biberli ekmek nasıl oluyo ya tarif istiyomyediklerimi yazıp kaçayım malum kandil bugün misss gibi biberli ekmek yapcam
iftar:1 kase domates çorba
4-5 kaşık bulgur pilav kavurmalı
1 bardak ayran
1 kase hoşaf üzüm
ara:3 armut
soda
çay
not:gece yatmadım
sahur:
yumurta
1 dilim kepek ekmek
karpuz
peyaz peynir
anaaaammm ne küçük bunlar yaa bırde evlıler bırde cocukları var hemde baya büyütmüşler genel konsuyom yanı sızın yanınızda kendımı ock yaslı hıssedıyom ben88 canım........
ooo cnaım hayırlı olsun güle güle kullan bakalım memnun kalıcakmısın ıyıce kurutuyomuymus nekadar sürede ben hıc bılmıyom da :26:kızlar çok mutluyum...
hanı kocam 68 kılo alırsam bana çamaşır kurutma makinesi alıcaktı ya....
uzun araştırmalarım sonucu sonunda kararımı verdım ve istediğim makıneyı kociş dün almış...
ben bugun 67.1 kıloyum ve kurutma makinam geldı..........
artık çamaşır kurutma derdınden kurtulucam inş.
hatta sormuşstum sitede ne alsam diye bana fikir veren seherıme teşekkür ediyorum onun tavsıyesı üzerıne araştırmamı yoğunlaştırdım inşallah ta memnun kalırım....
darısı kocasıyla anlaşma yapıp isteklerini aldıracaklara..inş.
ayy varya ıyı ki anlaşma yapmışım diyorum belkı anlaşma olmasa ben dıetı bırakıp homını gırtlak yıyıp geri şişecektim...
çunku potansıyel var bende..
kocişe ısrar edip aldırsam alıdırdım belkı ama işin ucunda anlaşma olunca.....
mecburen kılo verdım tembelllıkten....
slm kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
canım markası green pan mıydı...:92: herkeslere günaydın :92:
içi beyaz olanlar seramık olanlar sanırım, benımkıler boyle kalındı, googledan bak döküm tencere diye, normalden daha agır ve kalınlar, içi dışı sıyah boyle, ama işte hemencık soyuldu gıttı, söz de dayanııklı tencere dıye satılıyo, yemek daha agır ve lezzetlı pişiyomuş içine, ama galıba benımkı markayla da ılgılı bı sorun... ben de 3 lu set fılan dıye dusunuyodum ama teflon tavalrım var, galıba dedıgın gıbı bı tencere yetcek teflonda, pılavlık bısı alsam yeter herhalde :44:
ben gıtmeden ıslerı yoluna koyayım bıraz, yıne gorusuruz, opuldunuzz
saol canım daha ıyısı senın olsun inşallah..biberli ekmek nasıl oluyo ya tarif istiyom
ooo cnaım hayırlı olsun güle güle kullan bakalım memnun kalıcakmısın ıyıce kurutuyomuymus nekadar sürede ben hıc bılmıyom da :26:
saol canım senınde
yettim gariiiiiiiiiiiiiii
korktun değil mi benimle yalnız kalmaktan
Çok sıkıldım ben yaa bi mutsuzluk bi garip haller.
Sebebi de sevdicek çarşamba günü çarşıya çıkmıştı benim arkadaşımda bak h.içi çıkmış bakarsın sana da d.günü için süpriz yapar dedi. O konularda odundur sevdicek. Belki yapar diye umudum vardı bide çarşıya çıkınca daha çok heveslendim.
Aama avucumu yalıcam bu gidişle.. 11:30 gibi santraldeki bayan aradı Dilek kargo var dedi bende bi sevinç sonrasında ekledi - X beye kargo gelmiş aldırırmısın.
Ya biliyorum aslında süpriz yapmayacağını ama insan bi umut bekliyor gene de..
İstediğim hediye falan da değil iki üç satırlık bişiler yazmasını bekliyorum.
Yakın arkadaşıma öğlen mesaj attım nasılsın diye gelen mesaj aynı şu şekilde;
- Süperimm sevgilim ofise çiçek yollamış çok mutluyum..
Önce kargo olayı sonrada bu olay iyicene moralimin içine etti
Herkes mi bana karşı anlamıyorum ki??
ya ne kadar erken evlenmısısn gercekten, bı cocugun bıle var maşallah vallaaa
bız evımızı kurarken zevkten cok ekonomık durum etkılı oldu :26: inş bı gun beımde zevkle döşeyebılecegım genış miss gıbı bı evım ve rahat bı ekonomım olurda keyfime gore döşerimmm evimiiibı bayan ıcın ne kadar gzuel bısı zevkıne gore evını döşeyebılmesı
bızımde mayıs ayı gıbı kontratımız bıtıyo ve bız de ev deıstırmek ıstıyoruz, sımdıden bı telas sardı bıle :26: netten bakıyoruz kocişle ama pek ev yok napcaz bılemem, gercı daha zaman var ama, şimdiden gzoumde buyuoakınızda olsun dunya kucuk, ankarada kıralık ev bı yerlerden cıkarsa karsınıza haber edın bana kombili, 3+1, banyo&mutfak yapılı bı de mumkunse odalar bagımsızzzz
canım senın evo daha cok merak ettım ya, bayram tatılıde aray gırmeden yukleseydın keske :26: beyaz cocuk olunca zor olmuyo mu peki :26: bı de sanırım halılarında acık renklı, benım salonumunkıler acık renkte baya zor yanı, yıkamaya verıcem ama korkuyorumm, ipek shaggylerden bozulur dıyee :26:
Sebebi de sevdicek çarşamba günü çarşıya çıkmıştı benim arkadaşımda bak h.içi çıkmış bakarsın sana da d.günü için süpriz yapar dedi. O konularda odundur sevdicek. Belki yapar diye umudum vardı bide çarşıya çıkınca daha çok heveslendim.
Aama avucumu yalıcam bu gidişle.. 11:30 gibi santraldeki bayan aradı Dilek kargo var dedi bende bi sevinç sonrasında ekledi - X beye kargo gelmiş aldırırmısın.
canım markası green pan mıydı...
essedekı moneta koleksıyonu ıyı dıye duydum ama kullanmadım...
bende başlık açmıştım tencereyle ılgılı..
http://www.kadinlarkulubu.com/zucca...preference-elegance-tencere-kullanan-var.html
...
canım bende su telaslar bıtsın bı basıma kalayım o zaman cekıcem dedım kendı kendıme... bayramdan sonra ınsallah olur mu..
benım halılarda aynı senınkıyle ıpek shaggy beyaz renk... gecen hafta yıkamacıya verdım onları ayrı makıneyle yıkıyorlarmıs ben baktım halıyı bırakıyorken nasıl yıkıyorlar..
tertemız geldı valla zaten elde yıkanması mumkun degıl onların yıkamacı sart...
inşallah gönlüne göre kurarsın evini canım, Allah herkesin gönlüne göre versin..
çocukla illaki çabuk kirleniyor ama ben takmıyorum artık.. bunu ıstıyorsam yapcak bırsey yok dıyorum yanı..
koltuklar yerler fılan sılınıyor ıste sık sık ..
fıstık sıkma canını ya ben de çok fenayım az önce boğulurcasına ağladım bir şey olduğundan falan da değil kaç sene önceki çok basit anlık gördüğüm farkettiğim küçücük bir olay geldi oturdu beynime, bi türlü gitmek bilmiyor gözümün önüne geliyor halime ağladım valla olaya değil.. çok fenayım ben de ama toparlamaya çalışıyorum ben de.. aklımıza güzel şeyler geliyor, küçük de olsa bizi mutlu edecek bir şeyler olsun istiyoruz.. ince düşünüyoruz karşımızdaki de aynı ruha sahip olsun istiyoruz belki ama her zaman olmuyor işte.. arkadaşın öyle bir tahminde bulunmuş sen çok kaptırmasaydın keşke.. belki başka şekilde süpriz yapar başka zaman.. ille senin ya da arkadaşın aklından geçeni çocuk denk getirecek değil ya.. sen bakma bana şunu demek istiyorum; çok şey beklemiyorsun ama şimdi unut, hiç bişi bekleme.. olur da bir şey olduğunda süpriz olur sevinirsin.. şimdi böyle beklersen olmadığında üzülürsün, olduğunda da zaten beklediğin için bir anlamı kalmaz.. yani bence.. napalım böyle avunacağız.. :93:
ne korkcam kızım, bence sen korkkkk, ni ha haaa
hmm bırazcık tuz bıber olmuş gercekten de :26:
ama erkekler egıtılebılır varlıklar merak etme,ogretırsın, ılk baslarda gerı tepecektır, ama farkettırmeden yapıcaksın, ıpler onun elıdneymış gıbı hısesedecek sen yavastan yavastan yapıcaksınbak tugba nası yatlattı telefon olayını bı suprız yaparsa ne ala, ama yapmazsa da askerlık işi bıttıkten sonra ilk işin düğün zamanına kadar bu konulara egılmek olsun, zamanı gelınce burda sana taktık verebılecek bı sru bayan var
oyy kuzu..
sıkma canını.. illaki doğum gününü hatırlar heralde sevgilin ama süpriz yaparmı onu bilmem pek anlamaz dıyorsun..
sen bosver baskalarını.. baskalarıyla karsılastırırsak kendımızı kımseye yetısemeyız hıcte mutlu olamayız.. sen kendı malını bılıyosun.. :)
kendını yok yere üzme...
fıstık sıkma canını ya ben de çok fenayım az önce boğulurcasına ağladım bir şey olduğundan falan da değil kaç sene önceki çok basit anlık gördüğüm farkettiğim küçücük bir olay geldi oturdu beynime, bi türlü gitmek bilmiyor gözümün önüne geliyor halime ağladım valla olaya değil.. çok fenayım ben de ama toparlamaya çalışıyorum ben de.. aklımıza güzel şeyler geliyor, küçük de olsa bizi mutlu edecek bir şeyler olsun istiyoruz.. ince düşünüyoruz karşımızdaki de aynı ruha sahip olsun istiyoruz belki ama her zaman olmuyor işte.. arkadaşın öyle bir tahminde bulunmuş sen çok kaptırmasaydın keşke.. belki başka şekilde süpriz yapar başka zaman.. ille senin ya da arkadaşın aklından geçeni çocuk denk getirecek değil ya.. sen bakma bana şunu demek istiyorum; çok şey beklemiyorsun ama şimdi unut, hiç bişi bekleme.. olur da bir şey olduğunda süpriz olur sevinirsin.. şimdi böyle beklersen olmadığında üzülürsün, olduğunda da zaten beklediğin için bir anlamı kalmaz.. yani bence.. napalım böyle avunacağız.. :93:
allaaaaaaaaaaaa :26: noluyo topıge nazara mı geldıkkk
durup dururken nerde cıktı aglamak qivicaaaannn,şişşşşşşşşşşşt toparlan bakıyımmmmmm
aklıma gelmısken kocası horlayan bırılerı varsa topıkte hepsıne Allahtan kolaylık dılıyorummmmm
benımkinin gıkı cıkmazdı, gercı bı kere tekme bı kere de kafa atmıslıgı var amabu hafta hasta ve zor nefes alıyo ya, bazen kükrüyo valla, onu dürtmekten ben uyuyamıyorum gecen sabaha karsı aldım yastıgımı içeri kactım
bı sabahları dıyorum "sankı hıc uyumamıs gıbıyım, hıc dınlenememısım gıbı" fılan dıye, "aa canım ben cok guzel uyumusum valla" dıooooo
gecıcı bı hastalık dönemi diye dayanıyorum valla ama surkelı bu dertle bogusan kadınlara Allah gercekten kolaylık versınnn
Sende toparlan bende toparlanayım hep kendimizi üzüyoruz zaten..
O kadar narin ve detaycıyız ki erkeklerde bi o kadar vurdumduymazlar..
Geçti gibi ne bilim o gün aramazsa kafasını kırıcam orası kesinde
Avukatım da ger-düş olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?