annemi balkona gönderdim kokusu bile geliyo vallayemedim dolaba gidip gidip su içme başka bişey yiyemediğimden iç çekme saatlerim başladı
:90:anaaa:90: ya aslında dün de kilo aldım bugun acısını çıkarmaya çalışıyorumgeçemez ki geçemez ki yaparsam gaza gelir miyiz ki
qivicimm canim benim sen bu aralar cok canini sIkIyorsun nezaman okusam agliyorsun yazik deyilmi canim sana :97:üzme sen tatli canini herseyi kafaya takma okadar sen hasta olursun allah göstermesingelme dediyse kendi bilir senin icin gidiyor cok seviyorsun hayatim ama sen düsünmüssün bitanem onu zaten senin de cok hassas bi yapin var cok cabuk kiriliyorsun cünkü ama yipratma kendini o kadar
dis lerimi fircaladim mi da tadi güzel gelmiyor bende bayram da dis fircasiyla macunu yanima mi alsam :44: tatlinin bi tatina bak dedilermi dur bi elimi yikayayim diyeyim fircalayip geleyimkücük version bulmam lazim cepime sigacak kadar :44:
haklısın ama tutmuş bi de bugün iyileşeyim yarın ben gelicem mobilya bakarız diyor ya sesi öyle götü geliyor ki burnu tıkalı, ateşi var, boğazı acıyor, göğsünden boğulurcasına öksürüyor.. benim nasıl içim gitmesin.. şimdi ben tepki verdim diye yarın iyileşmese de gelmeye çalışacak o yolu, bi de sıcağa dayanamıyor, bu sıcakta mobilyacı dolaşılacak falan, telef olacak.. gergin olacak beni yine üzecek.. yani ne gerek var böyle ikimiz de kötü olacak.. ben bugün onunla ilgilenip iyileştirmek istiyordum o yolu ben çekmek istiyordum.. sonra akşamın bi vakti olmuş iyi tamam gel ama ben çok dağınım hiç iyi gözükmüyorum diyor ya ben dağınıklığında görüntüsünde değilim ki.. anlamadın sen beni dedim.. ya ben hasta olsam bi onu isterim onu hissedince iyi oluyorum.. gönlümü almak için çağırmasındansa özlediği için, yanında olmamı istediği için çağırmasını isterdim.. sen benimle dalga mı geçiyorsun beni anlamamışsın gelmem dedim.. yarın da iyileşse bile gelmesine izin vermicem yatsın dinlensin.. kapıma kadar gelse aşağı inmeyi düşünmüyorum
taktiksel yaklaşımlarla önüme geçeceksin vallabana herşeyin tadı güzel geliyo lanet olsun
ayyy geçmişi okumak çok yoruyor valla :)))))
Ben 15 yaşında 72 kilo olan 1.76 boyunda bi bayanım. Aslında kilomu hiç göstermiyorum ama genede baya kilom var. Kendimi mankenlerle karşılaştırırsam 18 kilo fazlam varbu çok moral bozucu ama kemik yapısı ile de ilgili. O yüzden 14 kilo versem de kafi. Bende ilk olarak yürüyüş ve mekik ile başlıcam tabi bide az yemek gerek. Değişim olduğunda size bilgi vericem bayanlar..
o gelmeden sen gitsen yanina :44: hem mobilyanin acelesi yok herhalde baska zaman bakarsiniz :97: eczane ye gidip bi sorsan hangi ilac daha iyi diye sonra da ona götürsen hem bahane olur
Ben 15 yaşında 72 kilo olan 1.76 boyunda bi bayanım. Aslında kilomu hiç göstermiyorum ama genede baya kilom var. Kendimi mankenlerle karşılaştırırsam 18 kilo fazlam varbu çok moral bozucu ama kemik yapısı ile de ilgili. O yüzden 14 kilo versem de kafi. Bende ilk olarak yürüyüş ve mekik ile başlıcam tabi bide az yemek gerek. Değişim olduğunda size bilgi vericem bayanlar..
şu an canlı parada yarışan kızlardan biri sporla 26 kilo vermiş
Sonu hüsranla bitecek bir olayla karşı karşıyasın..:86:
Sakin ol ve derin derin nefes al.:86:
Git gardrobunun önüne içine giremediğin kıyafetlere bak.
Yersen dahaa çooook uzun bi süre giremeyeceğini düşün.
O da mı kesmedi mekan değiştir.
O da olmazsa git bi duş al kendine gelirsin hem.
Güzel yeni cici kıyafetlerle kendini hayal et bakalım belki bu işe yarar:76:
:26: çok düşündüm zaten onu takmadan gideyim mi diye ama bunu ilk yapışı değil ve benim de bi gururum var ya o ya da bu sebeple istenmemek sinir bozucuboşver şimdi mobilyayı desem sen evlenmek istemiyor musun benimle diyecek ben yine deli olucam çok kararsız kaldım az önce saate baktım, bu saatte otobüs de yok ama gelme diye kavga etti ya gitmicem işte gitmem mi gerekir ya bilmiyorum off yaaaa
herkese merhaba
çok teşekkür ederim kızlar.. ne yazık ki gerek kalmadıhasta olan nişanlım, çok kötüydü sesi, kıyamadım, iş çıkışı yollara düşüp gidecektim hatta ocağı yok, tekli ocaklardan alcaktım sırf ona çorba yapabilmek için, kaç gündür iyileşsin diye bir şeyler yapmak istiyorum ama başka şehirde olduğu için elimden hiçbirşey gelmiyordu ben neler düşündüm, ama o bana gelme dedi yine de teşekkür ederim..
fıstık benim de üstüme ağırlık çoktü iş dönüşü.. canım sıkkındı, ağlarken uyuyakalmışım, arada telefon konuşmalarına rağmen 4den 10,5 a kadar ölü gibi uyumuşum yemek falan yememiştim üstüm olduğu gibi, mecbur kalktım kafam balon gibi.. ben de anlamadım gözümü açıyorum arada, kıpırdayamıyordum sadece gözümü açabiliyordum ama şimdi iyiyim :44: nasıl gribin ilerledi mi? dinlenmiş misin bari? iyi misin?
çok kötüymüşiçim acıyor böyle benim
bugün hüplettiklerim;
sabah: 1 poğça
öğlen: 5 grissini, 3.5 bayat fındık
ikindi: 1 şeftali
akşam: peynirli omlet
gece: biraz kek, 2 kömbe, 1 şeftali
1er kupa yeşilçay, phyto slim, phyto form, siyah çay
suyu az içtim kalkıp içeyim..
ben de bilmiyorum kömbeyiii....ama ne olduğunu bilmeden canım çektikömbe ne :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?