70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biberli ekmek nasıl oluyo ya tarif istiyom
88 canım........
anaaaammm ne küçük bunlar yaa bırde evlıler bırde cocukları var hemde baya büyütmüşler genel konsuyom yanı sızın yanınızda kendımı ock yaslı hıssedıyom ben
ooo cnaım hayırlı olsun güle güle kullan bakalım memnun kalıcakmısın ıyıce kurutuyomuymus nekadar sürede ben hıc bılmıyom da :26:
slm kızlar hepinizin kandili mübarek olsun

saol canım senınde

aklıma gelmısken kocası horlayan bırılerı varsa topıkte hepsıne Allahtan kolaylık dılıyorummmmm

benımkinin gıkı cıkmazdı, gercı bı kere tekme bı kere de kafa atmıslıgı var ama bu hafta hasta ve zor nefes alıyo ya, bazen kükrüyo valla, onu dürtmekten ben uyuyamıyorum gecen sabaha karsı aldım yastıgımı içeri kactım

bı sabahları dıyorum "sankı hıc uyumamıs gıbıyım, hıc dınlenememısım gıbı" fılan dıye, "aa canım ben cok guzel uyumusum valla" dıooooo

gecıcı bı hastalık dönemi diye dayanıyorum valla ama surkelı bu dertle bogusan kadınlara Allah gercekten kolaylık versınnn

kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaşları tebrik ederim.. hepinizin mübarek gecesini kutlarım.. saygılarımla.. qivi..

canım markası green pan mıydı...
essedekı moneta koleksıyonu ıyı dıye duydum ama kullanmadım...
bende başlık açmıştım tencereyle ılgılı..

http://www.kadinlarkulubu.com/zucca...preference-elegance-tencere-kullanan-var.html

saol canım daha ıyısı senın olsun inşallah..
çalışan kadın olunca ev işlerı işkenec canım..

kurutma işine gelınce dolap krulugu dersen ıyı kurutuyomuş
ütü kuurlugu dersen nemlı oluyomuş rahat utu olsun dıye...kot vs gıbı kalın bışeyde utu kurulugu baya nemlı oluyomuş..
dakıkası seçtiğin programa ve makıendekı çamaşırın kılosuna bağlı...
makınem 8 kılo ama ben 3 kılo çamaşır yıkarsam makıne ıcındekı nemı tesbıt edıp ıstenılen sureye gelınce duruyo..
atıyorum 8 kılo 122 dakıkaysa
3 kılo atınca 60-70 dakıkada felan cıkıyomuş...
valla gunlerdır bı hoş oldum bunu araştırcam dıye..
hepsi buardana aynı makıen ıcın 50 yorum okuudm sadece gerısını sen düşün..

hayırlısı bı kullanıyım inşallah memnun kalıyım da o zaman daha rahat bilgi veririm...

Çok sıkıldım ben yaa bi mutsuzluk bi garip haller.
Sebebi de sevdicek çarşamba günü çarşıya çıkmıştı benim arkadaşımda bak h.içi çıkmış bakarsın sana da d.günü için süpriz yapar dedi. O konularda odundur sevdicek. Belki yapar diye umudum vardı bide çarşıya çıkınca daha çok heveslendim.

Aama avucumu yalıcam bu gidişle.. 11:30 gibi santraldeki bayan aradı Dilek kargo var dedi bende bi sevinç sonrasında ekledi - X beye kargo gelmiş aldırırmısın.
Ya biliyorum aslında süpriz yapmayacağını ama insan bi umut bekliyor gene de..
İstediğim hediye falan da değil iki üç satırlık bişiler yazmasını bekliyorum.

Yakın arkadaşıma öğlen mesaj attım nasılsın diye gelen mesaj aynı şu şekilde;
- Süperimm sevgilim ofise çiçek yollamış çok mutluyum..

Önce kargo olayı sonrada bu olay iyicene moralimin içine etti
Herkes mi bana karşı anlamıyorum ki??

Son düzenleme:
kızlar bugün kandıl ve cuma ıkı mübarek gun bı arada....

hepinizin kandılı inşallah çok verimli çok bereketli geçer....

bu gece bın aydan daha hayırlıymış yanı yıne bonus bı gun...

bin ayda nerdeyse 80 yıla tekabül ediyo....

ömrümüz uzun olup 60-70 sene olmasada bu geceyı inşallah verimli geçirirsek.....

80 yıl ibadet etmiş kadar sevabımız oluyo.........

rabbim burdaki bütün arkadaşlarımın gönlündekinin en hayırlısını versın,....

ev isteyen ev,çocuk isteyene çocuk,iş isteyene iş,sağlık isteyene sağlık,mutluluk isteyene mutluluk,kılo vermek ısteyene kılo vermek nasıp etsin....

ve herşeyden önemlısı.....

gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin.....(AMİN...)

Son düzenleme:

korktun değil mi benimle yalnız kalmaktan

ne korkcam kızım, bence sen korkkkk, ni ha haaa

hmm bırazcık tuz bıber olmuş gercekten de :26:

ama erkekler egıtılebılır varlıklar merak etme,ogretırsın, ılk baslarda gerı tepecektır, ama farkettırmeden yapıcaksın, ıpler onun elıdneymış gıbı hısesedecek sen yavastan yavastan yapıcaksın bak tugba nası yatlattı telefon olayını bı suprız yaparsa ne ala, ama yapmazsa da askerlık işi bıttıkten sonra ilk işin düğün zamanına kadar bu konulara egılmek olsun, zamanı gelınce burda sana taktık verebılecek bı sru bayan var

kızlar merhaba, ben uzun süredir yoktum, nasılsınız, ben bugünlerde çok iyiyim 85 kiloyla başladığım zayıflama maratonuna 79,7 kiloyla devam ediyorum bu kiloların çoğu ramazanda gitti

canım bende su telaslar bıtsın bı basıma kalayım o zaman cekıcem dedım kendı kendıme... bayramdan sonra ınsallah olur mu..
benım halılarda aynı senınkıyle ıpek shaggy beyaz renk... gecen hafta yıkamacıya verdım onları ayrı makıneyle yıkıyorlarmıs ben baktım halıyı bırakıyorken nasıl yıkıyorlar..
tertemız geldı valla zaten elde yıkanması mumkun degıl onların yıkamacı sart...

inşallah gönlüne göre kurarsın evini canım, Allah herkesin gönlüne göre versin..
çocukla illaki çabuk kirleniyor ama ben takmıyorum artık.. bunu ıstıyorsam yapcak bırsey yok dıyorum yanı..
koltuklar yerler fılan sılınıyor ıste sık sık ..

oyy kuzu..
sıkma canını.. illaki doğum gününü hatırlar heralde sevgilin ama süpriz yaparmı onu bilmem pek anlamaz dıyorsun..
sen bosver baskalarını.. baskalarıyla karsılastırırsak kendımızı kımseye yetısemeyız hıcte mutlu olamayız.. sen kendı malını bılıyosun.. :)
kendını yok yere üzme...

Son düzenleme:

fıstık sıkma canını ya ben de çok fenayım az önce boğulurcasına ağladım bir şey olduğundan falan da değil kaç sene önceki çok basit anlık gördüğüm farkettiğim küçücük bir olay geldi oturdu beynime, bi türlü gitmek bilmiyor gözümün önüne geliyor halime ağladım valla olaya değil.. çok fenayım ben de ama toparlamaya çalışıyorum ben de.. aklımıza güzel şeyler geliyor, küçük de olsa bizi mutlu edecek bir şeyler olsun istiyoruz.. ince düşünüyoruz karşımızdaki de aynı ruha sahip olsun istiyoruz belki ama her zaman olmuyor işte.. arkadaşın öyle bir tahminde bulunmuş sen çok kaptırmasaydın keşke.. belki başka şekilde süpriz yapar başka zaman.. ille senin ya da arkadaşın aklından geçeni çocuk denk getirecek değil ya.. sen bakma bana şunu demek istiyorum; çok şey beklemiyorsun ama şimdi unut, hiç bişi bekleme.. olur da bir şey olduğunda süpriz olur sevinirsin.. şimdi böyle beklersen olmadığında üzülürsün, olduğunda da zaten beklediğin için bir anlamı kalmaz.. yani bence.. napalım böyle avunacağız.. :93:

benımkıler esseydı, fıyatıda uygundu kampanyadaydı, hala goruyorum bazı magzalarında ama şikayet sıtesınde maşallahbı memnun olan yok tencereden,tek sorunlu ben deılmısım, bend e dıyorum makıneye atmıstım ondan mı oldu fılan dıye dusunuyodum, ama daha bıyılı dolmadan tencere boyle olur mu yaaa neyse sonuc oalrak cöpü boyladılar :26:
senın topıgede goz atarım, bayram dönüşü el atıcam artık tencere işinee...

benımde bı arkadasım vermıstı, gercı o kucuk bı yerde oturuyodu, keçe gıbı olmuştu halısı, onu gorunce ben de korkmustum :26:

evdekı butun halılar gıdecek yıkamacıya zaten, hele de mutfak halıları artık sınırimı bozuyo bı de yatak odası ve oturma odasındakı halılar shaggy deil ve cok tuy cıkarıyolar, daha hıc yıkanmadılar acaba yıkandıktan sonra gecermiki bu durum :26:

allaaaaaaaaaaaa :26: noluyo topıge nazara mı geldıkkk

durup dururken nerde cıktı aglamak qivicaaaannn,şişşşşşşşşşşşt toparlan bakıyımmmmmm

ya şu taktiklere bi aklım basmıyor zaten :2:
Arada bir süpriz yapası tutuyor ama bayadır yok ya ilgi istedim sanırım.
Beklentiler cidden üzüyor..

Hatırlamazsa başına neler geleceğini bilir
31 temmuz da yıldönümümüzdü. Aradı naber nasılsından sonra ee dedim. Yanında arkadaşları var rahat konuşamıyo.
Diyo ki bugün yıldönümü muhabbeti varya işte o yüzden aradım. Nice yıllara falan dedi.
Çok romantiktir böyle de Arada bi kütüğüm, öküzüm diye seviyorum iyicene alıştı sanırımm:44:
Öğlene doğru aradığı için unuttuğunu düşündüm falan dedim.
Unutursam kaç yıl başıma kakardın unurmuuyuım hiç dedi
Çok haklısın kendimi üzmekten başka bişi yapmadım gene.

Sende toparlan bende toparlanayım hep kendimizi üzüyoruz zaten..
O kadar narin ve detaycıyız ki erkeklerde bi o kadar vurdumduymazlar..
Geçti gibi ne bilim o gün aramazsa kafasını kırıcam orası kesinde
Avukatım da ger-düş olur artık

Son düzenleme:
allaaaaaaaaaaaa :26: noluyo topıge nazara mı geldıkkk

durup dururken nerde cıktı aglamak qivicaaaannn,şişşşşşşşşşşşt toparlan bakıyımmmmmm

peynimi parçalayasım geldi o derece bazen düşünemeyen varlık olmak istiyorum.. hafızam çok kuvvetli ve bu kadarı büyük dezavantajmış uzmanlar da öyle diyor.. gerçekten hafızam beni mahvediyor.. şu an rastladığım çok küçük bir kare, zaman önceki o şeyle alakalı başka bir kareyi şak diye beynime oturtuyor.. zor bir şey.. başım değil beynim ağrıyor resmen neyse kafayı dağıtmaya çalışıyorum şimdi.. ilgin için çok teşekkür ederim gerdüşüm

haha o zaman bana da Allah sabıralr versın ama ben eskısı gıbı tamıyıom bı ara gercekten sınırden uyuyamıyor onu da uuyandırıyordum yada döndürüyordum bıarz sonra bıdaha baslıyordu ve sorun oldu kızmaya basladı napıyım dıye.ama benımeşimin burnunda sorun var amelıyat olması lazım olmuyo korkuyo bırde kılo var ondan horluyo ıste ama sankı azaldı bı 10 kg verdı nerdeyse yada ben hıssetmıyom takınc aınsan daha kötü oluyo

hadi bırakalım bunları bak ben mutfak gereçleriyle ilgili bişilere rastladım böyle kaldım ekleyim birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…