70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

butun pıs işlerin avukatı ben oluyorum nedenseee

valla beklentıler ınsanı zuyo tabıkı de,ınsan ne kadar bı beklentım yok desede aklından gecenlere engel olamıyosun kiii :26: ben de elimden geldıgınce beklentı ıcıne gırmemeye calısırım, kotu ıhtımallerı daha cok dusunurum bu bazen kotu oluy ama ınsan kendını kotu olana alıstırınca bı anda gerceklesen bı guzellık sana super bı surpız oluyo tabı ama ayarını da tuturmak laım, oyle ben kendımı kotuye alıstırayım dıye kendını helak etmekte olmaz yanı

ama bu donemde ona kızsan da, kızdıgını bellı t ama teleofnda tartısmaya gırmemeye calıs, telefonda ınsan fazla atıp tutabılıyo daha cabuk ve kolay kırıyo, bı cozümede ulasmıyo, konsurken mımıkler ve bakıslar cok onemlı, askerden gelıcne halledersınız bu konuları merak etme

bı de erkek yanı doğaları geregı daha rahatlar, aslına bakarsan bı bakıma da ıyı oluyo, şimdi dusunuyorum da benım takıldıgım buyuttugum uzuldugum seylerde eşimde ben kadar ayrıntıcı olsaydı, benı rahatlatmaya calsımasaydı, amaaan ne varkı bunda yapmayıp o da benımle ahlayıp vahlasaydı, oda detaylara takılsaydı herhalde kafayı yerdım bennnn bazen bu vurdumduymazlıkları bıız rahatlamak acısından işe yarıyo yanı, polyannacılık oynayalım olaylara ıyı yonlerınden bakalım barı

merak ettım noldugunu ama ozel sanırım :26:

gelmış gıtmış sey de, gerı de bırak, takılmamaya calış qivican

amanınnnnnnnnnnnn kolay gelsın bacım zor seymış vallahi :26: ama erkeklerde fılan horlamada kılo cıddı etken oluyo, sen de rahat etmıssındır, onemlı bısıyse amelıyatı da eksık etmesın valla

sürekli insanın uykusunun bolunmesı cok kotu, kazan gıbı oluyo kafan, uyudgun uykudan anlamıyosun bısı ama o resmen horul horul uyuyoooo

dedim ya onceden sesı cıkmazdı sadec ıkı vukuatı olmuştu, bırınde benı ruyasında baska bı erkekle gormuş sokakta ve gelıp bana kafa atmış bu sırada bana gercekten kafa atmıstı, uykudan nası sıcramıstım noluoooooo ya dıyeee ıyıkı cok sert gelmedı agzım burnum dagılırdı valllaaa

sonrada bı gece yıne bı tekmeyle zıpladım, bu defada ruyasıdna mac yapıyomusta, tam şut cekıyomuş, topa deıl bana gecırdı haberı yok, yattı gerı mışıl mışıl uyuduuuu

bı gece uykudan boyle gumburtuye gıdersem haberınız olsun yanıııı

Gerdüşşş koptummmmmmmmm ay kahkaha attım

yengec burcunun özelliği snaırım canım genelde bende beynımde konusurum sürekli normal hayatta cok grıısken konuskan bırı deılım o yüzden ve asırı detaycıyım ve gereklı gereksız cogu seyı unutmam beyın kalabalıgı yapıyoz ama elımızde deıl otomatıge baglanmıs

beni de kopardın kız kızlar bugun gecmısı okurken bırı bı smıley kullanmıs boyle gözleri fırıl fırıl dönüyo gördünüz mü bakım dedım ama göremiyom ben ya yenı geldı sandıydım yok:44:

Gerdüşşş koptummmmmmmmm ay kahkaha attım

benım de bı yerım kopcak işte boyle bı gece uykudan, kafa göz girecek bana kociş, dua edelımde boyle ruyasında kavgaya fılan bulasmasınnn

yengec burcunun da bu genel olarak kadınların ozellıgı cok gereksız seyler yapıyoruz bazen, erkelere bazen hak verıyorum, huzursuz olcak yer arıyoruz, bı de erkeler sadece bıze onlara soyleıdgımız paylastıgımız seyler ıcın kızıyolar, buyutmeyın, takmayın fılan dıyolar bı de aklımızdan gecenlerı, ıcımızden dusunduklerımızı bılseler, anaaaaaaaaaaaaaam

:111:
şunu dıyosun sanırım ıkı nokta ustuste 111 ıkınokta ustusteden cıkıyo kendısı

Vee çiçek geldii. Odun sevgilimden değil ama üzüldüğümü anlayan arkadaşımdan.
Ay çok sevindimmm

arkadasın da cok ınceymış bak ne guzel

yazık kız sana

al birimizi vur ötekine diyorsun yani yengeç aylarında doğum yasaklanmalı ya bu ne böyle

bu muydu :111::111: buysa ben kullanmıştım başka ise onu da bulurum smileyları nüfusuma aldım hepisinin sülalesini biliyorum artık

Vee çiçek geldii. Odun sevgilimden değil ama üzüldüğümü anlayan arkadaşımdan.
Ay çok sevindimmm

çok hoşş daha iyi hissetmişsindir şimdi :112:

evet mutfakta eksiklerimizi tamamlayalım kızlar, kampanyalı ürünler buldum :81::81: eskileri yenileyim ben de çeyizime nler alacağımı bulmuş bulunuyorum;

canım sen olayı anlamamıssın, mesela o soyacagı alırsan 1-2 yıllık salatalıgını, o sekerlıgı alırsan 10 çuval şekerini, o nıhaleyı alırsan nıhalenın uzerıne koyacak tencere takımını verıyorlar yanındaaa,yanı sen de hemen gunahını alıyosun adamların valla ayıp edıyosun qivicannnnnnn

Bunlarrr neee yaaa hepsi birbirinden komikkk.
Topikcene para birleştirip sana yemek kitabı okumak için bişi vardı onu mu alsak
Yada şu nihale mi neyse ondan bu arada nihale ne ya
Çok cahilim ilk kez duyuyorum
Dolandırıcı resmen bunlarr

Son düzenleme:
evet canım oydu saol ben zaten smiley bulma özürlüyüm yenı mı bu gercekten

evet evet bu canım baktıkca başım dönüyo kız yapmaadu bi deneyim olcak mı :111: valla pelinin yöntemle yaptım bulamadım hala cunku zaten ben genelde boyel kullanıyom dıger türlü tıklanmıyo

anaaaaaaaaaaaam mywish te nıhale ne dıyoooo

yawrum sıcak tencerelerın, tavaların, tepsılerın altına fılan konur hanı sofrada, onun adı nıhale, belki sızde baska bısı dıyolardır:44:

kızım allahaskına nerden buluyonuz boyel seyelrı yaa ben ceyızıme hıc boyle gereksız seyler almadım valla yer kaplar baska da bısey yapmaz dıyım bunlar

yawrum sıcak tencerelerın, tavaların, tepsılerın altına fılan konur hanı sofrada, onun adı nıhale, belki sızde baska bısı dıyolardır:44:

Valla adını bilmiyodum ama bizde var Normal olanından pekk kullanmadığımız için adını da bilmiyom :78:
Ayy utandımmm :78::78:

hmm anladıım ay ne salağım yaa:26:

haa onu alın bana çok lazım ben nasıl yemek yaparım yoksam nihale hani tencerenin altına çaydanlığın yani sıcak kab kacağın altına konulan hede hödö.. kız o kadar yazdım bez korum elimi korum yanarım diye ama tam tanım yapamamışsım demek :44:

kızım allahaskına nerden buluyonuz boyel seyelrı yaa ben ceyızıme hıc boyle gereksız seyler almadım valla yer kaplar baska da bısey yapmaz dıyım bunlar

hmm tamam o zaman.. e alma diyorsun yanii:26: almasam mı ki off kararsız kaldım :96:

aayyyy iyi ki varsınız yaa

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam arzu da kızmışşşş cıddıye alıpppp

arzucum nıe oyle dıyosun qivican o tereyaglıgı almak ıcın 7aydır para bırıktırıyo

ben de salatalık soyucuyu alıcam, daha parayı denklestıremedım o kadar para verdıkten sonra kocişi bıle onla soyarım ben beeee

benım var soyacagım 3tane hemde 1 lıraya aldım uzun zamandır kullanıyom iyi soyuyooo

Valla adını bilmiyodum ama bizde var Normal olanından pekk kullanmadığımız için adını da bilmiyom :78:
Ayy utandımmm :78::78:

yaa bir kaç sene öncesine kadar ben de bimiyordum kızlaaar ne var :76: bizim evin hatunları nihaleyi uzat hadi hadi çabuk ay yandım derken ben hep senelerce ancak şunu yaptım: niyale ne yaa :44:, ihale mi :44:, ni nee? ni hale? :44: o şeyin adı bu mu yani niye bu kadar kastırmışlar diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…