anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam arzu da kızmışşşş cıddıye alıpppp
arzucum nıe oyle dıyosun qivican o tereyaglıgı almak ıcın 7aydır para bırıktırıyo
ben de salatalık soyucuyu alıcam, daha parayı denklestıremedımo kadar para verdıkten sonra kocişi bıle onla soyarım ben beeee
Bu arada topik bizim kısçelerr.. At koşturabilirizz..
Arzu abla o tereyaglıktan bana çeyiz hediyesi alırsın herhalde.
Sevdiceğim tereyagıını sever özenle korumalıyım tereyagını..
Ger-düşüm mesajına gene koptumm
O kadar para verdikten sonra nelerrrr soyulmaz kiii o salata soyucagıylaa
benım var soyacagım 3tane hemde 1 lıraya aldım uzun zamandır kullanıyom iyi soyuyooo
Rengi güzel olan elmalı bişi de güzelmiş
Onu da ben mi alsam napsam
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam arzu da kızmışşşş cıddıye alıpppp
arzucum nıe oyle dıyosun qivican o tereyaglıgı almak ıcın 7aydır para bırıktırıyo
ben de salatalık soyucuyu alıcam, daha parayı denklestıremedımo kadar para verdıkten sonra kocişi bıle onla soyarım ben beeee
Rengi güzel olan elmalı bişi de güzelmiş
Onu da ben mi alsam napsam
benım var soyacagım 3tane hemde 1 lıraya aldım uzun zamandır kullanıyom iyi soyuyooo
qive bi para harcama danışmanı lazım yoksa gidecek paralar haya huya
kac lıraydı kız alayım ıstıyosan evlenenlere bı katkım olsun
lafa gelınce ben anlamıyom o işlerden dıyosunama eve 3 tane soyacak almayı da bılıyosun yanııı
dilek kız bu arada avatarına bayıldım bı anda tartıdakı sen tartıya bakan da erkek arkadasınmıs gıbı hıs uyandırdı içimde
Ay aynen benimde aklıma geldii
Onu düşünerek koydumm
Bu arada nedir o soyucak olayı yaa farklı algılıyorummm bakınnn
arzu ya dileğe alıcagın dugun hedıyesı ıcın sen sımdıden para bırıktırmeye basla valla anca yetişirrr
bak üzeirne gelme başını döndürürümmmmmm :111: :111: :111: :111: bulandı mı mıden ha sole bakayım bulandı mıııııı
Ay aynen benimde aklıma geldii
Onu düşünerek koydumm
Bu arada nedir o soyucak olayı yaa farklı algılıyorummm bakınnn
evet ebnde bıa cıklama beklıyorum, anlat arzu nedır bu soyucak olayı, kamuoyu senden bı acıklama beklıyooo
farklı algılayacak bişi yok şekerim.. soyacağı almak için kocişin üstünde ne var ne yok veriyorsun.. sonuç olarak soyacakla kocişi soymuş oluyorsun hiç art niyet yyoktur içimde hiçç
aaa kızlar bu soyacagı ben en cok havuc,kabak ve salatalıkta kullanıyom artık onalrı normal bıcakla soyamıyom hatta ama patatese olmuyo onun kabugu cok kalın
farklı algılayacak bişi yok şekerim.. soyacağı almak için kocişin üstünde ne var ne yok veriyorsun.. sonuç olarak soyacakla kocişi soymuş oluyorsun hiç art niyet yyoktur içimde hiçç
cok güzel mantık zeka fışkırıyo bu kızdan yaa zati işyeri felan çizmesinden belliydimaşallah kız cıddı dıyom
aaa kızlar bu soyacagı ben en cok havuc,kabak ve salatalıkta kullanıyom artık onalrı normal bıcakla soyamıyom hatta ama patatese olmuyo onun kabugu cok kalın
hanı tatıle 45 dk kala kafayı yemıstın, hala mantıklı acıklamalar yapıyosun, şu hanımefendı kısılıgınden bı kaydıramadım senııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?