70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ufff fena olmuş:26: ben de üzüldüm canım senin adına ee hiç konuşmamış mıydınız öncesinde hani beraber birşey yapçak mıyız fln diye....valla ben 1 ay öncesinden başlıyom napçaz diye benimkinin unutası varsa da unutturmuyom yani

Askerde canım burda olunca bi şekilde o da unutmuyordu.
Bende salak gibi mektup atar diye heveslenmişim h.içi çarşı iznine çıkmıştı belki bişi gönderir diye heves etmiştim.
Ama unutacağı aklıma bile gelmemişti.

dilekcim erkekler iste benim 10 senelik esim bile unutuyor bi düsün bu sefer bi kac gün önce citladim yoksa nerde gerci hepsi benim esim gibi deyil :97:
yaninda olsaydin unutmasdin hayatim herhalde asker olunca baska oluyor sanirsam :44:üzülme

sıkma canını kuzum ya asker psikolojisiyle unutmuştur oda çok pişman olmuştur

Romantik olurdu mektup işte bunu anca bizler düşünürüz neyse hafifletici sebepleri var sayılır

Romantik olurdu mektup işte bunu anca bizler düşünürüz neyse hafifletici sebepleri var sayılır

Kızların bu kadar düşünceli olmasına sinir oluyorumm
Hep ince detaylarla süprizler yapan bizleriz onlar sadece öküzlük yapıyorlar..
Çok az bi kısmı süpriz yapıyordur herhalde karşılaşmadıgım için bilemicem..

sıkma canını kuzum ya asker psikolojisiyle unutmuştur oda çok pişman olmuştur

Evet sonradan mesaj attı ama iş işten geçti işte.
Kütük geldi kütük gidecek..

sadece kütük değiller kalas odun kazma vs... bizde dün kavga ettik mesaj attı cevap vermedim oda bıraktı öküz şey

günaydın çıtırlar nasılsınız geçmişe dalıyorum baktım içinden çıkamıcam okumaktan vazgeçtim zati gözlerim bulanık görüyor inaşallah herkes iyidir ee ramazan ayınıda uğurluyoruz bugünrabbim terarını göstersin inşallah herkese hayırlı bayramlar diliyorum bayramda az kaçamak yapın emi baklavalar çikolatalar havada uçuşacak siz kanmayın onlara bayram sonu görüşürüz inşallah kızlar gerçi akam 8'e kadar çalışıyorum burdayım sonrada bayraaaaaaaam

günaaayyydddıınnn hanımmlaaarr MERHABAAAAA!!!

yarın bayram erken yatın hanımlar,giyelim en güzel elbiseyi,:87:yüzümüzde bir tebessüm ile,üzmeyelim yarın kocişimiziii
yarın bayram erken kalkın hanımlarr:87:,giyelim en güzel cicilerii,elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemizii
yarın bayram erken kalkalım hatunlarr,giyelim en çıtır cicilerii,ellerinde taze kır çiçeklerii,üzmesinler sevdiklerimiz biziii:87::87:
yarın bayram erken kalksın bıdıklargiydirelim en güzel elbiseyi:87:yüzlerinde bayraam sevinçlerii,üzmesinler yarın bizleriii:118:

herkezin yarınkii ramazan bayramı kutlu olsunn ,ne mutlu bizekii hepberaber ramazanı geçirdik,hala inanamıyorum nekadarda çabuk bitti29gün
buda ben size armağan olsunn,

http://www.youtube.com/watch?v=BQ58Q4oXH9Q

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

Son düzenleme:
selam sabah 78.5tim iftara 1 saat kala biraz daha düşerim inşallahhh

inşallah canım,ama oruç tutuyosan eğer,iftardan önce tartıl bebeğim,öyle günün her anı tartılmak doğru değil,kilo almana neden oluyo bak benden söylemesii,strese girmeden hergün sadece bidefa olmak üzere,akşam iftardan 5-10 dk önce tartıl okadarr,,ondan önce tartıldıkların yanına zarar kalıcak haberin olsun,sonuçta motiven düşebilir ,seni yanıltabilir,moralini bozabilir yapma tatlım tamammı

merhaba kızlar ben çok sık yazmasamda 2 topiğin takıpçisiyim 80-89 ve 70-79 kilo topiği.... 1 ay öncesine kadar 80.5tim şuan 74. 8 çıktım tartıldım çok mutluyummmmmmm mutlluğumu paylaşmak istedim teşekkürler

Selamlar arkadaşlarr..

oh oh ben çoğu zaman saçlarımı o işlemden geçiricem diye duşa girmekten gözüm korkar sen başına iş açıyosun durduk yere..
anladım canım..

Doğum günün kutlu olsun tatlıımm....
Allah nice güzel huzurlu hayırlı yaşlar göstersin...

geç oldu kusura bakma ama yeni gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…