70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bence sen hem ilk haftan oldugu için hemde vücüdün daki tutuan suyu attığın için bence o kadar verdin korkulacak yada şaşılacak bişi yok normal yaniii ilk haftalarda:))):1hug:

inşşşş devamı gelir gerçek kilolar gitmeye başlarrrr tşklerrrr melankoliii
:dance::dance::dance::dance::dance:

off kızlar hafta sonu geldi,tehlike çanları çalmaya başladı ,
en tehlikeli zamanlar kötükedihüso
hafta sonu dışarda yemek yememeye kararlıyım,çünkü dışarda ipin ucunu kaçırıyorum.
canım biber dolması istedi,yarın yaparım,prinç yerine esmer bulgur koysam yağınıda az denecek kadar az eklesem olur mu sizce ??? kaydirigubbakcemile3 vallahi sürekli yağsız haşlama yada ızgara sebze yemekten bööö geldi,en azından hafta sonu ara vereyim,ama sakın sanmayınki diyete ara veriyorum elbette asla vermiyorum sadece hafta içine oranla kalorimi birazcık artırıyorum o kadar

yaa evet haftasonu güzel ama çok yemek yeniyoo bendimde çözüm bulmam lazım :)))
kahvaltıda domates peynir zeytin yaparım ama öğlen dışarda akşam dışardaoffff
allah kolaylık versin bize latte:Saruboceq:

valla canım versin..
kesin ben tutamam kendimi ama fazladan aldığım kalori kadar spor yapacağım,sözzzüm söz sengözlerimebaksanab
kızlar ben çıkıyorum,iyi akşamlar diliyorum hepinize

iyi tatiller herkeze 2 gün fazla kaçırmayalım kızlar pazartesi kilo bildirimini düşünün ağzınıza lokma koyarken güzel bir hafta sonu diliyorum kocaman öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar elma yedim 1 tane eve gidince hala ne yapacağıma karar veremedim
benim için gün bitti ama yarın yine iş var offfffffffffff hiççç sevmiyorum bu cumartesileri
neden iş olursa sanki
neyse sizlere ii hafta sonları kızlar ben kaçar
kaçamaklara cıssssss.....
öpüldünüz by....

melankolicim bende karar veremiştim
bi tane hazır çorbam vardı evde onu pişirdim
aslında hiç sevmiyorum hazır çorbaları ama evde vardı yaptım
yanında da light yoğurt yiyorum

akşam yemeğimi de çorba salata yoğurt olarak planladığım gibi yaptım eşim de karşımda salebi bir güzel içiyor mis gibi de koktu ben de yeşil çayımı içiyorum yasakların olmadığı günlerimiz olacak mı acaba

bende aynı şeyi istiyorum:sm_cool:

SELAM KIZLAR,

ARKADAŞLAR PZARTESı GÜNÜ YADA DAHA SONRAKı HAFTALARDA ARANIZDA OLMAYABıLıRıM

ıSTANBULA GıTMEM GEREKıYO KIZLAR,ANNEMıN FıZıK TEDAVıSı ıÇıN

PAZARTESı GÜNLERı KıLO BıLDıRıMLERıNı HAZIRLAMA

GÖREVıNı KıM ALMAK ıSTER ?

senağlamasenağlama

ıLK YAZAN ARKADAŞAMA GÖREVı DEVREDEBıLıRıM

geçmiş olsun canım annene
liste konusunda gönüllü olamıyorum kusura bakma canım
çok zor oluyor benim için pazartesi

ben almak ısterım canm butun gun netteyım zaten
nasıl yapacagımı
bıldır yeter

hayırlı olsun canım
geçmiş listeyi kopyalayıp üzerinde değiştirebilirsin
madem bütün gün nettesin bence not tut sabahtan itibaren kilo bildirimi yapanları
akşam tek tek okumaya uğraşmazsın tekrar
ben öyle yapmıştım

tamam canım teşekkurler bildirenleri yazcan bıldırmeyenler oluyor mesela onları nasıl takıp etcem dedıgın gıbı önceki listeyimi kopyalıyacagım a.s.

şimdiden önceki listeyi bul ordakileri yaz bence
pazartesi de kilo bildirmi yapanların yanına hemen yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…