70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aklıma geldi haa bu kızın elleri küçük o yüzden dedim.. biz elle avuçla ölçü vermeyelim ya sana uyan aç kalır bana uyan kilo alır

yokkkk bende burdayım başbaşa değilsiniz bişi sorcm çalışıyormusunuz

hahaha ben de buradayım başbaşa değilsiniz diyor yaa oğlan anası kaynana gibi ahahah hıı çalışıyoruz.. yoksa prensibimiz değil yani cumartesi sabahın köründe kalkalım giyinip kuşanıp kk ya oturalım maalesef çalışıyoruz hatta şu an :106:

He yaa 07:30 da totomu bi koyuyorum 18:05 gibi kaldırıyorum.
Temel ihtiyaç dışında kaldıramıyorumda
Hoş bazen ona bile üşeniyorum

al benden de o kadar yaa.. allahtan saatlerim daha iyi sana göre ama geçen bi bey geldi ara sıra uğrayan, arkadaşa dedi yaa siz burada nasıl yani sıkılmıyor musunuz böyle iki kişi dedi otur otur dedi.. hadi sen arada kalkıp şantiyeye gidiyorsun bu ablamızı ne zaman görsem o sandalyede dedi hoş kalkıp gidecek yeri de yok otur otur görünce üzülüyorum yazık dedi ben kafamı uzattım pc arkasından, yanaklarım kızarmış halde sırıtarak doğru söylüyorsunuz sandalyemle bütün oldum dedim.. aslında akraba oldum diyecektim de demedim

Beleenaayyy gelmişş hoşgelmişşş. Nasılsın bamya belenayyy??

qivicim
bencede ölçüleri terimlerle kullansak daha iyi hoş benim ölçülerim biraz gariptir
Ben ocak ayında 86 kiloyken oturdugum sandalye bayagı bi genişti baktım sandalyenin şeklini alıyorum.
Haziran ayında değiştirdim. Popoomu koycagım bi sandalye buldum ama azcık bi aralık kalıyodu yanında
Şefime de diyorum ki hangi sandalyeyi alsam totom onun şeklini alıyo bari sandalyenin boyutunu küçülteyim

İşimiz çok zor Aktivite sıfır işten çıkınca da insan yorgun oluyo bişi yapamıyor böyle garip bişii

Dondurma iyi tatiller sanadaa

teşekkürler valla masa başı iş çokkk zor ne diyeyim şöle koltuklara oturup bi çay iki çekirdek çitleyip dedikodu yapmadıktan sonra ne anladım o işten :)))

allah aşkına şu extra gel falan kullanan oldu mu ben kremlerin etkili olacağına itimat etmeyenlerdenim ama ne bileyim kullanıp faydasını gören olduysa çıksın bi kandırsın beni yaa.. boğazımı kısamayınca ne yapacağımı şaşırdım

Bi arkadaşımın ablası kullanmıştı etkiliymiş ama yanında spor da yapman gerekiyor bu durumda kremden mi yoksa spordan mı verdiğini anlayamıyorsun.
Bende bi ara roc u kullanmıştım acaip yakıyor ama sıkılmıştm sürmekten net bişi diyemicem o yzden

roc ne ki :26: ben de sıkılıyorum sürmekten.. üşeniyorum alan büyük sürmek zaten başlı başına spor

nassınız sevgili diyetdaşlarım ben iki saatlik uykuyla çalışmaya çalışıyorum gözüm hep masanın üstünde ah diyorum şu kollarım alsa kafamı aralarına şöööleeee masaya doğru bi ziyaret etse ama nerdeeeeee akşamı zor yapıcaz anlaşılan akşam sohbet vardı oraya gittim iftardan sonra bi kase çorba içip gittim orda yerim diye aman çorbayıda içmesem olurmuş yani içeri girdim kocaman bir masa ve üzeri envai çeşit cıssss doluaman Allahım gözlerime inanamıyorum hepsi bana bakıyor ye beni ye beni diye sohbet bitesiye saat 12 olmuş saatin gonku 12 yi vuruyor millet hücum cıslara bende bal kabağına dönüşmeden yiyecekler hemn masanın başına daldım onumu yesem bunumu yesem yok rejimdeyim yemiyeceğim derken baktım tabağım dolmuşsu böreği,havuçlu salata,patates salata,milföy peynirli,börülce salatası,sosisli kanepeler,aa baktım tatlı yok tabağımda hımmm ne yesem un kurabiyesi,sütlü ttlı,dahasını hatırlamıyorum çıldırmış olmalıyımama yalan yok yedim valla sonra namaz kılındı neyse dedim bir kısmını erittiksonra sahur için sofra hazırlandı yine yedim yine yedimne kadar sinirim ya sabah eve geldim ilk iş tartıya çıkmak oldu tartı 74,5 gösteriyor yuh bana işte böle akşama yine kendi kiloma dönmeyi umuyorum inşallahişte böle ufff ne kötü bir örnek oldum ben böle

geçmiş olsun belenay

patron dün son projemi pek beğendi bakındı bakındı bahane bulamadı güzel olmuş çok güzel olmuş dedi az önce hesabını da tamamladım tamamen bitti bu da, bakalım 3e kadar yeni bişi vermez umarım :18:

kızlar hastaya içirilecek pratik şifalı çorba tarifiniz var mı? ben hep limonlu şehriye yapardım ama geçenlerde anneme yaptığımın biberleri acıydı.. sizde tarif var mı pratik?

kızlar hastaya içirilecek pratik şifalı çorba tarifiniz var mı? ben hep limonlu şehriye yapardım ama geçenlerde anneme yaptığımın biberleri acıydı.. sizde tarif var mı pratik?

çok geçmiş olsun canım ben hasta olunca annem hep naneli mercimek çorbası yapar psikolojik mi bilmem ii gelir dene istersen

sibeeeeel naber?
biliyor musun ben yine 75 oldum(çok ama çok mutsuzum nooldu bana bilmiyorum.bi anda saldım yine ipleri.utancımdan giremiyom da bu sayfaya.yaaaaaa yardım ediiinnnn

inisli cikisli olur üzülme hem sen ne yiyorsun yaz sana burda:44: hergün giremiyormussun seni herzaman göremiyorum hayatim ben hergün gelmeye calisiyorum el verdikce bende buaralar kendimi zor sapt ediyorum ona buna sinirlenip yiyesim geliyor herseyi vazgecme canim

qivicim tavuk corbasi cok iyi geliyormus hastaliga :44:

bu aralar fazla giremiyorum gecmisi hizli gözden gecirdim kacirdiklarim varsa kimse kusura bakmasin :97: hadi öpüldünüz ben kactim :92:

hoş geldin güle güle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…