- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
alıntılarım nereye gitti yaa:44: neyse,
arcak şekerim sanıyorum 60 dk fazla değil bi de ayarları var sanırım onun benim gibi çok beyaz olanlara kar bronzu mu ne öyle varmış bi de buğday esmer olanlara deniz bronzu varmış öyle bişi okumuştum araştırırken.. deniz istiyorsan önce kar bronzu olacaksın sonra devam edeceksin mi ne.. ben kar mı kış neyse o bronzu olurum zaten bu beyazlık zor kırılır.. o değil ameleleri kapatmaya kalkarsam zenciye dönmek zorunda kalırım herhal :18:
gerdüş kız bu gideceğim yerde kapalı alan fobisi olanlar için bi de açık cihaz varmış o çok ilgimi çekti ne hoş ayrıntı di mii
büyük güzellik merkezlerinde oluyor genelde.. aynı zamanda zayıflatıyor.. aslında yağları yok ediyor ama yara izlerini, çatlak izlerini falan tedavide de kullanılıyor..
kız benim nişanlım bi havuçlu tarçınlı cevizli kek yapıyor ki oy oy oyyyy valla ya ben başka yerde yemedim ha bi de k.annem güzel yapıyor zaten annesinden öğrenmiş ama ne dışarda ne evde ben öyle lezzetli kek yemedim hayatımda.. arkadaşları hep istiyordu ondanhiç tarifini de sormadım nasıl olsa ben yapmam o yapar dedim şimdi çok hasta biriciğim nezle olmuş ateşi varmış.. uzaktayım bakamıyorum bi tas çorba yapamıyorum neyse işte uyuyor uyumasaydı sorardım hemencik.. yarın fırsat bulursam telde alırım tarifi
amiin amiiin mayviş öyle güzel öyle makbul dua etmişsin ki.. işim hem de nasıl zor.. şu temel baba şeyleri bi alabilsem önce.. öyle çay takımında falan yok gözüm.. ha sadesinden şıkından olsa fena olmaz da napayım bütçeyi ayarlayamazsam alırım 2 tane 6lı güzel çay bardağı tabağı, bir de şık bir tepsim olur idare eder.. ya düşünüyorum da baharatlıklar falan.. aslında çok zevkli çok sevdiğim şeyler bunlar ama işin maddi tarafı çok zorluyo.. annemin yanında yaşasaydım, işe servisim olsaydı işte yemeğim çıksaydı bu kadar zorlanmazdımah benim alacağım çok şeyler var yaaa bööğğhhh daha küçük mutfak aletleri var bi de :18: ama öyle şeyleri anneler gününde kampanyalardan almayı düşünüyorum
hı hıı evet tabi haftada 1.5 :106: evet yavaş yavaş :106: haftada 1.5 demiştin değil mi.. tabii ki evet yavaaş yavaaaş
bak hala haftada 1.5 diyor :111: yavaş yavaş diyor :111:
yaaa süper tebrik ederimmaşşallah maşşşallahh yaa ben de istiyorum ben de
silence bu sefer okudum mesajını, paylaşımın için teşekkürler.. ben de diyetisyene gitmiştim çok başarılı başlangıç yapmıştık listelerim benim için harika ötesiydi fakat maalesef istikrarlı olamadım sevgili diyetisyenim hala benim bütün düzensizliğime pisboğazlığıma göre güzelim listeler hazırlayıp motive ettiyse de yavaş yavaş yoldan çıktım ve sonunda gitmemeye karar verdim çünkü listelere hiç hiç uymaz oldum.. 3 ay önce başlamıştım hiç aç kalmadan aksine kendimi daha dinç ve sağlıklı hissederek ilk ay 4.5 kilo yağ kaybetmiştim biraz kaçamak yapmama rağmen.. bu ay oruç tutmuyorum ama yine de düzen kuramadım.. ramazandan sonra ilk listemle tekrar başlamayı düşünüyorum.. ben de paylaşmıştım :107: bak bu da benim son seferki ilk listem;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/448250-qivinin-diyet-gunlugu.html
benımkıler esseydı, fıyatıda uygundu kampanyadaydı, hala goruyorum bazı magzalarında ama şikayet sıtesınde maşallahbı memnun olan yok tencereden,tek sorunlu ben deılmısım, bend e dıyorum makıneye atmıstım ondan mı oldu fılan dıye dusunuyodum, ama daha bıyılı dolmadan tencere boyle olur mu yaaaneyse sonuc oalrak cöpü boyladılar :26:
senın topıgede goz atarım, bayram dönüşü el atıcam artık tencere işinee...
benımde bı arkadasım vermıstı, gercı o kucuk bı yerde oturuyodu, keçe gıbı olmuştu halısı, onu gorunce ben de korkmustum :26:
evdekı butun halılar gıdecek yıkamacıya zaten, hele de mutfak halıları artık sınırimı bozuyobı de yatak odası ve oturma odasındakı halılar shaggy deil ve cok tuy cıkarıyolar, daha hıc yıkanmadılar acaba yıkandıktan sonra gecermiki bu durum :26:
anaaaaaaaaaaaam mywish te nıhale ne dıyoooo
yawrum sıcak tencerelerın, tavaların, tepsılerın altına fılan konur hanı sofrada, onun adı nıhale, belki sızde baska bısı dıyolardır:44:
vallahi tatlımcım,yeme şeklim öyle değişip oturmuşki tatilde bile içerik değişmemişti sadece sayısı azaldığı için (ara ve ana öğün sayım)birde ilk on gün kaldığımız yerde spor salonu yoktu sonradan geçtiğimiz askeri kampta spor merkezi vardı tekrar spora başlayıp yeme sayımı normale dönince eve dönene kadar hiç kilo almamıştım aynıydım 63 tüm...ben o 1 kiloyu ayın 17 sinde eve döndükten 22 sine kadar aldım hem regl öncesi 3-4 günümdü hemde kendimi tutamayıp nasıl olsa ev yerleştiriyorum harcıyorumdur deyip pideye dadanmıştım ondan aldım...şimdi eski düzenime dönünce yarım kiloyu verdim hemencik...sende dikkat edersen almazsın kuşum,ayrıca güzel vermişsin tebriklerDerya abla 500 gr gitmiş bilee süpermiş...
Bende bayramda tatile gitcem çok yemesem bari..
Ne güzel 1 kg alıp dönmüşsün bayram ve tatilden acaip tırsıyorum tüm düzenim gidecek gene..
Charmm 100 gr ne ki regl ve wc çıkamamana rağmenn..
Süpersin..
Bende yediklerimi yazıyım.
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
İftar:
4-5 yemek kaşığı yayla çorba,
Salatalık turşulu, kırmızı lahanalı, yoğurtlu yapılan salata,
Göbekli-domatesli salata,
1 tane sütlü nuriyee ( evett bu hiç olmadı)
biraz göz dagi verseydin sende gösterseydin gününü
seninkide mubarek olsun dadlummmm...
olsun bacim bunada sukur aferin sana
evet bende farkettim allah allah bu kiz ne yapmaya calismis dedim icimdenins tatil guzel gecer canim valla nekadarda dikkat edersen et kilo aliniyo bence fazla sikma kendini tadini cikar derim simdiden iyi tatiller
seninde kadir gecen mubarek olsun iyi tatiller
herkesin kadir gecesi mubarek olsun kizlar ......
selam kızlar...
herkese hayırlı cumalar...
kadir geceniz mübarek olsun...
arkadaşlar ben çok yoqunum geçmişi okuyamıyorum..yatılı misafirlerim var...akşam sahurdan sonra yola çıkıyoruz...full doluyum...hepinizi çok öpüyorum...laptop yanımda olacak..arada girer size bakarım..şimdilik benden bu kadar....listeyi bu hafta tuqba yapıcak...bilginize...
eşini kınıyorumm
seninkini de kınıyorummm
haha süperdi
senınkını de kınıyorumm
saol canım inş ne zamandır günleri sayıodum vallaara ara yazarım gelecek hafta evdeyım cunku ama bıdlırım yapabılır mıyım bılmıyorum:26:
bende sızlerı özlüycem valla artık gelınce gecmısıde okuyamam bırıkır de bırkır merak ederım neyse bana gelınc eözet gecersınız .bu arada sıze de ıyı yolculuklar patronla anlastınız demek yola cıktıgınıza göreben gırerım bu hafta ara ara tatılde de bılmıyom durumlara göre ugramaya calsırım
günaydıııın çıtırdaklarrr
noolmuş noolmuş? sonra yazmışsın da herkes aranmış diye herkesi 15 kere arayacak nolmuş hem müdür nasıl açmadınız diye trip maili atıyor ya süpermişş
yaaa çok sinir oldum niye öyle demiş yaaaa:95:ama sen bu gazla bağdata gidersinver kız çatır çatır zayıfla o da çatlasın
fıstık hadi geçmiş olsun bugünü de kolaylıkla atlatırsın umarım..
şimdi bi kitap okuyorum gerçek yaşam diyeti diye, yazar beslenme bozukluğunun regl düzensizliğine sebep olduğu üzerine durmuş hep :26: yeni başladım sayılır.. güzel bilgiler edinirsem paylaşırım burada
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecemiz mübarek olsun..
Baslangic kilom:76.30
gecen hafta:75
bugün: 74.90
hedef: 65 (hedefi kücüldüm)
giden: 100 gramm
simdi de tugbanin özeline göndereyim
:92:
hedefi küçültme yahu...kas kendini 1kilo vercem diye haftada nassı bir motivasyon sağlıyor anlatamam ha gayret:) ilk hafta iyi verirsen diğer hafta için de gaza geliyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?