- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
yok canım rica ederim,ben şakasına dedim,tugbacım ellerıne saglık hakkını helal et valla sanırım bende gecen haftakı kılomu yazmadım gercı dıger sayfalara bakmadan anlasılıyodu öbür bılgılerden ama olsun canım tekrar teskkur ederız cabucakta yapmısın valla aferın kız
hoşgeldin canım,sen kendini mankenlerle niye kıyaslıyosunkii,hiçte özenilecek gibi değiller,herkezin boyuna göre kilosu ideal olması lazım,senin ideal kilonBen 15 yaşında 72 kilo olan 1.76 boyunda bi bayanım. Aslında kilomu hiç göstermiyorum ama genede baya kilom var. Kendimi mankenlerle karşılaştırırsam 18 kilo fazlam varbu çok moral bozucu ama kemik yapısı ile de ilgili. O yüzden 14 kilo versem de kafi. Bende ilk olarak yürüyüş ve mekik ile başlıcam tabi bide az yemek gerek. Değişim olduğunda size bilgi vericem bayanlar..
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaHiç düşündünüz mü yada bilen var mı
içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?. Çok ilginç bir o kadar da
hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer.
merhaba" aslında farsça kökenli olup
"benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş. çok hoş değil mi? Bunu
öğrendikten sonra karşımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı benim
için.
Şu an bu mesajı
okuyan herkese benden "merhaba"
yooo bilmiyodum öylemisinkaptaaan ben izindeyim biliyon değilmi
iyiki doğduunn dileeeekkkkkBugüüünn beniimmmm doğummm günüümmmmmmm bugüüünnnn beniiimmmm doğummm güünüüümmmm.
Tosuuun tosuuuunnnn 23 e giiriiyooorummmmmmm.
Pastammmm muzlu çikolataalııııı benn nasılll yemiiyiiimmmm onuuuuu
Günaydın kısçelerr
Bugün kalorinin dibine vurabilirim vurmayadabilirim her an herşey olabilir
Uykudan yeni uyandım saçmaladımm.
Sizleri seviyorumm görüşürüüzz akşamaa :78::80:
kızlaaarrr ben dışaarrıı çıkıyoruumm,moralim cuma akşamı tartıldım azcık düzeldii bakalım,62.9 gördüm bigünde 63.7den 62.9a inmişim mükemmel demekki üzüldüğüm kadar değilmiş,kesin ödemdenmiştir yihuuuu,ben gidiyorum işlerim varr ,dün bayram alışverişide yaptık gece 1de dışardaydık öyle kalabalıkki sokaklaarrneyse aldık bakalım bişeylerr,ama benim aklım hala 3 kaybolan kotumdaaa,ya daha giymek nasip olmadı içine sığamadım diyee ozaman 72kilo civarıydım ama şimdi istiyorum giymek nerde bunlaaar çokta güzel modeller almıştım yırtık pırtık modeller varya 2si öyleydi neyse kaçtım benn,dua edinde şu kulunuz bulsun kotlarınıııı:26:
iftar:
cok yedim cok
pismanim da pismanim :84:
anemlen pizza yapmisdik yarisini yemissimdir :84:
su bogazima dur diyemedim
sevgili kilodaşımvalla ben öyle çok da yemiyorum ama kilo vermem durdu. iki gündür aynı kilodayım neden böyle oldu ki:26: bu arada kimsecikler yok bugün geçmişi falan okumak pek kolay oldu ama neden niye herkes nerde
sevgili kilodasim beni gaza getirmeye mi calisiyorsunben öyle cok da yemiyorum diyerek
yok valla. ben de ondan girdim foruma sorayım bi niye kaldım aynı kiloada diye.hem 1 saate yakın spor yapıyorum evde
iyiki doğduunn dileeeekkkkkiyiki doğduuunnn diiileeekkkk iyiki doğduunn :87::87:iyiki doğduuunnn mutlu yıllaaaarr saaanaaaaaaa
Herkes çok zayflamışsın böyle devam et deyince ben bi gaz aldım sormayın..
ay ben de duymak istiyorum bunları ama 2 3 kilo daha verince belli eder kendini. sıkayım kendimi de duyayım şu sözleri artık
Bu arada sevgilim doğum günümü hatırlamadı. :)
Bu arada sevgilim doğum günümü hatırlamadı. :)
((( 12 yi bekliyordur belki
anaeee acı bi planın var mı ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?