70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

belkide biraz daha esrarengiz olmak istemistir :26::26::26:

Olaya gizem katıyım dedim şekerim
Ya K harfine bastım devamı çıktı gözler şaş zaten enterladım geçtim.
Bi dahakine inş.
Gene ayaktasınız maşaallah topişimizin çıtır ve her daim uyanık hatunları

banane banane,bak kaptan gelince söylerim seni haa,geçen ne demiştii birine,biz regl olduğumuz zamanlardada yapıyoruz bildirimi kural böyle demiştii benden söylemesii

Günaydın canlar...
hepinizi özledim...
Siz de beni özlediniz mi?

özledik özledikkkk....

slmm yavrularrrr nasılsınız bakalım sohbet almış başını gitmiş.bayramdan sonra ben de tam gaz artıkk.bu gün kıyafet bakim dedim.pantolonlar bayağı indirimdeydi ve eşim aldırmadı neymiş basenlerim fazlaymış da çok çıkarmışşşş(ben tesettürlüyüm de) üzerine uzun bişeyler alıcam dedimm fayda etmez dedi.çooookkkk sinirlendim yaaaaa.caddede bi kız gösterdim bak ne güzel olmuş diye sen bu kadar zayıfmısın dediiiii yaaa:84::84::84::84: çok hırslandım çok sinirlendim ve en kısa zamanda 60 olmak istiyoruuuuummmmmmmmm:84::84:

kızlaarr yarın misafirlerim gelicek,cumartesii günü listeyi yapıcam lütfen ozamana kadar göndermeyenlerde göndersin,yarın sabah tartılmayı unutmayın haaa(oruç olmayanlar)
birde yeni gelenler bildirimlerini yarın yapsınlar haftaya listede olacaklar arasına girsinler,yapmazlarsada taa öteki haftaya kalırlar bende söylemesi,,kaptanın dediği gibi özelime yapılmayan bildirimler hükümsüzdürdiyceklerim bukadarrr ii sabahlar ben kaçaruykum gelir gibi sankii yarın çoookk işim var çok

banane banane,bak kaptan gelince söylerim seni haa,geçen ne demiştii birine,biz regl olduğumuz zamanlardada yapıyoruz bildirimi kural böyle demiştii benden söylemesii

ya tartıda istediğim rakamı görürsem belkı yaparım kısmet bilemicem.....
pek diyet havasında değilim ya...
cozuttum bu hafta baya..
ama hedef 65 sıkı tutcam tekrar...
.

Son düzenleme:
Günaydınn kısçelerrrr
Fabrika kızı olarak fabrikama geldim. Sahurda yazmıştım bayaa aranmışım diye yangın falan çıkmamış, işyeri de göçmemiş sorun yok yani..
Ufak bi sorun var yazılımdaki herkes aranmış kmse açmamış izinde olan müdürümüzde herkese ' aranmışsınız ama kimse açmamış ' diye mail atmış.

Bide akşamları güvenlik görevlisi arar sabah tip tip bakıyodu 'niye açmadın ' der gibi.
Uyku daha tatlı geldi vallaaa

Hadi gelinde bildirim yapın tek tek çekilmiyorr buralarrr:121::119:

Günaydın kızlar bu gece cok zöel bı gece ıns layıkıyla gecırebılırız hepimizin kandili mübarek olsun.

daaha ben yazacaktım msjım gitti neyse devam edeyımkılo bıldırımım

başlangıc:74
gecen hafta:65.5
bu hafta:65.2
giden:300 gr
top.giden:8.8 kg
hedef4:

2 gündür 65 cıkıyodum dun nolduysa artmısımcok yedım sanırım bu hafta daha dogrusu ıftar sonrası atıstırdım ondan oldu hıc yapmıyodum

benım hedef sapıtmıs 62 yle noktalar yan yana gelınce smıley cıkmıs sanırım bu arad kılo veren herkesı tebrık edıyorum veremeyenlerde üzülmesinler az daha gayret valla ben 3 haftalık tatıle cıkıyorum 1 haftası evde olacam ıns dönüşte cok kg almam yaa:18:

Kızlar günaydın gram gramda olsa gidiyor

Bildirim
Baş. 78.2
Geç.Hafta 61.9
Bu Hafta 61.1
Giden 800
Top Giden 17.100
Hedef 60

Gunaydın kızlarr...

son 20 sayfayı okuyamadım valla amma lak lak yapmışıınız...

dünkü misafirlerimi hallettim sıra bugünkülerde... malesef dun yogunluktan tartılamadım iftar öncesi..
bugün tartılıcam inşallah öğleden sonra tartılırım artık iftar vakti yine müsait olmam...
4 gün oldu regl yine gecikti ne zaman gelicek bu ya of bıktım her ay derdine düşmekten... şu karnım insin bir olayımda... :97:
tam da tartılmanın zamanı şimdi kimbilir kaç çıkıcam...

güle güle git gel canım umarım çok güzel geçer..

günaydıııın çıtırdaklarrr

noolmuş noolmuş? sonra yazmışsın da herkes aranmış diye herkesi 15 kere arayacak nolmuş hem müdür nasıl açmadınız diye trip maili atıyor ya süpermişş

yaaa çok sinir oldum niye öyle demiş yaaaa:95:ama sen bu gazla bağdata gidersin ver kız çatır çatır zayıfla o da çatlasın

fıstık hadi geçmiş olsun bugünü de kolaylıkla atlatırsın umarım..
şimdi bi kitap okuyorum gerçek yaşam diyeti diye, yazar beslenme bozukluğunun regl düzensizliğine sebep olduğu üzerine durmuş hep :26: yeni başladım sayılır.. güzel bilgiler edinirsem paylaşırım burada

benim yerime de giden olsa keske :97: yarin yine mozart dinletecek bana ben kesin ya radioyu atmam lazim yada onu

bak kocisine söyle sana benden sarki tartiya yatir beni tirmala beni kasi beni

ya ne güzel işte mozart dinliyorsun :109: benim iş arkadaşımın ne dinlediği belli değil bu sıralar sibel cana takmış adam.. arada karışık yabancı dinliyor.. geçenlerde de ankaralı namığa takmıştı.. ankaralı namık ve metallicayı ard arda dinleyebilen biri kendisi

evet doğru beslenme çok etkiliyor reglyi.. ramazan dolayısıyla gecikmiş de olabilir ama her ay gecikiyor ille bir sebep buluyor yani..
saol canım ayrıca..

Günaydın qivicimm

Ne bilem sadece kimseye ulaşılmamış vs diye gecenin köründe mail atmış
Perdelerin toplarının barkodları basılıyor o program arada arıza çıkarıyo ondandır herhalde.
Sahurda kalktım baktım arayan soran olmadı bi daha da.

teşekkür ederim. hoşbulduk :)
kavitasyon+lenf drenaj+pasif jimnastik yaptırdığım günün gecesi burnum kanamıştı. yastığımdaki rahatsız edici bir ıslaklıkla uyanmıştım. göle dönmüştü. bu işlemler vücutta kan dolaşımını düzenliyormuş normalde. ama bana ters tepmişti. bir daha gitmedim bu yüzden.

hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…