70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlı ya kadar çok ii gidiyormuşsun :) ama bayram kıyağı olsun oda kendine

artik begen yapamiyoruz demekki:26:

seninde bayramin kutlu olsun canim sagol hayatim iyi dileklerin icin iyi huylari da var yok diyemem ama hangisi daha agir basiyor anlamadim
ağır konular bunlar Allah herkesi mesut etsin.evlilik zor ve bi okadarda kolay sadece uyumu yakalamak zaman alıyor

iki kişilik düşündükten sonra mutlu olmaman imkansız.karşındaki helal süt emmiş insani ve manevi değerlere önem veren bir insan evladıysa karşılıklı anlayış ve ortak yolda yürüdükten sonra samanlık seyran olur eşim evlenme teklif ettiğinde seni mutlu edebilirmiyim diye sormuştu bana.bende ben mutlu olmayı istemezsem sen ne yaparsan yap beni mutlu edemezsin demiştim bu yüzden diloşcum evi yapan dişi kuştur sen mutlu olmayı istersen inan mutlu bir evliliğin olacaktır hiç sıkıntı yapma

bende yiyorum yiyorum ve yiyorum hemde öyle böyle değil sadece eskisi gibi öğün aralarında atıştırma yapmıyorum.belki o yüzden kilo almıyorum yada almadığımı sanıyorum pantolonlarım bollaşmış ama sanki gövdem eskiye göre daa iri daha şiş gibi bir tartım bir mezuram bile yok bu belirsizlik çok kötü 1 ekmek eksik yiyorum belkide çikolata tatlıda yiyorum son 1 haftadır.regliyim diye canım çekiyor kendimide engelleyemiyorum yiyorum aferin bana

86 kilo dan 73e düştüm .. sabah süper bi kahvaltı esmer ekmekle 6 dan sonra hiç bi şey yememek şartıyla akşam yürüyüşleri verdim gitti

bayramın 1 ve 2. gunu yedım :S:S: bu arada herkese iyi bayramlar ve tam regl olma haftam bugun yarın gelecek ve tartıya çktım en son 29 ağustosta 74.800 düm bu sabah tartımdım 75.900 çıktım hemen almışım benim vücut hiç inkar etmez sağolsun bugunden itibaren dıkkat edıcem bu arada su tuketıyorum tek avuntum o çunku vucudumda yağ oranı normal su oranı fazla çıktı ödem olmuş herhalde :S:S:

kızlar selam forumda yeniyim en çok bu bölüm ilgimi çektiği için üye oldum diyebilirim üye olacam 70 79 kilo aralığına derken zaman geçti ve ben üye oldum ve eğer üye olsam sanırım grubun en tontonu da ben olurdum 79kilo ile ama kendi yöntemlerimle zamana yayarak şuan 68kiloya düştüm ve bi alt gruba üye oluyorum hepinizi en kısa zamanda oraya bekliyorum :))) yöntemlerim gayet basit mantıklı ve sağlıklı yöntemler diyeti hayatınızdan çıkarın hepinize sağlıklı fit günler dilerim

tebrik ederim canım ama ben değil fakat bu topikteki çoğu arkadaş 60lı kilolarda zaten ama yınede başlangıç kıloları 70ler olduğu için burada devam edıyorlar senıde beklerız yanı

kızlarrrr ben geldimmmm
kaç gündür yoktum özür dilerim çok özlediiiiiiiiiiiiiiiimmmm
neyse öncelikle iyi bayramlar dileyeyim ama bayram geçti umarım hepinizin iyi geçmiştir
ben annemdeydim o yüzden uğrayamadım fırsat bulamadım hepinizi öptüm geçmiş çoooooooooooooooooooooooooooook uzun ben bi dalayım
kilo alamadım çünkü dikkat ettim
herkes kilomu yüzüme vuruyor bıktımmmm

tatlı ya kadar çok ii gidiyormuşsun :) ama bayram kıyağı olsun oda kendine

baklava türü tatli olmazsa aramamda böyle imrik tatlisina dayanamadim gecen gün yedim 4 cesit baklava o bana 1 sene yeter herhalde

ah keske bende bi 6 yi görsemde arada kacamak yapsam :97: gerci 6 yi görmedende yapiyorum onu

karnim cook agriyoo disarisi 26 derece benim ayaklar üsüyo isarkadasindan corap aldim giydim capri pantolonun üstüne birde kalin yelek giydim napim cok üsüyorum regl olacam dönem herkes seviniyor regl olcam diye ben agliycam bugün birde saat 18 e kadar calisiyorum

Son düzenleme:
merhaba kizlar beyimin telefonundan yaziyorum . Net yoktu kac gundur. iyisinizdir insallah. Biz tasindik esyamizi yerlestirdik. Bayrama memlekete gidemedik yalniz yalniz oturduk. Neyse bugun sabah tartildim 65.4 cikti kilom. . Pazr gunu baslayali 3 hafta olacak diyete. Ama bu aralar pek dikkat edemedim tasindik yaa . Ama cokda yemedim. Tartima kavustum . Opuyorum herkesi.

tatım aslına benimki de tatlı şikayetlerden.ben de hiç ayrılamıyorum benimkinden çok özlüyorum ve çok seviyorum.ama bi de kızdırmasa işte...

sibelcimm tatlım benimki de varsa yoksa arkadaşları ama ben neler hissttiğimi anlattım anladı aslında biraz ya da bayağı azalttı gezmeyi.ama onda suç yokki ailesi ööle alıştırıyo erkektir gezsin evde ne işi var iş mi yapacak.şimdi de kayınnam nasihat veriyo aman oğlum evde otur karını üzme diye sinir oluyorum.ööle alışmış artık bi daha düzelir mi.sakın canını sıkma senin yok mu arkadaşların çık onlarla gez dolaş.kabulederse yardım alın hatta başka problemler de varmış madem.ve sakın elalem ne diyecek diye düşnme sağılığından daha önemli değilya.eşin sen boşanamazsın diye rahat biraz göz dağı istiyo bence.

aman nedir bu kadın milletinin kocalardan kilolardan çektiği.tüm K lardan uzak durmak lazım bize yaramıyor ben şikayetçiyim ikisindende bu ara.habire yiyesim var bu ekmekler yaktı beni 1 aydır ekmek pide şimdide tatlı çikolata evime gitmek istiyorum.ya bana kilo aldım gibi geliyor ama kıyafetlerim evdekinden daha bol geliyor acaba diyom yıkana yıkana gevşedilermi :26: ay bu tartısızlık kötü her sabah bugün dikkat edecem diye kalkıyorum ama nefsime yenik düşüyorum hep anamın yüzünden beni sabah namazı uyandırıyor yarım yamalak uykuyla düzgün karar veremiyorum yeniliyorum nefsime insan az yediği zamanı özlermi yeminle ben özledim diceksiniz zaten senin neyin normalki duyguların özlemlerin normal olsun napim fabrikasyon hatası sanırım
bu arada kocişimi çok özledim.aşk tazeliyoruz 1 hafta oldu özlemimiz tavan yapmış durumda bir görüşelim 1 saate kalmaz kedi köpek oluruz ama yinede güzel heyecanlar.her evli çifte yılın belli zamanları belli süreler ayrı geçirmelerini tavsiye ederim her yönden birbirinizin kıymetini anlıyor ilk aşk heyecanını yaşıyosunuz
sonbahar geliyor ama şuan benim içimde ilkbahar çiçekleri açmış durumda 10 gün sonra kışı getiririz o ayrı ama bu anlar gerçekten muhteşem Aşık oluyorum eyvah yerimde duramıyorum

canim benim anlatiyom bir kulagindan girip öbüründen cikiyor benimki beni dogru dürüst dinlemiyo dedigim dedik caldigim tütük ama bende 3 gündür konusmuyorum artik onlan bakalim inatim inat bu sefer ben baris bayragini kaldirmiycam bugün babam telefonda seninki beni gördü de bayramlasmadi bile 3 üncü gün oldu dedi ne diycemi bilemedim cok üzüldüm onlarda bekliyorlar

amannnn kocalar yine kızdırmış galiba alın benden de o kadar bayram arefesi biraz atıştık bizde çocuk gibiler işte bazen unutuyoruz biz bunu sanırım onlardan sorumluluk duyarlılık düşünce bekliyoruz ama nerdeeeeeeeeee

herkese iyi bayramlar gecikmeli.....

net yok bu aralar giremiyorum ve bi süre giremeyecem sanırım

tatlıları hüpledtiyom bu aralar yarın dan itibaren grev var

herkese iyi geceler..

iyi geceler çıtırlar nasılsınız kimsecikler yok ramazan ayı bitti artık eski düzene devam çok şükür kilo almadan atlattım bayramıda tatlı yemedim dondurma hariç o zati benim içintatlı sayılmaz nefes almak gibi bişeycik iştecallenimede başlıyorum yarın sabah tutmayın beniiiiiii kalça basen göbek elveda çıtır hayat merhababu arada herkes artık kilo verdiğimi farketti hemide çoooook vermişim öle diyolar 42 beden tunik aldım accık bol geldi ama 40 bedende olsa olurmuş çok güzel bir duygu iyiki başlamışım diyete iyiki tanımışım sizleri nasıl verdin diye soranlara 70-79 diyorum o ne zayıflama ilacımı diyorlariyiki varsınız süpersiniz kızlar devam devam durmak yok

çooooooooooooookkkkk tbr ederim canım darısı başıma inşallah

bildirimim..

başlangıç 75
geçen hafta 63,4
bu hafta 61,9
giden 1500 gr
toplamda giden 13100 gr

lequim ( 63,4 / 61,9 / 1,5 / %2.37 )

herkese günaydın.. geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.. ben pek bayram geçiremedim, arifeden bi gün önce teyzemdn kötü bi haber aldık, beyin kanaması geçirmiş, anjüye almış doktorlar hemen ama anjü için olan ilaçlar alerji yaptıgı için hala ne anjü ne de ameliyat yapılamadı, araya bayram girdi fln bide öyle bekliyolar.. gazi hastanesine hava ambulansıyla götürüldü karstan, pazartesiyi bekliyoruz smdi, o zmna kadar dayanabilirse doktorlar ameliyata almaya calıscaklar, annemler teyzemin yanındaydı bende balıkesire gittim kanser olan teyzem bizde kalıyo kemoterapi görüyo biliosunuz bende o teyzemle ilgiliendim hep, kaç gece hastaneye acile gttik diğer teyzemin beyin kanaması gecirdiğni duyunca panik atak oldu her gece krizlere fln girdi, bgn de işteym dün gece döndüm, bugün iş cıkısı da ankaraya gidicem diğer teyzemin yanına, ameliyat olmadan bi göriiim elini öpiiim doktorlar pimi çekilmiş bomba gibi diyolar
hiç dikkat edermediğim halde geçen hafta aldığım fazlalıklardan kurtulmuşum, bu sabah evde tartılınca sasırdım, bide şişliğim war reglolamamdım hala, öyle işte kızlar, herşeyin başı saglık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…