70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya biriciğimin iş arkadaşının eşi doğum yaptı benimki hastaneye kutlamaya gitti, bebişi görmüş ilk defa bir bebeği doğduğu gün görmüş çok etkilenmiş anlatıp duruyor bizde başladı yine bebiş muhabbeti ama ne zaman bu muhabbete başlasak tatlı tatlı, sona doğru tartışmaya dönüyor yok oğlu olsunmuş oğlu olunca oğluna kendi adını koyacakmış hatta adının başına jr eki koyacakmış (bilmeyenler için mesela; jr ahmet = küçük ahmet demek ) erkek adama konuşması kolay ya, bu gün de demez mi biz bebiş yapınca peş peşe yapalım diye biri doğunca diğerini yapacakmışız da beraber büyüyeceklermiş ben kızınca da o zaman bi seferde ikiz üçüz yap diyor sipariş veriyor bak hele dedim sen beni kuluçka makinası sandın herhalde şu adamlar ne dertsiz varlıklar bee

qivicim sen evlen sende tartiya cikarsin artik tugba gibi seninki plani kurmus seni ilk günden tartiya cikaracak

ee doğru söylemiş

peş peşe doğurmak zor geliyosa biseferde ikizi tutturman lazım,işte ozaman görürüm seni benn,,dua ediyimmi 6tane bebişi olsun diyee haaa

bana gülerken iiydi söyle ediyimmi

Son düzenleme:
kız co pilot dedik ya ...
şımarma hemen....

ay bende sanki cok kilo vermis gibi sen vermissin 16 kilo ben 1.5 kilo eslestirmeye bak

ben napim simdi aglayimmi ha aglimmi :84:
suzannnnnn

neskafe yaptım hadi içelim....
ama kahveden önce havuç yedım...
sonra güme gitmeyim demi...

qivicim sen evlen sende tartiya cikarsin artik tugba gibi seninki plani kurmus seni ilk günden tartiya cikaracak

bebiş sayımızda bir ortak karar almadan tartılmam

- bak en az 2 sene ara yoksa çıkmam tartıya.. ha bi de 3-5 falan değil.. iki kere doğururum ancak ilki ikiz olursa üçüncüyü doğururum yoksa çıkmam tartıya bak.. eğer ikinci doğum da ikiz olacaksa ben hiç çıkmam tartıya anlıyor musun çıkmam!!
- aşkım ben uyuyorum iyi geceler, tartıya çıkıyor musun iniyor musun onu da mıçıma anlatırsın artık

İstikrarlı bir diyet reçetesi uygulayamıyorum ama yürümeyi çok seviyorum. Bu gece 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım eşimle. Devamı gelir inş... Yeme alışkanlığımda kilosuz olduğum dönemlerimden farklı bir şey yok ilerleyen yaşımla beraber aktivitem zayıfladı. Evde çok tembelleştim sanırım metabolizmam çok yavaş arkadaşların mesajlarında birçok ipuçları yakalıyorum bakalım azmettim kilo vermeye ha bi de çizelge hazırlamalıyım bununla ilgili de öğrenmem gereknler var sanırım okumaya devam...

Hoş geldin diyen bütün hanımlara teşekkür ediyorum hoş buldum... çok samimi ve candan mesajlarınızı zevkle okuyorum.

tartinin bu kadar +18 oldugunu ilk sizden duydum

kız sen tavsiyelere uymuş musun nesin ben demiştim canını kurtarcam derken 2 canla çıkar diye

heeeeeeeeeeanladıııımmmkız seni allah ne etmeyedün diyemedim teli ya içim içimi yiyo,sabah yatakta yastığın altında eski teli görmüş,noldu ıphona dedi,niye sıkılamazmıyım bunu kullancem ben dedimsonra akşam oldu noldu söyle tele dedi,bende balkondan aşağı düşmüş dedim,kim çocuklarmı atmış dedi,bende ne bilem dedim,ne önemi varfalan bişey demedi inanmadı gibiydi ya neysee
ee oldumu saat 21.45 dedim buna hain planımı kullandım gel yanıma dedim hazır bebişlerde uyudu 2side ....+18

neyse işte sonra işe giderken söyledim gerçeği tam kapıyı açtı çıktı,tel aşağı düşmedi suya düştü dedim azcık laf etti hiç tel oraya konurmu diye sonra öpüştük gitti
ama artık telefon hayatım bitti bidaha yok dedinapcam ben yaaaa:85:

qivii taktiğin işe yaradı kız cadıı,adam istediği olunca melek gibi oldu,gerçi pek nadirdir benim ....+18 isteğimhep o derdi busefer nadir günlerden biriydi ben teklif ettim

Son düzenleme:

Weight Loss - Diet Ticker

burdan yapabilirsin canımm

ee doğru söylemiş

peş peşe doğurmak zor geliyosa biseferde ikizi tutturman lazım,işte ozaman görürüm seni benn,,dua ediyimmi 6tane bebişi olsun diyee haaa

bana gülerken iiydi söyle ediyimmi

kilo almak pahasına gözünün yağını yiyim hatta gözünün yağına ramazan pidesi banıp yiyim o kadar etme etme etmeeee

dur bende yapayim hemen yok sen ic bakariz sonra cagresine
hadi koca kavonoz gibi bardağın dibi görünmeye başladı....

kız sen suya hakket nasıl düşürdüydün..
banyoda mı bıraktın ...
hadi gözun aydın adamın fazla kızmamış...

işlem tamam yani bi kaç gün sonra bi daha teklif et bu seferde tel iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…