70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

qive bi para harcama danışmanı lazım yoksa gidecek paralar haya huya

Bu arada topik bizim kısçelerr.. At koşturabilirizz..
Arzu abla o tereyaglıktan bana çeyiz hediyesi alırsın herhalde.
Sevdiceğim tereyagıını sever özenle korumalıyım tereyagını..

Ger-düşüm mesajına gene koptumm
O kadar para verdikten sonra nelerrrr soyulmaz kiii o salata soyucagıylaa

kac lıraydı kız alayım ıstıyosan evlenenlere bı katkım olsun

Rengi güzel olan elmalı bişi de güzelmiş
Onu da ben mi alsam napsam

benım var soyacagım 3tane hemde 1 lıraya aldım uzun zamandır kullanıyom iyi soyuyooo

qive bi para harcama danışmanı lazım yoksa gidecek paralar haya huya

aaaaayaayayayayaya cümlenize koptum puuuuahahahahahahaha
kop kop kooop koop :87::87::87::87::87:

arzu ya dileğe alıcagın dugun hedıyesı ıcın sen sımdıden para bırıktırmeye basla valla anca yetişirrr

bak üzeirne gelme başını döndürürümmmmmm :111: :111: :111: :111: bulandı mı mıden ha sole bakayım bulandı mıııııı

ay bakamıyom kı pelin valla kıztatile 45 dk tatile 45 dk arzu kafayı yemiştir arkadaşlar bide dönünce yiycek

Ay aynen benimde aklıma geldii
Onu düşünerek koydumm

Bu arada nedir o soyucak olayı yaa farklı algılıyorummm bakınnn

farklı algılayacak bişi yok şekerim.. soyacağı almak için kocişin üstünde ne var ne yok veriyorsun.. sonuç olarak soyacakla kocişi soymuş oluyorsun hiç art niyet yyoktur içimde hiçç

farklı algılayacak bişi yok şekerim.. soyacağı almak için kocişin üstünde ne var ne yok veriyorsun.. sonuç olarak soyacakla kocişi soymuş oluyorsun hiç art niyet yyoktur içimde hiçç

cok güzel mantık zeka fışkırıyo bu kızdan yaa zati işyeri felan çizmesinden belliydimaşallah kız cıddı dıyom

aaa kızlar bu soyacagı ben en cok havuc,kabak ve salatalıkta kullanıyom artık onalrı normal bıcakla soyamıyom hatta ama patatese olmuyo onun kabugu cok kalın

hanı tatıle 45 dk kala kafayı yemıstın, hala mantıklı acıklamalar yapıyosun, şu hanımefendı kısılıgınden bı kaydıramadım senııı

cok güzel mantık zeka fışkırıyo bu kızdan yaa zati işyeri felan çizmesinden belliydimaşallah kız cıddı dıyom

dalga geçme leyyn

aaa kızlar bu soyacagı ben en cok havuc,kabak ve salatalıkta kullanıyom artık onalrı normal bıcakla soyamıyom hatta ama patatese olmuyo onun kabugu cok kalın

bak kafasına vurdum şaşırdı canım benim patatesin kabuğu çok mu kalın geliyor sana ha? soyamıyor musun sen onuuu kıyamam ay ben kıyamam sanaa

hanı tatıle 45 dk kala kafayı yemıstın, hala mantıklı acıklamalar yapıyosun, şu hanımefendı kısılıgınden bı kaydıramadım senııı

ay valla kız hamurumda yok napım neden kaybedersem hep onun yüzünden ediyom zaten hayatı hep cıddıye almaktan yoruldum aslında al bak gene cıddıye aldım huyum kurusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…