70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar merhabalarrrrrr herkesin ramazan-ı şerif bayramı mübarek olsunnnnnnnn
burada günler full geçiyor bi türlü giremedim aklım hep sizdeydi...dün sabah izmirden gelen misafirlerimizi uqurladık...ancak fırsat oldu...sabah erken kalkıp bi bakıyım dedim...
ee nasılsınız bakalım inşallah keyifler yerindedir...
kuzenimin yarın kınası pazar günüde düqünü var...şehir dışından gelen gelene....çok kalabalık oldu evleri...bir telaşki sormayın...abiyelerimiz hazırlandı bakalım fıstık olabilecekmiyiz...pazar akşamı düqünden hemen sonra istanbula dönüyoruz kızlar...ve hemen maraton yaşantımız başlıyor..salı çarşamba perşembe ve cuma günleri kızımın sınavları var...dua ediverin her zaman takdir alan kişi şimdi sınıfta kalmayla karşı karşıya...6 dersten 2 sini verdi..geçmesi için 1 tanesini daha vermek zorunda...dualarınıza ihtiyacımız var...
tuqbacım affffffffffffffffferrrrinnnnnnnnnnnnnnn kıs sanaaaaaa listeyi yapamyı başarmışsın... e artık her hafta yaparsın listeyii

kızlar muazzezden bi haber varmı...halen giremedimi kk ya...kadir gecesi mesaj atmış ama telefonumda olan bi problemden dolayı geri dönemedim...neyse dün telim düzeldi birazdan bi mesaj atarım...

hepinizi çok öpüyorum..inşallah dönünce görüşürüz...sizleride özledim..her hafta düzenli kilo vermeyide....tatildi bayramdı herşey bitti yeni sezon açılıyor hadi bakalım hep beraber kaldıqımız yerden devam...kalan kilolarımızı def edip hep beraber korumaya geçicez kızlar...
iyi bakın kendinize...
öpüyorummmmmmmmm

çooooooooooooookkkkk tbr ederim canım darısı başıma inşallah
teşekkür ederim canım sağol başladık bir kere hepimizin kilolar gidecek başka yolu yok

canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun teyzen içinde üzüldüm geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inşallah
ayrıca tebrik ederim canım bu hafta güzel vermişsin çıtır olma yolunda son noktalara geldin maşallah sana

okuyunca bi an öyle kaldım yazacak bişey bulamadım..çok geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versin...gerçekten çok üzüldüm...Arkadaşlar hepimiz dua edelim...birbirimize destek olalım...arkadaşımız zor günler geçiriyor ve desteqe ihtiyacı var teyzelerininde duaya...
sende Allaha tevekkül et cnm O heşeyin iyisini bilir...dualarınızı edip gerisini Rabbimize bırakın...tekrar geçmiş olsun....

seninde bayramın mübarek olsun canım yoğunluk devam anlaşuılan neyse artık kış gelince bu topik eski düzenine girecek anlaşılan okalabalık günlerine düğünde güzel olacaksın sanırım çıtır halinle bide resin çekilde gözlerimiz bayram etsin

bildirimide yapim ben

başlangıç:82
geçen hafta:71,7
bu hafta:71,5
giden:200gram
toplamda giden:10500
hedef:55

merhaba bugun cuma ben listede filan değilim ama bildirim yapayım istedim

başlangıç kilom: 80.5 (28.07.2011)

geçen hfta hatta geçen pazartesi 74.800

bugün 76.100

gelen 1300 :S ama reglim şuan

toplam giden 4.400

beden 40-42

spor yok ama olacak haftaya

günaydın güzel ve çıtır arkadaşlar bu sabah sanki kaçırdım 2 tane peynirli pişi ve 2 yumurta yedimmmm
kilo bildirimi yapayım
başlangıç:82
geçen hafta:76.7
bu hafta:77.7
gelen:1000gram
toplamda giden:4.300
hedef:55
kilomu aldım regl mı olucam ondan mı bilmiyorum
ayyy bu bebek hiç susmuyo uyutim de gelim

merhaba millet geçmiş bayramınızı kutlarım
iş başındayım, elim boş, zaten patron da nöbet tutma misali boş boş oturmam için çağırdı iş arkadaşımla dönüşümlü çalışacağız bugün ben geldim yarın o gelecek falan filan işte.. biraz hasta oldum.. bütün hafta hasta nişanlımla ve yorgun annemle vakit geçirdim sonunda ben hasta oldum ama olsun ben çabukcacık ayakta atlatıveririm.. hatta bu hafta sonu sanırım havuza gideceğim ama bu dobişko halimle nasıl insan içine çıkacağım konusunda tereddütlerim var :78: ay iki gündür biriciğimle balık tutumaya gidiyoruz iskeleye, olta falan aldık heveslendik.. çok zevkli yaa geçen gün akşam tutmuştuk dün öğlen tuttuk ve ben amele yanıklarıma yanık ekledim tuttuk dediğime bakmayın o kadar beklememize iki üç tane aşkım tuttu ben yine avcumu yaladım zaten tuttuklarımızı geri saldık ay özlemişim be ordan burdan çenem düşüverdi yine ama öyle mayışık öyle uyuşuğum ki kkya girmeye bile üşendim neyse geçmiş aynen tahmin ettiğim gibi fazla birikmemiş ben geçmişe doğru dalıp dalıp çıkayım o zaman:80:

kızlar beğeni neden yapılmıyor :44: beğendiğim çoğu mesaja duyarsız gibi hissettim kendimi :44:

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.. gelince üst üste ağır gelmiş ama sen gönlünü serin tutmaya çalış ki bu zamanlarda yakınlarımızın, hastalarımızın morale çok ihtiyacı oluyor.. umarım tez vakit iyileşir teyzelerin..

Bu arada sevgilim doğum günümü hatırlamadı. :)

:96:öldür onu :117:

sen de onu öldür :88:

bu adamlar beni topiğin seri katili yapacaklar ama çok sinir oluyorum

Son düzenleme:
Selamlar herkesee...

Bayram bitti biz evimize döndük, malesef eşiminde izni bitmiş oldu tabi özel sektör öyle 9 günlük bir tatilimiz olamadı neyse sağlık olsun..
1. günü istanbuldaki akraba ziyaretlerini halledip öğleden sonra yola çıkıp memlekete gittik kardeşler beraber.. annemler babamlar anane dayı güzel bir bayram oldu..
dün öğleden sonra da yine yola çıkıp geldik..

Bayramda çok yermiyim acaba diyordum ama 1. günün sabahı uyandıgımdan ıtıbaren 3. günün sabahına kadar midem rahatsızdı hep ağrı, asit fazlalığı, mide gazı, bulantı karışık geçti..
o yüzden 2 gunde kahvaltıyı zorla yıyıp yatana kadar bırsey yıyememıstım... yedikçe kötü oluyordu.. bır tek dun ağzımın tadıyla bır kahvaltı yaptım meşhur keşkeğimizi yedim..
sonrası da yıne yollarda gectı bırsey yemedım.. yanı kötü oldu mide işleri ama kilo almamak iyi yanıydı işte.. bu sabahı perşembe sanıp tartılmayı unuttum..
ama dün akşam yatmadan önce tartılmıştım onu mu bildirsem ne kadar doğru olur bilmiyorum.. olmazsa yarın sabah tartılırım geç olmazsa.. :44:

kızlar hani bir şey yerken yediğinize odaklanın tv falan izlemeyin falan denir ya, tamam biliyoruz ama az önce bunu feci onayladım yemek yediğim yer bugün açmamış, ben de mecbur yakın bir dönerciyi aradım koca yarım ekmek arası geldi ve pcye bakarken ne ara yuttum o yarım ekmeği, bi fikrim yok ekmeğe baka baka yeseydim daha başında tıkanırdım herhalde :106:

qivicimm bende az önce döner yedim ama ne ara yedigimi bende hatirlamiyorum

bildirimi aksam evden yapacam kacak kucak giriyorum

sizi dönerciler sizi.ama ben sizle aynı fikirde değilim.bende yemeğe odaklandığım zaman doymuyorum bu yüzden yemek yerken genelde pc tam karşımda oluyor.iki tık tık yapıyorum sonra 1 lokma alıyorum uzun zamandan beri ilkkez normal kahvaltım olan zeytin peynir domates salatalık 4 lüsüyle kahvaltı yaptım ve şimdide çayımı içiyorum.aslında doydum ama beynimde ve gözümün önünden dolaptaki baklava kapı girişindeki lokum ve çikolatalar geçmekte.kendimi zapt etmeye çalışıyorum.şurda sünnet düğününe tam 1 hafta kaldı ve ben belirsiz bir kilodayım aldımmı verdimmi ben onu yendimmi bilmiyorum bunun dışında 1 haftadır ayrı oluğum kocişimle aşk tazelemeye devam etmekteyim.sanki yeni tanıştıkta aşık olmuşuz gibi ya bu heyecan hiç bitmesin istiyorum ama şu bir gerçek evlilik aşkı öldürüyor eve girince herşey biticek

evet bende aynen öyleyim, birşeyle meşgulken yemek yiyince doyuyorum,
tv olsun pc olsun, ya da bır arkadasımla sohbet ederek olsun normalde doydugumdan cok daha az mıktarla doyuyorum ve cabuk..
o yuzden dıyetısyenlerın o tavsıyesı bana uymuyor.. yemeğe ne kadar adapte olursam o kadar yiyesim gelir gözüm doymaz...
sadece yemek değil yanı abur cubur du pastaydı vs ne olursa..

aynen ya bi anlık gafletle bir tencere yemeği yer ve doymam.mesela şimdi olduğu gibi anneme yemek verirken güzelim esmer ekmeğin kabuğunu sıyırdım peynirle yedim güya kahvaltı yapalıda 1 saat anca oldu .ama gözüm aç işte hala aklımda tatlılar var aç değilim ama aç gözlüyüm ya :84::84: evimi özledim evime gidip aç kalmak istiyorum :84::84:

şu haftayı bi atlatayım, ben de döneceğim domates salatalık peynir zeytin.. inş.. inş..
büyüklerimizin bir bildiği varda demişler.aklımda kalacağına midemde kalsın diye bende büyüklerimn izinden giderekten 4 dilim kocaman baklavayı hüplettim bir rahatlama bi ferahlama bir doygunluk hissi yaşıyorum anlatamam bidaha nerde bulucam baklavayı dimi pişmanlık duymuyorum pişman olursam moralim bozulur ve hormonlarım açlık hissi uyandırır daha çok yerim.aferin bana iyiki yemişim oh sefam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…