özlemek ayrı kalmak iyidir bence.her daim dipdipe yıpranıyor evlilik.birbirine nekadar öenm ve değer verdiğini inlamıyor insan.biz evlendik evleneli senede 2 kere 1 er aya yakın ayrı kaldığımız için aşkımız herdaim taze dermişimgenel olarakta birbirimizi önemseyen önemsediğimizi farkettirmeye çalışan bir halimiz var bu yüzden alışılmış evlilik ilişkisi yok aramızda. Aşk o huzur mutluluk o canım kocişim özledim seni uzaktaya kıymete bindi yanımda olsa demediğimi bırakmıcaktım
varlığına katlanamamak yokluğuna dayanamamak bizdeki.allah bosmasin canim
kdr aklima geldi kocasinin biyiklarini bile özlemisdincanim ya özledim seni kiz
sende onun gibi oldunhadi sende kavus biran önce kocisine su 15 gün cabuk gecsin senin icin :87:
varlığına katlanamamak yokluğuna dayanamamak bizdeki.klasik kadın hali memnuniyetsizlik ruhumuzda var her ne konuda olursa olsun.
kdr bıyık özledi demek ilginç bir fantaziben en çok ellerini özlerim elini tutup varlığını sıcaklığını hissetmeyi kocişim benim kısmetse ayın 10 nunda burda olcak 11inde birlikte eve dönüp yastıklarımıza kavuşucaz
yastık konusu hassas ben yüksek o alçak yastık sever.zaten hangi konuda ortak zevkimiz varki aynı olsa şaşardımne yastikmis ben herhalde yorganimi özlerimbi fotosunu cekip koyarsin artik yastiginin cok merak ettim
ben çok yorgunum dözüm açılıp açılıp kapanıyoryatıp zıbarim sonra görüşürüz kızlar
çok geçmiş olsun canım ben hasta olunca annem hep naneli mercimek çorbası yapar psikolojik mi bilmem ii gelir dene istersen
qivicim tavuk corbasi cok iyi geliyormus hastaliga :44:
qivicim; Geçmiş olsun canım.
Kızlaar ... :105::105:
Bugün nedense aptal gibiyim... dün grip olucakmısım gıbı bır hava vardı ama cok ucundan...
bende dün gece yatmadan aferin aldım... bugün kafamı kaldıramadım yaa inanırmısınız saat 6 ya kadar uyudum...
yani deliksiz uyumadım tabı benım kucuk oğlana arada baka baka uyudum resmen basım yataktan kalkmadı sımdıde vucudumun en ağır yeri kafam yanı bıraksam yana dusucek..
sofrayı hazırlayasım bıle yok parmagımı sıklatsam da kurulsa... :97::97: niye böyle oldum yahu.. :105:
sayfamda okudum üzüldüm:
Komşumla balkonlarımız yan yana, ikimiz de önümüzde oturan iki kişiye yemek yediriyoruz.
Ben, "Hadi canım aç ağzını, bak yemek yersen büyüyeceksin, kocaman olacaksın" diyerek, döke saça, bin bir çaba ile yemek yedirmeye çalışıyorum.
Komşum ise "Aç ağzını, çabuk ye, yere dökme, elini sürme, üstüne dökme..." diye bağırarak, sinirlenerek, tahammülsüz yemek yedirmeye çalışıyor. Benim elimdeki kaşığın ucundaki iki yaşındaki kızım, onun elindeki kaşığının ucundaki alzheimerlı annesi.
Aramızdaki fark ise ben anneyim, o evlat.
nevisahis, Kadın , 35 , Isparta
qivican sana dediğim kremi sürdüm yanıyorum şu an kışın iyi oluyo da yazın çekilmiyor.
Kışın bide bu kremi sürüp streç sarıyordum baya bi terletiyordu.
İyi aklıma getirdin 11 ay da son kullanma tarihi bitiyomuş o güne kadar kullanayım bakalım.
Etki edecek mi
iyi bari bak insan böyle şeylerin muhabbeti geçince aktifleşiyor değil mi?
hani öğleye doğru benim şu yeme olayı üzerine konuştuk ya, ben baktım aç hissetmiyorum, zaten 3te çıkıcam, dedim şimdi söylersem bir sürü hamurlu yağlı kremalı şey gelecek, hazır aç değilken yemeyim yemek, gittim grissiniyle falan geçirdim çıkınca yerim dedim iyi oldu ama
ayy kızlar annem karşımda çekirdek çitliyoher an o illete bulaşabilirim:26:
ay sakııın başka bişi olsa hayır demem de çekirdeğe başladın mı durulmuyor yaa dudakları kabarasıya hatta sonu bulunasıya kadar devam ediliyor içnde bağımlılık yapan bişi olmalı yoksa kabuğunu aç içindeki küçücük şeyi çiğne yut ve bunu seri şekilde çok defalar yap şeklindeki gariplik mi çekiyor insanı bilemiyorum :44:
Sonu hüsranla bitecek bir olayla karşı karşıyasın..:86:
Sakin ol ve derin derin nefes al.:86:
Git gardrobunun önüne içine giremediğin kıyafetlere bak.
Yersen dahaa çooook uzun bi süre giremeyeceğini düşün.
O da mı kesmedi mekan değiştir.
O da olmazsa git bi duş al kendine gelirsin hem.
Güzel yeni cici kıyafetlerle kendini hayal et bakalım belki bu işe yarar:76:
bak yeme sakinsenlen kilomus ayni haftaya gecerim seni
saol canım kendıme geldım bıle cok sukur... orucu acıp, duş alınca kendimde oldum bır anda...:) yeşil çayımıda içiyorum ohh.. saolun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?