70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende hoşgeldin fıstık yaaa...epeydir senle denk düşmemiştik napıyorsun iyisindir umarım...şu eylülün 15 i gelsede ekip tamamlansada son hız tempoyu artırsak değilmi...yaz boyu iki ileri bir geri bukadar oluyor ancak...kafaya takma ...bide 67 ile 65 arası bende böyle olmuştum uzun bir süre....

hayırlısı inşallah kısmetimizde varsa olur

bence hiç büyüme tatlım...o tılsımı kaybedince olmuyor,ben biraz büyüdüm şimdi geri dönmek eski utangaç içine kapanık saf temiz derya olmak istiyorum...oyüzden olanı koru naçizane fikrim
28 yaşında hala büyümeyen içine kapanık ve utangaç bir kadınım evli olsam bile.bundan şikayetçiyim keşke daha girişken konuşkan olsam ama olmuyor işte.alışmadık popoda don durmaz hesabı bende değişemiyorum

işemi başladın canım hayırlı olsun regliydi bayramdı olmuştur bişiler takma kafana bir yerde toparlasın merak etme.

beğen tuşunu kaldırmışlar galiba
evet kaldırmışlar bayram süprizi olarak

sagol canim ya evet bayadir görüsemedik saglik olsun neyapalim evet ya tatile 64 le gittim 67 le geldim ramazandi felan bir ay ancaa bir kilo verdim bu hafta onuda aldim geri malesef simdi bide ise basladim cok yorucu sporda yapamam galiba platesde baslamadi tv8 de yapiyodum neyse artik dedigin gibi artik bu ayin sonuna dogru geri ayni tempoya dönmemiz lazim

evet canim ise basladim iki gun oldu ins toparlarim ya iyicene dagitmiyimda

hayırlı olsun canım,allah utandırmasın ...başta biraz zorlanırsın 1-2 ay ama sonra tempoya alışırsın,bu arada kiloda gider farketmeden merak etme

yerinde sayabilmekte başarıdır.nekadar 3 kilo geri almış olsanda kötü fazlalıklarından kurtuldun.bundan sonrada yavaş yavaş eski formuna dönersin. bak bana 3 ay kilo verdim 6 aydır yerimde yuvarlanıp duruyorum yine verecek çok kilomuz var ama sonuçta kilolu sınfından çıktık ne zayıf ne şişmanız önemli olanda bu aralıkta kalmayı başarabilmek.

alinti yaptim kafam karisti gecmisi fazla takip edemedim alintilarimda gitti düzelteyim derken
leqium canim teyzenlere cok gecmis olsun isallah biranönce iyilesirler hayatim

dua isteyen herkesin duasi kabul olsun isallah

ya begen tusunu a basamamak nekadar kötü olmus :84:

bildirge:
baslangic kilom: 76.30
gecen hafta: 74.90
bu hafta: 74.80
giden: 100 gramm
hedef:65

regl oldum agrilarim var diye rahatsiz oluyordum ama okadar kacamaga baklava falan fisman 100 gramm da olsa vermissim ay bende kizlar gibi sevincem bundan sonra regl oldum iyiki sancim var diye

yaa arkadaslar. Su tatli krizlerl icin tarcinli sut tavsiye etmistiniz. Birde hangi cay soylemistiniz . Dogadan neydi.

Annemin şekeri , kolesterolü var ve 93 kiloydu. Şekeri olduğu için perhizde yapamıyor sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle şifalı bitkiler işi yapan biriyle görüştük ve anneme tamamen bitkisel bir zayıflama seti gönderdi. Vücuttaki yağları yakan bu ürün ile perhiz yapmadan 7 haftada 93 kilodan 74 kiloya düştü.

merhabalar,,,,bildirime geç kaldım ama giremedim siteye bi türlü bakımda yazıp durdu
valla ben şu son 1 hafta önce 75.4 leri gördüm.anladım ki şekermiş bizi bitiren ben daha bayram gelmeden dayanamadım tatlı tepsisine yanaştım baktım kilo alıyorum.bayramda tatlı yemedim napalım
başlangıç:77
geçen hafta:74.9
bu hafta:74.6
giden:300gram
toplamda giden:2400g
hedef:60

Bundan 5 yıl evvel ben akupunktur, diyet ve yürüyüşle 27 kg vermiştim. Yaptığım diyet da Karatay diyetinin aynısıydı. Tahılı, patatesi, pilavı ve şekeri hayatımdan tamamen çıkarmıştım. Yalnız kg vermek değil, zor olan o kg yu korumakmış. 57 kg kadar inmiştim, ben ısrarla 55 e inmek istiyordum, dr um da bir çok rahatsızlığımın olduğunu burada ara vermemi istemişti. Haftada 100 gr ver, acelen ne ki demişti ama ben onu dinlemedim ve dr bıraktım. Dr bana metabolizmanı düzelttim, bu da iki şekilde bozulur. Ya hormon bozukluğun olursa ya da depresyona girersen demişti. Neyse ben kg mu iki yıl boyunca korudum. İki yılın sonunda ömrümde hiç yapmadığım bir şey yaptım, bu benim yaşamımdaki en büyük hatalardan birisiydi. O zaman popüler olan bir bitkisel ürün kullandım şu iki kg yu vermek için, bir hafta içinde önce depresyona sonra da komaya girdim, ondan sonra da durdur kg ları durdurabilirsen........ 90 ları buldum. Kendimi resmen sabote etmiştim, 36-38 bedenlerden 48 bedenlere çıktım.

Neyse o zamanlarda gazetede bir yazı okumuştum, Alman bilimadamı bir dr muş. 21 gün boyunca her gün açık deniz balığı yenilmesini, 21 günün sonunda da haftada en az iki defa balık yenilmesini öneriyordu. Bu kürüda altı ayda bir yapın diyordu. Yaşlanmayı önlediğini, hatta gençleştirdiğini iddia ediyordu. Aynı Karatay diyeti gibi yalnız günlük preteini et ve tavuktan değil de balıktan alıyorsunuz. Gün atlamadan her gün balık yenilmesi gerekiyor. Tek tip beslenme de değil, sebzenizi, meyvenizi, sür ürünlerini alıyorsunuz. Bu diyetin en iyi uygulayıcıları julia Raberts vs ymiş. Yani Hollywood....... yıldızları........

Ben de balığı çok severim o zaman uygulamıştım ve gerçekten sarkma sünme olmadığı gibi bir de olduğumdan daha genç görünmeye başlamıştım ama daha sonra devam etmedim ve bir daha uygulamadım.

Bu bilim adamına göreyaşlanma, yaş ilerleyince hücrelerde oluşan bir hastalıktan oluşuyormuş, her gün balık yendiğinde bu rahatsızlığı onarıyormuş ve onun için yaşlanma duruyormuş...

Bir de insan yaşamında hayati önem taşıyan iki unsur varmış. Biri su diğeri de tuz (tuz zararlı değil aksine çok faydalıdır ama gerçek tuz olursa)... Vücüdumuzun 3/2 sudan va tuzdan oluşuyor bunu hep hatırlayalım...
İyi kaliteli, işlenmemiş, doğal mineralli kaynak suyu kullanınız, gerçek mineralli tuz kullanınız ve tuz değirmeniniz de metal bıçaklı olmasın...

Sevgiyle kalalım, başarılarımız daim olsun...

cibik tarcin bulamadim daha.yeni tasindik yaa hani normal tarcin da yok . Zaten esimin telden yaziyom cok zor oluyo . Zaten oda anca ise gidiyo. : yani gulucuk bile koyamiyom . Gulucuk.

Günaydınlar herkese...

Bildirimimi bugün yazıcam geçerli olursa şöyle;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.1 kg

Bu hafta: 71.3 kg
Gelen: 200 gr

Toplam giden: 9.700 gr
Hedef: 70 kg

bildirmi kime yapıyoruz onuda bilmiyorum bu arada...

selaammm kızlar;
ben uzun süredir katılmaya vakit bulamamıştım.
başlangıç kilom 77,500
şu an 70,700

hedefim 58 kğ.

hiç diyet yapmadım,ayda 1 kğ civarında herşeyi yiyerek spor yapmadan doğrusu kendim bile hissetmeden verdim.ama şimdiden sonra biraz hızlı vermek istiyorum.bugün itibarıyla başlıyacağım.daha evvelde doğumdan sonra 75 kilodan 53 e gelmiştim.şimdi aynı sistemle zayıflamayı hedefliyorum.tabiiki sizlerin deneyimlerindende faydalanmak istiyorum.

ben 5 ten sonra yemek yememeyi düşünüyorum...

rejim kelimesiyle canımı sıkmayıp,zararlılardan az, sebzelerden bol...

yoğurdu sütü kesinlikle yarım yağlı yada yağsız.sadece bana calsiumu gerekli....

et tavuk yağsız teflonda kızarmış...

benim vazgeçilmezim evde ne varsa kabak fasülye vs...buz fırın poşetine doldurup.fırınlıyorum.sıcak sıcak poşeti yarım.karabiberleyip yiyorum.harika oluyor.

spora gelince her gün yarın saat plates....

ve tabiiki yeşilçay ve limon...

en önemlisi pozitif olalım.sabah kalkınca bir kahvemizi yapıp balkon keyfi yapalım....ruhumuza da hitap edelim...iş güç nede olsa bitmez.onlar bekleye bilir. 5 dakikadan bir şey kaybetmeyiz.:

Son düzenleme:
İŞTE VİCTORİ'a SECRET IN MELEGİ OLARAK ANILAN MANKENİN CEVABI ;

BU VÜCUT İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUM

İki çocuk ve bu harika vücut... Nasıl oluyor bu Isabeli?

- Bu vücut için çok çalışıyorum. Çok spor yapıyorum. yemek de çok yiyorum tabii. Dövüş sporları yapıyorum. Her şeyden yerim ama az yerim. Her şeyin tadına bakarım ama bu, hepsini yiyeceğim anlamına gelmez. Ben sağlıklı beslenme uzmanı olmak istiyorum ileride.

Gerçekten mi?

- Evet, insanlara sağlıklı beslenmeyi anlatmak istiyorum. Biz modeller yemek yemiyoruz zannediyorlar, oysa yiyoruz. Vücut bir şeyler yemedikçe yakmıyor.

Evet, çok doğru. Vücut yemedikçe yakmıyor, depoluyor...

- Biz mesleğimiz gereği tüm dünyayı görüyoruz. Ve bu da tüm dünya mutfakları demek. Şimdi neden tatmayalım tüm bu mutfakları? Yazık değil mi? Evet, biz modeller yiyoruz ama hep spor yapıyoruz. Bu kadar basit. Bu yüzden her üç saatte bir yemek yemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…