70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy arkadaşlarımda yokki...
nerdeler bayram alışverişi yada temizliğindeler galiba...
yola çıkanlara hayırlı yolculuklar diliyorum güle güle gidin,güle güle gelin...
temizlik yapanlarada kolay gelsin,allah yardımcınız olsun...
rabbim hepimizi daha nice ramazanlara bayramlara bizi eriştirsin..
geldik manevi ayın sonuna,rabbim oruçlarımıız,ibadetleirmizi kabul etsin...kimin ne duası varsa rabbim gerçekleştirsin inşaallah....
bizde kayınvalidecimle evi o süprüd ben sildim,wc banyo yıkadım..
karalahana dolma sardık,,,
off dayanamadığım haşhaşlı çörek yaptı,mis kokuyor oruç oruç...hamurişine düşkün değilim ama seviyorum haşhaşlıyı o ayrı
baklva şerbetlendi ama kendimi tutucam napsam onu 2 tane birden yiyemiyorum zaten..saray sarma şeklinde
...bayramda anne babasını kaybedenler zordur ararla öpülcek el biliyorum rabbim sabır versin,sizleri çocuklarınıza bağışlasın ayırmasın.....
..bende hep acaba her bayramda eşimle hepmi yalnız olucaz,yaşlanıcaz evimize bayrama gelen evladımız olmayacakmı diye aklıma gelir üzülürüm,korkarım sonra rabbime sığınırım..işte hayırlısı olsunda insan düşünüyor ya..kayınvalidemlerde ben,eşim ve kaynım var..çok mutlular..görümcem gelemedi ama biz varız...annemlerede gidemiyorum yeni geldim diye ahhh yakın olsaydım neyse tedaviye gitcem galiba zaten...
hepimiz döndük erkek kardeşim yurtdışına,kızkardeşim antepte bende burdayım neyseki evde son numara var..yaa ayşebahar 4 çocukta iyidir haa

Kızlar bayramın 1. gunu buradakı kayınvalıde akraba vs görüşüp aksamı da yola cıkıp memlekete annemlerın yanına gıdıcez ınsallah, kardeşler ve eşler olarak...
:92: Şimdiden herkese İyi Bayramlar diliyorum... umarım herkesin bayramı güzel geçer... :92:​

mavish..canım doğum günün kutlu olsun
çokta geç kalmış sayılmam daha yeni girmişin.dün kaynımında doğum günüydü ona pasta aldılar,çikolatalı bir dilim yedim yaaa:

kızlar bu arada plates topum var artık,ben biara istiyodum spora giderken almamıştık,görümcem alıyomuş nette uygunmuş..
eşim banada sipariş verdirdi bugün geldi pompasıyla....bayram hediyem
artık eve gidince tepinirirm üstünde aslında çok etkilo hareketler yapılıyor bakalım napcaz..hiçbişi yapmadan zıplasam üstünde o bile iyidir...varmı kullanan??
neyse çıkıyorum çok acıktım iyice hemde songün dua edicem bitmeden...
selam herkese....

sanada iyi bayramlar canim :92: güle güle gidin güle güle gelin hayirli yolculuklar :92:

dileeekk canım yenı gırebıldım evd eolucna ıs bıtmıyo valla öldüm yorgunluktan .Dogun günün kutlu olsun nıce saglıklı mutlu ve ınce oldugun yıllara

Kılzar bende sımdınden herkese ıyı mutlu güzel bı bayram dılerım.bugun ıftardan once 63.9 gordum tartıda bıdaha görürmüyüm bıraz zor gıbı ama tatılden sonra asılcam bu işe ınsallah hepinizi cok sevıyom ben yaa özledım valla fazla yazamıyom ya kendınıze ıyı bakın ara ara gırerım böyle

İyi akşamlar kızlar..

Arzu abla, kdr, Charm doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim..

Bugün ablamla alışverişe gittik. 40 beden bi etek pudra renginde ve 42 beden bi pantolon aldım.
Bu benim için bi milat sayılır. Ne zamandır popoma göre kıyafet bulamıyordum..
Hele 40 bedene sığmak başlı başlına bi süpriz oldu.
Ablam aldı kabinde sen bi dene falan dedi olmaz dedim ama oldu

Bugün oruç tutmadım..
Sabah:
1 ayvalık tostu
1 bardak çay
1 bardak form çay

Ögle:
1 tane magnum (260 kaloriydi sanırım)
1 bardak yeşilçay
Ara:
1 tane magnum
1 bardak yeşilçay

Akşam:
Biraz karpuz
1 tane eti puf

Akşam da ablam börek yaptı yarın için mis gibi kokuyor canımda fena sıkkın dün bahsettiğim konu yüzünden gidip bi tepsiyi gırtlağıma sokasım var ama yapma Dilek bunu kendine diyorum..
Tatil için kıyafetleri ayarlayıp uyurum sanırım..

hepinize iyi bayramlar hedef arkadaşlarımmmmmm :) inş çok ii bir tatil ve güzel bir bayram geçirirsiniz benimki öyle olamayacak ne yazıkki bütün gün evde olacağım gelen giden de olmaz

Allahım hepimize önümüze gelen tatlıdan çatal almamayı nasibeyle:97: bi çatal iki çatal derken hop Ayşenin görümcesi yapmış ye,kendi ellerimle yaptım ye,aaa zaten kırk yılda bi geliyosunuz ye, diyen akrabalara kulak asmadığımız bir bayram göster

Kardeşliğin Doğduğu, Sevgilerin Birleştiği, Belki Durgun, Belki Yorgun, Yine de Mutlu, Yine de Umutlu, Yine de Sevgi Dolu Nice Bayramlara...

Son düzenleme:
Herkesın bayramı mubarek olsun arkadaslar alllah böyle gunlerde sehıtlerımızın aılelerıne sabır versın ıns ve zafer bayramınızı da kutluyorum ayrıca buyuklerımın ellerınden kucuklerımın gözlerınden sapur supur öpüyorum

senin de canim topig sessiz kalmis simdi türkiyede olmak vardin ne güzel senlikler bayram kutlamalari yarin is var bir de bayramda

Son düzenleme:
benim isarkadasim var benim zayiflamami istemiyor sanki o da müslüman arnavutlu herhalde neyse bugün bayram kutlamamis lazim dedi beraber 1 saat mola yaptik ayni saate verdi cef kadin bugün bayram mecbur baklava yememis lazim dedi bi girdikmi firinciya aldikmi 4 cesit baklava her birimiz 4 tane baklavayi yedikmi sonradan ona uyduguma pisman oldum bu ilk deyil nezaman ben zayifliycam dersem beni kandiriyor bir kere yok diyom ikinciye yok diyom üstelemeyi de birakmiyo bende kiramiyorum iyi tamam diyorum ay ben napcam ben sisko kalacam herhalde tosun tosun gezecem :84: cok pisman oluyorum sonradan diyceksiniz madem pisman oluyorsun niye yiyon ozaman üff bi bilsem bir de negüzel sabah yumurta domates peynir turp aldiydim isyerinde yerim diye nolcak benim halim

Son düzenleme:
'Ramazan' ve '30 Ağustos Zafer Bayramımız' Kutlu Olsun kısçelerr

Bu gece yola çıkıyoruuzz.
Bayramın birinci günü münasebetiyle deyim yerindeyse dana gibi yedimm
Tatilde elimden geldiğince dikkat edicem.
Umarm yaniii

Suzancım sende dikkat et götürmüşsün baklavalarııı
Daha çok yolumuzz var bakkk

Son düzenleme:

Hayirli yolculuklar dilekcimm :92: bende herzaman ki gibi bundan sonra dikkat edecem diyeyim valla ben bugün önüme ne geldiyse affetmeyip yedim yedikden sonra tartildim 76 küsür basladigim kilo :18: geri gelin hepiniz de artik bende toparlayayim kendimi :92::92::92:

Yedikten sonra normaldir canım.. Su içsen bile kilonda ne kadar fark ediyor..

benimkiylen kavga ettim morelimi alt üst etti...
simdi cikti gitti keske diyorum hep ama zamani geri alamiyorum keske onlan evlenmeseydim annemgili dinleseydim ben sadece mutlu olmak istedim olmadi
10 senemi bosa harcamissim gencliyim bosa gitmis benim gözyaslarim hic dinmeyecek...

hayırdır canım ya özel olmassa anlatmak ıstersen nıye kavga ettın ???????????

hayırdır canım ya özel olmassa anlatmak ıstersen nıye kavga ettın ???????????

benimki dogru dürüst kimseye gitmiyor zaten ben bayrami evde gecirdim babasigil annemgile geldi cikdim yukariya bayramlasdim sonra indim baktim eve gelmis dedim babangil yukarda bi git bayramlas yok dedi ben sonra onlarla bayramlasirim sonra onlar fark etmedi gitti misafirler sonra indim geri evime hem cocugu yatirayim diye dedim bari annemgillen bayramlas amaaaann dedi ya ayni binadayiz yüz yüze bakiyoruz ne var kimse yoktun zaten git 5 dakika bayraminiz mubarek olsun dedi dimi bende bagirdim ya insan bu kadar mi yobaz olur biktim senden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…