70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar
hepinizin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun
bayram boyunca bende gölcüğe kızkardeşimin yanına gittim ailecek...çok güzel geçti ,sürpriz yaptık haberleri yoktu...izmit outlette gezmeye gitmişler parkta yeğenimi oynatıyorlardı,bende derinceden itibaren telefonda lafa tuttum taaaaki boynuna sarılana kadar...resme şoka girdi bizi görünce...iyi oldu iyi...kardeşimi hiç hamileyken görememiştim,gördüm çok güzel bir gebiş olmuş,yakışmış...darısı isteyenlerin başına...
geçmişe göz atamadım ama gördüğüm kadarıyla...
legium canım çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını verir inşallah...
senacım allah kızınada zihin açıklığı versin,inş.geçer tatlım,özledim seni hatun
diğer tüm arkadaşlarıda öpüyorum,yeni gelen varsa hoşgelmiş diyorum...ben pazartesi mesaiye başlıycam,kociş bugün başladı...
EVİM EVİM GÜZEL EVİM...
yazmışken bildirimimide yapayım
başlayış:30 ekim 2010
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:63.5
bu hafta:63.5
giden:YOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK
hedef:60
toplam giden:22,5 kg.
beden:38-40
boy:162 cm.

oh maş. maş. afiyet olsun ben baklava yemedim yaa bayramda bi annemi bi naşnlımı gördüm valla, anneme giderken de baklava değil de benzer bi tatlı aldım :26: annem zaten çalışan yorulan kadın yapamaz da.. anane falan tatilde.. of yiyemedim ah olacaktı yuvarlak tepsinin tam göbeği.. çayla... offffffff.. yaa gıriin benim yerime bi dilim atsana ağzına valla ya

hoşgeldin insanın evi gibisi yok dimi bende evimi özledim :84::84: şu son günlerde hiç geçmezya çok sinir bozucu bir durum.bende birgün msjımda evimdeyim diyebilicekmiyim kilo alamadım gelen giden yok diyebilicekmiyim :26: of of bu belirsizlik yedi bitirdi beni bende baklavaları hayatın her anı neden yeme üzerine kuruldu ya.

ben hiç anne baklavası yemedim düşündümde hiç okadar sağlıklı halini anımsamıyorum annemi. bugünlük tatlı hakkımı bitirdim.bayramda şehr dışına çıktı abim bizede söylemeyi unutmuş 2 tepsi baklava yaptırmış tepsiler gelince senin için yerim.ama söz vermim kendimi tutarsam yemem ama hakkın bende saklı kalır ilk tepsiyle bulduğum baklavada buda qivi için demeyi ihmal etmem

valla doğru...nekadar anne baba yada kardeş evi olsada kendi evi gibisi yok insanın...yemek konusu doğanın yaradılışında var be kuşumda biz bi nefsimize sahip olsak sorun kalmıycak...allahtan ben tatlı ve aburcubur sevmiyorumda yokluklarını çekmiyorum...çerez çukulata,dondurma,tatlı,börek çörek sevmem allahtan
geçenlerde bir avmde şu vücut ölçümü yapan makinelerden yağ vs. oranlarıma baktırdım ilk kez...
vücut yağ oranım:17.9
boy:161 cm.
kilo:60.9
yağsız vücut ağırlığı:50 çıktı
iyimi kötümü bilemedim yahuuu
ideal kilonuz:48.5-64 yazıyordu
ideal yağ oranınız:15-23 yazıyordu

maşallahın var ablam.zaten fazlalıklarından kurtuldun bundan sonrası koruma ve form kazanma dönemin
ben hangi dönemdeyim bilmem :26: kilo aldığımı düşünüyorum ama bazı kıyafetlerim bolken sanki bazıları eskiye göre daha dar gibi neyse bu aralar aşık olduğum için belki kilo veririm aşk insanı zayıflatıyomuşya bakalım şu 1 hafta işe yarayacakmı.yeme olayından kastımda hem yemek yeme olarak hemde mecazi anlamda kafayı yemek için içini yemesi gibi bir genellemeden dolayı yeme üzerine yaşıyoruz dedim.

allah bozmasın inş. maşallah de kız,ne mutlu sizeyeme konusunda haklısın çift taraflı yiyiyoruz...bazen algılama özürlü oluyom kuşum...bu arada çamaşır asıp topladığım için geç cevap oluyor kusura bakma

Yüce Rabbim bozmazda biz bozarız bu mutluluğu ayrı olunca liseli aşıklar gibi heyecanla kavuşma anını beklerken kavuşunca bu liseli halimiz çok uzun sürmeden silkenip eski sıradan halimize dönüyoruz.bu senelerdir böyle alıştık bu duygulara bu ayrılıklara.ama eskisinden farklı olarak biz 2011 yılında gerçekten aşk tazeledik gibi bişi içimize ne kaçtıysa pek bi sevgi dolu olduk nedense Allah bozmasın Allah herkese böyle mutluluk ve huzur versin

bugün öğleden sonra 25 dk.ayakta eliptik bisiklet,45 dk. 6.5 de yürüme bandında yürüdüm,yaklaşık 30 dk. yürüme bandının bel kemerişni yaptım,60 tane yarım üst mekik,60 tane alt karın mekik,20 tane kedi pozisyonunda yan bacak arka bacak ve popo hareketi (her bacak için ayrı ayrı 20 şer tane)yaptım
bugün dengesiz yedim,evde tatil dönüşü ilk günümdü,geç kalktım onunda etkisi var tabiii
sabah+öğle karışık(11.00)
3 dlm. kıxzarmış peynirli çavdar ekmeği,6-7 tane zeytin,domates salatalık biber söğüş,1 çay kaşığı çokokrem,çay
akşam üzeri(16.30)
1 tabak z.yağlı taze fasülye,bol çoban salata(nar ekşili),2 kaşık pirinç pilavı
gün boyu 3 lt. su

bizde sizin gibiyiz...işteyken yada ayrı yerlerdeyken sevgi kelebeği oluyoruz...yan yana gelincede bir kaç saat sonra kedi köpek gibi hemen birbirimize sarıyoruz...bu sene tek fark çabuk barışıyor,uzatmıyor yada alttan alıyor...öyle olunca bende hemen geri adım atıyorum çabuk topluyoruz...

oh negüzel ne güzel.yemeklere size gelsem nekadan güzel olurdu
benim yapacak işim yok ev temiz yemeği yengem yaptı vs bende oturdum ve uyudum öğen 2 gibi kahvaltı yapıp 4 ten sonra baklavaları hüpletince kendime ceza olarak daha bişi yememeye karar verdim.zaten açlıkta hissetmiyorum.nerden baksanız bi dilimi avucumun yarısı kadar olan 4 tane baklava yedim :26: akşam oldu artık uyurum nede olsa annem gece nöbete kaldırıyor beni habire :95: bugünüde böyle atlatıp kısmetse yarına merhaba deriz.yarın evlenme yıldönümüm koskoca 9 seneyi geride bırakacağız

maşallah şimdiden kutlu olsun...bizimde 28 ağustostu 13 yılı bitirdik şükür...düşe kalka bugünlere geldik, sonrası allah kerim...

istisnalar kaideyi bozmazda çoğu zaman biz adamları çileden çıkarıyoruz.şimdi kocişimde önce lafı sokuyor sen şimdi ağlarsın kızarsın en iyisimi senin dediğini yapmak deyip işi kurtarıyor. şimdi bizde çocukta yokya birbirimize sarıyoruz çocukluk şımarıklık yapıyoruz.işin tuhafı bi ayar tutturamıyoruz hep birimiz ciddiyken diğerimiz çocukluk yapmak istiyor sonrada pişkin pişkin yaşının adamı ol biraz dyede çemkiriyoruz.

maşallah şimdiden kutlu olsun...bizimde 28 ağustostu 13 yılı bitirdik şükür...düşe kalka bugünlere geldik, sonrası allah kerim...
maşallah darısı tüm sevenlerin başına inşallah. 10. yılımızı bir bebişle taçlandırmak istiyorum bu ara hatta 1 değil 2 tane birden pırtlim istiyorum bi bana benzeyen deli bir kız bide kocişime benzeyen gıcık bir oğlum olsun ki birbirimize çemkiremiyelim.

alemsiniz...bizde eskiden birbirimize sarardık ama son 2 senedir tartışmaların %80 i çocuklarla ilgili yada alışverişle ilgili oluyor...bazende benim adamcağızın ağzı bozuluyor konu bu oluyor...dedim ya düşe kalka gidiyoruz işte...şu andada karşımda beni çileden çıkarmaya çalışıyor ama uymuyorum canımcım

inşallah allah gönlüne göre versin...çocuk olunca ev daha bir anlamlı oluyor...çünkü çocuk senin ve eşinin ürünü...ona baktıkça aşkını sevgini hatırlıyorsun ve evin neşesi ,büyüyüncede tatlı belası oluyorlar

maksat evliliğe heyecan katmak sizin yine bize göre ciddi konulardan tartışmalarınız oluyor.şimdi düşünyorumda biz tartışıyoduk ama ne için tartılıyoduk anımsamıyorum okadar ciddi bi konuki bak konuyu anımsamıyorum bukadar çocuk olduğumuz için sanırım çocuk konusunu hiç düşünmedik.daha bizim büyümemiz lazım

bence hiç büyüme tatlım...o tılsımı kaybedince olmuyor,ben biraz büyüdüm şimdi geri dönmek eski utangaç içine kapanık saf temiz derya olmak istiyorum...oyüzden olanı koru naçizane fikrim

lequim canim teyzelerine cook gecmis olsun allah ikisinede sifa versin ins ....

Kilavuz yani derya abla hosgeldin .....

Kocissss leriyle sorunu olanlara allah sabir versin ne diyeyim baksa bilemiyorum ....

Green allah mutlulugunuzu arttirsin ins masallah

kiZLAR IKI GUNDUR CALISIYORUM BUGUN ON SAAT CALISTIM COOOK YORULDUM VALLA SIMDI KIZIMI KUCAGGIMA ALDIM ÖZLEM GIDERDIK BIRAZ CIZGI GILM IZLIYORUZ BERABER

BU HAFTA SALI GUNU REGL OLDUM GALIBA HALA SISIM YADA KENDIMI ÖYLE KANDIRIYO OLABILIRIM

BILDIRIMIM :

BASLANGIC: 82,5

GECEN HAFTA; 66,2

BU HAFTA: 67,1

GELEN: 900 gr

Toplam giden: 15,400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…