70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ölede sevılcanım akşam dısarı cıkıyoruz kocişim pazar gunude calişiyo cunku akşam 7 gıbı cıkıyoo onunla yemek istedım o yuzden pazar gunu aksam istedım

ooo kaçamak günü mü belli oluyor kızlar zaten kaçöamak yapıyoruz bir de gün belli olursa kaçmaklar çoğalır size söyleyim :)
ben mesela her zaman kaçamak yapmıyorum ama dişime uygun birşey olursa bazen kendimi tutamıyorum :)
pazar ailemle kahvaltı yapıyorum kaçmağim biraz sarelle bir tanede gevrek oluyor akşama genelde salata balık öğlen birazda kaçıo tamizlik yaparken aytıştırıyorum
cumartesi sevgilimle öğlen akşam iyi yiyoruz biraz daha sıkmak lazım :) diimiii

aman bu konuyu burda kapatalımkötükedihüso yasakkelime koskoca kadınlarız bi sorunun altından kalkamadık tüh bıze herkez istedıgı zamamn yapsın:enbuyukkk:

aman bu konuyu burda kapatalımkötükedihüso yasakkelime koskoca kadınlarız bi sorunun altından kalkamadık tüh bıze herkez istedıgı zamamn yapsın:enbuyukkk:

haklısın canım herkes kendini biliyo,napıyosak kendimize yapıyoruz
ona göre yiyelim ya da yemiyelim

benide aranıza alın 79 kiloyum. Sigarayı bırakalı
3 ay oluyor ama iştahımda değişiklik yok..biran önce zayıflamak istiyorum

valla aslında kotu olur böle bı gun ama bılmıyorumkı yapsakta ii olur sankıkaydirigubbakcemile2

kızlar oglenkı menumude sölıyım bı tabak ıspanak yedım saedece bugun bayaa iiym yaa aferın bana

kaçamak yapmaktan birbirimizi sakındırmaya çaılışıyoruz birde kaçamak günü yapmaya kalkıyoruz çok saçma zaten arada hepimiz bişiler yapıoruz kaçamak adına birde bunu ögüne baglarsak o kaçamaklar azalmak yerine artacak bence ama yinede herkes elseninde sevilcanın da dediği gibi kendini biliyor kaçamak günü yaparsak kaçamagı normal kılmış oluruz ve ardı arkası kesilmez bence kilo vermek yerine almaya başlarız:)))tombişler topiği oluruz sonra
yeni gelen arkadaşımız sende hoş geldin aramıza bol diyetli yeşillikli günler:))))

selam arkadaslar sizden ricam ne kadar zamandır diyet yapıyosunuz ne uyguluyosunuz ne kadar kilo verdiniz anlatın lütfen motive olmak acısından lütfennnnnnnnn

slm.okuldan 30-40 dakika yürüyerek geldim az önce yarım saat sporumu yaptım.kahvaltıda az peynir 2,3 zeytin 1dilim kepek ekmeği öğle iki dilim kepek ekmeğinin arasında peynir ayran aralarda elma.akşama çorba salata yoğurt yemeği düşünüyorum.artık yarına gr oynamazsa çıldıracam.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.sakın kaçamağı aklınızdan geçirmeyin bir kere tadınca vücut zaten istiyor planlı olarak yapmayın bence tabi herkes kendi bilir yenilmeyelim birbirimize destek olalım kaç gündür gr veremedim sinirliyim senağlama:çok üzgünüm: zaten daha da yemeği azalttım bir de kaçamak olsa vereceğime alırım harelde

tamam arkadaşlar söz ama ben kaçamak hakkımı pazar sabah kahvaltısı olarak kullanacağım
ve bu akşamda sadece meyve yada yağsız salata ile geçireceğim
işten çıkıncada tempolu olarak yürüyeceğim
ankarayı bilenler için söylüyorum işyerim k.derede kuğuluya yakın hatta parkı görüyorum pencereden çıkınca operaya kadar yürüyüp oradan bineceğim buda bana ders olsun
anlaştık mı

bu arada bundan onra yemeden size sorarım
kafamı kıran arkadaşlarada
acımadıki diyemiycem çok acıdı

selam arkadaslar sizden ricam ne kadar zamandır diyet yapıyosunuz ne uyguluyosunuz ne kadar kilo verdiniz anlatın lütfen motive olmak acısından lütfennnnnnnnn

selammm
benim gibi yap sende geçmişi oku sürekli fikir sahibi olursun o daha iyi oluyor
ben 5 gün oldu ne hikmetse 2 kilo verdim şaşılıcak işş hala anlamış değilimm
hihoyyythihoyyyt

cnm bence sen hem ilk haftan oldugu için hemde vücüdün daki tutuan suyu attığın için bence o kadar verdin korkulacak yada şaşılacak bişi yok normal yaniii ilk haftalarda:))):1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…