0 | nick | başlangıç | geçen haf. | bu hafta | giden | toplamba | hedef |
1 | DİLOS21 | 81 | 81 | 79.2 | 1.800 | 1800 | 60 |
2 |suaenvar |79 |71.5 |70 |1.500 |9000 |65 |
3 | aysebahar |90 |58.9 |57.5 |1.400 | 32.500 || :118:
4 |cuytherock |77 |76.1 |74.9 |1.200 |2100 |60 |
5 | mywish89 |86 |74 |73 |1.000 | 13.000 |65 |
6 | yaren38 |78.2 |61.9 |61.1 |800 | 17.100 |60|
7 | serpi |82.5 |66.7 |66.2 |500 | 16.300 |60|
8 |moonsun |71.4 |68.6 | 68.2 | 400 | 3200 |65 |
9 | arcak81 |74 |65.5| 65.2| 300| 8.800|62|
10 | belenay |82 |72| 71.7| 300| 10.300 |65|
11 | sudem34 |77.6 | 67.3|67.1|200| 10.500 |65|
12 | zeyyceyy |75.5 |61.5|61.5| 000 | 14.000 |55|
13 |charm |81 |71|71.1| artı100 |9.900|70|
14 |ezgiilknur |92 |85.7|86| artı300 |6000|65|
15 | kılavuz |86 |63|63.5| artı500 | 22.500 |60|
16 | triendy21 |79.8 |62.5|63.7| artı1200 | 16.100 |62 |
17 | erginsena |90 |64.6|66.2| artı1600 | 23.800 |60|
18 | lequim |75 |61.6|63.4| artı1800 | 11.600 |56|
Birincimiz DİLOŞ21 arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşların hiçbiri bildirim yapmadığı için haftayada listede olamayacaklardır,,
zeyyceyy arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezalılardır..
triendy21,erginsena,lequim,serpi,ezgi arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79::79:
KAPTAN MÜSFETTESİ TUĞBAA
fazla mekik çekiyorsan ondan olabilir canım
selam kızlar araziyim sanmayın tamamen sağlık nedenleri yaa 20011 bana hiiiiiiiiiiççççç iyi gelmedi sanırım.bayramda tatil planım vardı vss hepsi yalan oldu .benim kızların ikiside fena hasta büyüğü boğazları fena şişmiş ağır vaka ilaçlar iğneler.küçüğü dünden beri düşmeyen bir ateş kusma su bile içemiyo o derece yanii,bende yorgunluktan sanırım 2 gündür uyuyamadım yemek vs hakgetire koşturmacadan öldüm hastane ev arası mekik dokudum resmen .banada bulaştı hastalıklar sanırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum.bu arada mide ilaçlarımın ilk bölümü bitti 2.bölüme geçtik
kilo işine gelinceee.. :)
bu sabah hastanede tartıldım 66 çıktım diet yapamıyorum malum su içemiyorum öle fazlaca ama yemek yiyemesemde bişiiler yiyorum işte .haftaya ilaçlarım bitince dr izin verirse diet olayıma dönücem dikkatli bi şekilde tabii midemi yormamam lazım ödemide atarsam eğer sanırkm eylül sonuna hedefime ulaşırım artık kısmet se eğer.gecikmeler olmasaydı ama napalım oldu sağlık nedeni ile ara verdik ama ödem dışında kilo almadım neticede.umarım bu yedi ilaç tedavisi sıkıntı yaratmaz bu yeni kullanacağım ilaç baya sanki devamlı acıkmışcasına yapıyor beni daha öncede kullanmıştım bi ondan korkuyorum :)))
geçmişe bakamıyorum kendinize iyi bakın.bayramdada fazla yemeyin dıtttttttttttt tatlılar fora olmasın.gerçi midem de sıkıntı olmasa oturur bi tepsi baklava götürürüm herhalde
qivicim biliyorum tabii de küsme birsey diycem su senin cizelgene gözüm takildikiz suyun ortasinda kalmis aklimdan köpek baligi falan cikarmi diye gecip duruyor
amin canım darısı sana...çooooooook tbrk ederim canım allah devamını getirsin inşallah
ayy kuzum kıyamam...selam kızlAR...
çarşambadan beri sizlere ulaşamıyorum,kayınvalidemlerdeyiz burda net yok ama eşim leptopu getirdi ondan giriyorum şimdi....
yiyorum içiyorum yok ya bişey eksik diyorum bende bu meğer sizmişsiniz hayatımdaki eksiklik...
buraya geldiğimiz iyi oldu kayınpeder,kayınvaldim kaynım ve bizle 5 kişiyiz,iftarlarımız iyi geçiyor...
evde kış hazırlığından dolayı cüzlerim kalmıştı şimdi burda okuyorum..
buarada BİN AYDAN DAHA HAYIRLI KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN...RABBİM DUALARINIZI KABUL,İBADETLERİNİZİ MAKBUL ETSİN..inşaallah...
dün gece giremedim kutlayamadım..ama zaten son 10 günde arıycaz kadir gecesini...
benden bir değişlkil yok diyecektimki galiba eylül ve ekim gibi kış gelmeden 2.tüpbebeğe start vericez..
öncesinde tlf görüşmeleirm olcak..bilmiyorum korkuyorum yaaa..yeniden aynı şeyler olurmu diye...
ya bide kaç ayım kilo vermeden geçti buna en çokta tüpbebek için üzülüyorum bari 5 daha gitseydi benden iyi olurdu bilmiyorum
neyse eve dönüşümde sizlerin desteği benimde gayretimle hamiş kalmadan vericem demi
rabbim konuşturdu inş.hamiş kalırım hayırlı ve sağlıklısıyla...
sizlerde neler var..burda hepsini okuyamam ama merakda ediyorum çok....
iysiniz inş. hepiniz..hamile kalan,doğuran
eee tabi topiğin adı gibi zayıflayanlar
ben tartılmadım aslında tartıda yok ama komşularada iftar sonrası şiş oluyorum tartılmıyorum..yüüryüş yok bişe yok sanmıyorum verdiğimi...ama dikkat ediyorum..
bu kadar bol anne evinde herşey mevcutken
ahh kuzum senı geçtim mi yoksa....canım iyiyimşükür bildirime birazara verdim bayramdan sonra devam etcem.sen de mşallh hem hamle hem kilo ver.ye biraz tatlım ye.gerçi ben de çok kilo vermiştim ama bulantıdan tabi.kendine ve bebişlere iyi bak güzelim beniiimmmmm...
hoşgeldin fıstıkkk eeee senin de bebk zamanın geldi de geçiyo yanii başlaaaaa artııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeğen istiyoz biiiiiiiiiiiiizz
ayyy amannnnn balıma bak 66 olmuşşşş ahhh bi görebilsem ben deeee.ama bööle yemeye devam edersem zor tabiiii
eline sağlık aşkımmmm
inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla müjdeli haberi sen verirsin ....bebeğini sağlıkla kucağına lacağın günler gelsin inşallah...triendy ellerine sağlık canım liste güzel olmuş hemide şenlikli bi liste olmuş tam sana yakışır şekildeiyi hoşdaaa benim hedef neden 65 oldu kız ne zaman yaptım nerde niçin benim niye haberim yok kaptan müsvettesi kız 65 hedef olsa ama ben çıtır olamamki
kdr hoşgeldin canım ohh sefan olsun tüpünmde hayırlı olsun o zzaman çok az kaldı desene ama belkimde bi sürpriz olur kendiliğinden çıkar gelir bebişin ayy inşallah
bugün çok acıktım akşam yediklerimin üstüne bu lafı söyleyebiliyor olmak ne diyim ben kendime bilmem
ayşecim ya senin bildirimi gördükçe böleoluyorum maşallah sana çokta verme canım ya bebiş artık anneden beslenmeye başlar bende kime öğüt veriyosam senin dördüncü yolda bende sıfır bebek .60:.60:
ayyy sırf bu yüzden yıne çocuk istememe ragmen bu fikirden soğuyorum....sayfamda okudum üzüldüm:
Komşumla balkonlarımız yan yana, ikimiz de önümüzde oturan iki kişiye yemek yediriyoruz.
Ben, "Hadi canım aç ağzını, bak yemek yersen büyüyeceksin, kocaman olacaksın" diyerek, döke saça, bin bir çaba ile yemek yedirmeye çalışıyorum.
Komşum ise "Aç ağzını, çabuk ye, yere dökme, elini sürme, üstüne dökme..." diye bağırarak, sinirlenerek, tahammülsüz yemek yedirmeye çalışıyor. Benim elimdeki kaşığın ucundaki iki yaşındaki kızım, onun elindeki kaşığının ucundaki alzheimerlı annesi.
Aramızdaki fark ise ben anneyim, o evlat.
nevisahis, Kadın , 35 , Isparta
varlığına katlanamamak,yokluğuna dayanamamak..........varlığına katlanamamak yokluğuna dayanamamak bizdeki.klasik kadın hali memnuniyetsizlik ruhumuzda var her ne konuda olursa olsun.
kdr bıyık özledi demek ilginç bir fantaziben en çok ellerini özlerim elini tutup varlığını sıcaklığını hissetmeyi kocişim benim kısmetse ayın 10 nunda burda olcak 11inde birlikte eve dönüp yastıklarımıza kavuşucaz
Çekirdek yememek için duş al hee...
ben o zaman suyun altından çıkamamam yaa..
çekirdekle duşun bağlantısı ne ona çok güldüm..
ayyy koptum ya tatlım yanlıs anlama sakın cok guldurdun ama benii...
selam kızlar araziyim sanmayın tamamen sağlık nedenleri yaa 20011 bana hiiiiiiiiiiççççç iyi gelmedi sanırım.bayramda tatil planım vardı vss hepsi yalan oldu .benim kızların ikiside fena hasta büyüğü boğazları fena şişmiş ağır vaka ilaçlar iğneler.küçüğü dünden beri düşmeyen bir ateş kusma su bile içemiyo o derece yanii,bende yorgunluktan sanırım 2 gündür uyuyamadım yemek vs hakgetire koşturmacadan öldüm hastane ev arası mekik dokudum resmen .banada bulaştı hastalıklar sanırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum.bu arada mide ilaçlarımın ilk bölümü bitti 2.bölüme geçtik
kilo işine gelinceee.. :)
bu sabah hastanede tartıldım 66 çıktım diet yapamıyorum malum su içemiyorum öle fazlaca ama yemek yiyemesemde bişiiler yiyorum işte .haftaya ilaçlarım bitince dr izin verirse diet olayıma dönücem dikkatli bi şekilde tabii midemi yormamam lazım ödemide atarsam eğer sanırkm eylül sonuna hedefime ulaşırım artık kısmet se eğer.gecikmeler olmasaydı ama napalım oldu sağlık nedeni ile ara verdik ama ödem dışında kilo almadım neticede.umarım bu yedi ilaç tedavisi sıkıntı yaratmaz bu yeni kullanacağım ilaç baya sanki devamlı acıkmışcasına yapıyor beni daha öncede kullanmıştım bi ondan korkuyorum :)))
geçmişe bakamıyorum kendinize iyi bakın.bayramdada fazla yemeyin dıtttttttttttt tatlılar fora olmasın.gerçi midem de sıkıntı olmasa oturur bi tepsi baklava götürürüm herhalde
Bugüüünn beniimmmm doğummm günüümmmmmmm bugüüünnnn beniiimmmm doğummm güünüüümmmm.
Tosuuun tosuuuunnnn 23 e giiriiyooorummmmmmm.
Pastammmm muzlu çikolataalııııı benn nasılll yemiiyiiimmmm onuuuuu
Günaydın kısçelerr
Bugün kalorinin dibine vurabilirim vurmayadabilirim her an herşey olabilir
Uykudan yeni uyandım saçmaladımm.
Sizleri seviyorumm görüşürüüzz akşamaa :78::80:
Bugüüünn beniimmmm doğummm günüümmmmmmm bugüüünnnn beniiimmmm doğummm güünüüümmmm.
Tosuuun tosuuuunnnn 23 e giiriiyooorummmmmmm.
Pastammmm muzlu çikolataalııııı benn nasılll yemiiyiiimmmm onuuuuu
Günaydın kısçelerr
Bugün kalorinin dibine vurabilirim vurmayadabilirim her an herşey olabilir
Uykudan yeni uyandım saçmaladımm.
Sizleri seviyorumm görüşürüüzz akşamaa :78::80:
kızlar bugun yolcuyuz...
şimdiden herkese iyi bayramlar....
fırsat bulursam arada girerim....
doğum günün kutlu mutu olsun nice güzel senelereee
bak madem dibe vurma ihtimalin var, bunlar senin için
doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş seneye bugün tam çıtır olarak kısıtlama yapmak istemeden dilediğince pastanı yersin
dogum günün kutlu olsun dilekcimm
nice mutlu seneler isallah
Happy Birthday Dilek!
Iyiki dogdun Dilek!
Alles Gute zum Geburtstag Dilek!:93:
Joyeux anniversaire Dilek!:87:
Buon Compleanno Dilek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?