70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay valla kız hamurumda yok napım neden kaybedersem hep onun yüzünden ediyom zaten hayatı hep cıddıye almaktan yoruldum aslında al bak gene cıddıye aldım huyum kurusun

valla yaaaa gercekten, benım hamurum cıvıkk annemde yakınır hep, senden nası avukat oldu der

dısardakı herkes der ne hanımhanımcık kzıın var dıye, ama işte annem sureklı dışı sızı içi benı yakar seklınde, bı de hep der; ben cok bahane verdım şunun bunun cocuguna cıvıklar dıye, Allah ta benım basıma verdı der

eglenınce dıbıne kadar boswer arzucum ya, cıddıye alma bu kdr

ay napıyım pelın bazen bu yüzden saf durumuna düşüyorum ama yetişme tarzı bırazda yapı işte yoksa bende sızın gıbı olmak ısterdım

valla en son msj ayzarken aklımdan trendyı gecırıyodum nerdekı dıye, sornadedım galıba mısafırı gelıcektı onunda, sımdı bı debaktım asagıda, bıleydım aklımdan baska seyler gecırırdım

kızlar dün güzel uygun ayakkabılar gördüm deneyim dedim fena değildi, bilek kısmı nasıl duruyor ki diye paçamı bi kaldırdım ki bilekten aşağısı krem karamel, üstü yarım yağlı süt mübarek ben baktım beni tatile götüren de yok.. bütün sülale ananemler dayımlar teyzemler kuzenler toplanmış tatile gidiyorlar beni bıraktılar burada gidebilseydim çok iyi gelecekti
kafa yorgunluğuna çözüm bulur muyum bilmiyorum ama amele yanıklarıma buldum; kampanyadan solaryum paketi aldım hem de 60 dk 19tl aldım valla hatta aradım ilk seansı bu akşam iş çıkışı.. bakalım sonucu merak ediyorum :97:

selam kızlaar öğle bi uğradım,iftara herşeyimi hazırladım,tatlı olarak sütlaç yaptım azcık hafif yesinler diyee,artı bide peynirli ve patatesli içli pide yaptırıyoruz,yememem imkansız sıcak sıcak eh bugün son kaçamak günüm olsun diğimi,bide acaba diyorum,70 kiloya kadar dikkat etmesemde 70 olunca tekrardanmı başlasam diyete

DİKKAT
evet kızlar liste için halaa eksikler var sanırım 10kişi bile olmamış koca topikte bukadarmısınız ayooll,geçmişe bakamadım pek ama lequimin-sena ablanın bildirimini gördüm,nolur kalanlarda gönderirlerse ii olur özele ama,burda yarın geçmişi pek kontrol edemeyebilirim,çenenizin yayı fırlar gece yinee,,hadi görüşürüz dua edin yaa bugün çok kalabalık bi iftar ve hizmet beni bekliyooo,kayınpederle kaynanada geldi sabah ooo doldu ev akşama kesin

Son düzenleme:

bende merak edıyorum sonucu aman bronzlasam dıye güme gitme de

ay napıyım pelın bazen bu yüzden saf durumuna düşüyorum ama yetişme tarzı bırazda yapı işte yoksa bende sızın gıbı olmak ısterdım

bızım gıbı olmak ne demek yaa tovbe tovbeee, annemde sen gıbı hanımhanımcık kızı olmasını ısterdı herlade

asu da gelıyo aşağıya ama kacıp duruyooo sureklııı gecen gun laf attım hemen kacmıs

evet asu kacak eleman napsın fırsat bulamıyo ramazandan sonra daha cok gırer 85 kg ye düştükendısı 79 a bı düşsün sıkıstırcam topıge gelmesı ıcın zaten

kızlar hadı bende kacıyorum koşa koşa yanı 10 dk sonrada cıkayım görüşürüz tekrar iyi kandıller ıyı ıftarlar herkese

anaam gundur yazıcam sıze, deneyımı olan var mı dıye hep aksamları aklıma gelıyodu aynanın karsısında gıyınıp soyunurken

bende bu kış gıtmeye karar evrdım aynadakı boyle goruntum cok hosuma gıdıyo, sabahları ahzırlanmam 5 dk ya duştu valla, cilt ne fondoten ne pudra ne allık ıstıo, sabahları 1 dk da bı kalem suruyorum rımel bıle ıstemıyo, rahatca eteklerı elbıselerı gıyıp cıkıyorum, o beyazlık kırılması bıle yetıo ınsana

ama tek cekıncem , ben kapalı yerlerde daralırım boyle afaganlar basar, oyuzden dayanamazsam dıye tırsıyodum oyuzden nası bı duygu kac seans lazım fılan dıye soracaktım sıze.. sımdı tatıl sayesınde ıyıyım, ama soyulmaya basladım bıle, boyle kısın gıtsem bahara&yaza hazır olsam ne gzuel olur dıyorummm bakalım planlar neyı gosterıcek

gelısmelrı beklıyorum valla qivican, senden cok ben merak ettımmm

kız benim ağzımı bıçak açmazdı içime kapanmış bi de kilidi içerden vurmuş tıkılı kalmıştım o derece eh hanımlığım hala hanımdır da hayatın sillesini yiye yiye amaaan be dedim.. susmuyorum susmuyorum ya baktım millet konuşuyor benim yerime.. kızmıyorum etmiyorum ya, baktım millet nasıl biniyor tepeme tepeme.. bi de karşımdakini alttan alınca saf yerine konulurdum.. halbuki herşeyin farkındaydım ama hanım hanımdım erdemliydim de anlamadılar be susuyordum da büyüklük bende kalıyordu onu da anlamadılar.. ben de içime kapanıp sıkışmadım, beynimdeki çatlağı buldum, sızdım oradan

bi de ben sızabılsem ıyı olacak

alıntılarım nereye gitti yaa:44: neyse,

arcak şekerim sanıyorum 60 dk fazla değil bi de ayarları var sanırım onun benim gibi çok beyaz olanlara kar bronzu mu ne öyle varmış bi de buğday esmer olanlara deniz bronzu varmış öyle bişi okumuştum araştırırken.. deniz istiyorsan önce kar bronzu olacaksın sonra devam edeceksin mi ne.. ben kar mı kış neyse o bronzu olurum zaten bu beyazlık zor kırılır.. o değil ameleleri kapatmaya kalkarsam zenciye dönmek zorunda kalırım herhal :18:

gerdüş kız bu gideceğim yerde kapalı alan fobisi olanlar için bi de açık cihaz varmış o çok ilgimi çekti ne hoş ayrıntı di mii

sağol canım hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…