70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah bosmasin canim

kdr aklima geldi kocasinin biyiklarini bile özlemisdin canim ya özledim seni kiz
sende onun gibi oldun hadi sende kavus biran önce kocisine su 15 gün cabuk gecsin senin icin :87:

allah bosmasin canim

kdr aklima geldi kocasinin biyiklarini bile özlemisdin canim ya özledim seni kiz
sende onun gibi oldun hadi sende kavus biran önce kocisine su 15 gün cabuk gecsin senin icin :87:
varlığına katlanamamak yokluğuna dayanamamak bizdeki. klasik kadın hali memnuniyetsizlik ruhumuzda var her ne konuda olursa olsun.
kdr bıyık özledi demek ilginç bir fantazi ben en çok ellerini özlerim elini tutup varlığını sıcaklığını hissetmeyi kocişim benim kısmetse ayın 10 nunda burda olcak 11inde birlikte eve dönüp yastıklarımıza kavuşucaz

ne yastikmis ben herhalde yorganimi özlerim bi fotosunu cekip koyarsin artik yastiginin cok merak ettim

ne yastikmis ben herhalde yorganimi özlerim bi fotosunu cekip koyarsin artik yastiginin cok merak ettim
yastık konusu hassas ben yüksek o alçak yastık sever.zaten hangi konuda ortak zevkimiz varki aynı olsa şaşardım ama hakkını yemim herzaman söyler
kociş:ikimizde aynı kişiyi seviyoruz.
ben :kimi ?
kociş:beni

çok mütavazidir maşallah

Geldim kısçeler. Topik bugün kalabalık :86:
İftar menümü yazıyım :87:

2 küçük tavukçuk adı neydi unuttum ufak oluyor ya te onlardan.
Ablam patatesle falan fırında pişirmişti accık da patates yedim
1 kase yoğurt
4-5 tane ufak salatalık turşusu
Az salata

1 bardak form çayı
1 tane magnum (260 kalori mi neydi)
Bol su.
Birazdan da yeşilçay içcem inş. :89:

[CENTER]iyi geceler....[/CENTER]

iftar:

2 SIKMA (dünki börekler daha erimemişti)
çay
4 ceviz
domates salatalık

yaaaaa bozmaya başladım diyeti aman herkes ten bir baskı bir baskı başta kociş ben sıkma yemiyecem diyom zorluyo neyse yiyeim dedim ama ben beyaz p.koyayım dedim içine ben den gizli tereyağı sürüyo sağlıklı beslen biraz ölecen diyo ölecek olan ben 70 kiloyum kilo alıncadA az ye der​

ben çok yorgunum dözüm açılıp açılıp kapanıyor yatıp zıbarim sonra görüşürüz kızlar

qivican sana dediğim kremi sürdüm yanıyorum şu an kışın iyi oluyo da yazın çekilmiyor.
Kışın bide bu kremi sürüp streç sarıyordum baya bi terletiyordu.
İyi aklıma getirdin 11 ay da son kullanma tarihi bitiyomuş o güne kadar kullanayım bakalım.
Etki edecek mi

herkese merhaba

çok geçmiş olsun canım ben hasta olunca annem hep naneli mercimek çorbası yapar psikolojik mi bilmem ii gelir dene istersen

qivicim tavuk corbasi cok iyi geliyormus hastaliga :44:

qivicim; Geçmiş olsun canım.

çok teşekkür ederim kızlar.. ne yazık ki gerek kalmadı hasta olan nişanlım, çok kötüydü sesi, kıyamadım, iş çıkışı yollara düşüp gidecektim hatta ocağı yok, tekli ocaklardan alcaktım sırf ona çorba yapabilmek için, kaç gündür iyileşsin diye bir şeyler yapmak istiyorum ama başka şehirde olduğu için elimden hiçbirşey gelmiyordu ben neler düşündüm, ama o bana gelme dedi yine de teşekkür ederim..

fıstık benim de üstüme ağırlık çoktü iş dönüşü.. canım sıkkındı, ağlarken uyuyakalmışım, arada telefon konuşmalarına rağmen 4den 10,5 a kadar ölü gibi uyumuşum yemek falan yememiştim üstüm olduğu gibi, mecbur kalktım kafam balon gibi.. ben de anlamadım gözümü açıyorum arada, kıpırdayamıyordum sadece gözümü açabiliyordum ama şimdi iyiyim :44: nasıl gribin ilerledi mi? dinlenmiş misin bari? iyi misin?

çok kötüymüş içim acıyor böyle benim

iyi bari bak insan böyle şeylerin muhabbeti geçince aktifleşiyor değil mi?
hani öğleye doğru benim şu yeme olayı üzerine konuştuk ya, ben baktım aç hissetmiyorum, zaten 3te çıkıcam, dedim şimdi söylersem bir sürü hamurlu yağlı kremalı şey gelecek, hazır aç değilken yemeyim yemek, gittim grissiniyle falan geçirdim çıkınca yerim dedim iyi oldu ama

Aynen krem öylece duruyordu bi kullanıyım dedim bayadır kullanmıyordum.
Kullandığım zaman ablam fark ediyor falan derdi. Belki gene işe yarar. Bi umut..

Yemediğine yani hamur işi ve yağlı yemediğine sevindim.
Midenin rahat etmesi kadar güzel bişey yok.
Diğer türlü miden şişmiş kendini rahatsız hissediyorsun.
Sabah da güzel bi domates-salatalık-peynir-maydanoz-bi iki tane zeytin-1 haslanmış yumurtadan oluşan kahvaltı tabaagı hazırla.
Baya bi tok tutar seni hemde çok sağlıklı.

qivicimm canim benim sen bu aralar cok canini sIkIyorsun nezaman okusam agliyorsun yazik deyilmi canim sana :97:üzme sen tatli canini herseyi kafaya takma okadar sen hasta olursun allah göstermesin gelme dediyse kendi bilir senin icin gidiyor cok seviyorsun hayatim ama sen düsünmüssün bitanem onu zaten senin de cok hassas bi yapin var cok cabuk kiriliyorsun cünkü ama yipratma kendini o kadar

ayy kızlar annem karşımda çekirdek çitliyo her an o illete bulaşabilirim:26:

Sonu hüsranla bitecek bir olayla karşı karşıyasın..:86:
Sakin ol ve derin derin nefes al.:86:
Git gardrobunun önüne içine giremediğin kıyafetlere bak.
Yersen dahaa çooook uzun bi süre giremeyeceğini düşün.
O da mı kesmedi mekan değiştir.
O da olmazsa git bi duş al kendine gelirsin hem.
Güzel yeni cici kıyafetlerle kendini hayal et bakalım belki bu işe yarar:76:

ayy kızlar annem karşımda çekirdek çitliyo her an o illete bulaşabilirim:26:

ay sakııın başka bişi olsa hayır demem de çekirdeğe başladın mı durulmuyor yaa dudakları kabarasıya hatta sonu bulunasıya kadar devam ediliyor içnde bağımlılık yapan bişi olmalı yoksa kabuğunu aç içindeki küçücük şeyi çiğne yut ve bunu seri şekilde çok defalar yap şeklindeki gariplik mi çekiyor insanı bilemiyorum :44:

ay hic senin anlatigin gibi bakmamisdim cekirdege

annemi balkona gönderdim kokusu bile geliyo valla yemedim dolaba gidip gidip su içme başka bişey yiyemediğimden iç çekme saatlerim başladı

bak yeme sakin senlen kilomus ayni haftaya gecerim seni

:90:anaaa:90: ya aslında dün de kilo aldım bugun acısını çıkarmaya çalışıyorum geçemez ki geçemez ki yaparsam gaza gelir miyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…