70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sibeeeeel naber?
biliyor musun ben yine 75 oldum(çok ama çok mutsuzum nooldu bana bilmiyorum.bi anda saldım yine ipleri.utancımdan giremiyom da bu sayfaya.yaaaaaa yardım ediiinnnn

Günaydın kısçeler..

Dün ki menünün altına ekleyeceklerim var.:78:
2 tane sütlü nuriye daha götürdüm.
1 tane de halka tatlı,
1 bardak form çayı

Herkes anlaşmış ki elinde tatlıyla geldi. Birde o kadar güzellerdi ki zor tuttum hepsini yememek için.
Babam bide gel bak sana ne aldım dio bi baktım sütlü nuriyelerrr.
Resmen dilim 8 metre açıldı salyalarım aktı
Bu yaptığını düşman yapmaz dedim. Babamdan tepki;
- ha ha ha ha
Küçük ablam geldi. Elinde halka tatlı. Adisiniz dedim. Yee nolcekk dedi.
Büyük eniştem geldi baklavayla üstü antep fıstık kaplı ama bütün bütün böyle acaip bi tatlı almışş.
Offf dedim sizin ben
İşte öyle kısçelerrr bende bu aile olduktan sonra işim zorrr

Günaydın kızlar...
Tuğba yapıyormuş bu hafta listeyi...
ona mesajımı attım sabah sabah...

Hepiniz iyisiniz maşallah..
Sudem çamaşır makinenen hayırlara vesile olsun....
Güle güle kullan
Herkes vermış derya arzu sibel
kdr belenay ne yaptınız?
seheryavuz semsi nasıl?
of çok kalabalıkta olmuşunuz bi de aklım bi karş havada ya benim
nicklerinizin yerine isimler uçuor kafamda

Benim bildirimim:
bildirimim...
başlangıç....90
gecen.... 58.9
bu.... 57.5
giden 1.400 gram
topl giden 32.500
hedef:

Bu hafta için olmam gereken kilo:
63.88-64.50..........eğer başlangıç kilom 61 ise
60.88-61.50..........eğer başlangıç kilom 58 ise

Emziriyorum hala... Sanırım bu etkiliyor beni...
Son bahara doğru bıraktırabilirsem bıraktıracağım.
Ama henüz 12 aylık ...
Küçücük abla olacak...
Ve üzülüyorum....

ben geldim çalsın sazlar oynasın kızlar herkes iyidir inşallah.ben son 10 gündür psikolojik manada çok kötüdüm halada pek iyi sayılmam evimden bukadar uzak kalmak bana yaramıyor ama neyazıkki bir 15 gün daha evden uzak olacağım çok zamandır canım bebiş çekiyodu 2 gündür en yakın arkadaşımın yanındayım ve bebiş seviyorum ordan burdan mıncıklıyorum daha 50 günlük minicik bişi daha büyük olsa daha büyk işgenceler yapacaktım kısmet değilmiş

ahaahhaa acı onaaa 50 günlük bebek mıncıklanır mı be insan dokulmaya korkuyor bişi olacak diye

günaaydııın kızlar.. zaten azız mywish sana günaydın. bi de röntgenci bir ziyaretçimiz var sana da günaydıın hu huuu :92:

Son düzenleme:
:))) slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmalıyım banada yardım edin neler yapıyorsunuz artık bu başarısız diyetlerden sıkıldımmm

:))) slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmalıyım banada yardım edin neler yapıyorsunuz artık bu başarısız diyetlerden sıkıldımmm

Hoşgeldin dondurmaa
qivinin dediği gibi tehlikeli bi nickin var insan söylerken bile gözünün önünde dondurma canlanıyo
Hmm neler yapıyorsunuz demişsin.
Sürekli buraya ne yediğimizi içtiğimizi yazıyoruz sonra eleştiriye açık oluyoruz.
Kızlar menünde begendiklerini veya fazla gördüklerini söyleyip uyarıyolar.
Günde 2-3 fincan yeşilçay içiyoruz.
2 - 2,5 - 3 litre su içmeye çalışıyoruz.
Sağlıklı besleniyoruz. Ama bizi öyle Ebru Şallı kafasında insanlar olarak görme.
Yeri geliyor arada cıss yiyeceklerden de yiyoruz ama az az.
Çok yediysek sonraki günler dengelemek adına dikkat ediyoruz.
Her cuma sabahları tartılma günümüz.
Kaptan erginsena onun özeline bildirimi yapıp atıyoruz.

hee yaaa sorma :97:

hoşgeldin senin nick çok tehlikeli yaa yardım ederiz tabi.. ilk kural; qivinin dediğini yap, yaptığını yapma

doğru söylemişsin kitap okuyyon bu konuda ama hala menülerini paylasmıyorsunn
Bak baana ne yesem içsem yazıyorum
Dün tabir-i caizse öküz gibi yedim bide yattım uyudum sonra
Sahurda ığrancak halim yoktu su içip yattım

hoşgeldin senin nick çok tehlikeli yaa yardım ederiz tabi.. ilk kural; qivinin dediğini yap, yaptığını yapma [/B][/QUOTE]

sğl :) evet baya tehlikeli zaten bunları yiye yiye bi hal oldum bebeğim beş aylık oldu artık vereyim düyorum şu kiloları.bu arda de bakalım ne diycen yaptığını zaten göremediğime göre uygulamıycam :) neler yapıyosun kaç kilo verdin

ahaahhaa acı onaaa 50 günlük bebek mıncıklanır mı be insan dokulmaya korkuyor bişi olacak diye
acımak yok adrian Allah bilir bida nezaman görürüm düğünündemi kınasındamı bulmuşken kaçırmamak lazım dimi maşallah seviyoda beni ben geldim agulara gülücüklere başladı

tmm ben su içerim o konudsa sorun yok peki ya şimdimi başlamalıyım yoksa bayramdan sonramı bu arada uyguladığınız belli bidiyet şekli varmı???

Belli başlı bir diyet programımız yok. Herkes az az istediklerinden yiyor.
Kepek ekmeği ve beyaz ekmek yerine günde 2 dilim tam tahıllı ekmek yeme hakkımız var.
3+2 veya 3+3 beslenmek en güzeli.
Ara öğünleri atlamamaya çalışıyoruz.
1 avuç fındık, kuru meyvelerden yada 1 tane meyve ne isterse canın.

Yemeklerin yanında mutlaka yoğurt yada ayran tüketmeye çalış.
Akşam 7den sonra yememeye çalışıyoruz.

Buraya takıldıkça anlayacaksın zaten eğlene eğlene kilo vermeye çalışıyoruz.
Ne zaman başlayacağın senin seçimin ama bayramda çikolatalara, tatlılara, sarmalara ben dayanırım diyosan hemen başla derim ben

kuzzum ben hergün öküzüm son zamanlar iyice evrim geçirdim neyn yazayım myviş neyn yazayım yüz krası olduğumu mu yazayım bak dünden anımsadığım kadarı özetle; 3 poğaça + makarma+ kurabiye + çikolatalar bir tek akşam öğünüm normal sayılırdı, tavuk göğsünü tavada kavurup üstüne nedense yumurta kırdım 1 paket tuzlu çubuk ve 1 kutu yeşilçaylı icetea eşliğinde yidim.. uzun zamandır bozulacak diye ekmek almadığım için çubukla yedim :78: şu bayramı bi atlatalım, bomba gibi başlamayı düşünüyorum.. yoksaki beslenmeyi bozmak bataklığa düşmek gibi. battıkça batıyorum

şu sıralar yaptığımı yukarda kısmen yazdım şekerim onları yapma.. bile bile yanlışlar yapıyorum sanırım bir tür geçici süreçteyim.. ama sağlıklı beslenme ve kilo verme üzerine araştırırım, ya da tesadüfen yararlı bilgilere rastlarım, içime sinen ya da faydasına inandığım bilgi olursa, burada arkadaşlarımla paylaşırım, onları dikkate alabilirsin.. bi de arkadaşların da önemli tavsiyelerine uymaya çalış.. mywishin yazdığı yapılacaklar listesini aksatmazsan çok güzel ilerlersin.. hadi bol şans..

ben dayanırım ama çevremdekiler ye diye baskı yapacak ben mardinde yaşıyorum malumunuz buda bayrm zaten yemeklerle karşılanır yemememe izin vermezler ne annemler nede kayınvalidemler

acımak yok adrian Allah bilir bida nezaman görürüm düğünündemi kınasındamı bulmuşken kaçırmamak lazım dimi maşallah seviyoda beni ben geldim agulara gülücüklere başladı

dile getirdin yavruyu desene bir daha gördüğünde demesin kolumu bacağımı sakat bırakan şu sevgi pıtırcığı ihtiyardı diye

:114:
kız ne yaptın 1 avuç diyorsun heeey olur mu öyle şey kız yiyecek 1 avuç bi de tepeleme olursa gör sen 1 avuç değil ya toplam 10 tane fındık, badem, kuru meyve vb.. ya da 2 tane ceviz.. :114:

eh maşaallah sende abartmışsın neyse bayramdan sonra sıkı dengeli beslencem diyosan yaparsın sen.
Ben sana güveniyorum
Sabahları şu pogacaları yemesen ne güzel olcek he.

ben dayanırım ama çevremdekiler ye diye baskı yapacak ben mardinde yaşıyorum malumunuz buda bayrm zaten yemeklerle karşılanır yemememe izin vermezler ne annemler nede kayınvalidemler

Uww işin zor ne diyem az kalorili varsa onlardan tüket bari

:114:

kız ne yaptın 1 avuç diyorsun heeey olur mu öyle şey kız yiyecek 1 avuç bi de tepeleme olursa gör sen 1 avuç değil ya toplam 10 tane fındık, badem, kuru meyve vb.. ya da 2 tane ceviz.. :114:

Kaç kere dicem qivican benim elim kücccükk
Bırak 10 u 8 tane anca sığar
Bu arada gene başbaşa kaldıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…