70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet diyorduki çünkü şurda 4-5 gün kalmış gerçi ama,gelecek seneyede akıllarında kalsın amaçlı bidaha paylaşıyım dedim,dünya kadar yeni gelen oldu fenamı ediyorum

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

tartinin bu kadar +18 oldugunu ilk sizden duydum

kız benim de haberim yoktu ben de tirendiden duydum onların taktiği böylemiş o yüzden öyle tartıl diye tavsiye verdim yani

tirendi alem hatunsun sus kız daha fazla anlatma -18 olanlar da var topikte

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kadir Gecemiz mübarek olsun..

işlem tamam yani bi kaç gün sonra bi daha teklif et bu seferde tel iste54:

ayy bu bizim kızlarda ne hin planlar varmış ya.......
adamlar nerden bilsin emellerinize alet ettiğinizi....
ayy yazık ya acıdım bu adamlara resmen duygularıyla oynamak

kilo almak pahasına gözünün yağını yiyim hatta gözünün yağına ramazan pidesi banıp yiyim o kadar etme etme etmeeee
ii tamam bu seferlik olsun bakalım,ama bidahakine affetmem haaaa

hadi koca kavonoz gibi bardağın dibi görünmeye başladı....

kız sen suya hakket nasıl düşürdüydün..
banyoda mı bıraktın ...
hadi gözun aydın adamın fazla kızmamış...
yaa hayrıı lavabonun ordaa diş fırçalığı fardıı onun üstünee koyduydum ,lavabonun içindede batunu su tası içi dolu tabi ,tamda içbne gitmiş bi 10dk sonra tesadüfen gözüm çarptıı anam benim tel içinde yüzüyoohemen aldım işlemleri halletmeye başladım ama 2gün oldu açılmıyo buuya imdi şarjda doluyo güzelce,ama iş açmaya gelince yok anam,acaba iicene dolsunda öylemi deniyem,belki batarya boşalmıştır:44:eşim fazla değil hiç kızmadı nerdeysee,çünkü ona bi dert değil bana dert bidaha telim olmıycak
işlem tamam yani bi kaç gün sonra bi daha teklif et bu seferde tel iste

yok yaaa avucumu yalamaktan başka bişey düşmez bana,en iisi 3 ay ambargo uygulayem benimkine acep noluurr

yoğurda akşamdan kalan tandır tavuk göğüsü vardı onu tiftip koydum yedim...evet evet damak tadım bi garip sanırsam

yoğurda akşamdan kalan tandır tavuk göğüsü vardı onu tiftip koydum yedim...evet evet damak tadım bi garip sanırsam
yok canım bitek senin değil bende eşim sahurda evde olduğu zamanlar hep yemek yeriz,kahvaltıyı anca o sahur vakti işte olduğu zamanlar yerim

ahahahaha ahahahhhahahahahahahah aaaaaaaaaaaayyyyyyy süper yaa herkes taktiği kaptı artık susayıp da kalkmaya üşensen bile kocana teklif yaparsın tirendiiii

gidin len işinizee,ben su getirmeye değil o işi yapmaya üşeniyorum diyorum siz ne diyonuz

bu taktık ıyımış..
bende balıgın fanusunun banyoya götüreyım..
telefonu da lavobonun üstüne koyuyum...
ama eğik koyuyum açıyı öyle bi ayarlayımki...fanusa düşsün...
sanrada kocama telefonun bozulsun yenisini alıyım deydın al sana bozuldu dıyım....

kuzum ya ben ım telefon nıye saglam anladım..
çunku ben ayda yılda bi elime alıyom..
dışarı çıkarken bıel çoğunlukla evde unutuyom market vs .ise..
evde hangı odadaydı kım aradı ertesı gun felan bakarım...
telefonu en çok eşim işe gitmek için alarmını kullanıyo....
ay sudemm benim kahvem aci olmus napsam iki seker atsammi süttüm bitti kalmamis:26:

ben bılmem benım kahvem tatlandırıcılı diet kahve canım cafe crown un yenı çıkmış ligh...
sadece 35 kalori y miş...

3 ay mı kudurtacan mı kız adamı

kız tartı taktiğini uygulasana daha kolay

35 kalorimi

light i da mi cikti bak bizim burda yok parklarda spor aletleri bile yok gördüm ankarada her park da var hemde kosmak icin marathon cizgisi bile var türkiyem türkiyem görüyonmu avrupa senin yaninda halt etmis

kızllaarr yaaa bugün tartılıpta bildirimi yapmayanlar varmı aranızdaaaaaa

serpi--ezgiilknur-diloş21-suaenvar hariç kimseden bildirim gelmediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…