70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz qivi gülmek kilo aldiriyormu yoksa ozaman senin yüzünden tompisligim gitmiyo

ben bildim bileli ebru salli yi sevmem ama bende mi sevsem artik baris ilan etsem :44:

ben bir senedir yapiyorum kiz pilates ebru salliyla bu sezonda yapacam ins zaman buldukca cok faydasi var ben sezeryanla dogum yaptim ve alt karnim okadar sarkik diki anlatamam pantolon giydigim zaman iki tane göbek oluyodu bi basladim kilo da verince simdi hic birsey yok düm düz yani allah sukur herkese tavsiye ederim senide tebrik ederim ve devamini dilerim canim

deme ben bu salli yi bildim bileli severim zaten canim benim ne kadaarr zariff bi bayan citirrr misali ceylan gibi süzülüyo

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim

tabi bunlar ramazandan sonra uyulacak olan maddeler

catlaklara seksi diyeni ilk kez duydum

ben çatlaklara diil arka plana seksii diyorum şekerimm

kiz dur kocam gelsin gel bak kocis benim nekadar seksi catlaklarim var dimi diyeyim

sonra sen de patlat ikinciyi

ne diyon kız sen türkçe konuş

diyorum ki yes noo yes nooo
tompiktin çıtırdadın a be yess, serpilip güzelleştin a be yees, dedim kız kocan bekler a be noo, alır kaçırır seni a be noo, yes no yes no yes no yes noooo teyze olduk loooo, yes no yes no yes no yes noo film olduk looo
onu anlamadıysan bunu kesin anlarsın çıtırcıkım

iyi yolculuklar :80:

kiz qivi gülmek kilo aldiriyormu yoksa ozaman senin yüzünden tompisligim gitmiyo

olur mu yahu aksine zayıflatır gülmek.. kalori yaktırıyordur kasları da çalıştırıyordur ee stresi azaltıp ömrü de uzatıyor daha ne istiyorsun allahtan qivini mi istiyorsun

kurallar sanki biraz zormuş

erak etme kankımde ıstanbulda oturuyo işine yaramaz...

ayy kaptanlıga da soyunmuşş.
hayırlı olsun kuzum co pilotluk ...yakışır yavyum....
çok sevındım ya..
artık ebnerjını burada harcarsın...
habıre topık aça aça siyteyı yavaşlattın zaten..

hoşgeldin canım...
sende mi 70 lerdesin....
allah kurtarsın diyeyım...
benım kurtuluşum uzun sürdü ama sonu güzel olucak inş...

sevgili triendy başkan benim msj sayım henüz 50lerde mesaj doldurmaya çalışıyorum ama özelden atamıorum burdan yazdımdı tekrar yazayım olur mu??
başlangıç:77
bu hafta: 1200g
toplam giden: 2100g
şimdiki kilom: 74.9

sana hande yenerden yalanin batsin yalancisini armagan ediyorum suzaannnnnnnnn

kiz sarki aklima gelmedi ya bakdim tuturamadim

o catlaklardan arka plan cikamiyorki ortaya ay kafam karisti ne yazacagimi da unuttum bende unutkanlik var ginko cayi icmem lazim

valla başlarını okurken ne diyo yine bu çatlak yaa derken teyze olduk loo dediğin an benim köşeli jeton düşüverdii,ama ağzını hayra aç teyzesin zati sen al benim olan 2 canavarıda biraz ehlileştir:118:

kurallar sanki biraz zormuş
valla canım kaptanın kuralları böyle ben elçiyim
ayy ne başkanıaaa ama dur olabilir sankii,sena abla kaptandı dimi,ee bende başkan olsam nolurduu

oluğ oluğ bildirimin kabul edildiiii:86:ama çook mj yaz çabuk dolsun 100mj

kız ne kaptanlığııı,aman aman yok öyle gözüm kaptanlıkta sena abla gayette güzel götürüyo kaptanlığı ben sadece yardımcılığını üstlendim okaaa

hem sanki topicleri kendime açtım ben ,,sizler için uğraşıyorum ben ühüüü

Son düzenleme:
bende kabul ettim kiz fotolarina baktim ne güzelsin sen öyle nerene vercen sen kiloyu :26:

ay canim sagol ya valla icimi su döktün denir ya öyle birsey oldu vallahi ama vercem kiz mecbur gitcek bu kilolar kocis beni görünce bugun dediki sallamissiin göbegi yine dedi cok uzuldum tekme tokat girisip agzini burnunu kirasim geldi

ay sen ne bakiyon ona anem yüzün ufalmis diyo benimki de amma da ufalmis masallah kus gibi kalmis diyo delimi ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…