını yaşıyorum tekrar hoşgeldin

ya tutmus alman kocakarisi kocakari kanalini aciyor radyo da uykum geldi resmen iyki kizlar tefalden bahsettide bi firar yaptim yoksa radioylan gidecekdin ne oldugunu anlamadan

ay su televizyonda reklam yaptilar önce sonra catlaklar gidiyor diye ta türkiyeden getirtirdim kargoyla sürdüm sürdüm sadece karnim yumusadi pamuk gibi baskada birsey olmadi beni sinir etme oramda var buramda var diye bi foto yollarim sana bayginlik gecirirsin:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…