hadi bırakalım bunları bak ben mutfak gereçleriyle ilgili bişilere rastladım böyle kaldımekleyim birazdan..
ya şu taktiklere bi aklım basmıyor zaten :2:
Arada bir süpriz yapası tutuyor ama bayadır yok ya ilgi istedim sanırım.
Beklentiler cidden üzüyor..
Hatırlamazsa başına neler geleceğini bilir
31 temmuz da yıldönümümüzdü. Aradı naber nasılsından sonra ee dedim. Yanında arkadaşları var rahat konuşamıyo.
Diyo ki bugün yıldönümü muhabbeti varya işte o yüzden aradım. Nice yıllara falan dedi.
Çok romantiktir böyle deArada bi kütüğüm, öküzüm diye seviyorum iyicene alıştı sanırımm:44:
Öğlene doğru aradığı için unuttuğunu düşündüm falan dedim.
Unutursam kaç yıl başıma kakardın unurmuuyuım hiç dedi
Çok haklısın kendimi üzmekten başka bişi yapmadım gene.
Sende toparlan bende toparlanayım hep kendimizi üzüyoruz zaten..
O kadar narin ve detaycıyız ki erkeklerde bi o kadar vurdumduymazlar..
Geçti gibi ne bilim o gün aramazsa kafasını kırıcam orası kesinde
Avukatım da ger-düş olur artık
peynimi parçalayasım geldi o derecebazen düşünemeyen varlık olmak istiyorum.. hafızam çok kuvvetli ve bu kadarı büyük dezavantajmış uzmanlar da öyle diyor.. gerçekten hafızam beni mahvediyor.. şu an rastladığım çok küçük bir kare, zaman önceki o şeyle alakalı başka bir kareyi şak diye beynime oturtuyor.. zor bir şey.. başım değil beynim ağrıyor resmen neyse kafayı dağıtmaya çalışıyorum şimdi.. ilgin için çok teşekkür ederim gerdüşüm
haha o zaman bana da Allah sabıralr versın ama ben eskısı gıbı tamıyıom bı ara gercekten sınırden uyuyamıyor onu da uuyandırıyordum yada döndürüyordum bıarz sonra bıdaha baslıyorduve sorun oldu kızmaya basladı napıyım dıye.ama benımeşimin burnunda sorun var amelıyat olması lazım olmuyo korkuyo bırde kılo var ondan horluyo ıste ama sankı azaldı bı 10 kg verdı nerdeyse yada ben hıssetmıyom takınc aınsan daha kötü oluyo
amanınnnnnnnnnnnn kolay gelsın bacımzor seymış vallahi :26: ama erkeklerde fılan horlamada kılo cıddı etken oluyo, sen de rahat etmıssındır, onemlı bısıyse amelıyatı da eksık etmesın valla
sürekli insanın uykusunun bolunmesı cok kotu, kazan gıbı oluyo kafan, uyudgun uykudan anlamıyosun bısı ama o resmen horul horul uyuyoooo
dedim ya onceden sesı cıkmazdı sadec ıkı vukuatı olmuştu, bırınde benı ruyasında baska bı erkekle gormuş sokakta ve gelıp bana kafa atmış bu sırada bana gercekten kafa atmıstı, uykudan nası sıcramıstım noluoooooo ya dıyeeeıyıkı cok sert gelmedı agzım burnum dagılırdı valllaaa
sonrada bı gece yıne bı tekmeyle zıpladım, bu defada ruyasıdna mac yapıyomusta, tam şut cekıyomuş, topa deıl bana gecırdı haberı yok, yattı gerı mışıl mışıl uyuduuuu
bı gece uykudan boyle gumburtuye gıdersem haberınız olsun yanıııı
peynimi parçalayasım geldi o derecebazen düşünemeyen varlık olmak istiyorum.. hafızam çok kuvvetli ve bu kadarı büyük dezavantajmış uzmanlar da öyle diyor.. gerçekten hafızam beni mahvediyor.. şu an rastladığım çok küçük bir kare, zaman önceki o şeyle alakalı başka bir kareyi şak diye beynime oturtuyor.. zor bir şey.. başım değil beynim ağrıyor resmen neyse kafayı dağıtmaya çalışıyorum şimdi.. ilgin için çok teşekkür ederim gerdüşüm
butun pıs işlerin avukatı ben oluyorum nedenseee
valla beklentıler ınsanı zuyo tabıkı de,ınsan ne kadar bı beklentım yok desede aklından gecenlere engel olamıyosun kiii :26: ben de elimden geldıgınce beklentı ıcıne gırmemeye calısırım, kotu ıhtımallerı daha cok dusunurum bu bazen kotu oluy ama ınsan kendını kotu olana alıstırınca bı anda gerceklesen bı guzellık sana super bı surpız oluyo tabıama ayarını da tuturmak laım, oyle ben kendımı kotuye alıstırayım dıye kendını helak etmekte olmaz yanı
ama bu donemde ona kızsan da, kızdıgını bellı t ama teleofnda tartısmaya gırmemeye calıs, telefonda ınsan fazla atıp tutabılıyo daha cabuk ve kolay kırıyo, bı cozümede ulasmıyo, konsurken mımıkler ve bakıslar cok onemlı, askerden gelıcne halledersınız bu konuları merak etme
bı de erkek yanı doğaları geregı daha rahatlar, aslına bakarsan bı bakıma da ıyı oluyo, şimdi dusunuyorum da benım takıldıgım buyuttugum uzuldugum seylerde eşimde ben kadar ayrıntıcı olsaydı, benı rahatlatmaya calsımasaydı, amaaan ne varkı bunda yapmayıp o da benımle ahlayıp vahlasaydı, oda detaylara takılsaydı herhalde kafayı yerdım bennnnbazen bu vurdumduymazlıkları bıız rahatlamak acısından işe yarıyo yanı, polyannacılık oynayalım olaylara ıyı yonlerınden bakalım barı
merak ettım noldugunu ama ozel sanırım :26:
gelmış gıtmış sey de, gerı de bırak, takılmamaya calış qivica
amanınnnnnnnnnnnn kolay gelsın bacımzor seymış vallahi :26: ama erkeklerde fılan horlamada kılo cıddı etken oluyo, sen de rahat etmıssındır, onemlı bısıyse amelıyatı da eksık etmesın valla
sürekli insanın uykusunun bolunmesı cok kotu, kazan gıbı oluyo kafan, uyudgun uykudan anlamıyosun bısı ama o resmen horul horul uyuyoooo
dedim ya onceden sesı cıkmazdı sadec ıkı vukuatı olmuştu, bırınde benı ruyasında baska bı erkekle gormuş sokakta ve gelıp bana kafa atmış bu sırada bana gercekten kafa atmıstı, uykudan nası sıcramıstım noluoooooo ya dıyeeeıyıkı cok sert gelmedı agzım burnum dagılırdı valllaaa
sonrada bı gece yıne bı tekmeyle zıpladım, bu defada ruyasıdna mac yapıyomusta, tam şut cekıyomuş, topa deıl bana gecırdı haberı yok, yattı gerı mışıl mışıl uyuduuuu
Gerdüşşş koptummmmmmmmm ay kahkaha attım
yengec burcunun özelliği snaırım canım genelde bende beynımde konusurum sürekli normal hayatta cok grıısken konuskan bırı deılım o yüzden ve asırı detaycıyım ve gereklı gereksız cogu seyı unutmam beyın kalabalıgı yapıyoz ama elımızde deıl otomatıge baglanmıs
beni de kopardın kızkızlar bugun gecmısı okurken bırı bı smıley kullanmıs boyle gözleri fırıl fırıl dönüyo gördünüz mü bakım dedım ama göremiyom ben ya yenı geldı sandıydım yok:44:
Vee çiçek geldii. Odun sevgilimden değil ama üzüldüğümü anlayan arkadaşımdan.
Ay çok sevindimmm
yengec burcunun özelliği snaırım canım genelde bende beynımde konusurum sürekli normal hayatta cok grıısken konuskan bırı deılım o yüzden ve asırı detaycıyım ve gereklı gereksız cogu seyı unutmam beyın kalabalıgı yapıyoz ama elımızde deıl otomatıge baglanmıs
beni de kopardın kızkızlar bugun gecmısı okurken bırı bı smıley kullanmıs boyle gözleri fırıl fırıl dönüyo gördünüz mü bakım dedım ama göremiyom ben ya yenı geldı sandıydım yok:44:
Vee çiçek geldii. Odun sevgilimden değil ama üzüldüğümü anlayan arkadaşımdan.
Ay çok sevindimmm
evet mutfakta eksiklerimizi tamamlayalım kızlar, kampanyalı ürünler buldum :81::81: eskileri yenileyim ben de çeyizime nler alacağımı bulmuş bulunuyorum;
Eki Görüntüle 247633 Eki Görüntüle 247634 Eki Görüntüle 247635 Eki Görüntüle 247636 Eki Görüntüle 247637 Eki Görüntüle 247638 Eki Görüntüle 247639 Eki Görüntüle 247640 Eki Görüntüle 247641
evet canım oydu saol ben zaten smiley bulma özürlüyüm yenı mı bu gercektenbenım de bı yerım kopcak işte boyle bı gece uykudan, kafa göz girecek bana kociş, dua edelımde boyle ruyasında kavgaya fılan bulasmasınnn
yengec burcunun da bu genel olarak kadınların ozellıgıcok gereksız seyler yapıyoruz bazen, erkelere bazen hak verıyorum, huzursuz olcak yer arıyoruz, bı de erkeler sadece bıze onlara soyleıdgımız paylastıgımız seyler ıcın kızıyolar, buyutmeyın, takmayın fılan dıyolar bı de aklımızdan gecenlerı, ıcımızden dusunduklerımızı bılseler, anaaaaaaaaaaaaaam
:111:
şunu dıyosun sanırım ıkı nokta ustuste 111 ıkınokta ustusteden cıkıyo kendısı
arkadasın da cok ınceymış bak ne guzel
yazık kız sana
al birimizi vur ötekine diyorsun yaniyengeç aylarında doğum yasaklanmalı ya bu ne böyle
bu muydu :111::111: buysa ben kullanmıştımbaşka ise onu da bulurum smileyları nüfusuma aldım hepisinin sülalesini biliyorum artık
çok hoşşdaha iyi hissetmişsindir şimdi :112:
Bunlarrr neee yaaa hepsi birbirinden komikkk.
Topikcene para birleştirip sana yemek kitabı okumak için bişi vardı onu mu alsak
Yada şu nihale mi neyse ondan bu arada nihale ne ya
Çok cahilim ilk kez duyuyorum
Dolandırıcı resmen bunlarr
evet mutfakta eksiklerimizi tamamlayalım kızlar, kampanyalı ürünler buldum :81::81: eskileri yenileyim ben de çeyizime nler alacağımı bulmuş bulunuyorum;
Eki Görüntüle 247633 Eki Görüntüle 247634 Eki Görüntüle 247635 Eki Görüntüle 247636 Eki Görüntüle 247637 Eki Görüntüle 247638 Eki Görüntüle 247639 Eki Görüntüle 247640 Eki Görüntüle 247641
anaaaaaaaaaaaam mywish te nıhale ne dıyoooo
yawrum sıcak tencerelerın, tavaların, tepsılerın altına fılan konur hanı sofrada, onun adı nıhale, belki sızde baska bısı dıyolardır:44:
canım sen olayı anlamamıssın, mesela o soyacagı alırsan 1-2 yıllık salatalıgını, o sekerlıgı alırsan 10 çuval şekerini, o nıhaleyı alırsan nıhalenın uzerıne koyacak tencere takımını verıyorlar yanındaaa,yanı sen de hemen gunahını alıyosun adamların valla ayıp edıyosun qivicannnnnnn
Bunlarrr neee yaaa hepsi birbirinden komikkk.
Topikcene para birleştirip sana yemek kitabı okumak için bişi vardı onu mu alsak
Yada şu nihale mi neyse ondan bu arada nihale ne ya
Çok cahilim ilk kez duyuyorum
Dolandırıcı resmen bunlarr
kızım allahaskına nerden buluyonuz boyel seyelrı yaa ben ceyızıme hıc boyle gereksız seyler almadım valla yer kaplar baska da bısey yapmaz dıyım bunlar
kızım allahaskına nerden buluyonuz boyel seyelrı yaa ben ceyızıme hıc boyle gereksız seyler almadım valla yer kaplar baska da bısey yapmaz dıyım bunlar
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam arzu da kızmışşşş cıddıye alıpppp
arzucum nıe oyle dıyosun qivican o tereyaglıgı almak ıcın 7aydır para bırıktırıyo
ben de salatalık soyucuyu alıcam, daha parayı denklestıremedımo kadar para verdıkten sonra kocişi bıle onla soyarım ben beeee
anaaaaaaaaaaaam mywish te nıhale ne dıyoooo
yawrum sıcak tencerelerın, tavaların, tepsılerın altına fılan konur hanı sofrada, onun adı nıhale, belki sızde baska bısı dıyolardır:44:
Valla adını bilmiyodum ama bizde varNormal olanından pekk kullanmadığımız için adını da bilmiyom :78:
Ayy utandımmm :78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?