teşekkür ederim canım sağol başladık bir kere hepimizin kilolar gidecek başka yolu yokçooooooooooooookkkkk tbr ederim canım darısı başıma inşallah
canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun teyzen içinde üzüldüm geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inşallahbildirimim..
başlangıç 75
geçen hafta 63,4
bu hafta 61,9
giden 1500 gr
toplamda giden 13100 gr
lequim ( 63,4 / 61,9 / 1,5 / %2.37 )
herkese günaydın.. geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.. ben pek bayram geçiremedim, arifeden bi gün önce teyzemdn kötü bi haber aldık, beyin kanaması geçirmiş, anjüye almış doktorlar hemen ama anjü için olan ilaçlar alerji yaptıgı için hala ne anjü ne de ameliyat yapılamadı, araya bayram girdi fln bide öyle bekliyolar.. gazi hastanesine hava ambulansıyla götürüldü karstan, pazartesiyi bekliyoruz smdi, o zmna kadar dayanabilirse doktorlar ameliyata almaya calıscaklar, annemler teyzemin yanındaydı bende balıkesire gittim kanser olan teyzem bizde kalıyo kemoterapi görüyo biliosunuz bende o teyzemle ilgiliendim hep, kaç gece hastaneye acile gttik diğer teyzemin beyin kanaması gecirdiğni duyunca panik atak oldu her gece krizlere fln girdi, bgn de işteym dün gece döndüm, bugün iş cıkısı da ankaraya gidicem diğer teyzemin yanına, ameliyat olmadan bi göriiim elini öpiiim doktorlar pimi çekilmiş bomba gibi diyolar
hiç dikkat edermediğim halde geçen hafta aldığım fazlalıklardan kurtulmuşum, bu sabah evde tartılınca sasırdım, bide şişliğim war reglolamamdım hala, öyle işte kızlar, herşeyin başı saglık..
bildirimim..
başlangıç 75
geçen hafta 63,4
bu hafta 61,9
giden 1500 gr
toplamda giden 13100 gr
lequim ( 63,4 / 61,9 / 1,5 / %2.37 )
herkese günaydın.. geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.. ben pek bayram geçiremedim, arifeden bi gün önce teyzemdn kötü bi haber aldık, beyin kanaması geçirmiş, anjüye almış doktorlar hemen ama anjü için olan ilaçlar alerji yaptıgı için hala ne anjü ne de ameliyat yapılamadı, araya bayram girdi fln bide öyle bekliyolar.. gazi hastanesine hava ambulansıyla götürüldü karstan, pazartesiyi bekliyoruz smdi, o zmna kadar dayanabilirse doktorlar ameliyata almaya calıscaklar, annemler teyzemin yanındaydı bende balıkesire gittim kanser olan teyzem bizde kalıyo kemoterapi görüyo biliosunuz bende o teyzemle ilgiliendim hep, kaç gece hastaneye acile gttik diğer teyzemin beyin kanaması gecirdiğni duyunca panik atak oldu her gece krizlere fln girdi, bgn de işteym dün gece döndüm, bugün iş cıkısı da ankaraya gidicem diğer teyzemin yanına, ameliyat olmadan bi göriiim elini öpiiim doktorlar pimi çekilmiş bomba gibi diyolar
hiç dikkat edermediğim halde geçen hafta aldığım fazlalıklardan kurtulmuşum, bu sabah evde tartılınca sasırdım, bide şişliğim war reglolamamdım hala, öyle işte kızlar, herşeyin başı saglık..
seninde bayramın mübarek olsun canım yoğunluk devam anlaşuılan neyse artık kış gelince bu topik eski düzenine girecek anlaşılan okalabalık günlerine düğünde güzel olacaksın sanırım çıtır halinle bide resin çekilde gözlerimiz bayram etsinselam kızlar merhabalarrrrrr herkesin ramazan-ı şerif bayramı mübarek olsunnnnnnnn
burada günler full geçiyor bi türlü giremedim aklım hep sizdeydi...dün sabah izmirden gelen misafirlerimizi uqurladık...ancak fırsat oldu...sabah erken kalkıp bi bakıyım dedim...
ee nasılsınız bakalım inşallah keyifler yerindedir...
kuzenimin yarın kınası pazar günüde düqünü var...şehir dışından gelen gelene....çok kalabalık oldu evleri...bir telaşki sormayın...abiyelerimiz hazırlandı bakalım fıstık olabilecekmiyiz...pazar akşamı düqünden hemen sonra istanbula dönüyoruz kızlar...ve hemen maraton yaşantımız başlıyor..salı çarşamba perşembe ve cuma günleri kızımın sınavları var...dua ediverin her zaman takdir alan kişi şimdi sınıfta kalmayla karşı karşıya...6 dersten 2 sini verdi..geçmesi için 1 tanesini daha vermek zorunda...dualarınıza ihtiyacımız var...
tuqbacım affffffffffffffffferrrrinnnnnnnnnnnnnnn kıs sanaaaaaalisteyi yapamyı başarmışsın... e artık her hafta yaparsın listeyii
kızlar muazzezden bi haber varmı...halen giremedimi kk ya...kadir gecesi mesaj atmış ama telefonumda olan bi problemden dolayı geri dönemedim...neyse dün telim düzeldi birazdan bi mesaj atarım...
hepinizi çok öpüyorum..inşallah dönünce görüşürüz...sizleride özledim..her hafta düzenli kilo vermeyide....tatildi bayramdı herşey bitti yeni sezon açılıyor hadi bakalım hep beraber kaldıqımız yerden devam...kalan kilolarımızı def edip hep beraber korumaya geçicez kızlar...
iyi bakın kendinize...
öpüyorummmmmmmmm
Bu arada sevgilim doğum günümü hatırlamadı. :)
Çok iyi niyetlisin canım :) 28 ağustos doğum günüm. Öyle olsa dün akşam atardı.
Bütün gün mesaj bekledim, aramasını sıradan mesajlar attı.
Bişey demedim.. Hatırlatmadım daa..
Demin bmw nin bi serisinin ne kadar olduğunu sorduğunda patladım.
Bu gün benim doğum günümdü yazdım.
Cevap:
Hadi be :S
Üzüldüm hemde çok..
benimkiylen kavga ettim morelimi alt üst etti...
simdi cikti gitti keske diyorum hep ama zamani geri alamiyorum keske onlan evlenmeseydim annemgili dinleseydim ben sadece mutlu olmak istedim olmadi
10 senemi bosa harcamissim gencliyim bosa gitmis benim gözyaslarim hic dinmeyecek...
sizi dönerciler sizi.ama ben sizle aynı fikirde değilim.bende yemeğe odaklandığım zaman doymuyorum bu yüzden yemek yerken genelde pc tam karşımda oluyor.iki tık tık yapıyorum sonra 1 lokma alıyorumuzun zamandan beri ilkkez normal kahvaltım olan zeytin peynir domates salatalık 4 lüsüyle kahvaltı yaptım ve şimdide çayımı içiyorum.aslında doydum ama beynimde ve gözümün önünden dolaptaki baklava kapı girişindeki lokum ve çikolatalar geçmekte.kendimi zapt etmeye çalışıyorum.şurda sünnet düğününe tam 1 hafta kaldı ve ben belirsiz bir kilodayım aldımmı verdimmi ben onu yendimmi bilmiyorum bunun dışında 1 haftadır ayrı oluğum kocişimle aşk tazelemeye devam etmekteyim.sanki yeni tanıştıkta aşık olmuşuz gibi ya bu heyecan hiç bitmesin istiyorum ama şu bir gerçek evlilik aşkı öldürüyor eve girince herşey biticek
aynen ya bi anlık gafletle bir tencere yemeği yer ve doymam.mesela şimdi olduğu gibi anneme yemek verirken güzelim esmer ekmeğin kabuğunu sıyırdım peynirle yedim güya kahvaltı yapalıda 1 saat anca oldu .ama gözüm aç işteevet bende aynen öyleyim, birşeyle meşgulken yemek yiyince doyuyorum,
tv olsun pc olsun, ya da bır arkadasımla sohbet ederek olsun normalde doydugumdan cok daha az mıktarla doyuyorum ve cabuk..
o yuzden dıyetısyenlerın o tavsıyesı bana uymuyor.. yemeğe ne kadar adapte olursam o kadar yiyesim gelir gözüm doymaz...
sadece yemek değil yanı abur cubur du pastaydı vs ne olursa..
büyüklerimizin bir bildiği varda demişler.aklımda kalacağına midemde kalsın diyeşu haftayı bi atlatayım, ben de döneceğim domates salatalık peynir zeytin.. inş.. inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?