güle güle git senacım seninde kadir gecen mübarek olsun hayırlı bayramlarselam kızlar...
herkese hayırlı cumalar...
kadir geceniz mübarek olsun...
arkadaşlar ben çok yoqunum geçmişi okuyamıyorum..yatılı misafirlerim var...akşam sahurdan sonra yola çıkıyoruz...full doluyum...hepinizi çok öpüyorum...laptop yanımda olacak..arada girer size bakarım..şimdilik benden bu kadar....listeyi bu hafta tuqba yapıcak...bilginize...
Dün işten eve giderken arkadaşımla karşılaştım öyle konuşuyorduk.
Yanımızdan uyuz olmuş, tüyleri dökülmüş ve insanlardan hayli korkmuş zayıf bir köpek geçiyordu.
Onun yanından da iri yarı 25-30 yaşlarında iki adam..
Hoş onlara adam bile denmez yaa.. Beyinsizler..
Köpek yanlarından hızlı hızlı geçerken köpeğe tekme attı yola doğru gitti köpek ve yoldan vızır vızır araba geçiyordu.
Bağırdım tabi nabıyorsun zararı yoktu sadece yanından geçiyordu diye.
Sanane nolmuş vurduysam falan dedi. İçimdeki sızıyı anlatamam.
İnsanların kötülüğünü istemem ama içimden dedim ki Allah diğer dünyada bunun cezasını sana vericek ama bu dünyada da cezanı çek.
Aklıma geldikçe kötü oluyorum.. Çevrenizde böyle insanlar varsa lütfen uyarın.
Hayvanları sevmek zorunda değiller ama onlara zarar vermemek zorundalar..
Dünde haberlerde okudum aşıları tam olan sokak köpeğinin makatına kırık şişe sağlamışlar
Nasıl insanlık aklım almıyor
arcak yola mı çıkıyorsun? koca sezon tatiliydi di seniniyi yolculuklar şekeriim benim yerime de gez dinlen :102:
allah birgün benim yüzüme de gülecek mi?? bana patron dese ki bu cumartesi gelme dinlen dese ona bile razıyım ben artık o derece
bende ıstemıstım callenı hıc oralı olmadınbaşlangıç:82
geçen hafta:72
bu hafta:71,7
giden:300gram
toplamda giden:10300
hedef:55
Dün işten eve giderken arkadaşımla karşılaştım öyle konuşuyorduk.
Yanımızdan uyuz olmuş, tüyleri dökülmüş ve insanlardan hayli korkmuş zayıf bir köpek geçiyordu.
Onun yanından da iri yarı 25-30 yaşlarında iki adam..
Hoş onlara adam bile denmez yaa.. Beyinsizler..
Köpek yanlarından hızlı hızlı geçerken köpeğe tekme attı yola doğru gitti köpek ve yoldan vızır vızır araba geçiyordu.
Bağırdım tabi nabıyorsun zararı yoktu sadece yanından geçiyordu diye.
Sanane nolmuş vurduysam falan dedi. İçimdeki sızıyı anlatamam.
İnsanların kötülüğünü istemem ama içimden dedim ki Allah diğer dünyada bunun cezasını sana vericek ama bu dünyada da cezanı çek.
Aklıma geldikçe kötü oluyorum.. Çevrenizde böyle insanlar varsa lütfen uyarın.
Hayvanları sevmek zorunda değiller ama onlara zarar vermemek zorundalar..
Dünde haberlerde okudum aşıları tam olan sokak köpeğinin makatına kırık şişe saplamışlar
Nasıl insanlık aklım almıyor
senın iş arkadasın ben mıyım acabaaa, şüpheye düştüm ben de şimdi bak
şahsen benım de bı muzık lıstem vardır; orhan gencebaydan zekı murene atlar, araya ankaralı namıgı sokar sonrada lady gaga çalar
sorun tek ben de deıl yanı, aay rahatladım valla, belenay bılgısayardan seyredıyo sanırım oyuzden onda sorun cıkmıyo ama aynı formatta olmasına ragmen callenın acılmayıp leslının attıgım herseyde aılması da bı garıp yanı :26:
dedıgım kadar avr teyzeler dımı, ahu tugba&hulya avsar'ın fosforlu mayolarısankı vıdeonun bı yerınde köşeden elinde viskisiyle nuri alço çıkıverıcek gıbı
ben bılmem uydurup şey etmışmışuydurukçu seniiiiii
aay nıe cekmıyosun ya, ben beklıyorum vallaaaaheryer bembeyaz toz almakla bıtmıyo fılan demısısn ya, ben de keske acık renk mobılya alsaydım bu kadar toz bellı etmezdı dıyorumm :26: beyaz tamam cabuk kırlenebılır ama temızlıgı de daha cok bellı eder ve daha kalıcı olur dıye dusunuyodummm :26: ama sen de beyaz olmasına ragmen yakınmıssın, yok mu unun bı orta yolu yaa
yok canım ben toz oluyor demedım heryer beyaz yaptıgın temızlık 2 gun gıtmıyor dedım..
ama toz acısından acık renk koyu renkten cok daha ıyı.. bundan oncekı yatak odası takımın vengeydı bılırsın koyu kahve olan.. ınanılmaz toz bellı edıyor ıllallah edıyordum..
toz konusunda beyaz cok cok ıyı... ama parkeler beyaz ya ben onu kastettım kıl tuy ufacık su damlasının ustune basınca fılan leke oluyor... yanı hergun duzenlı supuruluyor ev...
bır gun supurmesen 3-4 gundur supurulmemıs gıbı bır goruntu oluyor o acıdan soyledım anlayacagın...
ama ne olursa olsun acık rengı tercıh ederım... ferahlıgı ıcın huzuru ıcın katlanıyorum yanı... gercı parkeler koyu da olsa haftadan haftaya supurmeyecektım ya 2-3 gun gıderdı belkı yıne en fazla... beyaz ıcın katlanıyorum yanı anlayacagın... sende yapacaksan hıc cekınme acık renk ıyıdır...
bende sırf zevkıme göre almıstım evlenırken yatak odam venge yemek odası takımım venge salondakı oturma grubum kırık beyaz
kız sen kac yıllık evlısınde hemen degıstrıdın yenısını aldın yatak odasının valla benım esım katı bıarz bu konuda 10 yıl daha kullanırız heralde
özledik özledikkkk....
slmm yavrularrrr nasılsınız bakalım sohbet almış başını gitmiş.bayramdan sonra ben de tam gaz artıkk.bu gün kıyafet bakim dedim.pantolonlar bayağı indirimdeydi ve eşim aldırmadı neymiş basenlerim fazlaymış da çok çıkarmışşşş(ben tesettürlüyüm de) üzerine uzun bişeyler alıcam dedimm fayda etmez dedi.çooookkkk sinirlendim yaaaaa.caddede bi kız gösterdim bak ne güzel olmuş diye sen bu kadar zayıfmısın dediiiii yaaa:84::84::84::84: çok hırslandım çok sinirlendim ve en kısa zamanda 60 olmak istiyoruuuuummmmmmmmm:84::84:
Günaydın kızlar bu gece cok zöel bı gece ıns layıkıyla gecırebılırız hepimizin kandili mübarek olsun.
daaha ben yazacaktım msjım gitti neyse devam edeyımkılo bıldırımım
başlangıc:74
gecen hafta:65.5
bu hafta:65.2
giden:300 gr
top.giden:8.8 kg
hedef4:
2 gündür 65 cıkıyodum dun nolduysa artmısımcok yedım sanırım bu hafta daha dogrusu ıftar sonrası atıstırdım ondan oldu hıc yapmıyodum
benım hedef sapıtmıs 62 yle noktalar yan yana gelınce smıley cıkmıs sanırımbu arad kılo veren herkesı tebrık edıyorum veremeyenlerde üzülmesinler az daha gayret valla ben 3 haftalık tatıle cıkıyorum 1 haftası evde olacam ıns dönüşte cok kg almam yaa:18:
Kızlar günaydın gram gramda olsa gidiyor
Bildirim
Baş. 78.2
Geç.Hafta 61.9
Bu Hafta 61.1
Giden 800
Top Giden 17.100
Hedef 60
başlangıç:82
geçen hafta:72
bu hafta:71,7
giden:300gram
toplamda giden:10300
hedef:55
selam kızlar...
herkese hayırlı cumalar...
kadir geceniz mübarek olsun...
arkadaşlar ben çok yoqunum geçmişi okuyamıyorum..yatılı misafirlerim var...akşam sahurdan sonra yola çıkıyoruz...full doluyum...hepinizi çok öpüyorum...laptop yanımda olacak..arada girer size bakarım..şimdilik benden bu kadar....listeyi bu hafta tuqba yapıcak...bilginize...
Charmm sen kaçlıydın unuttum ben geneee
yok canım ben toz oluyor demedım heryer beyaz yaptıgın temızlık 2 gun gıtmıyor dedım..
ama toz acısından acık renk koyu renkten cok daha ıyı.. bundan oncekı yatak odası takımın vengeydı bılırsın koyu kahve olan.. ınanılmaz toz bellı edıyor ıllallah edıyordum..
toz konusunda beyaz cok cok ıyı... ama parkeler beyaz ya ben onu kastettım kıl tuy ufacık su damlasının ustune basınca fılan leke oluyor... yanı hergun duzenlı supuruluyor ev...
bır gun supurmesen 3-4 gundur supurulmemıs gıbı bır goruntu oluyor o acıdan soyledım anlayacagın...
ama ne olursa olsun acık rengı tercıh ederım... ferahlıgı ıcın huzuru ıcın katlanıyorum yanı... gercı parkeler koyu da olsa haftadan haftaya supurmeyecektım ya 2-3 gun gıderdı belkı yıne en fazla... beyaz ıcın katlanıyorum yanı anlayacagın... sende yapacaksan hıc cekınme acık renk ıyıdır...
zayıflarsam öyle olucak evet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?