70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle git senacım seninde kadir gecen mübarek olsun hayırlı bayramlar

Dün işten eve giderken arkadaşımla karşılaştım öyle konuşuyorduk.
Yanımızdan uyuz olmuş, tüyleri dökülmüş ve insanlardan hayli korkmuş zayıf bir köpek geçiyordu.
Onun yanından da iri yarı 25-30 yaşlarında iki adam..
Hoş onlara adam bile denmez yaa.. Beyinsizler..

Köpek yanlarından hızlı hızlı geçerken köpeğe tekme attı yola doğru gitti köpek ve yoldan vızır vızır araba geçiyordu.

Bağırdım tabi nabıyorsun zararı yoktu sadece yanından geçiyordu diye.
Sanane nolmuş vurduysam falan dedi. İçimdeki sızıyı anlatamam.
İnsanların kötülüğünü istemem ama içimden dedim ki Allah diğer dünyada bunun cezasını sana vericek ama bu dünyada da cezanı çek.

Aklıma geldikçe kötü oluyorum.. Çevrenizde böyle insanlar varsa lütfen uyarın.
Hayvanları sevmek zorunda değiller ama onlara zarar vermemek zorundalar..

Dünde haberlerde okudum aşıları tam olan sokak köpeğinin makatına kırık şişe saplamışlar
Nasıl insanlık aklım almıyor

Son düzenleme:
Canlarım merhabaaa nasılsınız bakalımm sonuclar nasıl

Ben bu hafta pek dikkkat edemedim

Başlangıc: 71.4
Gecen hafta: 68.6
Bu hafta: 68.2

Toplam Giden: 400 gram cezaa baannaaa

Birde tatile gidiyorum insallah kilo almam

!!!!!! allah böylelerine bin türlüsünü versin.. hayvanı sevemeyen insanı hiç sevemez.. tepki vermekle çok doğru yapmışsın ben de kayıtsız kalamazdım.. bunlar kompleksli aciz insanlar.. pörsük egolarını zayıf insan ya da hayvanlara güç gösterisi yaparak şişiriyorlar.. böyleleri anlasın ya da anlamasın, kesinlikle tepki görmeli.. !!!!!

canım bayram haftası evdeyım eısm calısıyo ondan sonrakı hafta 10 günlük kampa gıdıcez ıste dıdıme ama kucuk cocuk var ya ondan 1 gün felan erken cıkıp denızlıde mola vercez orada pamukkaleye fıaln ugramayı düşünüyoz sonrakı gun yola devam 700 km lık yol cocukla ancak oyle olcak bakalım düşüncemiz böyle ayın 17 sınde de döncez yol yorgunlugunu atamadan pzt ıs bası

başlangıç:82
geçen hafta:72
bu hafta:71,7
giden:300gram
toplamda giden:10300
hedef:55
bende ıstemıstım callenı hıc oralı olmadın

ay yaa içim gitti vicadansızlar nasıl ınsanlarla aynı dünyada yasamak zorundayız yaa bazen ınanamıyorum

yok canım ben toz oluyor demedım heryer beyaz yaptıgın temızlık 2 gun gıtmıyor dedım..
ama toz acısından acık renk koyu renkten cok daha ıyı.. bundan oncekı yatak odası takımın vengeydı bılırsın koyu kahve olan.. ınanılmaz toz bellı edıyor ıllallah edıyordum..
toz konusunda beyaz cok cok ıyı... ama parkeler beyaz ya ben onu kastettım kıl tuy ufacık su damlasının ustune basınca fılan leke oluyor... yanı hergun duzenlı supuruluyor ev...
bır gun supurmesen 3-4 gundur supurulmemıs gıbı bır goruntu oluyor o acıdan soyledım anlayacagın...

ama ne olursa olsun acık rengı tercıh ederım... ferahlıgı ıcın huzuru ıcın katlanıyorum yanı... gercı parkeler koyu da olsa haftadan haftaya supurmeyecektım ya 2-3 gun gıderdı belkı yıne en fazla... beyaz ıcın katlanıyorum yanı anlayacagın... sende yapacaksan hıc cekınme acık renk ıyıdır...

bende sırf zevkıme göre almıstım evlenırken yatak odam venge yemek odası takımım venge salondakı oturma grubum kırık beyaz

kız sen kac yıllık evlısınde hemen degıstrıdın yenısını aldın yatak odasının valla benım esım katı bıarz bu konuda 10 yıl daha kullanırız heralde

Canım bız cok sık tasındık evlendığımızın 4.cu senesinde 4 kere tasınmıştık anlayacagın ve yatak odası yampirilemeye baslamıstı kurulup bozulmaktan...
bırde 3+1 evden 1+1 e gecmıstık esımın askerlık donemı cogu esyamı dagıtmak zorunda kalmıstım askerden sonra buraya gecınce bazı seylerı yenıden aldık anlayacagın o yuzden değişime ugradı esyalar.. ama fena da olmadı..

yediklerimi yazıp kaçayım malum kandil bugün misss gibi biberli ekmek yapcam

iftar:1 kase domates çorba
4-5 kaşık bulgur pilav kavurmalı
1 bardak ayran
1 kase hoşaf üzüm

ara:3 armut
soda

çay
not:gece yatmadım

sahur:

yumurta
1 dilim kepek ekmek
karpuz
peyaz peynir

biraz göz dagi verseydin sende gösterseydin gününü

Günaydın kızlar bu gece cok zöel bı gece ıns layıkıyla gecırebılırız hepimizin kandili mübarek olsun.

seninkide mubarek olsun dadlummmm...

olsun bacim bunada sukur aferin sana

evet bende farkettim allah allah bu kiz ne yapmaya calismis dedim icimden ins tatil guzel gecer canim valla nekadarda dikkat edersen et kilo aliniyo bence fazla sikma kendini tadini cikar derim simdiden iyi tatiller

Kızlar günaydın gram gramda olsa gidiyor

Bildirim
Baş. 78.2
Geç.Hafta 61.9
Bu Hafta 61.1
Giden 800
Top Giden 17.100
Hedef 60

başlangıç:82
geçen hafta:72
bu hafta:71,7
giden:300gram
toplamda giden:10300
hedef:55

seninde kadir gecen mubarek olsun iyi tatiller

herkesin kadir gecesi mubarek olsun kizlar ......

zayıflarsam öyle olucak evet...

ya ne kadar erken evlenmısısn gercekten, bı cocugun bıle var maşallah vallaaa

bız evımızı kurarken zevkten cok ekonomık durum etkılı oldu :26: inş bı gun beımde zevkle döşeyebılecegım genış miss gıbı bı evım ve rahat bı ekonomım olurda keyfime gore döşerimmm evimiii bı bayan ıcın ne kadar gzuel bısı zevkıne gore evını döşeyebılmesı

bızımde mayıs ayı gıbı kontratımız bıtıyo ve bız de ev deıstırmek ıstıyoruz, sımdıden bı telas sardı bıle :26: netten bakıyoruz kocişle ama pek ev yok napcaz bılemem, gercı daha zaman var ama, şimdiden gzoumde buyuo akınızda olsun dunya kucuk, ankarada kıralık ev bı yerlerden cıkarsa karsınıza haber edın bana kombili, 3+1, banyo&mutfak yapılı bı de mumkunse odalar bagımsızzzz

canım senın evo daha cok merak ettım ya, bayram tatılıde aray gırmeden yukleseydın keske :26: beyaz cocuk olunca zor olmuyo mu peki :26: bı de sanırım halılarında acık renklı, benım salonumunkıler acık renkte baya zor yanı, yıkamaya verıcem ama korkuyorumm, ipek shaggylerden bozulur dıyee :26:

kızlar çok mutluyum...
hanı kocam 68 kılo alırsam bana çamaşır kurutma makinesi alıcaktı ya....
uzun araştırmalarım sonucu sonunda kararımı verdım ve istediğim makıneyı kociş dün almış...
ben bugun 67.1 kıloyum ve kurutma makinam geldı..........
artık çamaşır kurutma derdınden kurtulucam inş.

hatta sormuşstum sitede ne alsam diye bana fikir veren seherıme teşekkür ediyorum onun tavsıyesı üzerıne araştırmamı yoğunlaştırdım inşallah ta memnun kalırım....

darısı kocasıyla anlaşma yapıp isteklerini aldıracaklara..inş.
ayy varya ıyı ki anlaşma yapmışım diyorum belkı anlaşma olmasa ben dıetı bırakıp homını gırtlak yıyıp geri şişecektim...
çunku potansıyel var bende..
kocişe ısrar edip aldırsam alıdırdım belkı ama işin ucunda anlaşma olunca.....
mecburen kılo verdım tembelllıkten....

ayyy kızlar ınanamıyorum...
sahurda yememe ragmen az once tartıldım...
gunlerce wc problemıne ragmen,hafta boyu karbonh. yuklenıp tepem atmasına ragmen....
dukan mucızesı artıda cıkmayı beklerken 200 gram daha vermişim ..........
her gun tartılayım bari......
çok mutluyum.....

bildirimim...
bal.77.6
gecen 67.3
bu 67.1
giden 200 gram
topl giden 10 kılo 500 gram

hedef 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…