70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydım kızlar güne 400 gram daha vermiş olarak uyandım.....

çok mutluyum.....

hedefe çok az kaldı......

inşallah tatilde sapıtmadan kılo almadsan gelirim.......

ya saol canımın içi....
ya sen beni çok kıskandırıyon ya maş..
3-4 aylık hamile olup 57.5 kılo 41 kere maşş

0 | nick | başlangıç | geçen haf. | bu hafta | giden | toplamba | hedef |
1 | DİLOS21 | 81 | 81 | 79.2 | 1.800 | 1800 | 60 |
2 |suaenvar |79 |71.5 |70 |1.500 |9000 |65 |
3 | aysebahar |90 |58.9 |57.5 |1.400 | 32.500 | |:118:
4 |cuytherock |77 |76.1 |74.9 |1.200 |2100 |60 |
5 | mywish89 |86 |74 |73 |1.000 | 13.000 |65 |
6 | yaren38 |78.2 |61.9 |61.1 |800 | 17.100 |60|
7 | serpi |82.5 |66.7 |66.2 |500 | 16.300 |60|
8 |moonsun |71.4 |68.6 | 68.2 | 400 | 3200 |65 |
9 | arcak81 |74 |65.5| 65.2| 300| 8.800|62|
10 | belenay |82 |72| 71.7| 300| 10.300 |65|
11 | sudem34 |77.6 | 67.3|67.1|200| 10.500 |65|
12 | zeyyceyy |75.5 |61.5|61.5| 000 | 14.000 |55|
13 |charm |81 |71|71.1| artı100 |9.900|70|
14 |ezgiilknur |92 |85.7|86| artı300 |6000|65|
15 | kılavuz |86 |63|63.5| artı500 | 22.500 |60|
16 | triendy21 |79.8 |62.5|63.7| artı1200 | 16.100 |62 |
17 | erginsena |90 |64.6|66.2| artı1600 | 23.800 |60|
18 | lequim |75 |61.6|63.4| artı1800 | 11.600 |56|

Birincimiz DİLOŞ21 arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşların hiçbiri bildirim yapmadığı için haftayada listede olamayacaklardır,,
zeyyceyy arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezalılardır..
triendy21,erginsena,lequim,serpi,ezgi arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79::79:

KAPTAN MÜSFETTESİ TUĞBAA

Son düzenleme:
kızlar valla içinizden bazıları hedeflerini yazmamışlar tek tek profillerine girip altınızdaki çizelgelerinize baktım hedefi görmek için,kiminizde toplam gideni yazmamış kendim hesaplamak zorunda kaldım,kiminizde geçen haftaki kilosunu yazmamış allahım yaa:86:neden dikkat etmediniz:84: aslında boş koycaktımyaa,neyse herkeze hayırlı uğurlu olsun yaptığım ilk listee,inşallah beğenmişsinizdirr

Son düzenleme:

iftar
3 kaşık patates patlıcan türlü
2-3 kaşık pilav bulgur
salata ayran

sahur

3 ıspanak böreği fırında üçgen börek
1 çökelek börek kayık börek
3 tepsi börek 2 parmrk kadr
çay
yaa ama ne yapayım kandile gittik hep pasta börek vardı ama kuru pasta tatlı yimedim

ay yine herkes farketi zayıfladığımı

iftar
3 kaşık patates patlıcan türlü
2-3 kaşık pilav bulgur
salata ayran

sahur

3 ıspanak böreği fırında üçgen börek
1 çökelek börek kayık börek
3 tepsi börek 2 parmrk kadr
çay
yaa ama ne yapayım kandile gittik hep pasta börek vardı ama kuru pasta tatlı yimedim

ay yine herkes farketi zayıfladığımı

selam kızlAR...
çarşambadan beri sizlere ulaşamıyorum,kayınvalidemlerdeyiz burda net yok ama eşim leptopu getirdi ondan giriyorum şimdi....
yiyorum içiyorum yok ya bişey eksik diyorum bende bu meğer sizmişsiniz hayatımdaki eksiklik...
buraya geldiğimiz iyi oldu kayınpeder,kayınvaldim kaynım ve bizle 5 kişiyiz,iftarlarımız iyi geçiyor...
evde kış hazırlığından dolayı cüzlerim kalmıştı şimdi burda okuyorum..
buarada BİN AYDAN DAHA HAYIRLI KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN...RABBİM DUALARINIZI KABUL,İBADETLERİNİZİ MAKBUL ETSİN..inşaallah...
dün gece giremedim kutlayamadım..ama zaten son 10 günde arıycaz kadir gecesini...
benden bir değişlkil yok diyecektimki galiba eylül ve ekim gibi kış gelmeden 2.tüpbebeğe start vericez..
öncesinde tlf görüşmeleirm olcak..bilmiyorum korkuyorum yaaa..yeniden aynı şeyler olurmu diye...
ya bide kaç ayım kilo vermeden geçti buna en çokta tüpbebek için üzülüyorum bari 5 daha gitseydi benden iyi olurdu bilmiyorum
neyse eve dönüşümde sizlerin desteği benimde gayretimle hamiş kalmadan vericem demi
rabbim konuşturdu inş.hamiş kalırım hayırlı ve sağlıklısıyla...
sizlerde neler var..burda hepsini okuyamam ama merakda ediyorum çok....
iysiniz inş. hepiniz..hamile kalan,doğuran
eee tabi topiğin adı gibi zayıflayanlar
ben tartılmadım aslında tartıda yok ama komşularada iftar sonrası şiş oluyorum tartılmıyorum..yüüryüş yok bişe yok sanmıyorum verdiğimi...ama dikkat ediyorum..
bu kadar bol anne evinde herşey mevcutken

canım iyiyimşükür bildirime birazara verdim bayramdan sonra devam etcem.sen de mşallh hem hamle hem kilo ver.ye biraz tatlım ye.gerçi ben de çok kilo vermiştim ama bulantıdan tabi.kendine ve bebişlere iyi bak güzelim beniiimmmmm...
hoşgeldin fıstıkkk eeee senin de bebk zamanın geldi de geçiyo yanii başlaaaaa artııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeğen istiyoz biiiiiiiiiiiiizz
günaydım kızlar güne 400 gram daha vermiş olarak uyandım.....

çok mutluyum.....

hedefe çok az kaldı......

inşallah tatilde sapıtmadan kılo almadsan gelirim.......
ayyy amannnnn balıma bak 66 olmuşşşş ahhh bi görebilsem ben deeee.ama bööle yemeye devam edersem zor tabiiii

eline sağlık aşkımmmm

canım Allah yardımcın olsun sakın negatif düşünme iyi düşün ki iyi olsun.çoookkk güzelbi hamiş ol emiiiii

triendy ellerine sağlık canım liste güzel olmuş hemide şenlikli bi liste olmuş tam sana yakışır şekilde iyi hoşdaaa benim hedef neden 65 oldu kız ne zaman yaptım nerde niçin benim niye haberim yok kaptan müsvettesi kız 65 hedef olsa ama ben çıtır olamamki

kdr hoşgeldin canım ohh sefan olsun tüpünmde hayırlı olsun o zzaman çok az kaldı desene ama belkimde bi sürpriz olur kendiliğinden çıkar gelir bebişin ayy inşallah

bugün çok acıktım akşam yediklerimin üstüne bu lafı söyleyebiliyor olmak ne diyim ben kendime bilmem
ayşecim ya senin bildirimi gördükçe böleoluyorum maşallah sana çokta verme canım ya bebiş artık anneden beslenmeye başlar bende kime öğüt veriyosam senin dördüncü yolda bende sıfır bebek .60:.60:

Kdr ; inşaAllah herşey istediğin gibi olur pozitif düşün iyi olsun..

qivicim; Geçmiş olsun canım.

Bamya Belenay; 65 i bi görelim de 55 e azimleniriz inş. Senin diskodan fırlama Callen ablan var bende o da yok napcem

Bu arada dayanamadım demin tartıldım 72.5 olmuşum

Bu hfta bayram ve 2. gününden itibaren tatile gidiyoruz elimden geldiğince dikkat edicem.
Kilo alma gibi bi durumum olsun istemiyorum verene kadar canım çıktı.
İnşaallah da almam büyük olasılıkla cuma günü bildirim de yapamıcam.

Off çokta acıktım. İftar a 1 saatten az kaldı.
Allah dualarınızı kabul etsin. Aminn

Kızlaar ... :105::105:

Bugün nedense aptal gibiyim... dün grip olucakmısım gıbı bır hava vardı ama cok ucundan...
bende dün gece yatmadan aferin aldım... bugün kafamı kaldıramadım yaa inanırmısınız saat 6 ya kadar uyudum...
yani deliksiz uyumadım tabı benım kucuk oğlana arada baka baka uyudum resmen basım yataktan kalkmadı sımdıde vucudumun en ağır yeri kafam yanı bıraksam yana dusucek..
sofrayı hazırlayasım bıle yok parmagımı sıklatsam da kurulsa... :97::97: niye böyle oldum yahu.. :105:

Sana da geçmiş olsun Charmm dikkat et kendine..
Arada bi vücut sapıtıyor dediğin gibi vücudun en ağır yeri kafa oluyor.
Bi duş alsan kendine gelirsin belki.
Ben bütün gün yatakta olduğumda bi miskinlik çöküyor, ellerimi bile tutamıyorum titriyor.
Ilık bi duşla kendime geliyorum.
Sende bi duş al iftardan sonrada bitki çaylarından içersin kendine gelmene yardımcı olur.

dün kıtlıktan çıkmış gibi yaptığım tiramisuya gömüldüm hem yatmadan once hemde sahurda... :97:
birazda sarma yedim.. biraz çekirdek.. pööf niye sapıtınca tam sapıtıyorum nıye ortam yok ya hiç yemiyorum yada dibine vuruyorum... :97:

halbukı dun mısafırlerle ılgılenmekten yemek yemesem bıle olurdu o derece ıstahım yoktu suyla actım orucu 1 saat sonra fılan 1 tb patlıcan yemıstım sadece ıftar olarak..
ama sonra gece yatmadan şeytan fena dürttü... yemesem belkı yarına gr bıle vermıs olurdum son anda ısı batırdım...

evet bır dus ve yeşilçay filan ıyı gelır sanırım limonlu limonlu..
zaten onu ne zaman içsem kendımı ıyı hıssedıyorum psikolojikmidir nedir, önceden sevmedıgım yeşilçay şimdi içmediğimde eksiklik gibi geliyor işe bak...
gündüz yatmak benim hiç sevmediğim birşey zaten normal zamanda da yarım saat uykum gelıpte daldığım olsa cocukla, o gun sersem olurum bırde bugun tum gun normal değildi yanı tuhaf... :97:
saol canım...

ellerine yüreğine sağlık canım çok güzel olmuş üstelik ben 1. olmuşum bu çoooooooook daha güzel çok mutlu oldum valla

rabbim gönlünde ne varsa onu versin canım bu hayırlı gecelerde duan kabul olur inş en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…