ya saol canımın içi....Günaydın kızlar...
Tuğba yapıyormuş bu hafta listeyi...
ona mesajımı attım sabah sabah...
Hepiniz iyisiniz maşallah..
Sudem çamaşır makinenen hayırlara vesile olsun....
Güle güle kullan
Herkes vermış derya arzu sibel
kdr belenay ne yaptınız?
seheryavuz semsi nasıl?
of çok kalabalıkta olmuşunuz bi de aklım bi karş havada ya benim
nicklerinizin yerine isimler uçuor kafamda
Benim bildirimim:
bildirimim...
başlangıç....90
gecen.... 58.9
bu.... 57.5
giden 1.400 gram
topl giden 32.500
hedef:
Bu hafta için olmam gereken kilo:
63.88-64.50..........eğer başlangıç kilom 61 ise
60.88-61.50..........eğer başlangıç kilom 58 ise
Emziriyorum hala... Sanırım bu etkiliyor beni...
Son bahara doğru bıraktırabilirsem bıraktıracağım.
Ama henüz 12 aylık ...
Küçücük abla olacak...
Ve üzülüyorum....
günaydım kızlar güne 400 gram daha vermiş olarak uyandım.....
çok mutluyum.....
hedefe çok az kaldı......
inşallah tatilde sapıtmadan kılo almadsan gelirim.......
canım iyiyimşükür bildirime birazara verdim bayramdan sonra devam etcem.sen de mşallh hem hamle hem kilo ver.ye biraz tatlım ye.gerçi ben de çok kilo vermiştim ama bulantıdan tabi.kendine ve bebişlere iyi bak güzelim beniiimmmmm...Günaydın kızlar...
Tuğba yapıyormuş bu hafta listeyi...
ona mesajımı attım sabah sabah...
Hepiniz iyisiniz maşallah..
Sudem çamaşır makinenen hayırlara vesile olsun....
Güle güle kullan
Herkes vermış derya arzu sibel
kdr belenay ne yaptınız?
seheryavuz semsi nasıl?
of çok kalabalıkta olmuşunuz bi de aklım bi karş havada ya benim
nicklerinizin yerine isimler uçuor kafamda
Benim bildirimim:
bildirimim...
başlangıç....90
gecen.... 58.9
bu.... 57.5
giden 1.400 gram
topl giden 32.500
hedef:
Bu hafta için olmam gereken kilo:
63.88-64.50..........eğer başlangıç kilom 61 ise
60.88-61.50..........eğer başlangıç kilom 58 ise
Emziriyorum hala... Sanırım bu etkiliyor beni...
Son bahara doğru bıraktırabilirsem bıraktıracağım.
Ama henüz 12 aylık ...
Küçücük abla olacak...
Ve üzülüyorum....
hoşgeldin fıstıkkk eeee senin de bebk zamanın geldi de geçiyo yanii başlaaaaa artııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeğen istiyoz biiiiiiiiiiiiizzben geldimçalsın sazlar oynasın kızlar herkes iyidir inşallah.ben son 10 gündür psikolojik manada çok kötüdüm halada pek iyi sayılmam evimden bukadar uzak kalmak bana yaramıyor ama neyazıkki bir 15 gün daha evden uzak olacağım çok zamandır canım bebiş çekiyodu 2 gündür en yakın arkadaşımın yanındayım ve bebiş seviyorum ordan burdan mıncıklıyorum daha 50 günlük minicik bişi daha büyük olsa daha büyk işgenceler yapacaktım kısmet değilmiş
ayyy amannnnn balıma bak 66 olmuşşşş ahhh bi görebilsem ben deeee.ama bööle yemeye devam edersem zor tabiiiigünaydım kızlar güne 400 gram daha vermiş olarak uyandım.....
çok mutluyum.....
hedefe çok az kaldı......
inşallah tatilde sapıtmadan kılo almadsan gelirim.......
kızlar valla içinizden bazıları hedeflerini yazmamışlar tek tek profillerine girip altınızdaki çizelgelerinize baktım hedefi görmek için,kiminizde toplam gideni yazmamış kendim hesaplamak zorunda kaldım,kiminizde geçen haftaki kilosunu yazmamış allahım yaa:86:neden dikkat etmediniz:84: aslında boş koycaktımyaa,neyse herkeze hayırlı uğurlu olsun yaptığım ilk listee,inşallah beğenmişsinizdirr
selam kızlAR...
çarşambadan beri sizlere ulaşamıyorum,kayınvalidemlerdeyiz burda net yok ama eşim leptopu getirdi ondan giriyorum şimdi....
yiyorum içiyorum yok ya bişey eksik diyorum bende bu meğer sizmişsiniz hayatımdaki eksiklik...
buraya geldiğimiz iyi oldu kayınpeder,kayınvaldim kaynım ve bizle 5 kişiyiz,iftarlarımız iyi geçiyor...
evde kış hazırlığından dolayı cüzlerim kalmıştı şimdi burda okuyorum..
buarada BİN AYDAN DAHA HAYIRLI KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN...RABBİM DUALARINIZI KABUL,İBADETLERİNİZİ MAKBUL ETSİN..inşaallah...
dün gece giremedim kutlayamadım..ama zaten son 10 günde arıycaz kadir gecesini...
benden bir değişlkil yok diyecektimki galiba eylül ve ekim gibi kış gelmeden 2.tüpbebeğe start vericez..
öncesinde tlf görüşmeleirm olcak..bilmiyorum korkuyorum yaaa..yeniden aynı şeyler olurmu diye...
ya bide kaç ayım kilo vermeden geçti buna en çokta tüpbebek için üzülüyorum bari 5 daha gitseydi benden iyi olurdu bilmiyorum
neyse eve dönüşümde sizlerin desteği benimde gayretimle hamiş kalmadan vericem demi
rabbim konuşturdu inş.hamiş kalırım hayırlı ve sağlıklısıyla...
sizlerde neler var..burda hepsini okuyamam ama merakda ediyorum çok....
iysiniz inş. hepiniz..hamile kalan,doğuran
eee tabi topiğin adı gibi zayıflayanlar
ben tartılmadım aslında tartıda yok ama komşularada iftar sonrası şiş oluyorum tartılmıyorum..yüüryüş yok bişe yok sanmıyorum verdiğimi...ama dikkat ediyorum..
bu kadar bol anne evinde herşey mevcutken
Kızlaar ... :105::105:
Bugün nedense aptal gibiyim... dün grip olucakmısım gıbı bır hava vardı ama cok ucundan...
bende dün gece yatmadan aferin aldım... bugün kafamı kaldıramadım yaa inanırmısınız saat 6 ya kadar uyudum...
yani deliksiz uyumadım tabı benım kucuk oğlana arada baka baka uyudum resmen basım yataktan kalkmadı sımdıde vucudumun en ağır yeri kafam yanı bıraksam yana dusucek..
sofrayı hazırlayasım bıle yok parmagımı sıklatsam da kurulsa... :97::97: niye böyle oldum yahu.. :105:
Sana da geçmiş olsun Charmm dikkat et kendine..
Arada bi vücut sapıtıyor dediğin gibi vücudun en ağır yeri kafa oluyor.
Bi duş alsan kendine gelirsin belki.
Ben bütün gün yatakta olduğumda bi miskinlik çöküyor, ellerimi bile tutamıyorum titriyor.
Ilık bi duşla kendime geliyorum.
Sende bi duş al iftardan sonrada bitki çaylarından içersin kendine gelmene yardımcı olur.
kızlar valla içinizden bazıları hedeflerini yazmamışlar tek tek profillerine girip altınızdaki çizelgelerinize baktım hedefi görmek için,kiminizde toplam gideni yazmamış kendim hesaplamak zorunda kaldım,kiminizde geçen haftaki kilosunu yazmamış allahım yaa:86:neden dikkat etmediniz:84: aslında boş koycaktımyaa,neyse herkeze hayırlı uğurlu olsun yaptığım ilk listee,inşallah beğenmişsinizdirr
selam kızlAR...
çarşambadan beri sizlere ulaşamıyorum,kayınvalidemlerdeyiz burda net yok ama eşim leptopu getirdi ondan giriyorum şimdi....
yiyorum içiyorum yok ya bişey eksik diyorum bende bu meğer sizmişsiniz hayatımdaki eksiklik...
buraya geldiğimiz iyi oldu kayınpeder,kayınvaldim kaynım ve bizle 5 kişiyiz,iftarlarımız iyi geçiyor...
evde kış hazırlığından dolayı cüzlerim kalmıştı şimdi burda okuyorum..
buarada BİN AYDAN DAHA HAYIRLI KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN...RABBİM DUALARINIZI KABUL,İBADETLERİNİZİ MAKBUL ETSİN..inşaallah...
dün gece giremedim kutlayamadım..ama zaten son 10 günde arıycaz kadir gecesini...
benden bir değişlkil yok diyecektimki galiba eylül ve ekim gibi kış gelmeden 2.tüpbebeğe start vericez..
öncesinde tlf görüşmeleirm olcak..bilmiyorum korkuyorum yaaa..yeniden aynı şeyler olurmu diye...
ya bide kaç ayım kilo vermeden geçti buna en çokta tüpbebek için üzülüyorum bari 5 daha gitseydi benden iyi olurdu bilmiyorum
neyse eve dönüşümde sizlerin desteği benimde gayretimle hamiş kalmadan vericem demi
rabbim konuşturdu inş.hamiş kalırım hayırlı ve sağlıklısıyla...
sizlerde neler var..burda hepsini okuyamam ama merakda ediyorum çok....
iysiniz inş. hepiniz..hamile kalan,doğuran
eee tabi topiğin adı gibi zayıflayanlar
ben tartılmadım aslında tartıda yok ama komşularada iftar sonrası şiş oluyorum tartılmıyorum..yüüryüş yok bişe yok sanmıyorum verdiğimi...ama dikkat ediyorum..
bu kadar bol anne evinde herşey mevcutken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?