70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar araziyim sanmayın tamamen sağlık nedenleri yaa 20011 bana hiiiiiiiiiiççççç iyi gelmedi sanırım.bayramda tatil planım vardı vss hepsi yalan oldu .benim kızların ikiside fena hasta büyüğü boğazları fena şişmiş ağır vaka ilaçlar iğneler.küçüğü dünden beri düşmeyen bir ateş kusma su bile içemiyo o derece yanii,bende yorgunluktan sanırım 2 gündür uyuyamadım yemek vs hakgetire koşturmacadan öldüm hastane ev arası mekik dokudum resmen .banada bulaştı hastalıklar sanırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum.bu arada mide ilaçlarımın ilk bölümü bitti 2.bölüme geçtik

kilo işine gelinceee.. :)

bu sabah hastanede tartıldım 66 çıktım diet yapamıyorum malum su içemiyorum öle fazlaca ama yemek yiyemesemde bişiiler yiyorum işte .haftaya ilaçlarım bitince dr izin verirse diet olayıma dönücem dikkatli bi şekilde tabii midemi yormamam lazım ödemide atarsam eğer sanırkm eylül sonuna hedefime ulaşırım artık kısmet se eğer.gecikmeler olmasaydı ama napalım oldu sağlık nedeni ile ara verdik ama ödem dışında kilo almadım neticede.umarım bu yedi ilaç tedavisi sıkıntı yaratmaz bu yeni kullanacağım ilaç baya sanki devamlı acıkmışcasına yapıyor beni daha öncede kullanmıştım bi ondan korkuyorum :)))

geçmişe bakamıyorum kendinize iyi bakın.bayramdada fazla yemeyin dıtttttttttttt tatlılar fora olmasın.gerçi midem de sıkıntı olmasa oturur bi tepsi baklava götürürüm herhalde

kaptaaan ben izindeyim biliyon değilmi

kızlar tüm kilo verenleri tebrik ederiminşallah böyle devam eder ve hiç geri almazsınız o asalak yağları

ayrıca aysebahar sana inanamıyorum tütütütütütütütütüt maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
fazla mekik çekiyorsan ondan olabilir canım

yok canim nerde :97:bi gecen hafta 150 ceza mekik imi cektim oda zorla simdi de öylesine canim istedi diye yoksa nerde spor kim ben kim

cok gecmis olsun canim hele birde cocuk hasta oldumu daha zor oglum hasta olcagana ben hasta olayim daha iyi diyorum hep biz basimizin cagresine bakabiliriz de o yavrucaklar ne cekiyo hem cocuk cekiyor hem anne sende isallah biran önce sagligina kavusursun canim

qivicim biliyorum tabii de küsme birsey diycem su senin cizelgene gözüm takildi kiz suyun ortasinda kalmis aklimdan köpek baligi falan cikarmi diye gecip duruyor

o kız bi kıyıya erişemedi.. baktı olmayack, geldiği yere dönecek diye çekinir oldum.. ah o köpek balığı çıkıp yutsa keşke de bitsin şu kilo verme-verememe işgencesi

sahur:
1.5 kepekli ekmek
diet margarin sürdüm üstünede cökelek cökelege kadar iyi gidiyordun cökelek bozdu sanirsam
domates, canim tatli cekiyor aksamdan beri bakindim bakindim yok cikolata dürü seyler varda onlari da ben pek sevmiyorum :97:

çooooooook tbrk ederim canım allah devamını getirsin inşallah
amin canım darısı sana...
ayy kuzum kıyamam...
hadı inşallah bu sefer güzel hayırlı haberlerını alırız....
kılo konusunda bence dukanı araştır derim.... bak ben 24-25 temmuzda başladım...
72.5 tan 66.7 ye indim ve adam gibide yapmadım yani ramazan dolayısıyla kaçamak boldu....

ahh kuzum senı geçtim mi yoksa....
dukan amca saolsun....
bi zamanlar senayla sen benı geçtiydınız...
şimdi sırayla geçiyom sizi.....hehe...çok kötüyüm....
sıra kaptan sena da onu da geçecem....
tek rakibim kaptan sena.....
inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla müjdeli haberi sen verirsin ....bebeğini sağlıkla kucağına lacağın günler gelsin inşallah...
ayyy sırf bu yüzden yıne çocuk istememe ragmen bu fikirden soğuyorum....
anneler sırf çocuğum diyip işi,kariyeri bile terkedip evladım diyo....
ama çocuklar büyük ihtimalle büüynce anneye çemkirip .....
doğurmasaydın,işi bırakmasaydın,benu dünyaya getirirken bana sordun mu,bana ne diyip işin içinden çıkacaklar....
ben kendımden pay biçeyim...
26 yaşındayım anneme ne faydam var...
bayram seyran olacakta senede bi kaç kez yanına gidip elini öpecem....
hayırlı bi evlat olmakta zor bu devirde....işti,güçtü,şuydu ,buydu derken...
varlığına katlanamamak,yokluğuna dayanamamak..........

bayıldım bu lafa ya....
yeşim bacı yıne dçktürmüşün nağmalı bi cümle....

kızlar bugun yolcuyuz...

şimdiden herkese iyi bayramlar....

fırsat bulursam arada girerim....

Dimi direkt öyle yazınca komik olmuş Dur açayım içeriğini.
Şimdi bizim evde aynı olay olsa yada birisi çekirdek yicek ve benim yememem gerekiyor.
Ortamdan kaçmam gerek banyo yaparım. Nedenine gelince.
Garanti banyoda yarım saat geçer.
Sonra benim saçlar uzun havluya sar. Önce bi suyunu çeksin
Sonra saç krem spreyini sık.
Güzelceee bi tara
Saç uzun olduğu için bi 15 dk da burdan
Kurutmaya başlaaa
Yarım saat de burdan.
Düzleştirme 15-20 dakkimı alıyor.
Bu kadar şey yaptıktan sonra genelde ya dışarı çıkarım yada zıbarırı yatarım.
O cümlenin açılımı budurur.

Bu olayda qiviyle benim el mevzuma döndü
Tamamen kişisele alıp cevap verdiydim..

Geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin. Hepiniz birden kötü olmuşsunuz.
İnşaallah kısa sürede hepiniz iyileşirsiniz

Bugüüünn beniimmmm doğummm günüümmmmmmm bugüüünnnn beniiimmmm doğummm güünüüümmmm.
Tosuuun tosuuuunnnn 23 e giiriiyooorummmmmmm.
Pastammmm muzlu çikolataalııııı benn nasılll yemiiyiiimmmm onuuuuu

Günaydın kısçelerr
Bugün kalorinin dibine vurabilirim vurmayadabilirim her an herşey olabilir
Uykudan yeni uyandım saçmaladımm.
Sizleri seviyorumm görüşürüüzz akşamaa :78::80:

doğum günün kutlu mutu olsun nice güzel senelereee
bak madem dibe vurma ihtimalin var, bunlar senin için

Eklentiler

• $40094454.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $hp.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 26

doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş seneye bugün tam çıtır olarak kısıtlama yapmak istemeden dilediğince pastanı yersin

doğum günün kutlu mutu olsun nice güzel senelereee
bak madem dibe vurma ihtimalin var, bunlar senin için

Ha hayyyy süperrrr teşekkür ederimm qivicimmmm :78:

doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş seneye bugün tam çıtır olarak kısıtlama yapmak istemeden dilediğince pastanı yersin

Amiiinnnnnnnnnnn amiiinnnnnn ne güzel duaa öyleee.
Teşekkür ederim diloşşcummmmmmmmm:78:

dogum günün kutlu olsun dilekcimm
nice mutlu seneler isallah

Happy Birthday Dilek!
Iyiki dogdun Dilek!
Alles Gute zum Geburtstag Dilek!:93:
Joyeux anniversaire Dilek!:87:
Buon Compleanno Dilek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…