ay sen ne bakiyon onaanem yüzün ufalmis diyo benimki de amma da ufalmis masallah kus gibi kalmis diyo delimi ne
kiz bak nediyecem sana bir teklifim var maskeleri giyelim sen benimkini ben seninkini tenha da sikistirp dovelim
ya biriciğimin iş arkadaşının eşi doğum yaptı benimki hastaneye kutlamaya gitti, bebişi görmüş ilk defa bir bebeği doğduğu gün görmüş çok etkilenmiş anlatıp duruyorbizde başladı yine bebiş muhabbeti ama ne zaman bu muhabbete başlasak tatlı tatlı, sona doğru tartışmaya dönüyor yok oğlu olsunmuş oğlu olunca oğluna kendi adını koyacakmış hatta adının başına jr eki koyacakmış (bilmeyenler için mesela; jr ahmet = küçük ahmet demek ) erkek adama konuşması kolay ya, bu gün de demez mi biz bebiş yapınca peş peşe yapalım diye biri doğunca diğerini yapacakmışız da beraber büyüyeceklermiş ben kızınca da o zaman bi seferde ikiz üçüz yap diyor sipariş veriyor bak hele dedim sen beni kuluçka makinası sandın herhalde şu adamlar ne dertsiz varlıklar bee
ya biriciğimin iş arkadaşının eşi doğum yaptı benimki hastaneye kutlamaya gitti, bebişi görmüş ilk defa bir bebeği doğduğu gün görmüş çok etkilenmiş anlatıp duruyorbizde başladı yine bebiş muhabbeti ama ne zaman bu muhabbete başlasak tatlı tatlı, sona doğru tartışmaya dönüyor yok oğlu olsunmuş oğlu olunca oğluna kendi adını koyacakmış hatta adının başına jr eki koyacakmış (bilmeyenler için mesela; jr ahmet = küçük ahmet demek ) erkek adama konuşması kolay ya, bu gün de demez mi biz bebiş yapınca peş peşe yapalım diye biri doğunca diğerini yapacakmışız da beraber büyüyeceklermiş ben kızınca da o zaman bi seferde ikiz üçüz yap diyor sipariş veriyor bak hele dedim sen beni kuluçka makinası sandın herhalde şu adamlar ne dertsiz varlıklar bee
kız co pilot dedik ya ...valla başlarını okurken ne diyo yine bu çatlak yaaderken teyze olduk loo dediğin an benim köşeli jeton düşüverdii ,ama ağzını hayra aç teyzesin zati sen al benim olan 2 canavarıda biraz ehlileştir:118:
valla canım kaptanın kuralları böyle ben elçiyim
ayy ne başkanıaaa ama dur olabilir sankii,sena abla kaptandı dimi,ee bende başkan olsam nolurduu
oluğ oluğ bildirimin kabul edildiiii:86:ama çook mj yaz çabuk dolsun 100mj
kız ne kaptanlığııı,aman aman yok öyle gözüm kaptanlıkta sena abla gayette güzel götürüyo kaptanlığı ben sadece yardımcılığını üstlendim okaaa
hem sanki topicleri kendime açtım ben ,,sizler için uğraşıyorum ben ühüüü
suzannnnnnay bende sanki cok kilo vermis gibisen vermissin 16 kilo ben 1.5 kilo eslestirmeye bak
ben napim simdi aglayimmi ha aglimmi :84:
qivicim sen evlen sende tartiya cikarsin artik tugba gibiseninki plani kurmus seni ilk günden tartiya cikaracak
kız co pilot dedik ya ...
şımarma hemen....
suzannnnnn
neskafe yaptım hadi içelim....
ama kahveden önce havuç yedım...
sonra güme gitmeyim demi...
bebiş sayımızda bir ortak karar almadan tartılmam
- bak en az 2 sene ara yoksa çıkmam tartıya.. ha bi de 3-5 falan değil.. iki kere doğururum ancak ilki ikiz olursa üçüncüyü doğururum yoksa çıkmam tartıya bak.. eğer ikinci doğum da ikiz olacaksa ben hiç çıkmam tartıya anlıyor musun çıkmam!!
- aşkım ben uyuyorum iyi geceler, tartıya çıkıyor musun iniyor musun onu da mıçıma anlatırsın artık
kız sen tavsiyelere uymuş musun nesinben demiştim canını kurtarcam derken 2 canla çıkar diye
İstikrarlı bir diyet reçetesi uygulayamıyorum ama yürümeyi çok seviyorum. Bu gece 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım eşimle. Devamı gelir inş... Yeme alışkanlığımda kilosuz olduğum dönemlerimden farklı bir şey yok ilerleyen yaşımla beraber aktivitem zayıfladı. Evde çok tembelleştim sanırım metabolizmam çok yavaş arkadaşların mesajlarında birçok ipuçları yakalıyorum bakalım azmettim kilo vermeye ha bi de çizelge hazırlamalıyım bununla ilgili de öğrenmem gereknler var sanırım okumaya devam...
Hoş geldin diyen bütün hanımlara teşekkür ediyorum hoş buldum... çok samimi ve candan mesajlarınızı zevkle okuyorum.
tartinin bu kadar +18 oldugunu ilk sizden duydum
ee doğru söylemiş
peş peşe doğurmak zor geliyosa biseferde ikizi tutturman lazım,işte ozaman görürüm seni benn,,dua ediyimmi 6tane bebişi olsun diyee haaa
bana gülerken iiydi söyle ediyimmi
hadi koca kavonoz gibi bardağın dibi görünmeye başladı....dur bende yapayim hemenyok sen ic bakariz sonra cagresine
heeeeeeeeeeanladıııımmm kız seni allah ne etmeye dün diyemedim teli ya içim içimi yiyo,sabah yatakta yastığın altında eski teli görmüş,noldu ıphona dedi,niye sıkılamazmıyım bunu kullancem ben dedim sonra akşam oldu noldu söyle tele dedi,bende balkondan aşağı düşmüş dedim,kim çocuklarmı atmış dedi,bende ne bilem dedim,ne önemi var falan bişey demedi inanmadı gibiydi ya neysee
ee oldumu saat 21.45 dedim buna hain planımı kullandım gel yanıma dedim hazır bebişlerde uyudu 2side....+18
neyse işte sonra işe giderken söyledim gerçeği tam kapıyı açtı çıktı,tel aşağı düşmedi suya düşmtü dedim azcık laf etti hiç tel oraya konurmu diye sonra öpüştük gitti
ama artık telefon hayatım bitti bidaha yok dedinapcam ben yaaaa:85:
qivii taktiğin işe yaradı kız cadıı,adam istediği olunca melek gibi oldu,gerçi pek nadirdir benim ....+18 isteğimhep o derdi busefer nadir günlerden biriydi ben teklif ettim
heeeeeeeeeeanladıııımmm kız seni allah ne etmeye dün diyemedim teli ya içim içimi yiyo,sabah yatakta yastığın altında eski teli görmüş,noldu ıphona dedi,niye sıkılamazmıyım bunu kullancem ben dedim sonra akşam oldu noldu söyle tele dedi,bende balkondan aşağı düşmüş dedim,kim çocuklarmı atmış dedi,bende ne bilem dedim,ne önemi var falan bişey demedi inanmadı gibiydi ya neysee
ee oldumu saat 21.45 dedim buna hain planımı kullandım gel yanıma dedim hazır bebişlerde uyudu 2side....+18
neyse işte sonra işe giderken söyledim gerçeği tam kapıyı açtı çıktı,tel aşağı düşmedi suya düştü dedim azcık laf etti hiç tel oraya konurmu diye sonra öpüştük gitti
ama artık telefon hayatım bitti bidaha yok dedinapcam ben yaaaa:85:
qivii taktiğin işe yaradı kız cadıı,adam istediği olunca melek gibi oldu,gerçi pek nadirdir benim ....+18 isteğimhep o derdi busefer nadir günlerden biriydi ben teklif ettim
+18 denmez ona şekerim kırmızı noktalı denir bu olay +18 geçti:76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?