70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen bronzlasıcam derken zaten o kararmıs yerlerın daha da karamasın, ona bı onlem alırlar herhalde dımı, yoksa sen bronzlastıkca oralarda daha koyu bı ton alıcak yanı :26:

guzel dusunmusler valla, bı de ayakta olanı avr onudaıyı dıyolar bıde daha esıt mı ne oluyomuş tam bılmıorumda bende bı ara bakıyodum, tatılden sorna bu halımı gorunce yıne hevese geldımmm hyat boyu boyle kalmak ıstıyorum dedımmm

HERKEZİN kadir gecesi mübarek olsun,tüm dilekleriniz kabul olsun

Kadir Gecesi değer gecesidir,
Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir.
Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır.
Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır.
Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı,
kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde
bütün insanların günahlardan uzaklaşıp
tövbelerinin kabul edilmesini ümit ederim.
Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın

vede O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler;
her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin

Son düzenleme:

selam güzelim.baktım listene,benimkilerle çok benzer noktaları var..demekki işin sırrını öğrenmek marifet
kaçamak yapsanda onu nasıl tolere edebileceğini biliyor insan ve tıkır tıkır saat gibi işliyor sistem.

Selam kızlar..
Ben işleri kolayladım yemeklerım mezelerım herbıseycım hazır... bıraz kala sofrayı kurarım mısafırlerımde gelır artık..

Su ucuzluk mevzunuza bayıldım yalnız qivi böyle kampanyaları gördükçe bizi haberdar et..
bir nihaleye 140 tl veren varki bu mal hala üretiliyor hala satılıyor demekki alana Allah akıl fikir versin ne diyelim para cok demekkı dagıtıyolar..

bende daha onceden normal bır halı vermıstım yıkamacıya benek benek lekelı ve rengı camasır suyuna batırılmıs gıbı allak bullak olmus sekılde gelmıstı..
ondan sonra korktum yıkamacıdan.. bu sefer cok kararsız kalarak zorlanarak verdım ama mecburdum halı beyazdan kreme donmustu artık :)
ama ıyı geldı cok sukur adamı cok tembıhledık..

anaaaaaaaaaaaam mywish te nıhale ne dıyoooo

yawrum sıcak tencerelerın, tavaların, tepsılerın altına fılan konur hanı sofrada, onun adı nıhale, belki sızde baska bısı dıyolardır:44:

altlık.....

Kızlaaarrr....
4 gün geciken reglime ve 3 gün çalışmayan bağırsaklarıma rağmen kendimi 2-3 kg bile artıda görmeye hazırdım ama sadece 100 gr artıda çıktım..
demekki 71 ın altına ınmıstım kı regl oncesı sadece 100 gr fazla cıkmamım ımkanı yok daha fazla cıkardım 600-700 gr ortalama...
oh sevındım bı gecsın regl donemı demekkı 70 ı görebilcem inşallahh.. sonradaaaa 69 .......

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71 kg

Bu hafta: 71.100 gr
Gelen: 100 gr

Toplam giden: 9.900 gr
Hedef: 70 kg

kızlar ben geldim hu huuuuuuu
HERKESİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN,DUALARI DİLEKLERİ YAPTIĞI İBADETLER KABUL OLSUN İNŞALLAH
bildirimimi tatile çıktığım ve bu sabah tartıda gördüğüm rakam olarak yaptım...aslında tatil dönüşü 64 kg. idim ama bu sabah 63.5 kg. idim öyle bildirdim
başlayış:30 ekim 2010
başlangıç:86 kg.
tatile gidiş:63 kg.
bugün:63.5 kg.(tatil dönüşü 64 kg.idim,ona göre vermişim)
gelen:500gr.
toplam giden:22.5 kg
hedef:60 kg.
boy:162cm.
beden:38-40

Derya abla 500 gr gitmiş bilee süpermiş...
Bende bayramda tatile gitcem çok yemesem bari..
Ne güzel 1 kg alıp dönmüşsün bayram ve tatilden acaip tırsıyorum tüm düzenim gidecek gene..

Charmm
100 gr ne ki regl ve wc çıkamamana rağmenn..
Süpersin..

Bende yediklerimi yazıyım.
Sahur:
1 haşlanmış yumurta

İftar:
4-5 yemek kaşığı yayla çorba,
Salatalık turşulu, kırmızı lahanalı, yoğurtlu yapılan salata,
Göbekli-domatesli salata,
1 tane sütlü nuriyee ( evett bu hiç olmadı )

vallahi tatlımcım,yeme şeklim öyle değişip oturmuşki tatilde bile içerik değişmemişti sadece sayısı azaldığı için (ara ve ana öğün sayım)birde ilk on gün kaldığımız yerde spor salonu yoktu sonradan geçtiğimiz askeri kampta spor merkezi vardı tekrar spora başlayıp yeme sayımı normale dönince eve dönene kadar hiç kilo almamıştım aynıydım 63 tüm...ben o 1 kiloyu ayın 17 sinde eve döndükten 22 sine kadar aldım hem regl öncesi 3-4 günümdü hemde kendimi tutamayıp nasıl olsa ev yerleştiriyorum harcıyorumdur deyip pideye dadanmıştım ondan aldım...şimdi eski düzenime dönünce yarım kiloyu verdim hemencik...sende dikkat edersen almazsın kuşum,ayrıca güzel vermişsin tebrikler

kızlar ben de sinir oldum ben de kınadımmm valla veee tabii göz dağı verdim doğal olarak 60 a bi ineeemmmm ben yapıcamı biliim onaaa yaaaa.aslında deneyip göstresemçok abartı değil basenler kabul ederdi ama ben de sinirden denemedim.yok yoooookkkk ben en kısa zamanda 60 ollmalıyım yaaaaa.

kızlar benim bikaç işim var halledip gelicem,bu arada açık olucam...öptüm

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecemiz mübarek olsun..

Baslangic kilom:76.30
gecen hafta:75
bugün: 74.90
hedef: 65 (hedefi kücüldüm)
giden: 100 gramm

simdi de tugbanin özeline göndereyim

:92:

Son düzenleme:
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecemiz mübarek olsun..

Baslangic kilom:76.30
gecen hafta:75
bugün: 74.90
hedef: 65 (hedefi kücüldüm)
giden: 100 gramm

simdi de tugbanin özeline göndereyim

:92:

hedefi küçültme yahu...kas kendini 1kilo vercem diye haftada nassı bir motivasyon sağlıyor anlatamam ha gayret:) ilk hafta iyi verirsen diğer hafta için de gaza geliyo insan

kızlar ben yediklerimi içtiklerimin kalorisini hesap ediyorum kalori sepeti diye bir site var oradan hesap yapabilirsiniz ben çok faydasını gördüm 3 haftada 3.5 kilo verdim tabi birazı ödem olabilir
şimdiki hedefim kasım sonuna kadar 55 kilo olmak almam gereken kalori 1300 kcl

slm kızlar bugün çok yemedim ama canım tiramisu çekti götürdüm valla benim şu kaçamaklar olmasa iyi kilo vercem de ah ahh

hedefi küçültme yahu...kas kendini 1kilo vercem diye haftada nassı bir motivasyon sağlıyor anlatamam ha gayret:) ilk hafta iyi verirsen diğer hafta için de gaza geliyo insan

hayatim baksana daha dogru dürüst veremedim gözüme cok gibi göründü 55 olunca hic olmiycakmis gibi

sahur:
peynir,domates,üzüm,salatalik, avuc ici kadar peynirli börek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…