70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım rica ederim,ben şakasına dedim,ama azcık ciddiyetlik payıda vardıneyse ben zaten hedef kilolara bakmak için profilinizden son yazdığınız yere girdimde çizelgelerinize baktım dedim,yoksa geçen haftaki kilonu yazmamışın ,onu aklımdan hesapladım herhalde okadarda salakmıyım benhemencecik yapmışsın dediğin şeye güldüm haaa,daha ilk defa liste yaptım,kimsede yardım etmediki öğreneyim çabucak ,neyse deneye deneye çaktım davayı mükemmelde olmadı değil hani
hoşgeldin canım,sen kendini mankenlerle niye kıyaslıyosunkii,hiçte özenilecek gibi değiller,herkezin boyuna göre kilosu ideal olması lazım,senin ideal kilon

Hesaplama Sonuçları ''senin ideal kilon bu''

Yağsız Vücut Ağırlığınız: 55 kg
İdeal Kilonuz: 70 kg
Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 22.5 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal

neymiş tamamen normalmiş,2kilo verdinmi tamamne kasıyosun bukadar kendini fıstık gibiymişsin harbiden haaa,,
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaptaaan ben izindeyim biliyon değilmi
yooo bilmiyodum öylemisin
iyiki doğduunn dileeeekkkkkiyiki doğduuunnn diiileeekkkkiyiki doğduunn :87::87:iyiki doğduuunnnmutlu yıllaaaarr saaanaaaaaaa

kızlaaarrr ben dışaarrıı çıkıyoruumm,moralim cuma akşamı tartıldım azcık düzeldii bakalım,62.9 gördüm bigünde 63.7den 62.9a inmişim mükemmel demekki üzüldüğüm kadar değilmiş,kesin ödemdenmiştir yihuuuu,ben gidiyorum işlerim varr ,dün bayram alışverişide yaptık gece 1de dışardaydık öyle kalabalıkki sokaklaarrneyse aldık bakalım bişeylerr,ama benim aklım hala 3 kaybolan kotumdaaa,ya daha giymek nasip olmadı içine sığamadım diyeeozaman 72kilo civarıydım ama şimdi istiyorum giymek nerde bunlaaarçokta güzel modeller almıştım yırtık pırtık modeller varya 2si öyleydineyse kaçtım benn,dua edinde şu kulunuz bulsun kotlarınıııı:26:

inşallahhhhhhhhhh bulursun :)

iftar:
cok yedim cok
pismanim da pismanim :84:
anemlen pizza yapmisdik yarisini yemissimdir :84:
su bogazima dur diyemedim

sevgili kilodaşım valla ben öyle çok da yemiyorum ama kilo vermem durdu. iki gündür aynı kilodayım neden böyle oldu ki:26: bu arada kimsecikler yok bugün geçmişi falan okumak pek kolay oldu ama neden niye herkes nerde

sevgili kilodasim beni gaza getirmeye mi calisiyorsun ben öyle cok da yemiyorum diyerek

Ben geldimm kısçelerr.
Çok güzel bir akşamdı. Tüm sevdicekler yanımda..
Menümü yazayım abartmadım bu sefer

1 yemek kaşığı pilav,
2 tavugun ufacık kanadı mangalda pişmişti.
Domates salatası

1 dilim pasta
1 bardak çay

Şimdide form çayıma devam edicem.
Herkes çok zayflamışsın böyle devam et deyince ben bi gaz aldım sormayın..

ay ben de duymak istiyorum bunları ama 2 3 kilo daha verince belli eder kendini. sıkayım kendimi de duyayım şu sözleri artık

Doğum günümü kutladığın için teşekkür ederim canım..
Biraz gayret biraz kendini sıkınca elde ettiğin sonuç o kadar güzel oluyor ki..
Bugün herkesin öyle demesi acaip motive etti.
Tabağıma tepeleme pilav konmuştu.
Sonra topik aklıma geldi daha çok kilo vermem gerekiyor bugünde abartmamalıyım dedim anneme verdim pilavımı

2-3 kilo bile o kadar farkediyor ki insanın vücudunda..
Ben hep hani kiloyla alınan pirinç, şeker falan vardır ya onları düşünüyorum.,
Her verdiğimde bak o kadar sey çıktı içimden diyorum

((( 12 yi bekliyordur belki

Çok iyi niyetlisin canım :) 28 ağustos doğum günüm. Öyle olsa dün akşam atardı.
Bütün gün mesaj bekledim, aramasını sıradan mesajlar attı.
Bişey demedim.. Hatırlatmadım daa..
Demin bmw nin bi serisinin ne kadar olduğunu sorduğunda patladım.
Bu gün benim doğum günümdü yazdım.
Cevap:
Hadi be :S

Üzüldüm hemde çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…