benimkiylen kavga ettim morelimi alt üst etti...
simdi cikti gitti keske diyorum hep ama zamani geri alamiyorum keske onlan evlenmeseydim annemgili dinleseydim ben sadece mutlu olmak istedim olmadi
10 senemi bosa harcamissim gencliyim bosa gitmis benim gözyaslarim hic dinmeyecek...
benimki dogru dürüst kimseye gitmiyor zaten ben bayrami evde gecirdim babasigil annemgile geldi cikdim yukariya bayramlasdim sonra indim baktim eve gelmis dedim babangil yukarda bi git bayramlas yok dedi ben sonra onlarla bayramlasirim sonra onlar fark etmedi gitti misafirler sonra indim geri evime hem cocugu yatirayim diye dedim bari annemgillen bayramlas amaaaann dedi ya ayni binadayiz yüz yüze bakiyoruz ne var kimse yoktun zaten git 5 dakika bayraminiz mubarek olsun dedi dimi bende bagirdim ya insan bu kadar mi yobaz olur biktim senden diye
canim haklisin anliyorum seni ama yapacak birsey yok kos kocaman adam olmus bunlari senin söylemenle degil kendi bilmesi lazim hepmi böyleydi yoksa sonradanmi degisti :44::44:
bi insan bukadar vurdum duymaz olurmu..
benimki dogru dürüst kimseye gitmiyor zaten ben bayrami evde gecirdim babasigil annemgile geldi cikdim yukariya bayramlasdim sonra indim baktim eve gelmis dedim babangil yukarda bi git bayramlas yok dedi ben sonra onlarla bayramlasirim sonra onlar fark etmedi gitti misafirler sonra indim geri evime hem cocugu yatirayim diye dedim bari annemgillen bayramlas amaaaann dedi ya ayni binadayiz yüz yüze bakiyoruz ne var kimse yoktun zaten git 5 dakika bayraminiz mubarek olsun dedi dimi bende bagirdim ya insan bu kadar mi yobaz olur biktim senden diye
benimkiylen kavga ettim morelimi alt üst etti...
simdi cikti gitti keske diyorum hep ama zamani geri alamiyorum keske onlan evlenmeseydim annemgili dinleseydim ben sadece mutlu olmak istedim olmadi
10 senemi bosa harcamissim gencliyim bosa gitmis benim gözyaslarim hic dinmeyecek...
canım benim yaaa seni çok iyi anlıyorum.benim kocam da ööleydi.şimdi biraz biraz aştı.gezmeye gitmeyi sevmez misafiri sevmez...hep yetiştirme tarzından dolayı.ailesi küçük çocuk diye biyere götürmemiş gelen olunca da çıkarmamış eee asosyal bireyler işte.şimdi daha iyi aama.arkadaş çevresi çok iyi ve gelip gitmeler onu biraz düzeltti.ama hala akrablara giderken pek istemez ben ne konuşucam falan diye.biraz da çekingen yetiştirilmiş tabi konuşurken bile yanlış anlaşılırım korkusu var.ama gerçekten zor hele sen sosyal ve gezmeyi seven birisiysen zor gerçekten...
slmmm kızlarrrr.... herkesin ramazan bayramını kutluyorumm.herkese çokkk güzel bir bayram diliyorumm...
begen e bascakdim göremedim begen button u sadece bendemi yok acaba :26:
begen e bascakdim göremedim begen button u sadece bendemi yok acaba :26:
bendede yok...
canım iyi bayramlar.bayramın mubarek olsun..
bayram bayram canında sıkılmış canım benim yaaa..
bendede var aynı kocadan düşün burda ailesindeyiz ve karı koca gezmiyoruz,bikaç yere gidyoruz annesigille beraber oda zorla...
sonrasında ben yalnız kalıyorum o arkdaşlarına bende dul gibi kaynanamlarla geziyorum ve bunada sinir oluyorum gitmesem bozuluyolar ama oğulları tek takıldığından alışmamış aile gezmesine....
off off..6senedir çok üzüldüm..mesela burda 1haftadır eşim akşamları evde yok hep dışarıda..gece geliyor eve...
ilk evlendiğimiz yıllar nasıl ağlardım eve gelmezdi uyumaya odaya girerdim hergece aynı dAVA...
o bana anlam veremezdi bende onun bu kadar düşkün olmasına arkdaşlarının..yine giderdi derdim bigece çıkma bari ama hiçbişey değişmezdi..
ban hakvermediğinden devam ederdi..artık yoruldum herşeye yıprana yıprana sağlığımdan oldum,ya uçuğum çıkar dudağım patlar ya boğazım şişer yada alerji dökerim..
daha tam kaşıntılarım azalmadan şimdide 1 haftadır yüzüm kuruyor kaşınıyor,geriliyorum elimde olmadan bide eşim böyle..
napalım allah başka sorun vermesin,daha beter kocalar var neler var neler..
hayir bendede yok ya bende aradim bulamadim
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlarsakin bir bayram geçiriyorum çok kormuştum gelen giden kalabalık çok olur diye çok şükür herkes biyerlere kaçmış sanırım kimsecikler yok ramazan boyu bedenen ve ruhen okadar yoruldumki bide bayramda kalabalık çekemezdim Allah biliyoya önümüzdeki hafta yiğenimin sünneti var gelen giden olursa uzaktan ne yapacam diye kafayı şimdiden yiyorum. evimin ortamından uzun süre uzak durmak bana yaramıyor anladım bunu :26: eşimide çok özledim. bugün bana çok tatlı bir mail atmış sanki ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi kalbim pırpır ede ede açıp okudum herkes kocişinden şikayetçi bende yanımda olduğunda şikayetçiyim çoğu zaman ama böyle uzak olduğumuzda dünya bi yana o bi yana oluyor onsuz nefes almıyor yaşamıyorum sanki.iki zıt kutup olsakta ortak bir noktada buluşuyoruz ki birbirimiz olmadan asla mutlu değiliz ve birbirimizi çok seviyoruz
sibel29 keşke evlenmeseydim 10 yılım boşuna gitti vs dedi gerçekten üzüldüm.severek ve isteyerek evlendikten sonra bu sözler çok acı.gerçekten üzülüyorum bu durumda neden niçin böyle oldu diye.insan eşiyle ailesiyle mutlu değilse hayatta hiçbir zenginliği yok demektir bence.dünyanın en zengini evinde mutlu olan huzurlu olan insandır düşüncesindeyim ben.dilerimki en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarım sayılı zenginler arasında yeralırsınız inşallah
of sanki hepiniz ayrı ayrı bizim evi anlatıyorsunuz aynı annemle babam ben sadece bu kadar geçimsizlik onlarda olur deyip umut besliyordum küçükken en sevdiğim oyun evcilikti evliliğe çok düşkünümdür ergenlik döneminde bile ilerideki evliliğimi hayal ederdim hayallerimde çok güzel bir ev içindekiler mutluydu ama görüyorum ki hayaller gerçek olmuyor ve ben belkide çok yakın b.r zamanda nişan yapacağım ve resmen evlilikten evlenmekten eşim olacak kişiden çok korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?