bugün neler yedim bi yazayim
sabah: 1 haslanmis yumurta,1 domates,yarisinin yarisisalatalik, kücük turp
öglen toplanti vardin yiyemedim saat 15.30 a kadar sürdü cikinca elim titredi resmen aclikdan vucut alismis demekki habire yemeye sinyal veriyo
birde wc aradim sokaklarda girdimmi mc donalds a wc ye e birsey almadan cikamadimbi kücük dondurma aldim külahsiz cilekli
anem aradi nerde kaldin gel misafirler var diye beni bekliyorlarmis onlarlan bir tabak kisir yedim bir dilim de irmik tatlisi
yorumlarinizi bekliyorum cok mu :26:
ağır konular bunlar Allah herkesi mesut etsin.evlilik zor ve bi okadarda kolay sadece uyumu yakalamak zaman alıyorartik begen yapamiyoruz demekki:26:
seninde bayramin kutlu olsun canimsagol hayatim iyi dileklerin icin iyi huylari da var yok diyemem ama hangisi daha agir basiyor anlamadim
iki kişilik düşündükten sonra mutlu olmaman imkansız.karşındaki helal süt emmiş insani ve manevi değerlere önem veren bir insan evladıysa karşılıklı anlayış ve ortak yolda yürüdükten sonra samanlık seyran olurof sanki hepiniz ayrı ayrı bizim evi anlatıyorsunuz aynı annemle babam ben sadece bu kadar geçimsizlik onlarda olur deyip umut besliyordum küçükken en sevdiğim oyun evcilikti evliliğe çok düşkünümdür ergenlik döneminde bile ilerideki evliliğimi hayal ederdim hayallerimde çok güzel bir ev içindekiler mutluydu ama görüyorum ki hayaller gerçek olmuyor ve ben belkide çok yakın b.r zamanda nişan yapacağım ve resmen evlilikten evlenmekten eşim olacak kişiden çok korkmaya başladım
bende yiyorum yiyorum ve yiyorumbugün neler yedim bi yazayim
sabah: 1 haslanmis yumurta,1 domates,yarisinin yarisisalatalik, kücük turp
öglen toplanti vardin yiyemedim saat 15.30 a kadar sürdü cikinca elim titredi resmen aclikdan vucut alismis demekki habire yemeye sinyal veriyo
birde wc aradim sokaklarda girdimmi mc donalds a wc ye e birsey almadan cikamadimbi kücük dondurma aldim külahsiz cilekli
anem aradi nerde kaldin gel misafirler var diye beni bekliyorlarmis onlarlan bir tabak kisir yedim bir dilim de irmik tatlisi
yorumlarinizi bekliyorum cok mu :26:
kızlar selam forumda yeniyim en çok bu bölüm ilgimi çektiği için üye oldum diyebilirim üye olacam 70 79 kilo aralığına derken zaman geçti ve ben üye oldum ve eğer üye olsam sanırım grubun en tontonu da ben olurdum 79kilo ile ama kendi yöntemlerimle zamana yayarak şuan 68kiloya düştüm ve bi alt gruba üye oluyorum hepinizi en kısa zamanda oraya bekliyorum :))) yöntemlerim gayet basit mantıklı ve sağlıklı yöntemlerdiyeti hayatınızdan çıkarın hepinize sağlıklı fit günler dilerim
tatlı ya kadar çok ii gidiyormuşsun :) ama bayram kıyağı olsun oda kendine
bende yiyorum yiyorum ve yiyorumhemde öyle böyle değil sadece eskisi gibi öğün aralarında atıştırma yapmıyorum.belki o yüzden kilo almıyorum yada almadığımı sanıyorum pantolonlarım bollaşmış ama sanki gövdem eskiye göre daa iri daha şiş gibi bir tartım bir mezuram bile yok bu belirsizlik çok kötü 1 ekmek eksik yiyorum belkide çikolata tatlıda yiyorum son 1 haftadır.regliyim diye canım çekiyor kendimide engelleyemiyorum yiyorum aferin bana
sagol canim
bende birtek benimki öyle zanettiyorum gerci senin dedigin gibi aileden görmemis belki illerde deyisir diye umut ediyorum herzaman normalde zaten biryere gittiyi yok ama bari özel günlerde yapma artik onlan tartismakdan da yoruldum dün 1 saat sonra geri geldi eve bende yattim hemen bakalim artik sabir tasi nezaman catlayacak...
bendede yok...
canım iyi bayramlar.bayramın mubarek olsun..
bayram bayram canında sıkılmış canım benim yaaa..
bendede var aynı kocadan düşün burda ailesindeyiz ve karı koca gezmiyoruz,bikaç yere gidyoruz annesigille beraber oda zorla...
sonrasında ben yalnız kalıyorum o arkdaşlarına bende dul gibi kaynanamlarla geziyorum ve bunada sinir oluyorum gitmesem bozuluyolar ama oğulları tek takıldığından alışmamış aile gezmesine....
off off..6senedir çok üzüldüm..mesela burda 1haftadır eşim akşamları evde yok hep dışarıda..gece geliyor eve...
ilk evlendiğimiz yıllar nasıl ağlardım eve gelmezdi uyumaya odaya girerdim hergece aynı dAVA...
o bana anlam veremezdi bende onun bu kadar düşkün olmasına arkdaşlarının..yine giderdi derdim bigece çıkma bari ama hiçbişey değişmezdi..
ban hakvermediğinden devam ederdi..artık yoruldum herşeye yıprana yıprana sağlığımdan oldum,ya uçuğum çıkar dudağım patlar ya boğazım şişer yada alerji dökerim..
daha tam kaşıntılarım azalmadan şimdide 1 haftadır yüzüm kuruyor kaşınıyor,geriliyorum elimde olmadan bide eşim böyle..
napalım allah başka sorun vermesin,daha beter kocalar var neler var neler..
tatım aslına benimki de tatlı şikayetlerden.ben de hiç ayrılamıyorum benimkinden çok özlüyorum ve çok seviyorum.ama bi de kızdırmasa işte...Bayramınız mübarek olsun arkadaşlarsakin bir bayram geçiriyorum çok kormuştum gelen giden kalabalık çok olur diye çok şükür herkes biyerlere kaçmış sanırım kimsecikler yok ramazan boyu bedenen ve ruhen okadar yoruldumki bide bayramda kalabalık çekemezdim Allah biliyoya önümüzdeki hafta yiğenimin sünneti var gelen giden olursa uzaktan ne yapacam diye kafayı şimdiden yiyorum. evimin ortamından uzun süre uzak durmak bana yaramıyor anladım bunu :26: eşimide çok özledim. bugün bana çok tatlı bir mail atmış sanki ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi kalbim pırpır ede ede açıp okudum herkes kocişinden şikayetçi bende yanımda olduğunda şikayetçiyim çoğu zaman ama böyle uzak olduğumuzda dünya bi yana o bi yana oluyor onsuz nefes almıyor yaşamıyorum sanki.iki zıt kutup olsakta ortak bir noktada buluşuyoruz ki birbirimiz olmadan asla mutlu değiliz ve birbirimizi çok seviyoruz
sibel29 keşke evlenmeseydim 10 yılım boşuna gitti vs dedi gerçekten üzüldüm.severek ve isteyerek evlendikten sonra bu sözler çok acı.gerçekten üzülüyorum bu durumda neden niçin böyle oldu diye.insan eşiyle ailesiyle mutlu değilse hayatta hiçbir zenginliği yok demektir bence.dünyanın en zengini evinde mutlu olan huzurlu olan insandır düşüncesindeyim ben.dilerimki en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarım sayılı zenginler arasında yeralırsınız inşallah
seninde bayramin kutlu olsun canimin icisimdi de mesela bayramin ikinci günü arkadaslariyla dünde öyle benmi arkadaslarinmi desem herhalde onlari secer ayni hayatim gitme diyom dinlemiyo bile ben sevelek evlenmeseydim evlendigim ilk haftasi ayrilirdim herhalde birde benim ilk evliligim deyil ilk i de basli basina hataydin görücü üsülü baktim sevemiyorum nisanliyken ayrilcakdim akrabalar nisanlilik evlilik gibidir söz verildi mecbur evlencek dediler ona dedim ayril ben ayrilamiyorum oda yanasmadi herkese numara yaptim gercek gibi evlendim ama gercek deyildin sadece kayit üzeri 1 hafta ayni evde iki yabanci gibi yasadik 1 sene sonra ayrildik simdiki esimi sevdim anemgil istemedi kactim beni 1 haftalik evliyken kavga sirasinda evden atmak istedi gidemedim es dost akraba nederler diye diye o da biliyor tabii ayrilamiycami 10 sene oldu evleneli yinede seviyorum ayrilamiyorum ama istesemde zor biraz ben ilkinden ayrildigimda herkes birsürü laf etti bidaha ugrasamam kaldiramam aman bosver kdrcimm ben sana neler cektigimi anlatsam benlen oturup aglarsin
tatım aslına benimki de tatlı şikayetlerden.ben de hiç ayrılamıyorum benimkinden çok özlüyorum ve çok seviyorum.ama bi de kızdırmasa işte...
sibelcimm tatlım benimki de varsa yoksa arkadaşları ama ben neler hissttiğimi anlattım anladı aslında biraz ya da bayağı azalttı gezmeyi.ama onda suç yokki ailesi ööle alıştırıyo erkektir gezsin evde ne işi var iş mi yapacak.şimdi de kayınnam nasihat veriyo aman oğlum evde otur karını üzme diye sinir oluyorum.ööle alışmış artık bi daha düzelir mi.sakın canını sıkma senin yok mu arkadaşların çık onlarla gez dolaş.kabulederse yardım alın hatta başka problemler de varmış madem.ve sakın elalem ne diyecek diye düşnme sağılığından daha önemli değilya.eşin sen boşanamazsın diye rahat biraz göz dağı istiyo bence.
iyi geceler çıtırlar nasılsınız kimsecikler yok ramazan ayı bitti artık eski düzene devam çok şükür kilo almadan atlattım bayramıda tatlı yemedim dondurma hariç o zati benim içintatlı sayılmaz nefes almak gibi bişeycik iştecallenimede başlıyorum yarın sabah tutmayın beniiiiiii kalça basen göbek elveda çıtır hayat merhaba bu arada herkes artık kilo verdiğimi farketti hemide çoooook vermişim öle diyolar 42 beden tunik aldım accık bol geldi ama 40 bedende olsa olurmuş çok güzel bir duygu iyiki başlamışım diyete iyiki tanımışım sizleri nasıl verdin diye soranlara 70-79 diyorum o ne zayıflama ilacımı diyorlar iyiki varsınız süpersiniz kızlar devam devam durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?