70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çooooooooooooooookkkkkkkkk geçmiş olsun canım inş tez zamanda kendine gelirsin bitki çayları içsene yararı olur herhalde

çooooooooooooooookkkkkkkkk geçmiş olsun canım inş tez zamanda kendine gelirsin bitki çayları içsene yararı olur herhalde

saol canım kendıme geldım bıle cok sukur... orucu acıp, duş alınca kendimde oldum bır anda...:) yeşil çayımıda içiyorum ohh.. saolun kızlar...

Suzancım sen nasılsın bu arada?

sagol bitanem yuvarlanip gidiyoruz iste sen nasilsin dilekcim sana dilek dedikce teyzemin kizi var fransada oda dilek hep o geliyor aklima :97:

ellerine yüreğine sağlık canım çok güzel olmuş üstelik ben 1. olmuşum bu çoooooooook daha güzel çok mutlu oldum valla

tbr ederim canim 1 li almissin nice 1liye isallah

charm noldu hayatim basin mi agridi su icemiyoruz ya ondandir cok gecmis olsun

tugba sana da ask olsun beni listeye almamissin saka hayatim olsun bende artik haftaya 100 gram deyil isallah 1 kilo vermis olarak cikarim karsiniza

sayfamda okudum üzüldüm:

Komşumla balkonlarımız yan yana, ikimiz de önümüzde oturan iki kişiye yemek yediriyoruz.
Ben, "Hadi canım aç ağzını, bak yemek yersen büyüyeceksin, kocaman olacaksın" diyerek, döke saça, bin bir çaba ile yemek yedirmeye çalışıyorum.
Komşum ise "Aç ağzını, çabuk ye, yere dökme, elini sürme, üstüne dökme..." diye bağırarak, sinirlenerek, tahammülsüz yemek yedirmeye çalışıyor. Benim elimdeki kaşığın ucundaki iki yaşındaki kızım, onun elindeki kaşığının ucundaki alzheimerlı annesi.
Aramızdaki fark ise ben anneyim, o evlat.

nevisahis, Kadın , 35 , Isparta

dile getirdin yavruyu desene bir daha gördüğünde demesin kolumu bacağımı sakat bırakan şu sevgi pıtırcığı ihtiyardı diye
he kaç tane teyzesi var oyunlar yapsın dimi boncuk ihtiyarladık tabi anasıyla beraber büyüdük beraber küçülmeye çabaladık annesi büyüdü son zamanlarda

afiyet olsun sefan olsun duaların kabul olsun.sen yine hayırlı bişiler yapıp yemişin bense bugün tam tersi oruç olmamama rağmen fırından aldığımız sıcak pidelerin dumanının etkisine kapıldım.yerken elin ağzın yanacak kadar yeni çıkmış pidelerin 1 tanesini yedim üzerinede bayram için aldığımız çikolataların tadına baktım hemde epeyce bi baktım

hoşgördük evde değilim hala sadece vınımın yeni kullanım dönemi başladı nete girmeme engel kalmadı.evimi özledim sizleri özledim kocişimin dediği gibi yastığımı özledim

Saol tatlım yok baş ağrısı değilde grip öncesi bir haldi sanırım geçti çok şükür..

green4

canim napdin nasilsin kocan gittimi yastiginin yanina
ay sorma kıymetli yastığına kavuştu yastık yastık olsa gam yemicem burda yastıklar yüksek beyfendi yatamıyomuş gitmişken benim yastığımada ilgi göster dedim
şaka maka bende özledim ya 1 buçuk ay oldu evimden ayrılırken kalbimin yarısı oorda kalıyor.annemin yanından ayrılırkende diğer yarısı onunla kalıyor.içinden çıkılması yaşaması zor bir durum.3 günlüğüne arkadaşıma kalmaya gittim biraz önce döndüm.3 günde ev haşat olmuş.yarın bana yine iş göründü şuan düşünerek yorulmaktayım

hiloooşşşş hosgeldın kız kota doldu muı bakem

kılzar yaa ben en son salı günü tuvalete cıkmıstım herseyı denıyom tık yok bugun bıde actıva yıycem yataken bakalım aslında cok sıskınlıgım yok ıftar oncesı 64.7 cıktım ama normal deıl genede cıkmam lazım yaa:44:

desene cok sükür yastigina kavustu hadi darisi sana sen benim dedigimi yap bidaha kine gizli cene al yastigi yine yastik yüksek falan derse cikart getirdim yastigini de normal hayatim insanin kendi ev i gibisi olurmu annenin yanindasin ama yinede ister istemez özlersin kendi evini :97:
kolay gelsin aman kolaysa basina gelsin deme gelmem

hoşbulduk.çıkarsan benide çıkart wcye elin değmişken çok hayır işlemiş olursun kota tarihim doldu yenisi başladı ama bu seferde uyarı msj görünmüyo nedense neyse kullanıyoz bakalım fatua gelince anlarız ne olduğunu

0 | nick | başlangıç | geçen haf. | bu hafta | giden | toplamba | hedef |
1 | DİLOS21 |81 | 81 |79.2 |1.800 |1800 |60 |
2 |suaenvar |79 |71.5 |70 |1.500 |9000 |65 |
3 | aysebahar |90 |58.9 |57.5 |1.400 | 32.500 | |:118:
4 |cuytherock |77 |76.1 |74.9 |1.200 |2100 |60 |
5 | mywish89 |86 |74 |73 |1.000 | 13.000 |65 |
6 | yaren38 |78.2 |61.9 |61.1 |800 | 17.100 |60|
7 | serpi |82.5 |66.7 |66.2 |500 | 16.300 |60|
8 |moonsun |71.4 |68.6 | 68.2 | 400 | 3200 |65 |
9 | arcak81 |74 |65.5| 65.2| 300| 8.800|62|
10 | belenay |82 |72| 71.7| 300| 10.300 |55|
11 | sudem34 |77.6 | 67.3|67.1|200| 10.500 |65|
12 |sibel29|76.3 |75|74.9|100|1.400 |65 |
13 | zeyyceyy |75.5 |61.5|61.5| 000 | 14.000 |55|
14 |charm |81 |71|71.1| artı100 |9.900|70|
15 |ezgiilknur |92 |85.7|86| artı300 |6000|65|
16| kılavuz |86 |63|63.5| artı500 | 22.500 |60|
17 | triendy21 |79.8 |62.5|63.7| artı1200 | 16.100 |62 |
18 | erginsena |90 |64.6|66.2| artı1600 | 23.800 |60|
19 | lequim |75 |61.6|63.4| artı1800 | 11.600 |56|

Birincimiz DİLOŞ21 arkadaşımızı kutlar başalrılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşların hiçbiri bildirim yapmadığı için haftayada listede olamayacaklardır,,
zeyyceyy arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezalılardır..
triendy21,erginsena,lequim,serpi,ezgi arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79::79:

KAPTAN MÜSFETTESİ TUĞBAA

Tuğbaaaaa listee süperr kaptanı aratmamışsınn:89:
5. olmuşum bende ne kaaa güzelll
teşekkür edrim ne mutlu bana
düzelttim pardonasın bence 65e çek ilk hedef olarak,,,,,55 çok uzak
ellerine yüreğine sağlık canım çok güzel olmuş üstelik ben 1. olmuşum bu çoooooooook daha güzel çok mutlu oldum valla

artık listedesin afedersin canım gözümden kaçmış

Son düzenleme:

eline saglik canim

yaklaşık 10 yıldır evliyiz eşim babamın vefat ettiği dönem dışında asla 10 gğnden fazla kalmış değildir izmirde.kariyer rekoru kırarak tam tamına 1 ay kaldı.bunda havaların serin ve bunaltıcı olmamasının etkisi büyük.ben duygu sömürüsü yapsam ağlansam yırtınsam kalırdı ama gitsin evinde dinlensin anasıda özlemiştir anası baksın birazda zaten bayramdan sonra işe başlıcak 15 güncük sabredim sıkım bende dişimi çok özledim varlığını ama yapacak bişi yok

bak senin icin kalmis yine nerdeyse 1 ay olsun özleyin birbirinizi biraz iyidir benim kinide bi göndersem söyle 1-2 haftaligina bi baksam bende özlüyormuyum :44:

tugbacım ellerıne saglık hakkını helal et valla sanırım bende gecen haftakı kılomu yazmadım gercı dıger sayfalara bakmadan anlasılıyodu öbür bılgılerden ama olsun canım tekrar teskkur ederız cabucakta yapmısın valla aferın kız

bak senin icin kalmis yine nerdeyse 1 ay olsun özleyin birbirinizi biraz iyidir benim kinide bi göndersem söyle 1-2 haftaligina bi baksam bende özlüyormuyum :44:
özlemek ayrı kalmak iyidir bence.her daim dipdipe yıpranıyor evlilik.birbirine nekadar öenm ve değer verdiğini inlamıyor insan.biz evlendik evleneli senede 2 kere 1 er aya yakın ayrı kaldığımız için aşkımız herdaim taze dermişim genel olarakta birbirimizi önemseyen önemsediğimizi farkettirmeye çalışan bir halimiz var bu yüzden alışılmış evlilik ilişkisi yok aramızda. Aşk o huzur mutluluk o canım kocişim özledim seni uzaktaya kıymete bindi yanımda olsa demediğimi bırakmıcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…