kömbe ne :44::44:
bugün gitme canim bu saatde niye disariya cikdin diye kizar :44: su erkekleri anlamaya kalksan zaten anlayamasin
yok canım ilerlemedi, hafıf burun akıntısı hapşırma hali vardırya onun gıbı oldu... ama şimdi geçti iyiyim...sana da geçmiş olsun tatlışko...
tüh kacirdim yazilara dek geldim
ay bende cok acikdimyememek icin kendimi zor tutuyorum 1 kase sade yogurt alip yesem mi acaba :44: yogurt dan birsey olmaz dimi :26:
cekirtekden daha iyidir herhalde
ay bende cok acikdimyememek icin kendimi zor tutuyorum 1 kase sade yogurt alip yesem mi acaba :44: yogurt dan birsey olmaz dimi :26:
cekirtekden daha iyidir herhalde
kömbe ne :44::44:
ben de bilmiyorum kömbeyiii....ama ne olduğunu bilmeden canım çektiaçım sanırsam
yöresel bir kurabiye çeşidi sanırsam... :44:
cık cık cık yoğurt kalorisi çok fazla meyve ye bence canım
süt içebilisin...yoğurt da iyidir....kalsiyum gibisi yokama ben yine gidip gelip su iççem seni geçerim bak 100g geride kalırsın
aksamlari meyve yemiyorum hayatim kilo vermeni yavaslatiyo dediler aklim karisti :26:
banane yemiyorum birsey:84: bende kendime bi kahve yapayim ozaman :44:
ben de bilmiyordum geçen rafta gördüm hanımellerin bi kurabiye çeşidi yeni çıkmış.. çok hoş kocaman da saklama kabı hediyesi vardıuzun zamndır almıyordum böyle şeyler, tuzlu mu tatlı mı emin de olamadım tuzlu olması dileğiyle denemek için aldım.. 3-4 gün oldu hala bitirmedim.. aman aman bişi değil ya susamlı kurabiye;
o zaman salatalığa ne dersin sadece 11 kalori
ayni su ugur böcekleri sirt üstü geldimi kalkamazlar onun gibi hissettim kendimi
çok güldüm ya:)) bu arada pilates için lastikler var onlardan al.çok zevkli oluyo yattığın yerden sürekli bacak çalıştırıyosun. videolar var nette bulur yaparsın
ayni su ugur böcekleri sirt üstü geldimi kalkamazlar onun gibi hissettim kendimi
Hiç düşündünüz mü yada bilen var mı
içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?. Çok ilginç bir o kadar da
hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer.
merhaba" aslında farsça kökenli olup
"benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş. çok hoş değil mi? Bunu
öğrendikten sonra karşımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı benim
için.
Şu an bu mesajı
okuyan herkese benden "merhaba"
ben hep merhaba dediğimde bana hiç 'biliyoruz, tabii ki' falan demediniz küstüm şimdi
3-4 gündür belim cok agriyor acaba kilodanmi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?