sende hoşgeldin fıstık yaaa...epeydir senle denk düşmemiştik napıyorsun iyisindir umarım...şu eylülün 15 i gelsede ekip tamamlansada son hız tempoyu artırsak değilmi...yaz boyu iki ileri bir geri bukadar oluyor ancak...kafaya takma ...bide 67 ile 65 arası bende böyle olmuştum uzun bir süre....lequim canim teyzelerine cook gecmis olsun allah ikisinede sifa versin ins ....
Kilavuz yani derya abla hosgeldin .....
Kocissss leriyle sorunu olanlara allah sabir versin ne diyeyim baksa bilemiyorum ....
Green allah mutlulugunuzu arttirsin ins masallah
kiZLAR IKI GUNDUR CALISIYORUM BUGUN ON SAAT CALISTIM COOOK YORULDUM VALLA SIMDI KIZIMI KUCAGGIMA ALDIM ÖZLEM GIDERDIK BIRAZ CIZGI GILM IZLIYORUZ BERABER
BU HAFTA SALI GUNU REGL OLDUM GALIBA HALA SISIM YADA KENDIMI ÖYLE KANDIRIYO OLABILIRIM
BILDIRIMIM :
BASLANGIC: 82,5
GECEN HAFTA; 66,2
BU HAFTA: 67,1
GELEN: 900 gr
Toplam giden: 15,400
hayırlısı inşallah kısmetimizde varsa olurinşallah allah gönlüne göre versin...çocuk olunca ev daha bir anlamlı oluyor...çünkü çocuk senin ve eşinin ürünü...ona baktıkça aşkını sevgini hatırlıyorsun ve evin neşesi ,büyüyüncede tatlı belası oluyorlar
28 yaşında hala büyümeyen içine kapanık ve utangaç bir kadınım evli olsam bile.bundan şikayetçiyim keşke daha girişken konuşkan olsam ama olmuyor işte.alışmadık popoda don durmaz hesabı bende değişemiyorumbence hiç büyüme tatlım...o tılsımı kaybedince olmuyor,ben biraz büyüdüm şimdi geri dönmek eski utangaç içine kapanık saf temiz derya olmak istiyorum...oyüzden olanı koru naçizane fikrim
işemi başladın canım hayırlı olsunlequim canim teyzelerine cook gecmis olsun allah ikisinede sifa versin ins ....
Kilavuz yani derya abla hosgeldin .....
Kocissss leriyle sorunu olanlara allah sabir versin ne diyeyim baksa bilemiyorum ....
Green allah mutlulugunuzu arttirsin ins masallah
kiZLAR IKI GUNDUR CALISIYORUM BUGUN ON SAAT CALISTIM COOOK YORULDUM VALLA SIMDI KIZIMI KUCAGGIMA ALDIM ÖZLEM GIDERDIK BIRAZ CIZGI GILM IZLIYORUZ BERABER
BU HAFTA SALI GUNU REGL OLDUM GALIBA HALA SISIM YADA KENDIMI ÖYLE KANDIRIYO OLABILIRIM
BILDIRIMIM :
BASLANGIC: 82,5
GECEN HAFTA; 66,2
BU HAFTA: 67,1
GELEN: 900 gr
Toplam giden: 15,400
evet kaldırmışlar bayram süprizi olarakbeğen tuşunu kaldırmışlar galiba
sende hoşgeldin fıstık yaaa...epeydir senle denk düşmemiştik napıyorsun iyisindir umarım...şu eylülün 15 i gelsede ekip tamamlansada son hız tempoyu artırsak değilmi...yaz boyu iki ileri bir geri bukadar oluyor ancak...kafaya takma ...bide 67 ile 65 arası bende böyle olmuştum uzun bir süre....
hayırlısı inşallah kısmetimizde varsa olur
28 yaşında hala büyümeyen içine kapanık ve utangaç bir kadınım evli olsam bile.bundan şikayetçiyim keşke daha girişken konuşkan olsam ama olmuyor işte.alışmadık popoda don durmaz hesabı bende değişemiyorum
işemi başladın canım hayırlı olsunregliydi bayramdı olmuştur bişiler takma kafana bir yerde toparlasın merak etme.
evet kaldırmışlar bayram süprizi olarak
hayırlı olsun canım,allah utandırmasın ...başta biraz zorlanırsın 1-2 ay ama sonra tempoya alışırsın,bu arada kiloda gider farketmeden merak etmeevet canim ise basladim iki gun oldu ins toparlarim ya iyicene dagitmiyimda
yerinde sayabilmekte başarıdır.nekadar 3 kilo geri almış olsanda kötü fazlalıklarından kurtuldun.bundan sonrada yavaş yavaş eski formuna dönersin. bak bana 3 ay kilo verdim 6 aydır yerimde yuvarlanıp duruyorumevet canim ise basladim iki gun oldu ins toparlarim ya iyicene dagitmiyimda
ben kaçtım kızlar iyi geceler:92::92:
yaa arkadaslar. Su tatli krizlerl icin tarcinli sut tavsiye etmistiniz. Birde hangi cay soylemistiniz . Dogadan neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?