70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün gitme canim bu saatde niye disariya cikdin diye kizar :44: su erkekleri anlamaya kalksan zaten anlayamasin

he yaa dengesizler nolcak bi de kadınlara derler dengesiz anlaması zor diye.. onları düşünsek de biz kötü oluyoruz, düşünmesek zaten kötü oluyoruz :97:

yok canım ilerlemedi, hafıf burun akıntısı hapşırma hali vardırya onun gıbı oldu... ama şimdi geçti iyiyim... sana da geçmiş olsun tatlışko...

teşekkür ederim canım.. iyi olmana sevindim :114:

tüh kacirdim yazilara dek geldim

aman aman bi durum yok ama bu kadar tecrübeye rağmen, bizlerin fotolarımıza rağmen, kızın 26 kilo fazlasını bi türlü gözümde canlandıramadım :44: merak ediyorsan, haftaya aynı çift yarışacak

ay bende cok acikdim yememek icin kendimi zor tutuyorum 1 kase sade yogurt alip yesem mi acaba :44: yogurt dan birsey olmaz dimi :26:
cekirtekden daha iyidir herhalde

ay bende cok acikdim yememek icin kendimi zor tutuyorum 1 kase sade yogurt alip yesem mi acaba :44: yogurt dan birsey olmaz dimi :26:
cekirtekden daha iyidir herhalde

süt içebilisin...yoğurt da iyidir....kalsiyum gibisi yok ama ben yine gidip gelip su iççem seni geçerim bak 100g geride kalırsın

kömbe ne :44::44:

ben de bilmiyorum kömbeyiii....ama ne olduğunu bilmeden canım çekti açım sanırsam

yöresel bir kurabiye çeşidi sanırsam... :44:

ben de bilmiyordum geçen rafta gördüm hanımellerin bi kurabiye çeşidi yeni çıkmış.. çok hoş kocaman da saklama kabı hediyesi vardı uzun zamndır almıyordum böyle şeyler, tuzlu mu tatlı mı emin de olamadım tuzlu olması dileğiyle denemek için aldım.. 3-4 gün oldu hala bitirmedim.. aman aman bişi değil ya susamlı kurabiye;

Eklentiler

• $hanimeller_kombe_01.webp
    13 KB · Görüntüleme: 46
cık cık cık yoğurt kalorisi çok fazla meyve ye bence canım

aksamlari meyve yemiyorum hayatim kilo vermeni yavaslatiyo dediler aklim karisti :26:

süt içebilisin...yoğurt da iyidir....kalsiyum gibisi yok ama ben yine gidip gelip su iççem seni geçerim bak 100g geride kalırsın

banane yemiyorum birsey:84: bende kendime bi kahve yapayim ozaman :44:

sagol canim

o zaman salatalığa ne dersin sadece 11 kalori

evde salatalik kalmadi gecti sagol canim simdi 40 tane mekik cektim karnimin kaslari aridi 50 cekecedim 40 incida yattim kalkamadim yerimden su sporu sevemedim gitti

çok güldüm ya:)) bu arada pilates için lastikler var onlardan al.çok zevkli oluyo yattığın yerden sürekli bacak çalıştırıyosun. videolar var nette bulur yaparsın

dedim esime indir bana video diye dur sen ben sana güzel birsey indircem dedi sende yaparsin onlar gibi diye 2 hafta oldu daha bekliyorum
bende yapcam da totomu kaldirmaya üseniyorum
anem cocuklar yapsin diye 2 ay önce kosu bandi aldi anem yarim kat yukarim da ilk geldiginde ne hevesle yapiyorduk simdi yüzüne bakan yok
ama spor sart kilo vermek istiyorsam yapacam isallah

Hiç düşündünüz mü yada bilen var mı
içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?. Çok ilginç bir o kadar da
hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer.

“merhaba" aslında farsça kökenli olup
"benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş. çok hoş değil mi? Bunu
öğrendikten sonra karşımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı benim
için.

Şu an bu mesajı
okuyan herkese benden "merhaba"

ben hep merhaba dediğimde bana hiç 'biliyoruz, tabii ki' falan demediniz küstüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…