Kızlaar ... :105::105:
Bugün nedense aptal gibiyim... dün grip olucakmısım gıbı bır hava vardı ama cok ucundan...
bende dün gece yatmadan aferin aldım... bugün kafamı kaldıramadım yaa inanırmısınız saat 6 ya kadar uyudum...
yani deliksiz uyumadım tabı benım kucuk oğlana arada baka baka uyudum resmen basım yataktan kalkmadı sımdıde vucudumun en ağır yeri kafam yanı bıraksam yana dusucek..
sofrayı hazırlayasım bıle yok parmagımı sıklatsam da kurulsa... :97::97: niye böyle oldum yahu.. :105:
çooooooooooooooookkkkkkkkk geçmiş olsun canım inş tez zamanda kendine gelirsin bitki çayları içsene yararı olur herhalde
Suzancım sen nasılsın bu arada?
ellerine yüreğine sağlık canım çok güzel olmuş üstelik ben 1. olmuşum bu çoooooooook daha güzelçok mutlu oldum valla
he kaç tane teyzesi var
dile getirdin yavruyu desenebir daha gördüğünde demesin kolumu bacağımı sakat bırakan şu sevgi pıtırcığı ihtiyardı diye
afiyet olsun sefan olsun duaların kabul olsun.sen yine hayırlı bişiler yapıp yemişin bense bugün tam tersi oruç olmamama rağmen fırından aldığımız sıcak pidelerin dumanının etkisine kapıldım.yerken elin ağzın yanacak kadar yeni çıkmış pidelerin 1 tanesini yedimnassınız sevgili diyetdaşlarım ben iki saatlik uykuyla çalışmaya çalışıyorum gözüm hep masanın üstünde ah diyorum şu kollarım alsa kafamı aralarına şöööleeee masaya doğru bi ziyaret etse ama nerdeeeeee akşamı zor yapıcaz anlaşılan akşam sohbet vardı oraya gittim iftardan sonra bi kase çorba içip gittim orda yerim diye aman çorbayıda içmesem olurmuş yani içeri girdim kocaman bir masa ve üzeri envai çeşit cıssss doluaman Allahım gözlerime inanamıyorumhepsi bana bakıyor ye beni ye beni diye sohbet bitesiye saat 12 olmuş saatin gonku 12 yi vuruyor millet hücum cıslara bende bal kabağına dönüşmeden yiyecekler hemn masanın başına daldım onumu yesem bunumu yesem yok rejimdeyim yemiyeceğim derken baktım tabağım dolmuş su böreği,havuçlu salata,patates salata,milföy peynirli,börülce salatası,sosisli kanepeler,aa baktım tatlı yok tabağımda hımmm ne yesem un kurabiyesi,sütlü ttlı,dahasını hatırlamıyorum çıldırmış olmalıyım ama yalan yok yedim valla sonra namaz kılındı neyse dedim bir kısmını erittik sonra sahur için sofra hazırlandı yine yedim yine yedim ne kadar sinirim ya sabah eve geldim ilk iş tartıya çıkmak oldu tartı 74,5 gösteriyor yuh bana işte böle akşama yine kendi kiloma dönmeyi umuyorum inşallah işte böle ufff ne kötü bir örnek oldum ben böle
hoşgördükhoşgeldin fıstıkkk eeee senin de bebk zamanın geldi de geçiyo yanii başlaaaaa artııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeğen istiyoz biiiiiiiiiiiiizz
:
sagol bitanem yuvarlanip gidiyoruz istesen nasilsin dilekcim sana dilek dedikce teyzemin kizi var fransada oda dilek hep o geliyor aklima :97:
tbr ederim canim 1 li almissinnice 1liye isallah
charm noldu hayatim basin mi agridi su icemiyoruz ya ondandir cok gecmis olsun
tugba sana da ask olsunbeni listeye almamissin saka hayatim olsun bende artik haftaya 100 gram deyil isallah 1 kilo vermis olarak cikarim karsiniza
ay sorma kıymetli yastığına kavuştu yastık yastık olsa gam yemicemgreen4
canim napdin nasilsinkocan gittimi yastiginin yanina
ay sorma kıymetli yastığına kavuştu yastık yastık olsa gam yemicemburda yastıklar yüksek beyfendi yatamıyomuş gitmişken benim yastığımada ilgi göster dedim
şaka maka bende özledim ya 1 buçuk ay olduevimden ayrılırken kalbimin yarısı oorda kalıyor.annemin yanından ayrılırkende diğer yarısı onunla kalıyor.içinden çıkılması yaşaması zor bir durum.3 günlüğüne arkadaşıma kalmaya gittim biraz önce döndüm.3 günde ev haşat olmuş.yarın bana yine iş göründü şuan düşünerek yorulmaktayım
hoşbulduk.çıkarsan benide çıkart wcye elin değmişken çok hayır işlemiş olursunhiloooşşşş hosgeldın kız kota doldu muı bakem
kılzar yaa ben en son salı günü tuvalete cıkmıstım herseyı denıyom tık yok bugun bıde actıva yıycem yataken bakalım aslında cok sıskınlıgım yok ıftar oncesı 64.7 cıktım ama normal deıl genede cıkmam lazım yaa:44:
teşekkür edrim ne mutlu banaTuğbaaaaa listee süperr kaptanı aratmamışsınn:89:
5. olmuşum bende ne kaaa güzelll
düzelttim pardonasıntriendy ellerine sağlık canım liste güzel olmuş hemide şenlikli bi liste olmuş tam sana yakışır şekildeiyi hoşdaaa benim hedef neden 65 oldu kız ne zaman yaptım nerde niçin benim niye haberim yok kaptan müsvettesi kız 65 hedef olsa ama ben çıtır olamamki
ellerine yüreğine sağlık canım çok güzel olmuş üstelik ben 1. olmuşum bu çoooooooook daha güzelçok mutlu oldum valla
sagol bitanem yuvarlanip gidiyoruz istesen nasilsin dilekcim sana dilek dedikce teyzemin kizi var fransada oda dilek hep o geliyor aklima :97:
tugba sana da ask olsunbeni listeye almamissin saka hayatim olsun bende artik haftaya 100 gram deyil isallah 1 kilo vermis olarak cikarim karsiniza [/B]
0 | nick | başlangıç | geçen haf. | bu hafta | giden | toplamba | hedef |
1 | DİLOS21 |81 | 81 |79.2 |1.800 |1800 |60 |
2 |suaenvar |79 |71.5 |70 |1.500 |9000 |65 |
3 | aysebahar |90 |58.9 |57.5 |1.400 | 32.500 || :118:
4 |cuytherock |77 |76.1 |74.9 |1.200 |2100 |60 |
5 | mywish89 |86 |74 |73 |1.000 | 13.000 |65 |
6 | yaren38 |78.2 |61.9 |61.1 |800 | 17.100 |60|
7 | serpi |82.5 |66.7 |66.2 |500 | 16.300 |60|
8 |moonsun |71.4 |68.6 | 68.2 | 400 | 3200 |65 |
9 | arcak81 |74 |65.5| 65.2| 300| 8.800|62|
10 | belenay |82 |72| 71.7| 300| 10.300 |55|
11 | sudem34 |77.6 | 67.3|67.1|200| 10.500 |65|
12 |sibel29|76.3 |75|74.9|100|1.400 |65 |
13 | zeyyceyy |75.5 |61.5|61.5| 000 | 14.000 |55|
14 |charm |81 |71|71.1| artı100 |9.900|70|
15 |ezgiilknur |92 |85.7|86| artı300 |6000|65|
16| kılavuz |86 |63|63.5| artı500 | 22.500 |60|
17 | triendy21 |79.8 |62.5|63.7| artı1200 | 16.100 |62 |
18 | erginsena |90 |64.6|66.2| artı1600 | 23.800 |60|
19 | lequim |75 |61.6|63.4| artı1800 | 11.600 |56|
Birincimiz DİLOŞ21 arkadaşımızı kutlar başalrılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşların hiçbiri bildirim yapmadığı için haftayada listede olamayacaklardır,,
zeyyceyy arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezalılardır..
triendy21,erginsena,lequim,serpi,ezgi arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79::79:
KAPTAN MÜSFETTESİ TUĞBAA
yaklaşık 10 yıldır evliyiz eşim babamın vefat ettiği dönem dışında asla 10 gğnden fazla kalmış değildir izmirde.kariyer rekoru kırarak tam tamına 1 ay kaldı.bunda havaların serin ve bunaltıcı olmamasının etkisi büyük.ben duygu sömürüsü yapsam ağlansam yırtınsam kalırdı amadesene cok sükür yastigina kavustuhadi darisi sana sen benim dedigimi yap bidaha kine gizli cene al yastigi yine yastik yüksek falan derse cikart getirdim yastigini de normal hayatim insanin kendi ev i gibisi olurmu annenin yanindasin ama yinede ister istemez özlersin kendi evini :97:
kolay gelsin aman kolaysa basina gelsin deme gelmem
yaklaşık 10 yıldır evliyiz eşim babamın vefat ettiği dönem dışında asla 10 gğnden fazla kalmış değildir izmirde.kariyer rekoru kırarak tam tamına 1 ay kaldı.bunda havaların serin ve bunaltıcı olmamasının etkisi büyük.ben duygu sömürüsü yapsam ağlansam yırtınsam kalırdı amagitsin evinde dinlensin anasıda özlemiştir anası baksın birazda zaten bayramdan sonra işe başlıcak 15 güncük sabredim sıkım bende dişimi çok özledim varlığını ama yapacak bişi yok
kızlar valla içinizden bazıları hedeflerini yazmamışlar tek tek profillerine girip altınızdaki çizelgelerinize baktım hedefi görmek için,kiminizde toplam gideni yazmamış kendim hesaplamak zorunda kaldım,kiminizde geçen haftaki kilosunu yazmamış allahım yaa:86:neden dikkat etmediniz:84: aslında boş koycaktımyaa,neyse herkeze hayırlı uğurlu olsun yaptığım ilk listee,inşallah beğenmişsinizdirr
özlemek ayrı kalmak iyidir bence.her daim dipdipe yıpranıyor evlilik.birbirine nekadar öenm ve değer verdiğini inlamıyor insan.biz evlendik evleneli senede 2 kere 1 er aya yakın ayrı kaldığımız için aşkımız herdaim taze dermişimbak senin icin kalmis yine nerdeyse 1 ayolsun özleyin birbirinizi biraz iyidir benim kinide bi göndersem söyle 1-2 haftaligina bi baksam bende özlüyormuyum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?