Günaydın qivicimm
Ne bilem sadece kimseye ulaşılmamış vs diye gecenin köründe mail atmış
Perdelerin toplarının barkodları basılıyor o program arada arıza çıkarıyo ondandır herhalde.
Sahurda kalktım baktım arayan soran olmadı bi daha da.
canım döküm dediğin bu içi beyaz olanlar mı?kaplamalı...
tefalın tavalarını ben atıyom amıneye bı yerı kalkmadı..
ama tenceresı nı atmadım sanırım...
zaten bı tencere yetıyo teflonda ..
bugün geregi düsünüldü nün dogum günü deyilmi kizlar demedimi tarti günü benim dogum günüm diye
iyi ki dogdun ger-düs iyiki dogdun iyiki dogdun mutlu yillar sana
yarin okur belkibi sarki da sen patlat qivicimm
benım hedef sapıtmıs 62 yle noktalar yan yana gelınce smıley cıkmıs sanırımbu arad kılo veren herkesı tebrık edıyorum veremeyenlerde üzülmesinler az daha gayret valla ben 3 haftalık tatıle cıkıyorum 1 haftası evde olacam ıns dönüşte cok kg almam yaa:18:
ya ne güzel işte mozart dinliyorsun :109: benim iş arkadaşımın ne dinlediği belli değil bu sıralar sibel cana takmış adam.. arada karışık yabancı dinliyor.. geçenlerde de ankaralı namığa takmıştı.. ankaralı namık ve metallicayı ard arda dinleyebilen biri kendisi
gecenin köründe telefona bakmayan mailemi bakacak..
yoksa sabah için mi mail... hırsını almış heralde...
aay bu arada en onemlı anektodu paylasmayı unutmusum, belenay gelmeden yazayım
dun aksam eve gıdınce hemen cd yı alıp dvd ye taktım, veeeeeee yıne dvd sadece leslıyı actı callen yıne acılmadııııııııııııııııı
ben artık napıyım kızlar haa soyleyın banaaaaabelenaycıgım dualar bıle etmıstı artık acılsın dıye ama olmadı maleseffff :26:
bı de Charcıgımmmmmmmmmm, gecmıs olsun dun aksamı atlattın, keske yaptıgın yemeklerı ve masanı da goruntuleseydın bıze, ben cok severımmm, bazen cekıyorum ben benımkılerı, belkı bı gun blog acarımama asıl buyuk kafıle bu aksamdı sanırım, kolay gelsın sana tekrardannnnnn
bu arada qivican bu ınce sözlu sarkndan dolayıda cok tesekkur ederım, baska bıs arkı benı daha ıyı anlatamazdı
aay bu arada en onemlı anektodu paylasmayı unutmusum, belenay gelmeden yazayım
dun aksam eve gıdınce hemen cd yı alıp dvd ye taktım, veeeeeee yıne dvd sadece leslıyı actı callen yıne acılmadııııııııııııııııı
ben artık napıyım kızlar haa soyleyın banaaaaabelenaycıgım dualar bıle etmıstı artık acılsın dıye ama olmadı maleseffff :26:
bı de Charcıgımmmmmmmmmm, gecmıs olsun dun aksamı atlattın, keske yaptıgın yemeklerı ve masanı da goruntuleseydın bıze, ben cok severımmm, bazen cekıyorum ben benımkılerı, belkı bı gun blog acarımama asıl buyuk kafıle bu aksamdı sanırım, kolay gelsın sana tekrardannnnnn
ya ne güzel işte mozart dinliyorsun :109: benim iş arkadaşımın ne dinlediği belli değil bu sıralar sibel cana takmış adam.. arada karışık yabancı dinliyor.. geçenlerde de ankaralı namığa takmıştı.. ankaralı namık ve metallicayı ard arda dinleyebilen biri kendisi
Bende indirdim tv de açılmadı maalesef..
Ablalaırn tipleri çok komik ama
Kıyafetler ve renkleri on numara
kızdın mıben hani besteye uysun diye öyle uydurup şey etmştim :26: senleyn direkt ağlakası yok şaka yaptıydım :93:kızmadın di mii kızmadıın :109:
canım çok iyi olurdu aslında bende bazen cekıyorum ama misafir olunca telastan unutuyorum tabi...
ama senin için evin resimlerini çekerken sofrayı da kurup öyle çekerim.. hem bende istiyorum hatıra dursun... her evımın fotografını cekmısımdır bır bunun cekmedım..
eşini kınıyorummhoşbuldukkk...ayyy çay için saol hiç yeşil çay içmemiştim bu zamana kadar...bende melek canım 21yaşında ama 73 kilo ayıcık giibi birşeyim çünkü eşim bazen diyo bizim evi ayılar bastı diyeeee5ay önce doğum yaptım ama günden güne şişiyorum gören tekra mı hamilesin diyo bu pskolojiyle yaşamak çok zor birşeyy kadınlar alışveriş deyince kendinden geçer ben ise nefret ederim çünkü hiçbirşeycikler olmuyo olanlarda yakışmıyo en iisi ben ölimmmmm
seninkini de kınıyorummmay canim sagol ya valla icimi su döktün denir ya öyle birsey oldu vallahi ama vercem kiz mecbur gitcek bu kilolar kocis beni görünce bugun dediki sallamissiin göbegi yine dedi cok uzuldum tekme tokat girisip agzini burnunu kirasim geldi
haha süperdiişlem tamam yani bi kaç gün sonra bi daha teklif et bu seferde tel iste
senınkını de kınıyorummözledik özledikkkk....
slmm yavrularrrr nasılsınız bakalım sohbet almış başını gitmiş.bayramdan sonra ben de tam gaz artıkk.bu gün kıyafet bakim dedim.pantolonlar bayağı indirimdeydi ve eşim aldırmadı neymiş basenlerim fazlaymış da çok çıkarmışşşş(ben tesettürlüyüm de) üzerine uzun bişeyler alıcam dedimm fayda etmez dedi.çooookkkk sinirlendim yaaaaa.caddede bi kız gösterdim bak ne güzel olmuş diye sen bu kadar zayıfmısın dediiiii yaaa:84::84::84::84: çok hırslandım çok sinirlendim ve en kısa zamanda 60 olmak istiyoruuuuummmmmmmmm:84::84:
saol canım inş ne zamandır günleri sayıodum vallagüle güle git gel canım umarım çok güzel geçer..
:92: herkeslere günaydın :92:
gecmısın ıcınden cıkamadım valla sabahtan berı
içi beyaz olanlar seramık olanlar sanırım, benımkıler boyle kalındı, googledan bak döküm tencere diye, normalden daha agır ve kalınlar, içi dışı sıyah boyle, ama işte hemencık soyuldu gıttı, söz de dayanııklı tencere dıye satılıyo, yemek daha agır ve lezzetlı pişiyomuş içine, ama galıba benımkı markayla da ılgılı bı sorun... ben de 3 lu set fılan dıye dusunuyodum ama teflon tavalrım var, galıba dedıgın gıbı bı tencere yetcek teflonda, pılavlık bısı alsam yeter herhalde :44:
aaay çok saol canımmm, çakma bı dogumgunuydu o, sallamıstım ama olsun yıne de sevındırık oldummmmm
bu arada qivican bu ınce sözlu sarkndan dolayıda cok tesekkur ederım, baska bıs arkı benı daha ıyı anlatamazdı
canımmmm ıyı yolculuklar, senı ozlıycemmmmmmm
gercı bugun benımde son gunum haftaya cumada burda olmayacagım, yrn sabah ıtıbarıyle tekrardan yollara düşüyoruzama benımkı bayram munasebetıyle verılmış bı ara olcak, sen baya baya bı aya yakın gıdıyosn yaaa, neyse dınlenmıs bı sekıdle gerıgel barı, hem ruhen hem bedenen, ıyı eglenceler sıze sımdıdennnnn
herkesın kandılı mubarek olsun :92: Allah herkesın gonlunden gecen duaları kabul etsın ınşşşşş
bu arada kelebek tgba şu telefon olayını kazasız belasız atlatmana sevındım, gecmıs olsun sana da
ben dun aksam havuclu, cevızlı, tarcınlı kekımı yaptım, tadı guzel ama ıcı bıraz hamurumsu olduuu :26: nıye anlamadım ama :26: dun aksam yıeymedım bugun yanımda getırdım az once huplettım bırazz
ben gıtmeden ıslerı yoluna koyayım bıraz, yıne gorusuruz, opuldunuzz
peliiiinn sen nıye kılo bıldırmıyon yaaa bırde mayviş(dilek) sen oruc tutmuyordun neden bu sabah yapmadın bıldırımı kız:44:
Dün tutmuştum ablacım ondan akşam yaptım. Bugünde tutuyorum :')
Senin ne güzel tatilin başlıcakk off off darısı başımaaaaaaaaaaaaaa :')))
başlangıç:79
geçen hafta:71.500
buhafta:70
giden :1.500 -şu kısım çabamdan değil sanırım geçen hafta regliydim onun etkisi herhal
toplam:9
hedef:65
yaşasınnnn 5 kilocuk kaldı
ya ama bugün fark ettim sanki sarkıyorum ramazan diye koşu bandınıda düzenli kullanmıyom
herkese mrblarrr nasılsınızzz inşş iyisinizdir benim az moralim bozuk gerek annemle ilgili gerek aldıgım kiloylabu hafta artıdayım gecen hafta yanlışlık yapmışım verdigim halde sabitim yazmışım bildirime bu haftada kilo aldımmm :26::26::26: ama bayram sonu çok dikkat ederek şu 8 lerden kurtulcam inşşş
bildirim;
başlangıç:92
gecen hafta :85.7
bu hafta:86
gelen :300 gram
ilk hedef:65
bide sena kaptanın özelinede söyledimm biz cumartesi gidiyoruz haftaya gelcez beni izinli yazarsa çokk svinirimm çok tşkler
baslangic : 82.5
Gecen hafta:66.7
Bu hafta: 66.2
Giden: 500 gr cik
Toplam giden: 16.300
Hedef: 60 ins
Bu ay bir verdim bi aldim ne oldugunu bende anlamadim ama en azindan gengeliyorum geriiii
arkadaşlar,ben bıgın oruçlu değildim ama yarın oruç tutçam şimdiiii ben bildirimi ne zaman yapsm ki...ne olur ne olmaz diye sabah tartıldım ona göre yazayım şimdiden...
başlangıç: 77
bu hafta :1200g
giden:2100g
şimdiki kilom: 74.9
olcak ocak bu iş
sevgili triendy başkanbenim msj sayım henüz 50lerde mesaj doldurmaya çalışıyorum ama özelden atamıorum burdan yazdımdı tekrar yazayım olur mu??
başlangıç:77
bu hafta: 1200g
toplam giden: 2100g
şimdiki kilom: 74.9
daaha ben yazacaktım msjım gitti neyse devam edeyımkılo bıldırımım
başlangıc:74
gecen hafta:65.5
bu hafta:65.2
giden:300 gr
top.giden:8.8 kg
hedef4:
2 gündür 65 cıkıyodum dun nolduysa artmısımcok yedım sanırım bu hafta daha dogrusu ıftar sonrası atıstırdım ondan oldu hıc yapmıyodum
bildirimim..
başlangıç 75
geçen hafta 61,6
bu hafta 63,4
gelen 1800 gr
toplamda giden 11600 gr
DOKUNMAYN BANA
demekki iyi kızdırmışsın calleni senaay bu arada en onemlı anektodu paylasmayı unutmusum, belenay gelmeden yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?