- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
tartinin bu kadar +18 oldugunu ilk sizden duydum
heeeeeeeeeeanladıııımmm kız seni allah ne etmeye dün diyemedim teli ya içim içimi yiyo,sabah yatakta yastığın altında eski teli görmüş,noldu ıphona dedi,niye sıkılamazmıyım bunu kullancem ben dedim sonra akşam oldu noldu söyle tele dedi,bende balkondan aşağı düşmüş dedim,kim çocuklarmı atmış dedi,bende ne bilem dedim,ne önemi var falan bişey demedi inanmadı gibiydi ya neysee
ee oldumu saat 21.45 dedim buna hain planımı kullandım gel yanıma dedim hazır bebişlerde uyudu 2side....+18
neyse işte sonra işe giderken söyledim gerçeği tam kapıyı açtı çıktı,tel aşağı düşmedi suya düştü dedim azcık laf etti hiç tel oraya konurmu diye sonra öpüştük gitti
ama artık telefon hayatım bitti bidaha yok dedinapcam ben yaaaa:85:
qivii taktiğin işe yaradı kız cadıı,adam istediği olunca melek gibi oldu,gerçi pek nadirdir benim ....+18 isteğimhep o derdi busefer nadir günlerden biriydi ben teklif ettim
hadi koca kavonoz gibi bardağın dibi görünmeye başladı....
kız sen suya hakket nasıl düşürdüydün..
banyoda mı bıraktın ...
hadi gözun aydın adamın fazla kızmamış...
desene bu kizlar +18i kirmizi nokta yaptu
kız benim de haberim yoktu ben de tirendiden duydumonların taktiği böylemiş o yüzden öyle tartıl diye tavsiye verdim yani
tirendi alem hatunsun sus kız daha fazla anlatma -18 olanlar da var topikte
işlem tamam yani bi kaç gün sonra bi daha teklif et bu seferde tel iste54:
ii tamam bu seferlik olsun bakalım,ama bidahakine affetmem haaaa
kilo almak pahasına gözünün yağını yiyim hatta gözünün yağına ramazan pidesi banıp yiyim o kadar etme etme etmeeee
yaa hayrıı lavabonun ordaa diş fırçalığı fardıı onun üstünee koyduydum ,lavabonun içindede batunu su tası içi dolu tabi ,tamda içbne gitmiş bi 10dk sonra tesadüfen gözüm çarptıı anam benim tel içinde yüzüyoohadi koca kavonoz gibi bardağın dibi görünmeye başladı....
kız sen suya hakket nasıl düşürdüydün..
banyoda mı bıraktın ...
hadi gözun aydın adamın fazla kızmamış...
işlem tamam yani bi kaç gün sonra bi daha teklif et bu seferde tel iste
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
işlem tamam yani bi kaç gün sonra bi daha teklif et bu seferde tel iste
yok canım bitek senin değil bende eşim sahurda evde olduğu zamanlar hep yemek yeriz,kahvaltıyı anca o sahur vakti işte olduğu zamanlar yerimyoğurda akşamdan kalan tandır tavuk göğüsü vardı onu tiftip koydum yedim...evet evet damak tadım bi garip sanırsam
ahahahahaahahahhhahahahahahahah aaaaaaaaaaaayyyyyyy süper yaa herkes taktiği kaptı artık susayıp da kalkmaya üşensen bile kocana teklif yaparsın tirendiiii
ay sudemm benim kahvem aci olmus napsam iki seker atsammi süttüm bitti kalmamis:26:
bu taktık ıyımış..ii tamam bu seferlik olsun bakalım,ama bidahakine affetmem haaaa
yaa hayrıı lavabonun ordaa diş fırçalığı fardıı onun üstünee koyduydum ,lavabonun içindede batunu su tası içi dolu tabi ,tamda içbne gitmiş bi 10dk sonra tesadüfen gözüm çarptıı anam benim tel içinde yüzüyoohemen aldım işlemleri halletmeye başladım ama 2gün oldu açılmıyo buu ya imdi şarjda doluyo güzelce,ama iş açmaya gelince yok anam,acaba iicene dolsunda öylemi deniyem,belki batarya boşalmıştır:44: eşim fazla değil hiç kızmadı nerdeysee,çünkü ona bi dert değil bana dert bidaha telim olmıycak
yok yaaa avucumu yalamaktan başka bişey düşmez bana,en iisi 3 ay ambargo uygulayem benimkine acep noluurr
ay sudemm benim kahvem aci olmus napsam iki seker atsammi süttüm bitti kalmamis:26:
ii tamam bu seferlik olsun bakalım,ama bidahakine affetmem haaaa
yaa hayrıı lavabonun ordaa diş fırçalığı fardıı onun üstünee koyduydum ,lavabonun içindede batunu su tası içi dolu tabi ,tamda içbne gitmiş bi 10dk sonra tesadüfen gözüm çarptıı anam benim tel içinde yüzüyoohemen aldım işlemleri halletmeye başladım ama 2gün oldu açılmıyo buu ya imdi şarjda doluyo güzelce,ama iş açmaya gelince yok anam,acaba iicene dolsunda öylemi deniyem,belki batarya boşalmıştır:44: eşim fazla değil hiç kızmadı nerdeysee,çünkü ona bi dert değil bana dert bidaha telim olmıycak
yok yaaa avucumu yalamaktan başka bişey düşmez bana,en iisi 3 ay ambargo uygulayem benimkine acep noluurr
kızlar sabah biriniz benim yerime işe gitsin yaaa :97:
kız valla sen kaşınıyon haaa
bu taktık ıyımış..
bende balıgın fanusunun banyoya götüreyım..
telefonu da lavobonun üstüne koyuyum...
ama eğik koyuyum açıyı öyle bi ayarlayımki...fanusa düşsün...
sanrada kocama telefonun bozulsun yenisini alıyım deydın al sana bozuldu dıyım....
kuzum ya ben ım telefon nıye saglam anladım..
çunku ben ayda yılda bi elime alıyom..
dışarı çıkarken bıel çoğunlukla evde unutuyom market vs .ise..
evde hangı odadaydı kım aradı ertesı gun felan bakarım...
telefonu en çok eşim işe gitmek için alarmını kullanıyo....
ben bılmem benım kahvem tatlandırıcılı diet kahve canım cafe crown un yenı çıkmış ligh...
sadece 35 kalori y miş...
bu taktık ıyımış..
bende balıgın fanusunun banyoya götüreyım..
telefonu da lavobonun üstüne koyuyum...
ama eğik koyuyum açıyı öyle bi ayarlayımki...fanusa düşsün...
sanrada kocama telefonun bozulsun yenisini alıyım deydın al sana bozuldu dıyım....
kuzum ya ben ım telefon nıye saglam anladım..
çunku ben ayda yılda bi elime alıyom..
dışarı çıkarken bıel çoğunlukla evde unutuyom market vs .ise..
evde hangı odadaydı kım aradı ertesı gun felan bakarım...
telefonu en çok eşim işe gitmek için alarmını kullanıyo....
ben bılmem benım kahvem tatlandırıcılı diet kahve canım cafe crown un yenı çıkmış ligh...
sadece 35 kalori y miş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?