ay bakamıyom kı pelin valla kıztatile 45 dk tatile 45 dk arzu kafayı yemiştir arkadaşlar bide dönünce yiycek
ay valla kız hamurumda yok napım neden kaybedersem hep onun yüzünden ediyom zaten hayatı hep cıddıye almaktan yoruldum aslında al bak gene cıddıye aldım huyum kurusun
iyi tatiller sana canım inşallah çok keyifli bir tatil geçirirsin hepinize ii iftarlar geleceğin çıtırları ben kaçar iftardan sonra görüşürüz
valla yaaaa gercekten, benım hamurum cıvıkkannemde yakınır hep, senden nası avukat oldu der
dısardakı herkes der ne hanımhanımcık kzıın var dıye, ama işte annem sureklı dışı sızı içi benı yakar seklınde, bı de hep der; ben cok bahane verdım şunun bunun cocuguna cıvıklar dıye, Allah ta benım basıma verdı der
eglenınce dıbıne kadar boswer arzucum ya, cıddıye alma bu kdr
kızlar dün güzel uygun ayakkabılar gördüm deneyim dedim fena değildi, bilek kısmı nasıl duruyor ki diye paçamı bi kaldırdım ki bilekten aşağısı krem karamel, üstü yarım yağlı süt mübarekben baktım beni tatile götüren de yok.. bütün sülale ananemler dayımlar teyzemler kuzenler toplanmış tatile gidiyorlar beni bıraktılar burada gidebilseydim çok iyi gelecekti
kafa yorgunluğuna çözüm bulur muyum bilmiyorum ama amele yanıklarıma buldum; kampanyadan solaryum paketi aldım hem de 60 dk 19tlaldım valla hatta aradım ilk seansı bu akşam iş çıkışı.. bakalım sonucu merak ediyorum :97:
ay napıyım pelın bazen bu yüzden saf durumuna düşüyorum ama yetişme tarzı bırazda yapı işte yoksa bende sızın gıbı olmak ısterdım
bızım gıbı olmak ne demek yaa tovbe tovbeee, annemde sen gıbı hanımhanımcık kızı olmasını ısterdı herlade
asu da gelıyo aşağıya ama kacıp duruyooo sureklıııgecen gun laf attım hemen kacmıs
kızlar dün güzel uygun ayakkabılar gördüm deneyim dedim fena değildi, bilek kısmı nasıl duruyor ki diye paçamı bi kaldırdım ki bilekten aşağısı krem karamel, üstü yarım yağlı süt mübarekben baktım beni tatile götüren de yok.. bütün sülale ananemler dayımlar teyzemler kuzenler toplanmış tatile gidiyorlar beni bıraktılar burada gidebilseydim çok iyi gelecekti
kafa yorgunluğuna çözüm bulur muyum bilmiyorum ama amele yanıklarıma buldum; kampanyadan solaryum paketi aldım hem de 60 dk 19tlaldım valla hatta aradım ilk seansı bu akşam iş çıkışı.. bakalım sonucu merak ediyorum :97:
ay napıyım pelın bazen bu yüzden saf durumuna düşüyorum ama yetişme tarzı bırazda yapı işte yoksa bende sızın gıbı olmak ısterdım
kızlar hadı bende kacıyorum koşa koşa yanı 10 dk sonrada cıkayım görüşürüz tekrar iyi kandıller ıyı ıftarlar herkese
kız benim ağzımı bıçak açmazdı içime kapanmış bi de kilidi içerden vurmuş tıkılı kalmıştım o dereceeh hanımlığım hala hanımdır da hayatın sillesini yiye yiye amaaan be dedim.. susmuyorum susmuyorum ya baktım millet konuşuyor benim yerime.. kızmıyorum etmiyorum ya, baktım millet nasıl biniyor tepeme tepeme.. bi de karşımdakini alttan alınca saf yerine konulurdum.. halbuki herşeyin farkındaydım ama hanım hanımdım erdemliydim de anlamadılar be susuyordum da büyüklük bende kalıyordu onu da anlamadılar.. ben de içime kapanıp sıkışmadım, beynimdeki çatlağı buldum, sızdım oradan
bi de ben sızabılsem ıyı olacak
şimdi iş arkadaşım toparlanır dükkanı kapatırız hemen son dk girip okuyayım dedim yetişemedim
yılbaşına kadar bana da verdirtsene 17 kilo noolur noluur handeee:109:
kız bu ne yaa insaf beni geçtin okuayamadım, el emeği diyen alıntı yaptımbi tatil günümde hatta yıllık iznimde falan okurum öptüm :82:
seni de okuyamadım henüz ama hoşgeldin
bu ne oldu şimdi ben napıyorum ya neyse iyi akşamlar kızlar öpüldünüz baaaaayyyy:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?