70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecenin köründe telefona bakmayan mailemi bakacak..
yoksa sabah için mi mail... hırsını almış heralde...

:92: herkeslere günaydın :92:

gecmısın ıcınden cıkamadım valla sabahtan berı

içi beyaz olanlar seramık olanlar sanırım, benımkıler boyle kalındı, googledan bak döküm tencere diye, normalden daha agır ve kalınlar, içi dışı sıyah boyle, ama işte hemencık soyuldu gıttı, söz de dayanııklı tencere dıye satılıyo, yemek daha agır ve lezzetlı pişiyomuş içine, ama galıba benımkı markayla da ılgılı bı sorun... ben de 3 lu set fılan dıye dusunuyodum ama teflon tavalrım var, galıba dedıgın gıbı bı tencere yetcek teflonda, pılavlık bısı alsam yeter herhalde :44:

aaay çok saol canımmm, çakma bı dogumgunuydu o, sallamıstım ama olsun yıne de sevındırık oldummmmm

bu arada qivican bu ınce sözlu sarkndan dolayıda cok tesekkur ederım, baska bıs arkı benı daha ıyı anlatamazdı

canımmmm ıyı yolculuklar, senı ozlıycemmmmmmm

gercı bugun benımde son gunum haftaya cumada burda olmayacagım, yrn sabah ıtıbarıyle tekrardan yollara düşüyoruz ama benımkı bayram munasebetıyle verılmış bı ara olcak, sen baya baya bı aya yakın gıdıyosn yaaa, neyse dınlenmıs bı sekıdle gerıgel barı, hem ruhen hem bedenen, ıyı eglenceler sıze sımdıdennnnn

herkesın kandılı mubarek olsun :92: Allah herkesın gonlunden gecen duaları kabul etsın ınşşşşş

bu arada kelebek tgba şu telefon olayını kazasız belasız atlatmana sevındım, gecmıs olsun sana da

ben dun aksam havuclu, cevızlı, tarcınlı kekımı yaptım, tadı guzel ama ıcı bıraz hamurumsu olduuu :26: nıye anlamadım ama :26: dun aksam yıeymedım bugun yanımda getırdım az once huplettım bırazz

ben gıtmeden ıslerı yoluna koyayım bıraz, yıne gorusuruz, opuldunuzz

ay bu kadin bana yine firar yaptirdi qivicimm aglicam ben burda ya kadin bide bana inat sesini aciyo yaa

aay bu arada en onemlı anektodu paylasmayı unutmusum, belenay gelmeden yazayım

dun aksam eve gıdınce hemen cd yı alıp dvd ye taktım, veeeeeee yıne dvd sadece leslıyı actı callen yıne acılmadııııııııııııııııı

ben artık napıyım kızlar haa soyleyın banaaaaa belenaycıgım dualar bıle etmıstı artık acılsın dıye ama olmadı maleseffff :26:

bı de Charcıgımmmmmmmmmm, gecmıs olsun dun aksamı atlattın, keske yaptıgın yemeklerı ve masanı da goruntuleseydın bıze, ben cok severımmm, bazen cekıyorum ben benımkılerı, belkı bı gun blog acarım ama asıl buyuk kafıle bu aksamdı sanırım, kolay gelsın sana tekrardannnnnn

Bende indirdim tv de açılmadı maalesef..
Ablalaırn tipleri çok komik ama
Kıyafetler ve renkleri on numara

canım çok iyi olurdu aslında bende bazen cekıyorum ama misafir olunca telastan unutuyorum tabi...
ama senin için evin resimlerini çekerken sofrayı da kurup öyle çekerim.. hem bende istiyorum hatıra dursun... her evımın fotografını cekmısımdır bır bunun cekmedım..

senın iş arkadasın ben mıyım acabaaa, şüpheye düştüm ben de şimdi bak

şahsen benım de bı muzık lıstem vardır; orhan gencebaydan zekı murene atlar, araya ankaralı namıgı sokar sonrada lady gaga çalar

Bende indirdim tv de açılmadı maalesef..
Ablalaırn tipleri çok komik ama
Kıyafetler ve renkleri on numara

sorun tek ben de deıl yanı, aay rahatladım valla, belenay bılgısayardan seyredıyo sanırım oyuzden onda sorun cıkmıyo ama aynı formatta olmasına ragmen callenın acılmayıp leslının attıgım herseyde aılması da bı garıp yanı :26:

dedıgım kadar avr teyzeler dımı, ahu tugba&hulya avsar'ın fosforlu mayoları sankı vıdeonun bı yerınde köşeden elinde viskisiyle nuri alço çıkıverıcek gıbı

kızdın mı ben hani besteye uysun diye öyle uydurup şey etmştim :26: senleyn direkt ağlakası yok şaka yaptıydım :93:kızmadın di mii kızmadıın :109:

ben bılmem uydurup şey etmışmış uydurukçu seniiiiii

aay nıe cekmıyosun ya, ben beklıyorum vallaaaa heryer bembeyaz toz almakla bıtmıyo fılan demısısn ya, ben de keske acık renk mobılya alsaydım bu kadar toz bellı etmezdı dıyorumm :26: beyaz tamam cabuk kırlenebılır ama temızlıgı de daha cok bellı eder ve daha kalıcı olur dıye dusunuyodummm :26: ama sen de beyaz olmasına ragmen yakınmıssın, yok mu unun bı orta yolu yaa

eşini kınıyorumm

seninkini de kınıyorummm
işlem tamam yani bi kaç gün sonra bi daha teklif et bu seferde tel iste
haha süperdi
senınkını de kınıyorumm
güle güle git gel canım umarım çok güzel geçer..
saol canım inş ne zamandır günleri sayıodum valla ara ara yazarım gelecek hafta evdeyım cunku ama bıdlırım yapabılır mıyım bılmıyorum:26:

bende sızlerı özlüycem valla artık gelınce gecmısıde okuyamam bırıkır de bırkır merak ederım neyse bana gelınc eözet gecersınız .bu arada sıze de ıyı yolculuklar patronla anlastınız demek yola cıktıgınıza göreben gırerım bu hafta ara ara tatılde de bılmıyom durumlara göre ugramaya calsırım

peliiiinn sen nıye kılo bıldırmıyon yaaa bırde mayviş(dilek) sen oruc tutmuyordun neden bu sabah yapmadın bıldırımı kız:44:

Dün tutmuştum ablacım ondan akşam yaptım. Bugünde tutuyorum :')
Senin ne güzel tatilin başlıcakk off off darısı başımaaaaaaaaaaaaaa :')))

ahh canım benım hamıleyken yenı bı ıse gırdım kısa zamanda dogum ıznıne ayrıldım oglum 3 aylıkken gerı baslamak zorunda kaldım ve 9 agustosta 1 yıl oldu sadece hazıranda 1 hafta ızın kullandım yanı bu ızın banada cok ıyı gelecek ve uzun zamandır bekledıgım bır ızın canım ıns darısı sıze ve sana olsun

aslında patronla anlasmadık, emrıvekimsi bısıler oldu, bız yarın sabah yola cıkcaz dıye ayarladık zaten herbıseyı, kendısı bu sabah gelmış bana gıdebılırsın dedı, ben bugune kadar onu bekleseydım bu saatten sonra bayrama otobus bıletımı bulunur Allahaşınaaa insanlar hıc baskasını dusunmuyo valaaa

valla sen yapmazken ben yapıyodum baktım artık sen yapıyosun ben de bıraktım bıldırımı fılan, merak etme ama durumum ıyı

arcak yola mı çıkıyorsun? koca sezon tatiliydi di senin iyi yolculuklar şekeriim benim yerime de gez dinlen :102:
allah birgün benim yüzüme de gülecek mi?? bana patron dese ki bu cumartesi gelme dinlen dese ona bile razıyım ben artık o derece

Son düzenleme:
günaydın çıtırlar nasılsınız cumanız kadir geceniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah bu geceyi hakkıyla değerlendirmeyi nasip etsin

.46:

baslangic : 82.5

Gecen hafta:66.7

Bu hafta: 66.2

Giden: 500 gr cik

Toplam giden: 16.300

Hedef: 60 ins

Bu ay bir verdim bi aldim ne oldugunu bende anlamadim ama en azindan gengeliyorum geriiii

bildirimim..

başlangıç 75
geçen hafta 61,6
bu hafta 63,4
gelen 1800 gr
toplamda giden 11600 gr

DOKUNMAYN BANA
ayy canım ya nazarmı değirdik sana ama olsun üzülme haftaya toparlarsın zati çıtırsın amaaaan ne üzülüyon

demekki iyi kızdırmışsın calleni sendua bile tesir etmedi bu arada eşim sana gönderdiğim linkten indirememiş başka linkten indirdim dedi açılmaması normal sankim eşim bakıcak o linke onu vereceğim sana yok ben taktım illa senide callenci yapıcam

selam kızlar...
herkese hayırlı cumalar...
kadir geceniz mübarek olsun...
arkadaşlar ben çok yoqunum geçmişi okuyamıyorum..yatılı misafirlerim var...akşam sahurdan sonra yola çıkıyoruz...full doluyum...hepinizi çok öpüyorum...laptop yanımda olacak..arada girer size bakarım..şimdilik benden bu kadar....listeyi bu hafta tuqba yapıcak...bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…