70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim yerime de giden olsa keske :97: yarin yine mozart dinletecek bana ben kesin ya radioyu atmam lazim yada onu

bak kocisine söyle sana benden sarki tartiya yatir beni tirmala beni kasi beni
haha
kız ne bu ankaralı namık mı ...
oyun havası dınleyıp dınelyıp oynuyonmu evde atıyon mu göbecikleri...

kız tartı taktiğini uygulasana daha kolay

35 kalorimi
fazla mı 35 kalorı bilemedim ki..üstelik light üstelik şekersiz tatlandırıcılı...

light i da mi cikti bak bizim burda yok parklarda spor aletleri bile yok gördüm ankarada her park da var hemde kosmak icin marathon cizgisi bile var türkiyem türkiyem görüyonmu avrupa senin yaninda halt etmis
hele bi şu ülkenın kıymetini bilen biri çıktı ...çok şükür...
kızllaarr yaaa bugün tartılıpta bildirimi yapmayanlar varmı aranızdaaaaaa

serpi--ezgiilknur-diloş21-suaenvar hariç kimseden bildirim gelmediii

ben yapmıycam

suzan evde süt yokmu canım..
benım saksı yeni çalıştı da...
kahvene süt katsana şeker katana kadar...
olmadı tarçınla karıştır dene bakalım belkı güzel olur....
şekerde çok kalorı var ya..

he atalim göbecikleri

Türkiyem Türkiyem cennetim, benim essiz milletim

ben napmissim deli kafa nescafem var bide latte machiatto mudur nedir ondan ikisinin kutusu birbirine benziyo ondan katmissim kücük fincana bende diyom niye aci normalde büyük bardaga koyulcak biraz su kattim üstüne ictim ama bunu kalorisi cok bakmayim en iyisi kac diye

3 ay mı kudurtacan mı kız adamı
valla benim adama kalsa hergün hersaat yapcak,canmı dayanır anam onaa,,,ama 3ay değil 1hafta bile çok onaa,ama napiyim oda bukadar gaddar olmasın,haa bu arada benim inadım terstir,olmaz dersem hiç bi kuvvet .............
benim yerime de giden olsa keske :97: yarin yine mozart dinletecek bana ben kesin ya radioyu atmam lazim yada onu

bak kocisine söyle sana benden sarki tartiya yatir beni tirmala beni kasi beni
çatladım vallihi söylicem yarından sonraa,yarın bidolu misafirlerim geiyooda
haha
kız ne bu ankaralı namık mı ...
oyun havası dınleyıp dınelyıp oynuyonmu evde atıyon mu göbecikleri...

ben yapmıycam
niye kızz sendemi kilo aldın yoksam
ben göndürdüm tritiy

bende seni yazdım suanverbanacık

Son düzenleme:
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden:
Toplamda giden:
Hedef...

Son düzenleme:
kız mywish,mj geldide bakıyorum başlıkta kilo bildirimi hakkında yazıyo,dedim bu kız ne kadar oldu geleli daha bilmiyomu yoksam dedim,ne sorcak acaba dedim,baktım bildiğin bildirimmiş canımm niye öyle başlık yazıyon,direk kilo bildirimi neyine yetmiyoo

Selam kısçeler
İşyerinde sorun var herhalde 15 kere aramışlar sagolsunlar bi duydum sonra sesini kısıp yattım.
15 kere aramakta ne oluyorsa yarın gidiyim şirket yanmadıysa size söylerim
Şimdi bakem bağlanıp maillerime dedim ortada mailde yok.
Her zamanki gibi sorunları bellidir dedim baktım bi kaç şeye ilgilenmiyor demesinler diye.
Bunda dün maaş almamızın etkisi de olabilir tabii

Hadi bakalım afiyet olsun 7 buçukta göüşmek üzerreeee:81::76:

semsi hayatim bende senden hikayeyi kopyalaya bilirmiyim kardesimin adi da halilibrahim

al hayatim al

alemsiniz ya ama sana sonuna kadar katiliyorum

light i da mi cikti bak bizim burda yok parklarda spor aletleri bile yok gördüm ankarada her park da var hemde kosmak icin marathon cizgisi bile var türkiyem türkiyem görüyonmu avrupa senin yaninda halt etmis

kizlar kahve icecenize bitki cayinizi icin metabolizmaniz hizlansin hemde kalorisiz ah valla burda öyle sansimiz olsa hergun iki saat yuruyus yapiyodum mutlaka hergun giderdim ülkemizin kiymetini bilin leooooo

kız daha reglım bıtmedı şiş göbekle dolaşıyom...
ve yıne wc sıkıntısı...yeşilçay felan hiç fayda etmiyo....
aceba sallam oldugundan mı ya....
bende sıızn gibi toz alıp demlesem...
bi gör sanırsın 5 aylık hamile...
ayy sokakta gezerken utanıyom ya...
dun dar tişörtle çıkmıştım....göbeğime baktıkça bi tuhaf oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…