kız mywish,mj geldide bakıyorum başlıkta kilo bildirimi hakkında yazıyo,dedim bu kız ne kadar oldu geleli daha bilmiyomu yoksam dedim,ne sorcak acaba dedim,baktım bildiğin bildirimmiş canımm niye öyle başlık yazıyon,direk kilo bildirimi neyine yetmiyoo
kız mywish,mj geldide bakıyorum başlıkta kilo bildirimi hakkında yazıyo,dedim bu kız ne kadar oldu geleli daha bilmiyomu yoksam dedim,ne sorcak acaba dedim,baktım bildiğin bildirimmiş canımm niye öyle başlık yazıyon,direk kilo bildirimi neyine yetmiyoo
banane bananekız daha reglım bıtmedı şiş göbekle dolaşıyom...
ve yıne wc sıkıntısı...yeşilçay felan hiç fayda etmiyo....
aceba sallam oldugundan mı ya....
bende sıızn gibi toz alıp demlesem...
bi gör sanırsın 5 aylık hamile...
ayy sokakta gezerken utanıyom ya...
dun dar tişörtle çıkmıştım....göbeğime baktıkça bi tuhaf oldum...
Olaya gizem katıyım dedim şekerim
Ya K harfine bastım devamı çıktı gözler şaş zaten enterladım geçtim.
Bi dahakine inş.
Gene ayaktasınız maşaallah topişimizin çıtır ve her daim uyanık hatunları
Günaydın canlar...
hepinizi özledim...
Siz de beni özlediniz mi?
bu arada kızlaaarr ,cuma günü yani yarın sena kaptaann yolcuuu,,büyük ihtimall liste yapımı bana kaldııı,dün saat 21de msnyee pişşştt yazmış ama ben sonradan gördüm tabii, oyüzden bildirimlerinizi özelime yapmanızıı rica ediyoruumm,ben listeyi hazırlar beklerim sena ablaa gelmezse bidahaa,, hooop listee huzurlarınızda olurr,hadee kaldırın totolarıı,,
dediğim gibi kaptan yoğun misafirleride vardı sanırım,yarında yolcu her harükarda listeci başı ben oluyorm yaniii aksi bişey söylemediğine göre mj kutumuda boşalttım bak sırf sizin için okaaa mjlarımı feda ettim
banane banane,bak kaptan gelince söylerim seni haa,geçen ne demiştii birine,biz regl olduğumuz zamanlardada yapıyoruz bildirimi kural böyle demiştii benden söylemesii
benım hedef sapıtmıs 62 yle noktalar yan yana gelınce smıley cıkmıs sanırımbu arad kılo veren herkesı tebrık edıyorum veremeyenlerde üzülmesinler az daha gayret valla ben 3 haftalık tatıle cıkıyorum 1 haftası evde olacam ıns dönüşte cok kg almam yaa:18:
Selam kısçeler
İşyerinde sorun var herhalde 15 kere aramışlar sagolsunlar bi duydum sonra sesini kısıp yattım.
15 kere aramakta ne oluyorsa yarın gidiyim şirket yanmadıysa size söylerim
Şimdi bakem bağlanıp maillerime dedim ortada mailde yok.
Her zamanki gibi sorunları bellidir dedim baktım bi kaç şeye ilgilenmiyor demesinler diye.
Bunda dün maaş almamızın etkisi de olabilir tabii
Hadi bakalım afiyet olsun 7 buçukta göüşmek üzerreeee:81::76:
özledik özledikkkk....
slmm yavrularrrr nasılsınız bakalım sohbet almış başını gitmiş.bayramdan sonra ben de tam gaz artıkk.bu gün kıyafet bakim dedim.pantolonlar bayağı indirimdeydi ve eşim aldırmadı neymiş basenlerim fazlaymış da çok çıkarmışşşş(ben tesettürlüyüm de) üzerine uzun bişeyler alıcam dedimm fayda etmez dedi.çooookkkk sinirlendim yaaaaa.caddede bi kız gösterdim bak ne güzel olmuş diye sen bu kadar zayıfmısın dediiiii yaaa:84::84::84::84: çok hırslandım çok sinirlendim ve en kısa zamanda 60 olmak istiyoruuuuummmmmmmmm:84::84:
Gunaydın kızlarr...
son 20 sayfayı okuyamadım valla amma lak lak yapmışıınız...
dünkü misafirlerimi hallettim sıra bugünkülerde... malesef dun yogunluktan tartılamadım iftar öncesi..
bugün tartılıcam inşallah öğleden sonra tartılırım artık iftar vakti yine müsait olmam...
4 gün oldu regl yine gecikti ne zaman gelicek bu ya of bıktım her ay derdine düşmekten... şu karnım insin bir olayımda... :97:
tam da tartılmanın zamanı şimdi kimbilir kaç çıkıcam...
benim yerime de giden olsa keske :97: yarin yine mozart dinletecek banaben kesin ya radioyu atmam lazim yada onu
bak kocisine söyle sana benden sarkitartiya yatir beni tirmala beni kasi beni
günaydıııın çıtırdaklarrr
noolmuş noolmuş? sonra yazmışsın da herkes aranmış diye herkesi 15 kere arayacak nolmuş hem müdür nasıl açmadınız diye trip maili atıyor ya süpermişş
yaaa çok sinir oldum niye öyle demiş yaaaa:95:ama sen bu gazla bağdata gidersinver kız çatır çatır zayıfla o da çatlasın
fıstık hadi geçmiş olsun bugünü de kolaylıkla atlatırsın umarım..
şimdi bi kitap okuyorum gerçek yaşam diyeti diye, yazar beslenme bozukluğunun regl düzensizliğine sebep olduğu üzerine durmuş hep :26: yeni başladım sayılır.. güzel bilgiler edinirsem paylaşırım burada
günaydıııın çıtırdaklarrr
noolmuş noolmuş? sonra yazmışsın da herkes aranmış diye herkesi 15 kere arayacak nolmuş hem müdür nasıl açmadınız diye trip maili atıyor ya süpermişş
hoşgeldinnkavitasyona ben de gittim canım yalnızca 2saeans gittim ama adet düzenimi bozdu tamamen faydalı olup olmadığını anlayamadım o yüzden..boşver onları sporla az yiyerek hepsi gidiyo....ben de hayıtımın ilk zayıflama macerasını yaşıyorum tekrar hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?