70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dis lerimi fircaladim mi da tadi güzel gelmiyor bende bayram da dis fircasiyla macunu yanima mi alsam :44: tatlinin bi tatina bak dedilermi dur bi elimi yikayayim diyeyim fircalayip geleyim kücük version bulmam lazim cepime sigacak kadar :44:

haklısın ama tutmuş bi de bugün iyileşeyim yarın ben gelicem mobilya bakarız diyor ya sesi öyle götü geliyor ki burnu tıkalı, ateşi var, boğazı acıyor, göğsünden boğulurcasına öksürüyor.. benim nasıl içim gitmesin.. şimdi ben tepki verdim diye yarın iyileşmese de gelmeye çalışacak o yolu, bi de sıcağa dayanamıyor, bu sıcakta mobilyacı dolaşılacak falan, telef olacak.. gergin olacak beni yine üzecek.. yani ne gerek var böyle ikimiz de kötü olacak.. ben bugün onunla ilgilenip iyileştirmek istiyordum o yolu ben çekmek istiyordum.. sonra akşamın bi vakti olmuş iyi tamam gel ama ben çok dağınım hiç iyi gözükmüyorum diyor ya ben dağınıklığında görüntüsünde değilim ki.. anlamadın sen beni dedim.. ya ben hasta olsam bi onu isterim onu hissedince iyi oluyorum.. gönlümü almak için çağırmasındansa özlediği için, yanında olmamı istediği için çağırmasını isterdim.. sen benimle dalga mı geçiyorsun beni anlamamışsın gelmem dedim.. yarın da iyileşse bile gelmesine izin vermicem yatsın dinlensin.. kapıma kadar gelse aşağı inmeyi düşünmüyorum

taktiksel yaklaşımlarla önüme geçeceksin valla bana herşeyin tadı güzel geliyo lanet olsun

o gelmeden sen gitsen yanina :44: hem mobilyanin acelesi yok herhalde baska zaman bakarsiniz :97: eczane ye gidip bi sorsan hangi ilac daha iyi diye sonra da ona götürsen hem bahane olur

Ben 15 yaşında 72 kilo olan 1.76 boyunda bi bayanım. Aslında kilomu hiç göstermiyorum ama genede baya kilom var. Kendimi mankenlerle karşılaştırırsam 18 kilo fazlam var bu çok moral bozucu ama kemik yapısı ile de ilgili. O yüzden 14 kilo versem de kafi. Bende ilk olarak yürüyüş ve mekik ile başlıcam tabi bide az yemek gerek. Değişim olduğunda size bilgi vericem bayanlar..

mankenlerle niye karşılaştırıyosun ki zaten...onlar askı olarak çalışıyorlar ve klioları öyle olmak zorunda. boyunum kaldırabilceği kiloyu düşün önemli olan sağlık...ve hoşgeldin aramıza

o gelmeden sen gitsen yanina :44: hem mobilyanin acelesi yok herhalde baska zaman bakarsiniz :97: eczane ye gidip bi sorsan hangi ilac daha iyi diye sonra da ona götürsen hem bahane olur

:26: çok düşündüm zaten onu takmadan gideyim mi diye ama bunu ilk yapışı değil ve benim de bi gururum var ya o ya da bu sebeple istenmemek sinir bozucu boşver şimdi mobilyayı desem sen evlenmek istemiyor musun benimle diyecek ben yine deli olucam çok kararsız kaldım az önce saate baktım, bu saatte otobüs de yok ama gelme diye kavga etti ya gitmicem işte gitmem mi gerekir ya bilmiyorum off yaaaa

sen 10 kilo versen zaten manken olursun şeker gel sen gel takıl bize

Çekirdek yememek için duş al hee...
ben o zaman suyun altından çıkamamam yaa..

çekirdekle duşun bağlantısı ne ona çok güldüm..
ayyy koptum ya tatlım yanlıs anlama sakın cok guldurdun ama benii...

bugün gitme canim bu saatde niye disariya cikdin diye kizar :44: su erkekleri anlamaya kalksan zaten anlayamasin

yok canım ilerlemedi, hafıf burun akıntısı hapşırma hali vardırya onun gıbı oldu... ama şimdi geçti iyiyim... sana da geçmiş olsun tatlışko...

bugün hüplettiklerim;

sabah: 1 poğça

öğlen: 5 grissini, 3.5 bayat fındık

ikindi: 1 şeftali

akşam: peynirli omlet

gece: biraz kek, 2 kömbe, 1 şeftali

1er kupa yeşilçay, phyto slim, phyto form, siyah çay

suyu az içtim kalkıp içeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…